Nové Zámky – Detva 3:4 (po pr.) | Miskolc – MAC Budapešť 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (1:3, 1:0, 1:0 - 0:1) Stav série: 1:1
HK Detva
Sobota 02.03.2019, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipsport Liga (SR) play-off • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    68:25
    Tým Detva právě vstřelil branku! Velmi ledabylé vyhození Kudly přebral v útočném pásmu Betker, který posunul na KURTISE MCLEANA a ten kličkou do bekhendu rozhoduje dnešní utkání ve prospěch Detvy! Asistence: Ben Betker.
     
    64:20
    Kudla zachytil vyhozený kotouč na modré a ideálně našel Hrušku, toho však skvělým zákrokem lapačkou vychytal Petrík.
     
    62:49
    Bajtkova střela od modré se odrazila od zadního mantinelu na druhou stranu k Urbanovi, který měl kus prázdné brány u sebe, ale v obtížné situaci nedokázal přesně zasunout.
     
    59:47
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Detvané už skoro vyhodili do středního pásma, nechali se tím ale příliš strhnout, a tak se do přečíslení dostal Kadla, jenž předložil FILIPU BAJTKOVI a ten zavěsil do pravé šibenice. Chvíli před touto situací ale jeden z domácích hráčů jednoznačně podrazil svého soupeře, což rozhodčí nepochopitelně neodpískali. Velmi sporný gól ale platí. Asistence: Patrick Anthony Kudla, Tomáš Urban.
     
    52:46
    McLean se dostal do obrovské šance po překvapivém odrazu od zadního mantinelu, který zmátl Košarišťana. McLean ale před odkrytou klecí selhal!
     
    51:29
    Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Jakúbek – 2 min., sekání).
     
    46:25
    Petrík vyrazil puk jen k hokejkám domácích, na Urbana už zívala prázdná brána, útočník Nových Zámků ale nesmyslně přestřelil!
     
    44:44
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Kuklev – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    32:38
    Tibenský výborně naservíroval od zadního mantinelu před bránu Viktoru Fekiačovi, ten ovšem velkou příležitost spálil.
     
    30:05
    V dobré příležitosti se ocitl Filip Bajtek, který měl mezi kruhy spoustu prostoru. Petrík ale nakonec nemusel zasahovat, protože kotouč letěl mimo branku.
     
    25:21
    Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Hruška – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:13
    Ručkay předložil ideální přihrávku na pravý kruh Adamu Zbořilovi. Ten se lehce přesunul před bránu, položil si Petríka, který ovšem výborným zákrokem betonem odolává tomuto pokusu!
     
    22:57
    Sládok sice nachytal od červené čáry Košarišťana na švestkách a překonal ho, ukázalo se však, že byl Sládkův spoluhráč v ofsajdu a gól tedy neplatí.
     
    20:10
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Tak v první třetině jsme viděli gól po 23 vteřinách, v té druhé stačilo pouze vteřin 10! Hosté si nedali pozor v obraně, takže Urban mohl z rohu hřiště najít na pravém kruhu ANDREASE ŠTRAUCHA, který prudkou střelou vymetl horní část brány. Asistence: Tomáš Urban.
     
    16:01
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Král – 2 min., sekání).
     
    13:29
    Krásná kombinace, na jejímž konci byla křižná přihrávka Zbořilovi, proti jeho střele z první se ale bleskově přesunul Petrík a připsal si důležitý zákrok.
     
    13:07
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Tibenský – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    10:12
    A Mateje Kristína v brance střídá Andrej Košarišťan.
     
    10:12
    Tým Detva právě vstřelil branku! Krásná individuální akce – vyhozený kotouč si za modrou dojel JOZEF TIBENSKÝ, který udělal kličku na střed hřiště, odkud bekhendem zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Frederik Fekiač, Kurtis McLean.
     
    04:50
    Tým Detva právě vstřelil branku! Zblokovanou střelu z pravé strany dojel DANIEL GACHULINEC, jeho pokus Kristínovi vypadl a všichni kromě obránce Detvy byli absolutně dezorientovaní, takže hostující hráč v pohodě zasunul do odkryté klece. Asistence: Tomáš Török.
     
    03:32
    Po dobrém přechodu skrz střední pásmo jel na Petríka úplně sám Adam Zbořil, střelu zápěstím hostující gólman vytěsnil nad bránu.
     
    02:54
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno. Domácí rychle rozjeli přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci Bajtek nabízel z pravého kruhu TOMÁŠI URBANOVI, jehož teč nejprve orazítkovala tyč, Urban se ale dostal i k dorážce a ta už byla úspěšná. Asistence: Filip Bajtek, Janis Andersons.
     
    02:38
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Gachulinec – 2 min., krosček).
     
    00:23
    Tým Detva právě vstřelil branku! Tak to je začátek! Ščurko jednoduše přešel střední pásmo, nabil k modré RADOVANU PULIŠOVI, jehož střelu Kristín nechytil. Asistence: Ladislav Ščurko.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 3. Urban (Bajtek, Andersons), 21. Štrauch (Urban), 60. Bajtek (Kudla, Urban) – 1. Puliš (Ščurko), 5. Gachulinec (Török), 11. Tibenský (Fekiač F., McLean), 69. McLean (Betker)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (od 11. Košarišťan) – Andersons, Kudla, Hain, Zaťko, Ordzovenský, Hatala, Dundáček, Novák – Bajtek, Urban, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jakúbek – Pospíšil, Hruška, Šimun – Ondrušek, Fábry, Rogoň.
    HK Detva: Petrík (Zalivin) – Betker, Chovan Mar., Sládok, Golian, Kuklev, Fekiač F., Jendrol', Gachulinec – Puliš, Murček, Ščurko – Žilka, Fekač V., Hodgson – Tibenský, McLean, Král – Török, Chovan Mat., Ďaloga.

    Rozhodčí: Štefik, Baluška – Tvrdoň, Synek – Macko (videorozhodčí).

    Diváci: 661
    Nové Zámky 1 3 Detva
    #1 Pátek 01.03.2019 • 18:05
    Nové Zámky - Detva 4:2
    #2 Sobota 02.03.2019 • 18:00
    Nové Zámky - Detva 3:4 po prodl.
    #3 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    Detva - Nové Zámky 4:2
    #4 Úterý 05.03.2019 • 18:00
    Detva - Nové Zámky 2:1
    thejrc.org