Kobra – Řisuty 5:3 (kon.) | Děčín – Bílina 6:2 (kon.) | Klatovy – Mostečtí Lvi 3:4 (po pr.)
Dvůr Králové n. L. – Trutnov 6:2 (kon.) | Kolín – Jablonec n/N 4:6 (kon.)
konec
HC Děčín
6:2 (2:1, 3:1, 1:0)
HC Draci Bílina
Středa 27.02.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu poslední kolo základní části druhé hokejové ligy a my v jeho rámci budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Draci Bílina.
     
    HC Děčín

    Domácí hokejisté mají postup do vyřazovacích bojů ve svých rukách. Na svém kontě mají sedmačtyřicet bodů a pokud se nechtějí ohlížet na výsledek pražské Kobry, musí vyhrát za tři body. Za tohoto stavu by totiž šli do play-off automaticky, Kobra i by při tříbodovém vítězství ztrácela jeden bod. Ovšem pokud Medvědi ztratí jeden bod a Pražané by získali tři, postupovali by oni. A dokonce Kobře by mohly stačit i body dva v případě, že by Děčín s Bílinou bral jeden bod. Napínavé to tedy bude do úplného konce. Děčínští jsou odhodláni doma Bílinu porazit po šedesáti minutách hry, jednoduché to ale nebude. Bílinští Draci se na Děčín umí připravit a také ho i potrápit. Jednou se tak v základní části už stalo. Uvidíme, jak to dnes dopadne, čeká nás hodně zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Michal Oliverius – 42 bodů (9+33)
    Pavel Kordule – 41 bodů (25+16)
    Zdeněk Petráš – 39 bodů (23+16)
     
    HC Draci Bílina

    Hosté z Bíliny už sezónu pouze dohrávají, dnes to tak pro ně bude poslední zápas. A o to více prahnou po posledních bodech, aby ji zakončili co nejlepším způsobem. Na svém kontě mají Draci sedmadvacet bodů za devět výher a osmadvacet proher a jsou v tabulce na posledním sedmém místě. Naposledy Bílinští bodovali na svém ledě, když prohráli s Klatovy v prodloužení 3:4. I dnes by tak rádi favorita duelu potrápili a na jeho ledě se o to pokusí.

    Nejproduktivnější hráči

    Jakub Procházka – 56 bodů (31+25)
    Tomáš Urban – 36 bodů (13+23)
    Jakub Komínek – 30 bodů (13+17)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v sezóně utkaly třikrát, dnes to bude naposledy. Medvědi dvakrát vyhráli a Bílina dokázala jednou urvat dva body po nájezdech. Vždy se radoval hostující tým, bude tomu tak i dnes, nebo Děčínští dokáží potřetí Draky porazit?

    Bílina – Děčín 3:7
    Děčín – Bílina 2:3sn
    Bílina – Děčín 4:7
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck (A), Loukota, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Tůma, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bartoš

    HC Draci Bílina: Pejsar (Siniakin) – Jarý, Dvořák, Remnev, Vološin, Delmarche, Havlík, Heinzl, Jungvirt – Kolíček, Leitner, Komínek, Procházka, Petržílka, Brzek, Kobes, Urban (C), Ilin, Sýkora, Šimeček, Šmejc (A)

    Rozhodčí: Čáp – Horký, Šimánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Medvědi se hned po vhazování vrhli do útočné akce, ta ale skončila zmarem. Na druhou stranu hned vyrazili bílinští Draci.
     
    00:56
    A Jakub Procházka si hned nebezpečně počínal u levé tyče, kde tečoval střelu spoluhráče. Lavinger však včas zakročil a raději přerušil hru.
     
    01:11
    Ondřej Sýkora po chybě Kaltenböcka u modré čáry projel až před domácí branku, jeho zakončení však skončilo jen těsně vedle Lavingerovy klece.
     
    01:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z následného protiútoku se prosazují domácí hráči. Martin Tůma v tandemu dva na jednoho nahrál na levou sranu TOMÁŠI FAIGLOVI, který měl před sebou jednoduchou úlohu, a sice trefit částečně odkrytou Pejsarovu klec – 1:0. Asistence: Martin Tůma a Michal Oliverius.
     
    02:42
    Po chvilce se Děčín dostal do další akce, ovšem Petráš z podobné pozice, jako při gólové situaci Faigla trefil jen boční síť.
     
    03:14
    Pejsar opět zasahoval a nechal pak přerušit hru. Proto se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    03:30
    Tomáš Urban se natlačil před Lukáše Lavingera a po jeho střele zaduněly jeho betony. Draci se stále snaží o vyrovnání a vytvářejí si tlak.
     
    04:21
    Medvědi se nerozpakovali a rychle se dostali opět do útočného pásma, po jejich střele však velmi dobře zasáhl Martin Pejsar.
     
    04:47
    Hosté jeli dva na jednoho a rodila se jejich velká šance. Ovšem přihrávku z pravé strany na najíždějícího Sýkoru zastavil dobrým obranným zákrokem děčínský obránce.
     
    05:00
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:18
    Děčínští vyhráli vhazování ve svém obranném pásmu a hned ujeli v samostatném úniku. Pejsar se pak vytasil s dalším přesným zákrokem.
     
    06:10
    Filip Šmejc z levého kruhu zvedl střelu a puk mířil k levému hornímu rohu. Lavinger ale holí kotouč poslal nad sebe. Poté se Medvědi osvobozují.
     
    07:00
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    08:07
    V další dobré šanci se ocitli hosté, kteří se ve dvou natlačili před Lavingera, Tomáš Urban však kotouč posla jen těsně nad branku Lavingera.
     
    09:16
    Draci právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. Pěknou akci předvedl hostující JAKUB KOMÍNEK, který sebral ve středním pásmu puk od Sýkory a poté se prosmýkl obranou Děčína a z pravé strany svižnou střelou zavěsil kotouč ke vzdálenější tyči – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Ondřej Sýkora a Adam Heinzl.
     
    Průběžné info z Braníku, Kobra v první třetině prohrává s Řisuty 0:1.
     
    10:58
    Hosté se opět dostali až před Lavingera, který musel chytit těžkou střelu Šmejce. Poté nechal raději přerušit hru.
     
    11:27
    Procházka se dostal do těsné blízkosti Lavingera, poté ho nadvakrát nedokázal prostřelit. Draci však nebyli daleko od vedoucí branky. Děčínský brankář nakonec sklapl své betony a v nich puk ukryl.
     
    12:13
    Po ofsajdové situaci Bíliny se hra přestěhovala do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    12:58
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před jejich branku. Vhazuje se po levé ruce Martina Pejsara.
     
    13:24
    Po chybě Medvědů ve středním pásmu šli do rychlé akce hosté, aloe po jejich další nebezpečné střele zakročil Lavinger. Ten nechal hru pozastavit.
     
    13:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi strhávají vedení na svou stranu. Z rohu kluziště nabil do mezikruží Faigl MARTINU TŮMOVI, který se prudkou střelu nemýlil a Pejsar tak znovu loví kotouč ze své sítě – 2:1. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    13:54
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Ondřej Dvořák – trestné střílení, hákování).
     
    13:54
    Po faulu v jasné střelecké pozici nařídil hlavní sudí trestné střílení pro Děčín. Toho se ujal Zdeněk Petráš, jenž se snažil jednoruč zakončit z pravé strany, kotouč však poslal jen do betonu Pejsara.
     
    14:37
    Vyloučení v týmu HC Děčín (David Drašar – 2 min., podrážení).
     
    15:57
    Hosté se dlouho drželi v pásmu Děčína, kde na Lavingera šly další střely, ale ty neskončily za jeho zády. Vhazuje se po levici děčínského brankáře a hosté stále drží útočné pásmo.
     
    16:21
    Medvědi se osvobodili a puk letí až před Pejsarovu klec. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    16:37
    Děčín se ubránil a je už v plném počtu.
     
    17:39
    Kuchynka chyboval v útočné třetiny, puk získali hosté a jeli do přečíslení. Děčínský útočník pak svou chybu napravil, když unikajícího hráče dojel a o puk ho obral.
     
    18:04
    Ofsajd Děčína posouzen jako úmyslný a hra se tak stěhuje do obranného pásma Medvědů. Vhazuje se po levé ruce Lukáše Lavingera.
     
    18:29
    Hosté nahodili puk do útočného pásma a obrana Děčína ho nezachytila. Nyní tak hráči Bíliny operují před Lavingerem a ten tak musí být mezi třemi tyčemi pozorný.
     
    18:59
    Na druhé straně pak vleže zasahoval Pejsar a dostal puk pod lapačku. Hra je přerušena, vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:43
    Po další nepřesné střele Děčína se puku chopili opět hosté a směřovali do útočné třetiny, ale Kaltenböck je dokázal zastavit a souhru překazit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní se do vedení už ve druhé minutě dostali Medvědi, když se mezi tři tyče trefil Tomáš Faigl. Hosté však dokázali v desáté minutě srovnat pěknou akcí Jakuba Komínka a začínalo se znovu od začátku. Poslední slovo této části hry však měli opět domácí, kteří ve čtrnácté minutě strhli vedení opět na svou stranu zásluhou Martina Tůmy. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:48.
     
    Po první třetině je už také na Kobře, ta prohrává 0:2 s Řisuty.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Hosté se hned v úvodu druhé třetiny dostali před branku Děčína, kde Lavingera ohrozili přízemní střelou, ale ta za jeho záda neprošla.
     
    20:58
    Zakázané uvolnění Děčína stěhuje hru před děčínskou branku. Vhazovat se bude po pravé ruce Lukáš Lavingera.
     
    21:36
    Michal Oliverius se v prostoru mezi kruhy dostal ke střele a ta končí na betonu hostujícího brankáře. Znovu je hra přerušena, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    21:55
    A další střela domácího kapitána, která nyní byla hodně slyšet, neboť po ní zaduněly betony Pejsara.
     
    22:08
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., podrážení).
     
    22:30
    Střela Tomáše Urbana lízla špičku Lavingerova betonu a ten posté kotouč kopl do rohu kluziště. Velká šance hostů v přesilové hře.
     
    23:09
    Děčínští získali puk a okamžitě ho odpálili až před branku hostů. Šetří tak další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    23:36
    Jakub Procházka se protlačil skrze domácí obranu do útočného pásma, snažil se v mezikruží najít spoluhráče, ten ovšem na jeho přihrávku nedosáhl.
     
    23:53
    Zakázané uvolnění hostů, Medvědi tak získávají ve vlastním oslabení zadarmo útočné pásmo.
     
    24:08
    Medvědi ubránili další oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    24:41
    Michal Oliverius vysunul Štěpána Kuchynku a ten jel úplně sám na Pejsara, po své střele ale ztroskotal na jeho přesném zákroku betonem. Hostující brankář tak nyní hodně svůj tým podržel!
     
    25:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou poprvé v utkání do vyššího náskoku. Střelu Balcara vyrazil Pejsar pouze před sebe a na prudkou dorážku DANIELA VOLRÁBA už byl krátký – 3:1. Děčínský útočník vymetl v hostující síti pavučiny. Asistence: Patrik Balcar a Michal Oliverius.
     
    26:44
    Jan Kaltenböck pálil od modré čáry a puk prošel až k Pejsarovi, ten ho holí srazil do bezpečí.
     
    27:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tohle byla pěkně sehraná kombinace Děčína na jeden dotek. Po ose Martin Tůma a Tomáš Faigl poslal druhý jmenovaný pas do mezikruží, kde z první Pejsara propálil kapitán Medvědů MICHAL OLIVERIUS – 4:1. Asistence: Tomáš Faigl a Martin Tůma.
     
    27:55
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., sekání).
     
    28:16
    Hosté roztočili přesilovkový kolotoč, ovšem Balcar zachytil puk a hned ho poslal až před hostující branku. Medvědi se tak poprvé osvobozují.
     
    29:06
    A další osvobození Děčína, hosté se zatím nedokáží dostat do útočného pásma.
     
    29:55
    Pavel Zajan skáče na ledovou plochu a domácí celek je tak v plném počtu. Ten ubránil už čtvrté oslabení.
     
    Kobra – Řisuty 0:3!
     
    30:09
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Ondřej Dvořák – 2 min., hákování).
     
    30:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Medvědi nestačili rozehrát svou vůbec první přesilovou hru a hosté unikli do úniku. Ten po přihrávce Šimečka přetavil ve druhou branku JAKUB PROCHÁZKA – 2:4 a vrátil tak hosty zpět do hry. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    31:49
    Děčínští se dostali do přesilovkového zámku, ale Pejsar jejich nebezpečné střely pokryl.
     
    32:09
    Hosté jsou v plném počtu a nakonec jejich oslabení bylo úspěšné, neboť v něm snížili na dvougólový rozdíl.
     
    32:50
    Hosté nebyli daleko od kontaktního gólu. Jakub Procházka se ocitl těsně před Lavingerem, posunul kotouč na brankovišti a mohl zakončovat do prázdné klece, ovšem domácí brankář mu do cesty puku vložil svoji hůl!
     
    33:35
    Po dalším ostřelování bílinské klece zakončoval Daniel Volráb, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    Na Kobře je sníženo, domácí se dokázali dostat na kontaktní branku a s Řisuty už prohrávají pouze o gól.
     
    34:30
    Dan Bartoš si sjel na pravou stranu a poté zakončil, kotouč proletěl kolem brankoviště a skončil v rohu kluziště.
     
    35:08
    Hosté začínají více kousat před děčínskou brankou, nyní byli v další palebné pozici, kterou však zastavil dobrý obranný zákrok děčínských beků.
     
    36:22
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Marek Havlík – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:58
    Medvědi se nedokázali dostat do pásma Draků, nyní se to už povedlo a rozvíjejí první akci v přesilové hře.
     
    37:25
    Ovšem hosté jim puk sebrali a poslali ho až před domácí branku. Děčínští tak musejí další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    37:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a Medvědi přesilovou hru využívají. Martin Tůma našel přesným pasem PAVLA ZAJANA, který zblízka prudkou střelou nedal Pejsarovi vůbec žádnou šanci – 5:2. Asistence: Martin Tůma a Daniel Volráb.
     
    38:45
    Zdeněk Petráš se napřahoval ke střele z levé strany, jeden z hostujících obránců však zakročil a nepustil domácího hráče do dalšího zakončení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:14
    Trma-vrma před Pejsarem. Zajan už mohl zakončovat do jeho odkryté klece, poté se strhla velká mela před jeho brankou a v ní nakonec vleže dokázal dostat puk pod lapačku. Hra je přerušena.
     
    39:53
    Na modré čáře ztratili kotouč domácí a hosté uháněli před jejich branku. Obránci Děčína však jejich akci zastavili.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se domácí dostali do tříbrankového náskoku, hosté však snížili na 4:2 ve vlastním oslabení a chvíli tak byli zpět ve hře. Medvědi však v osmatřicáté minutě využili Zajanem přesilovou hru a před třetí třetinou mají velmi slibný náskok a jsou tak na dobré cestě k postupu do play-off. Ještě ale samozřejmě nepředbíhejme. Hosté se rozhodně ještě nevzdají a budou bojovat o úspěch ve svém posledním utkání sezóny. Třetí třetina začne přibližně v 19:40.
     
    Po druhé třetině Kobra Praha – Řisuty 2:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Hosté se hned na začátku třetí třetiny dostali ke střele, která mohla mít gólové parametry, ovšem hostům hezkou kombinaci zastavil ofsajd.
     
    40:57
    Lavinger zasáhl proti střele Tomáše Urbana, puk vyrazil betonem vedle sebe a tam byl připravený David Drašar, který ho dostal pod kontrolu.
     
    41:50
    Po střele Martina Tůmy nyní pořádně zaduněly betony Martina Pejsara. Ten tak podržel svůj tým.
     
    42:50
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Erik Mareš – 2 min., podrážení).
     
    43:21
    Medvědi se ubránili proti dvěma střelám hostů a hned na to dostali puk až před Pejsara. Díky tomu se osvobozují.
     
    43:54
    Filip Šmejc poslal z levého kruhu propagační střelu, se kterou Lavinger neměl větší problém.
     
    44:09
    Po dalším zisku puku se Medvědi opět osvobozují. Vyhodili puk až před Pejsara a šetří další cenné vteřiny ze svého oslabení. Nyní odcházejí střídat a na led skáče čerstvá čtveřice.
     
    44:44
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Alexandr Ilin – 2 min., podrážení).
     
    44:50
    Medvědi jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra. Už míří do útočného pásma.
     
    45:30
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínští využívají další přesilovou hru a vedou už rozdílem čtyř branek. Faigl nabil RADOMÍRU VAŇKOVI, který dělovkou prostřelil Pejsara – 6:2. Asistence: Tomáš Faigl a Zdeněk Petráš.
     
    46:26
    Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Martin Pejsar, přichází Anton Siniakin.
     
    46:26
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dan Bartoš – 2 min., podrážení).
     
    Kobra otočila zápas a vede nad Řisuty 4:3. Výsledek na děčínském ledě jí ale do karet nehraje.
     
    48:09
    Děčínští své oslabení hrají velmi dobře a nepouštějí hosty do zakončení, nyní znovu vyhodili puk až před hostující branku.
     
    48:26
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Pavel Jarý – 2 min., faul kolenem).
     
    49:25
    Děčín dlouho kombinoval před hostující klecí, nakonec střela Martina Tůmy skončila na pozorném brankáři Siniakovi.
     
    49:36
    Hosté faulovali a jdou do tří.
     
    49:36
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Marek Havlík – 2 min., krosček).
     
    49:36
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    49:55
    Daniel Volráb se na pravé straně napřáhl ke střele a proti ní u své levé tyče zasáhl Siniakin. Ten poté raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    50:21
    Kaltenböck vyprášil betony Siniakina a hosté se po zisku puku osvobozují. Posílají ho až před děčínskou klec. Pošetřili tedy další cenné vteřiny z oslabení.
     
    51:36
    Bílina je v plném počtu.
     
    52:26
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexandr Ilin.
     
    53:01
    Medvědi se uhnízdili v hostujícím teritoriu a Siniakin se musel mít na pozoru. Střela Kaltenböcka z levé strany skončila jen těsně vedle jeho pravé tyče.
     
    53:45
    Zdeněk Petráš z pravé strany orazítkoval tyčku hostující brány!
     
    54:05
    Stejný hráč se poté dostal do další šance, ale Siniakin holí zasáhl a poslal kotouč do pravého rohu.
     
    54:26
    Bílina je v plném počtu.
     
    55:37
    Kuchynka si od zadního mantinelu sjel před hostující branku, mezi betony však kotouč za Siniakina neprotlačil. Hosté hned míří do rychlého protiútoku.
     
    56:30
    Vhazuje se po levé ruce Lavingera. Hosté na něho vyslali střelu, která skončila na jeho lapačce a děčínský brankář pak raději hru pozastavil.
     
    57:34
    Hosté se nadechli k další akci, ale zastavil je ofsajd. Hra se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:27
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Hanuš Petržílka – 2 min., podrážení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:00
    Medvědi už pomalu mohou začít slavit postup do play-off. Puk mají na svých holích a kombinují před brankou Bíliny.
     
    59:22
    Po přerušení hry se vhazuje v útočném pásmu Děčína, konkrétně po pravé ruce hostujícího brankáře.
     
    59:50
    Bílina se ještě osvobozuje a domácí odpočítávají posledních deset vteřin zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté nakonec vítězí 6:2 a postupují do čtvrtfinále play-off!. Kobra sice porazila Řisuty, ale nebylo jí to nic platné. Na Děčín tak v tabulce ztrácí jeden bod a těsně jí vyřazovací boje unikly.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:16:06)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Faigl (Tůma, Oliverius), 14. Tůma (Faigl), 26. Volráb (Balcar, Oliverius), 28. Oliverius (Faigl, Tůma), 38. Zajan (Tůma, Volráb), 46. Vaněk (Faigl, Petráš) – 10. Komínek (Sýkora, Heinzl), 31. Procházka (Šimeček)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck (A), Loukota, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Tůma, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bartoš
    HC Draci Bílina: Pejsar (47. Siniakin) – Jarý, Dvořák, Remnev, Vološin, Delmarche, Havlík, Heinzl, Jungvirt – Kolíček, Leitner, Komínek, Procházka, Petržílka, Brzek, Kobes, Urban (C), Ilin, Sýkora, Šimeček, Šmejc (A)

    Rozhodčí: Čáp – Horký, Šimánek
    thejrc.org