Poruba 2011 – Motor ČB 3:4 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 5:4 (po pr.) | Benátky n/J – Slavia 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 4:1 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 14:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 4:2 (kon.)
Třebíč – Kladno 5:3 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC Slavia Praha
Sobota 23.02.2019, 17:00Chance liga • 59. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:23 Tomáš ŠMERHA - 3:5
     
    47:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Také Slavia využívají svoji přeilovou hru. Hosté si několikrát vyměnili kotouč, až na modré napřáhl TOMÁŠ ŠMERHA a neomylně trefil pravý horní růžek. Asistence: Jan Novák, Daniel Vrdlovec.
    46:20 Petr WIENCEK - 3:4
     
    46:20
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky snižují, k čemuž jim pomohla další využitá přesilová hra. Už to chvíli vypadalo, že přihrávka před branku nenajde adresáta, avšak Málek ležel na ledě, ke kotouči dojel PETR WIENCEK a zvedl ho mimo Málkův dosah. Asistence: Adam Dlouhý, Ladislav Bittner.
    44:11 Tomáš DUDA - 2:4
     
    44:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velice smolná branka pro domácí tým, hosté jdou do dvoubrankového vedení. Po velkém závaru před Žajdlíkem se puk dostal za branku, kde se nejlépe zorientoval TOMÁŠ DUDA, kotouč znovu nasměroval do brankoviště, kde se odrazem o špičku betonu ležícího Žajdlíka dostal za brankovou čáru. Asistence: Jan Novák, Tomáš Šmerha.
    43:38 Martin ONDRÁČEK - 2:3
     
    43:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se poprvé v dnešním utkání dostávají do vedení. MARTIN ONDRÁČEK se proháčkoval před Žajdlíka, kterého oklamal rychlou kličkou a přesně zakončil. Asistence: David Šteiner, Zdeněk Kubica.
    36:33 Filip VLČEK - 2:2
     
    36:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté předvedli přesný protiútok. Vrdlovcova přihrávka našla nedostatečně obsazeného FILIPA VLČKA, který nadvakrát poslal puk do opuštěné části branky. Asistence: Daniel Vrdlovec, Jiří Doležal.
    26:57 Adam KLAPKA - 2:1
     
    26:57
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    I když přesilová hra nebyla z benátecké strany nikterak povedená, prakticky v jejím závěru Benátečtí udeřili. U pravého mantinelu se chopil puku ADAM KLAPKA, prošel přes několik hostujících hráčů, Málkovi naznačil střelu, zamíchal s pukem a trefil se přesně k pravé tyči. Asistence: Petr Šafařovský, Jan Žemba.
    18:13 Josef SAŇA - 1:1
     
    18:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Benátečtí ale nedostali puk úplně pod kontrolu, z čehož hosté těžili. Po chybné přihrávce domácích se puk dostal na hůl JOSEFA SANI, který zacloněnou střelou vyrovnává. Asistence: František Hrdinka.
    3:23 Petr WIENCEK - 1:0
     
    3:23
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Bittner přesnou přihrávkou našel našlápnutého PETRA WIENCEKA, který si poradil s vyjíždějícím Málkem a dostal puk do opuštěné části branky. Asistence: Ladislav Bittner.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 4. Wiencek (Bittner), 27. Klapka (Šafařovský, Žemba), 47. Wiencek (A. Dlouhý, Bittner) – 19. Saňa (Hrdinka), 37. Vlček (Vrdlovec, J. Doležal), 44. M. Ondráček (Šteiner, Kubica), 45. Duda (J. Novák, Šmerha), 48. Šmerha (J. Novák, Vrdlovec)


    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Pařík) – Niko, Hampl, Kovář, Maier, Poizl, Ira, Klodner – Wiencek, Bittner, Cikhart – Šeliga, Burda, A. Dlouhý – Žemba, Šafařovský, Klapka.
    HC Slavia Praha: Málek (Šorf) – J. Novák, Hrdinka, Duda, Hejda, Štibingr, Barák, Saňa – Vrdlovec, Vlček, J. Doležal – M. Ondráček, Kubica, Furch – Všetečka, D. Hradil, Šmerha – Tejral, Kohút, Šteiner.

    Rozhodčí: Barek, Jechoutek – Horažďovský, Kučera

    Diváci: 515
    thejrc.org