Chomutov – Sparta 1:2 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:1, 1:0, 0:1 - N 0:1)
HC Sparta Praha
Středa 27.02.2019, 17:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    60:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Následně se hosté prosadili z takové nevinné akce a berou všechny čtyři body! Nino Tomov poslal kotouč zpoza branky na MICHALA VITOUCHA, jenž puk netrefil ideálně, ale ten se přesto dostal mezi betony přesouvajícího se Malanta. Asistence: Nino Tomov.
     
    46:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jan Spudich měl po vyhraném vhazování velkou šanci, ale u první tyčky mířil těsně nad. V protiakci se dostal před branku ALBERT BAREŠ, jenž u levé tyčky zamířil přesně do bližší šibenice a vrací hostům vedení! Asistence: Christián Menzel.
     
    28:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní to domácím již vyšlo a Piráti srovnávají stav duelu na 1:1! ONDŘEJ ČECH se na levém kruhu dostal ke střele na vzdálenější tyčku a překvapivě kotouč skončil v brance. Tohle dosud skvěle chytající Krbeček nezvládl. Asistence: Jan Spudich a Štěpán Němec.
     
    08:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta promptně trestá! Do úniku se dostal hostující BOGDAN STEPANCHUK, který udělal kličku a v pádu zakončoval po ledě do branky. Lukáš Malant byl vyjetý a již nezasáhl. Spoluhráči berou kotouč, pro staršího žáka je to první branka v dorostu! Asistence: František David a Michal Vitouch.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 29. Čech (Spudich, Němec) – 9. Stepanchuk (David, Vitouch), 47. Bareš (Menzel), 61. Vitouch (Tomov)


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Němec, Frollo, Husinecký, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ducháč, Menzel, Adamec, Horáček – Broš, Bareš, Mácha, Krupička, Straka, David, Stepanchuk, Červenka, Odehnal, Vitouch.

    Rozhodčí: Hlinka – Holada, Domský
    thejrc.org