Arizona – Toronto 2:0 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 5:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 3:4 (po pr.)
Tampa – Montreal 3:0 (kon.) | Carolina – Dallas 3:0 (kon.) | Chicago – Columbus 2:5 (kon.)
Vegas – Nashville 5:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 6:5 (kon.) | Minnesota – St. Louis 0:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:5 (1:1, 2:2, 3:2)
New York Rangers
Neděle 17.02.2019, 18:40 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký nedělní večer přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Pittsburgh Penguins a New York Rangers.
     
    Pittsburgh Penguins

    Hokejisté Pittsburghu Penguins jsou v tabulce Východní konference na osmém místě se ziskem sedmašedesáti bodů. Na své konto zapsali třicet výher a osmadvacetkrát pak prohráli. Stále se tak drží na pozici pro vyřazovací boje, kterou by si rádi udrželi. Tučňákům se v posledním odehraném utkání nedařilo, když na svém ledě prohráli těsně 4:5 s lídrem Západní konference, a sice s Calgary. Dnes by rádi tuto prohru odčinili a budou chtít získat další důležité body do tabulky.

    Nejproduktivnější hráči

    Sidney Crosby – 69 bodů (25+44)
    Phil Kessel – 60 bodů (21+39)
    Jevgenij Malkin – 59 bodů (16+43)
     
    New York Rangers

    Hosté z New Yorku Rangers jsou ve stejné konferenci na dvanáctém místě s osmapadesáti body a stále bojují o postupové místo do vyřazovacích bojů. Pětadvacetkrát dokázali vyhrát a dvaatřicetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Naposledy se jim dařilo na ledě Buffala, kde zvítězili 6:2 z jejich pohledu. Na tuto výhru by rádi navázali i dnes, ovšem nic lehkého je na ledě Tučňáků nečeká. Čeká nás ale zajímavý zápas a ještě k tomu ve velmi příznivém čase, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Mika Zibanejad – 56 bodů (25+31)
    Chris Kreider – 43 bodů (24+19)
    Kevin Hayes – 40 bodů (13+27)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly jednou, v lednu byli úspěšnější hokejisté Pittsburghu, kteří na ledě New Yorku zvítězili 7:2.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Simon (PIT)

    Filip Chytil (NYR)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, J. Johnson, Ruhwedel, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Bjugstad, Malkin (A), Kessel – Hörnqvist, McCann, Blueger – Cullen, Aston-Reese, Simon.

    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Pionk, M. Staal (A), McQuaid, Claesson, Shattenkirk, Br. Smith, DeAngelo – Zuccarello, Zibanejad (A), Kreider – Bučněvič, K. Hayes, Vesey (A) – R. Strome, Naměstnikov, C. Brickley – Nieves, Chytil.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Francois StLaurent – Brad Kovachik, Trent Knorr.
     
    Dozněla americká hymna a utkání tak bude moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    U puku byli hosté a dostali se do útočného pásma, kde z levé strany vyslal střelu Marc Staal, ale brankář Pittsburghu si připsal dobrý zákrok.
     
    00:31
    Po další střele hostů zachytil puk DeSmith a hned na to raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Hosté tak udrželi útočné pásmo.
     
    00:59
    Na druhé straně už ale stříleli i domácí, od modré čáry střelu tečoval před Georgijevem Rust, ale neuspěl. Hra je znovu zastavena, tentokráte se bude vhazovat před hostující brankou.
     
    01:08
    I hosté nezaháleli a hned se dostali k další střele, která končí na brankáři Tučňáků. Poté před dotírajícími útočníky raději přerušil hru.
     
    01:56
    Hra má od úvodních minut spád a akce střídá akce. Před malou chvílí se zase do pásma dostali hosté z Rangers, ale jejich zakončení přesné nebylo.
     
    02:37
    Malkin si nabruslil před hostující branku, jeho pokus pak tečoval Chad Ruhwedel, ovšem ani tento pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    03:16
    Dominik Simon byl v další šanci domácích. Český útočník však svou střelu poslal jen do betonu Georgijeva a ten kotouč pak vyrazil ke svým spoluhráčům.
     
    04:15
    Dlouho operovali hosté před brankou Pittsburghu, kde si vytvořili menší tlak. Ovšem Kreider nadvakrát nedokázal překonat DeSmithe, jenž poté přerušil hru.
     
    04:30
    Domácí se ubránili aktivitě hostů a už s pukem na svých hokejkách míří do další útočné akce, a sice před branku Georgijeva.
     
    04:57
    Georgijev musel zasahovat proti jedovaté střele od modré čáry, kterou vyslal Jack Johnson a sklapnutím svých betonů nepustil domácí celek k ohrožení jeho branky.
     
    05:44
    A opět se musel činit hostující brankář. Ten nyní vyrazil pokus Bjugstada a následně i dorážku Phila Kessela. Hra je opět přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    06:15
    Nyní následuje první komerční přestávka.
     
    06:45
    Guentzelovu střelu odrazil jeden z hostujících beků do bezpečí a hned na to se před branku domácích vydali hosté, kteří však nezahrozili.
     
    07:16
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Kevin Shattenkirk – 2 min., hákování).
     
    07:27
    Tučňáci se uhnízdili v pásmu Rangers a už kombinují v přesilové hře. Zatím se jim však nedaří ohrozit Georgijevovu branku a hosté se záhy osvobozují.
     
    08:03
    Crosby poslal přihrávku zpoza hostující branky do mezikruží, kde poté střílel z bekhendu Nick Bjugstad, ale jeho pokus srazil brankář Georgijev mimo tři tyče. Hosté tak znovu puk vyhazují daleko od své branky.
     
    09:16
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    09:35
    Dominik Simon si narazil puk s Cullenem, druhý jmenovaný pak ale nedostal puk do útočného pásma a do akce tak mohou vyrazit zase hosté.
     
    10:03
    Následuje další komerční přestávka.
     
    10:17
    Patric Hörnqvist si nabruslil do mezikruží, v cestě proti jeho přízemní střele stál jeden z hostujících obránců.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:51
    Jimmy Vesey střílel zblízka na domácí branku a puk jen těsně minul břevno DeSmithovy brány. Hosté tak nebyli daleko od vedoucí branky.
     
    11:47
    Zuccarello byl dalším hostujícím hráčem, který vyslal nepříjemnou střelu na DeSmithe, ovšem ten ji dokázal betonem dostat do bezpečí. Hned na to pak jeho spoluhráči zamířili před hostující branku.
     
    12:32
    DeAngelo potáhl kotouč směrem k domácí brance, jenže ho o něj připravil Sidney Crosby a ten už zaváží puk do útočného pásma.
     
    13:14
    Agilní Dominik Simon se opět natlačil do útočné třetiny, jeho přihrávka tam však adresáta nenašla.
     
    13:37
    Patric Hörnqvist se obtočil v prostoru mezi kruhy, jeho pokus ale vystihla obrana hostů, která dostala puk do bezpečí a otočila hru na opačnou stranu.
     
    14:33
    Z pravé strany nebezpečně vystřelil Mika Zibanejad, ovšem DeSmith proti němu vytasil další přesný zákrok.
     
    15:02
    A do rychlého protiútoku se dostali domácí hráči. Po pravé straně si blíže brance Georgijeva nabruslil Bryan Rust, jeho prostrčení do branky však zastavil beton Georgijeva.
     
    15:30
    Následuje další komerční přestávka.
     
    Střely na branku: 12 – 9
     
    15:44
    Georgijev si vyjel za vlastní branku, odehrál puk mezi vlastní obránce a ti tak mohou založit další akci na druhé straně. Už míří před DeSmithovu branku.
     
    16:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru první třetiny ujímají vedení. KRIS LETANG převzal puk od Crosbyho a poté z těžkého úhlu vyslal střelu, kterou bruslí mezi betony Georgijeva poslal obránce hostů Kevin Shattenkirk – 1:0. Asistence: Sidney Crosby.
    16:11 Kris LETANG - 1:0
     
    18:00
    Tučňáci tak mají jednobrankový náskok, naopak hosté musejí dohánět svou ztrátu. Nyní jsou u puku a míří do útočného pásma.
     
    18:41
    Marc Staal vyslal z levé strany střelu, kterou pokryl domácí brankář De Smith a poté přerušil hru. Před jeho brankou se strhla potyčka mezi oběma tábory a bude se vylučovat.
     
    18:41
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Bryan Rust – 2 min., hrubost).
     
    18:49
    Nakonec se vylučovalo jen na domácí straně za faul, který tomu předcházel a hosté už zamkli svého soupeře v jeho teritoriu. DeSmith tak musel zasahovat a poté přerušil hru.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak také vlastní branka na domácí straně a na ty je tedy srovnáno stejně jako i skóre. MATS ZUCCARELLO z pravé strany posílal přihrávku na Miku Zibanejada, ale Teddy Blueger natáhl hůl s cílem vyrazit puk mimo, ale nakonec ho tečoval tak, že proletěl do domácí branky – 1:1. Asistence: Kevin Hayes a Kevin Shattenkirk.
    19:20 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli dvě branky a obě vlastní. Nejprve šli do vedení domácí hráči, když střelu Letanga srazil do vlastní branky Shattenkirk. Poté hosté srovnali v přesilové hře, když Zuccarello posílal přihrávku na levou stranu, ovšem Blueger holí dopravil puk za vlastního brankáře. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 19:40.
     
    Střely na branku: 14 – 14
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:10
    Domácí se snažili hned v úvodu druhé třetiny o střelu, která by mohla znamenat nebezpečí před hostující brankou, ale nestalo se tak.
     
    21:42
    Zakázané uvolnění Rangers a hra se stěhuje před branku Georgijeva a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:07
    Jared McCann u brankoviště hostů tečoval střelu spoluhráče, ale jeho pokus nakonec skončil mimo. Hosté tak rychle otáčejí hru na druhou stranu.
     
    22:45
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Neal Pionk – 2 min., podrážení).
     
    23:06
    Malkin inkasoval před brankou hostů vysokou holí do obličeje, avšak hlavní sudí nevylučují. Této situaci předcházela střela Hörnqvista z levé strany, kterou Georgijev vyrazil.
     
    23:20
    Hosté se ve vlastním oslabení dostali do útočného pásma, sice nevystřelili, ale pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    23:44
    Kessel přihrával puk před branku Rangers, ale jeden z hostů ho zachytil a vyhodil až před domácí branku.
     
    24:27
    Znovu obléhali branku hostů hráči Pittsburghu, ale ke střele před Georgijevem se nedostali. Naopak přichází další osvobození hostů, kteří zatím své oslabení zvládají.
     
    24:45
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    25:12
    Vesey se napřáhl mezi kruhy, jeho projektil však zaletěl jen k zadnímu mantinelu.
     
    25:45
    Nadále obléhali domácí branku hosté, ale nijak zvlášť branku soupeře neohrozili.
     
    25:53
    Vyloučení v týmu New York Rangers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Chris Kreider.
     
    26:44
    Další přesilovka se domácím zatím nedaří. Nyní se pokusili puk vyhodit daleko od své branky hosté, ale ani jim se úmysl nepovedl.
     
    27:13
    Závar před brankou Rangers, domácí však nedokázali prostrčit puk za Georgijevova záda. Hned na to se Rangers osvobozují.
     
    27:40
    Malkin pálil a po jeho ráně zaduněly betony Georgijeva. Ten byl v posledních chvílích pod palbou střel, nicméně nebezpečí zažehnal a nyní přerušil hru.
     
    27:53
    Rangers jsou v plném počtu.
     
    28:44
    Další komerční přestávka.
     
    29:02
    Phil Kessel si sjel na pravou stranu, jeho pokus však skončil jen na Gerogijevovi a hned na to hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    29:55
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Mika Zibanejad – 2 min., držení).
     
    30:00
    V polovině druhé třetiny mají domácí hokejisté výhodu další přesilové hry.
     
    30:20
    Nepodařilo se jim však usadit se v pásmu soupeře a hosté po zisku puku ho vyhazují až před branku Pittsburghu. Domácí tak musejí svou další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    31:03
    A znovu se Rangers dostali k puku a poslali ho až před branku DeSmithe.
     
    31:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná kombinace domácích v přesilové hře a Tučňáci jdou opět do vedení. MARCUS PETTERSSON dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se poté jedovkou trefil k bližší tyči a kotouč skončil za Gorgijevem – 2:1 . Asistence: Nick Bjugstad a Justin Schultz.
    31:41 Marcus PETTERSSON - 2:1
     
    32:34
    Ovšem domácí si museli dávat velký pozor, před jejich brankou zle zatápěli hosté, kteří se snažili o vyrovnání. Tlak do branky však nevyšel a domácí si mohli ulevit.
     
    32:43
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:22
    Crosbyho střela minula přední tyč a skončila na mantinelu. Poté se hned do akce dostali také hosté, ale i jejich pokus nebyl přesný.
     
    34:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci si berou dvoubrankový náskok. Crosby našel mezi kruhy volného BRIANA DUMOULINA, jenž poté svou střelou prostřelil Georgijeva – 3:1. Asistence: Sidney Crosby a Marcus Pettersson.
    34:09 Brian DUMOULIN - 3:1
     
    34:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže hosté záhy snižují zpět na rozdíl jediné branky. MATS ZUCCARELLO dostal puk za záda domácího brankáře, který se doslova došoural za brankovou čáru – 3:2. Asistence: Mika Zibanejad a Chris Kreider.
    34:35 Mats ZUCCARELLO - 3:2
     
    37:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté stáhli dvoubrankové manko a je z novu vyrovnáno. RYAN STROME dokázal dostat puk za DeSmithova záda a začíná se znovu od začátku – 3:3. Bez asistence.
    37:45 Ryan STROME - 3:3
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:40
    Divoká druhá třetina je pomalu za námi. Puk mají domácí hráči a ještě se vydali do útočné akce, avšak zakončení chybělo více přesnosti.
     
    39:47
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sidney Crosby – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi a padly v ní čtyři branky. Skóre se měnilo jako na houpačce. Domácí se dostali do dvoubrankového náskoku, hosté však manko smazali a srovnali na 3:3. Čeká nás tak ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 20:40.
     
    Střely na branku: 30 – 30
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Hosté dohrávají svou dlouhou přesilovou hru, ale zatím se jim nedaří uhnízdit se v pásmu Tučňáků. Ti se naopak osvobozují.
     
    41:05
    Znovu kotouč letí až před branku Rangers a domácí šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    41:28
    DeSmith holí dostal kotouč do rohu kluziště, hosté i nadále obléhají útočné pásmo a snaží se o další střely.
     
    41:56
    Bučněvič střílel na branku DeSmithe, po jeho projektilu zaduněl levý beton domácího brankáře.
     
    42:23
    Až nyní se dostali na kotouč hráči Pittsburghu a hned posílají kotouč až před hostující branku. Poté odcházejí rychle vystřídat.
     
    57:55
    Zuccarello mezi kruhy poslal střelu, která však končí na obraně domácích. U modré čáry pak dojel puk Shattenkirk a poslal ho před DeSmithe. Zuccarellova teč však branku minula.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    43:47
    Domácí celek přežil dlouhé oslabení a nyní je už v plném počtu.
     
    44:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci opět vedou. Sidney Crosby zatáhl puk do útočného pásma, poté poslal puk na KRISE LETANGA, který si sjel na pravý kruh a odtud pak prostřelil Georgijeva kolem jeho levé ruky – 4:3. Asistence: Sidney Crosby a Jake Guentzel.
    44:36 Kris LETANG - 4:3
     
    45:05
    Následuje komerční přestávka.
     
    46:10
    Crosby operoval za brankou soupeře, ale nakonec přihrávkou nenašel spoluhráče.
     
    47:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Znovu je to o dva góly. JEVGENIJ MALKIN si sjel do těsné blízkosti hostujícího brankáře, kterého bleskovou střelou prostřelil a dal klid na hokejky domácích hráčů – 5:3. Asistence: Phil Kessel a Zach Aston-Reese.
    47:24 Jevgenij MALKIN - 5:3
     
    48:49
    Hosté tak znovu musí dohánět dvoubrankové manko. Mají na to něco málo přes jedenáct minut.
     
    49:20
    Naopak zahrozili opět domácí, kteří se natlačili před Georgijeva, jejich pokus však nebyl úspěšný. Hosté poté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    49:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V krátkém sledu po sobě se zase prosazuje JEVGENIJ MALKIN, jenž se z otočky na levém kruhu trefil nádherně ke vzdálenější tyči – 6:3. Asistence: Zach Aston-Reese a Phil Kessel.
    49:55 Jevgenij MALKIN - 6:3
     
    50:20
    Následuje další komerční přestávka.
     
    50:46
    Hosté ztrácejí už tři góly a těžko se jim bude ztráta dohánět. Navíc domácí jsou rozjetí a neustále se tlačí před jejich branku.
     
    51:40
    Zuccarello nepřesně vystřelil, McCann se dostal na kotouč a hned ho zavezl do útočného pásma, kde Tučňáci opět nebezpečně dotírali. Georgijev ale nemusel zasahovat.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:23
    Pavel Bučněvič dostal puk do středního pásma, hosté se však nedostali na opačnou stranu, a tak nemohli ohrozit DeSmithe v brance Pittsburghu.
     
    53:15
    Marcus Pettersson dojel puk, který směřoval před vlastní branku a otočil hru na druhou stranu.
     
    53:56
    Hosté se však vrátili zpět a Hayes vyslal z levé strany střelu, po které zaduněly betony domácího brankáře.
     
    54:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přestřelka nebere konce a v utkání, které ještě nekončí, jsme viděli už deset branek. KEVIN HAYES dostal nabito na levý kruh a poté svou střelou nad rameno DeSmithe snížil na rozdíl dvou branek – 6:4. Asistence: Anthony DeAngelo a Marc Staal.
    54:14 Kevin HAYES - 6:4
     
    56:16
    Tučňáci mají stále dvoubrankový náskok, ale raději drží kotouč co nejdále od své branky. Pokud by se dostali hosté na dostřel, mohlo by být vedení v ohrožení.
     
    57:35
    Hostující branka je prázdná, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:25
    Proti jedovce Shattenkirka z levé strany zakročil DeSmith a podržel tak výrazně svůj tým. Hra je přerušena.
     
    58:50
    Rangers neustále ohrožují branku soupeře, snaží se o kontaktní branku. Domácí se však zatím dobře brání.
     
    59:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kontaktní branka je na světě. Po velkém závaru před domácí brankou se dobře k pravé tyči DeSmithe postavil MIKA ZIBANEJAD, jenž poté nekompromisně dostal puk do jeho branky – 6:5. Asistence: Chris Kreider a Kevin Shattenkirk.
    59:42 Mika ZIBANEJAD - 6:5
     
    59:57
    Hosté mají puk a jsou v útočném pásmu, už to ale asi nestihnou a nakonec své vedení domácí uhájí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Viděli jsme neskutečnou přestřelku, která se zastavila na jedenácti gólech. Domácí vedli ve třetí třetině už o tři góly, hosté se přesto dostali zpět do zápasu, když se propracovali až ke kontaktní brance. Už ovšem nestihli vyrovnat, Tučňáci si své vedení pohlídali a slaví dva důležité body do tabulky. Hosté naopak bojovali do konce, na bodový zisk to však nestačilo.
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 646 diváků.
     
    Střely na branku: 41 – 44
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Simon (PIT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 9:54

    Filip Chytil (NYR) 0+0, 2 střely, čas na ledě 9:52
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jevgenij Malkin (PIT) 2+0
    2. Kris Letang (PIT) 2+0
    3. Mats Zuccarello (NYR) 2+0
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:23:19)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Letang (Crosby), 32. M. Pettersson (Bjugstad, J. Schultz), 35. Dumoulin (Crosby, M. Pettersson), 45. Letang (Crosby, Guentzel), 48. Malkin (Kessel, Aston-Reese), 50. Malkin (Aston-Reese, Kessel) – 20. Zuccarello (K. Hayes, Shattenkirk), 35. Zuccarello (Zibanejad, Kreider), 38. R. Strome, 55. K. Hayes (DeAngelo, M. Staal), 60. Zibanejad (Kreider, Shattenkirk)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, J. Johnson, Ruhwedel, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Bjugstad, Malkin (A), Kessel – Hörnqvist, McCann, Blueger – Cullen, Aston-Reese, Simon.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Pionk, M. Staal (A), McQuaid, Claesson, Shattenkirk, Br. Smith, DeAngelo – Zuccarello, Zibanejad (A), Kreider – Bučněvič, K. Hayes, Vesey (A) – R. Strome, Naměstnikov, C. Brickley – Nieves, Chytil.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Francois StLaurent – Brad Kovachik, Trent Knorr

    Diváci: 18 646
    thejrc.org