Chomutov – Sparta 1:2 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:1, 1:0, 0:1 - N 0:1)
HC Sparta Praha
Středa 27.02.2019, 17:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    60:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Následně se hosté prosadili z takové nevinné akce a berou všechny čtyři body! Nino Tomov poslal kotouč zpoza branky na MICHALA VITOUCHA, jenž puk netrefil ideálně, ale ten se přesto dostal mezi betony přesouvajícího se Malanta. Asistence: Nino Tomov.
     
    57:45
    Po dlouhé době také šance hostů! Albert Bareš se po nastřelení dostal do úniku. Svou akci zakončoval forhendovou kličkou po ledě, ale pozorného Malanta podruhé v utkání nepřekonal!
     
    54:03
    Další velká šance domácích! Ti se dostali do protiakce tří na jednoho, ale trestuhodně neskórovali. Na konci byl Tadeáš Svoboda, který našel kotouč na betonu brankáře. Následně ovšem střílel vedle branky.
     
    52:20
    Obrovská šance domácích číslo dvě! Ondřej Čech již Krbečka prostřelil, ale kotouč se do sítě nedostal. Odražený touš se následně dostal ke Kalčíkovi, jehož tečovaný pokus padal do branky. Hosté ale nakonec vše přežili!
     
    50:30
    Velká šance Pirátů na srovnání nynějšího stavu. Ondřej Čech dostal v protiakci kotouč před brankou, kde byl úplně sám. Mezi betony se ale pirátská dvaadvacítka neprosadila!
     
    48:58
    Zpoza branky se dostal kotouč na hůl Davida Straky, jenž u levé tyčky zakončoval. Jeho pokus do odkryté branky ale nevletěl, hostující borec střílel nad branku!
     
    46:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jan Spudich měl po vyhraném vhazování velkou šanci, ale u první tyčky mířil těsně nad. V protiakci se dostal před branku ALBERT BAREŠ, jenž u levé tyčky zamířil přesně do bližší šibenice a vrací hostům vedení! Asistence: Christián Menzel.
     
    40:56
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ondřej Čech.
     
    39:59
    Nemuselo tomu tak být! Lukáš Malant špatně rozehrál a David Straka se od mantinelu dostal až před něj. Následně zakončoval k pravé tyčce, ale domácí brankář parádně napravil svou chybu a puk schoval v lapačce.
     
    38:43
    V závěru druhé třetiny si domácí zahrají ještě zkrácenou přesilovku. Za podražení jde pykat obránce Petr Horáček. Piráti mají šanci využít svou aktivitu.
     
    37:48
    Aktivní napadání domácího celku vyústilo ve velkou šanci! Tadeáš Svoboda dostal přihrávku mezi kruhy, kde měl hodně prostoru. Jeho pokus po ledě ale skvělý Krbeček zachytil!
     
    33:58
    Jiří Kulich obral bránícího hráče Sparty a hnal se do velké šance. U pravé tyčky měl spoluhráče, ale nakonec to zkusil sám. Jeho rána po ledě šla nakonec jen do betonu brankáře Krbečka!
     
    33:00
    Timeout Spartě úplně nepomohl a Piráti byli opět nebezpeční. U pravé tyčky dorážel kotouč Erik Iljuk, ale ten puk do branky nakonec nedostal!
     
    32:37
    Následně se mezi kruhy do kotouče tvrdě opřel Tadeáš Svoboda. Hostující brankář nic neviděl, ale nakonec schoval kotouč na betonu. Rozhodčí přerušili a hosté si vzali timeout!
     
    28:52
    Sparťané se pokoušeli odpovědět. Josef Broš se po pravé straně dostal do zakončení a zkoušel to z kruhu na první tyčku. Lukáš Malant v brance ale pozorný a střelu kryje.
     
    28:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní to domácím již vyšlo a Piráti srovnávají stav duelu na 1:1! ONDŘEJ ČECH se na levém kruhu dostal ke střele na vzdálenější tyčku a překvapivě kotouč skončil v brance. Tohle dosud skvěle chytající Krbeček nezvládl. Asistence: Jan Spudich a Štěpán Němec.
     
    26:58
    Až nyní přišla dost slušná šance! Mikuláš Odehnal dostal přihrávku na hranici brankoviště, kde zakončoval nad betony Malanta. Ten si ale připsal důležitý zákrok!
     
    26:02
    Lukáš Koblížek se v oslabení dvakrát dostal do úniku. Poprvé zakončoval u pravé tyčky těsně vedle, pár sekund na to se otáčel u tyčky levé. Opět ale střela skončila vedle!
     
    25:24
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Martínek – 2 min., hákování).
     
    25:06
    Albert Bareš si na pravém kruhu stáhl kotouč a zakončoval do vzdálenější šibenice. Lukáš Malant ovšem zasáhl ramenem a připsal si po delší době dobrý zákrok!
     
    11:08
    O něco lepší šance nyní přišla pro Jiřího Kulicha! Chomutovský útočník byl osamocen na pravém kruhu a zakončoval na první tyčku. Jakub Krbeček ale skvěle zasáhl lapačkou a nadále drží čisté konto.
     
    08:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta promptně trestá! Do úniku se dostal hostující BOGDAN STEPANCHUK, který udělal kličku a v pádu zakončoval po ledě do branky. Lukáš Malant byl vyjetý a již nezasáhl. Spoluhráči berou kotouč, pro staršího žáka je to první branka v dorostu! Asistence: František David a Michal Vitouch.
     
    07:37
    Akce také domácích! Ondřej Príhoda se po pravé straně dostal do útoku a z kruhu zakončoval po ledě na vzdálenější tyčku. Krbeček ale první zákrok zvládl bravurně!
     
    04:18
    Šanci na tlak mají nyní domácí. Bogdan Stepanchuk inkasuje dvě minuty za hákovaní a my tak uvidíme první přesilovku dnešního duelu.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 29. Čech (Spudich, Němec) – 9. Stepanchuk (David, Vitouch), 47. Bareš (Menzel), 61. Vitouch (Tomov)


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Němec, Frollo, Husinecký, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ducháč, Menzel, Adamec, Horáček – Broš, Bareš, Mácha, Krupička, Straka, David, Stepanchuk, Červenka, Odehnal, Vitouch.

    Rozhodčí: Hlinka – Holada, Domský
    thejrc.org