Pardubice – Zlín 6:4 (po nadst. prodl.) | Kometa Brno – Havířov 3:5 (po nadst. prodl.) | Kobra – Sparta 2:6 (po nadst. prodl.)
Technika Brno – Warriors Brno 1:2 (po pr.) | Vsetín – Olomouc 6:2 (po nadst. prodl.) | Třinec – Vítkovice 2:4 (po nadst. prodl.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (1:2 po n.s.n.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:2 (po nadst. prodl.) | Kladno – Slavia 5:3 (po nadst. prodl.)
Jihlava – Žďár n/S 5:3 (1:0 po n.s.n.) | Liberec – Plzeň 2:6 (po nadst. prodl.) | HC Litvínov – Mountfield HK 1:5 (po nadst. prodl.)
K. Vary – Chomutov 4:8 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
HC Kobra Praha
2:6 (0:1, 0:4, 2:1 - N 1:0)
HC Sparta Praha
Sobota 23.02.2019, 12:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    61:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, bod navíc z nadstavby bere domácí Kobra! Pod vítěznou branku se podepsal LUKÁŠ STRNAD. Bez asistence.
     
    56:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Prosadí! Náskok Sparty snižuje LUKÁŠ STRNAD, Holešovičtí tak tři minuty před koncem vedou už "jen" o čtyři branky. Asistence: Ondřej Nápravník.
     
    56:17
    David Vitouch (SPA) je vyloučen za sevření puku rukou, branické hokejisty tak čeká další přesilovka. Uvidíme, jestli se v ní prosadí.
     
    52:04
    A pozor, Sparta jde do tří! Tentokrát je sudím vykázán Adam Mácha (SPA), který se dopouští podrážení. Velká šance pro domácí.
     
    51:50
    Sebastian Höll (SPA) si teď dvě minuty nezahraje, sudí ho posílají na trestnou lavici za nedovolené bránění. Uvidíme, jestli Kobra opět sníží.
     
    50:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ani Krbeček dnešní utkání neopustí s čistým kontem, rychlý protiútok domácích končí přesnou trefou TOMÁŠE FRYDRICHA – 1:6! Bez asistence.
     
    48:57
    Krásná souhra Bareše s Höllem málem vedla k sedmému gólu, druhý jmenovaný ale z bezprostřední blízkosti nakonec klec minul!
     
    44:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už je slušný debakl, ač si ho Kobra dnes úplně nezaslouží. Po rychlé akci šestou branku Sparty vstřelil ALBERT BAREŠ, Tuček zatím zůstává v branické kleci. Asistence: Sebastian Höll, David Straka.
     
    43:12
    Současné vyloučení, za hrubost jsou z kluziště vykázání Patrik Bauer (KOB) a Andrej Adamec (SPA). Pokračujeme ve hře pět na čtyři.
     
    41:58
    Braničtí mají šanci snížit, dvě minuty za podrážení dostává Petr Horáček (SPA). Přetaví domácí početní výhodu ve svou první trefu?
     
    39:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hrstka domácích fanoušků je s tímhle gólem hodně nespokojena, dle rozhodčího byl ovšem vstřelen ještě před závěrečnou sirénou! Pár setin před koncem druhé třetiny se tak prosazuje MICHAL VITOUCH. Asistence: Richard Němec, Jakub Červenka.
     
    39:29
    Mohlo to být o pět branek! Na jednoho z hostů zívala prázdná branka, nezvládl ovšem zachytit nepřesnou přihrávku.
     
    38:48
    Ruka sudího vyletěla vzhůru, o chvilku později pak na časoměřiče gestikuloval hákování. Menším trestem je za něj potrestán Ondřej Šesták (KOB).
     
    35:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí se rozjeli, teď jim tam padá snad úplně všechno. Pod čtvrtou trefu Sparty se podepisuje ADAM MÁCHA, který si tak během dvou minut slušně zadělal na hattrick! Asistence: Sebastian Höll, Jan Krupička.
     
    34:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásná spolupráce před klecí vede k dalšímu gólu Sparty! Krupička nahrál k opačné tyči připravenému ADAMU MÁCHOVI, který pryž bez váhání uklidil do velkého prázdného prostoru v Tučkově svatyni. Asistence: Jan Krupička, Josef Broš.
     
    30:23
    Jedna přesilovka končí, další zase začíná. Jiří Stejskal (KOB) teď podrazil rozjetého protihráče a může být rád, že nebylo nařízeno trestné střílení.
     
    28:00
    Filip Sekula (KOB) se odebírá na lavici hanby za hákování, Holešovičtí si vyzkouší další přesilovou hru. Uvidíme, jestli se jim poštěstí tentokrát.
     
    27:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté zničeho nic odskakují do dvoubrankového vedení! Sparta se rychle přesunula před Tučka a rozjela krátkou kombinaci, na jejímž konci stál FRANTIŠEK DAVID. Ten soupeřova gólmana překonal ranou z kruhu pro vhazování. Asistence: David Straka.
     
    19:13
    Holešovičtí dohrají první třetinu ve čtyřech. Josef Broš (SPA) dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění, a stráví tak nějakou dobu na trestné.
     
    17:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou v závěru prvního dějství do vedení! Němec našel na modré čáře připraveného PATRIKA BRŮNU, který propálil vše, co mu stálo v cestě, a připravil tak Tučka o čisté konto – 0:1! Asistence: Richard Němec.
     
    14:59
    Stanislav Tichý se dostal do nebezpečného úniku, Krbeček ho ale měl přečteného a jeho zakončení vykryl betonem!
     
    09:58
    Stefan Rajilič (KOB) míří na trestnou lavici za podrážení, Sparta si vyzkouší přesilovou hru. Uvidíme, jestli jí přetaví v úvodní gól utkání.
     
    07:53
    Sparťané se dostali do přečíslení dva na jednoho, pohotový bek Kobry ale Strakovu přihrávku zachytil, a zabránil tak nejhoršímu!
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 51. Frydrich, 57. Strnad (Nápravník), 62. Strnad – 18. Brůna (Neměc), 28. David (Straka), 35. Mácha (Krupička, Broš), 36. Mácha (Höll, Krupička), 40. Vitouch (Němec, Červenka), 45. Bareš (Höll, Straka)


    HC Kobra Praha: Tuček (Černý) – Kalajev, Stejskal, Bucek, Mašek, Šesták, Bartoň, Frydrich – Král (C), Tichý (A), Nápravník, Rajilič, Sekula, Halfar, Strnad, Tůma, Bauer.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ludvík, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš, Bareš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Němec, Vitouch (A).

    Rozhodčí: Sýkora – Hynek, Ganger.
    bahis siteleri