Bohemians 1905 – Slavia 0:3 (kon.) | Teplice – Opava 3:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
0:3 (0:2)
SK Slavia Praha
Neděle 03.03.2019, 15:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Jedním ze šlágrů 23. kola FORTUNA:LIGY je vršovické derby mezi fotbalisty Bohemians (14. místo, 22 bodů, skóre 20:29) a Slavie (1. místo, 55 bodů, skóre 54:18). Vítejte při jeho sledování!
    Obě mužstva jdou do zápasu z opačných pólů tabulky a také s finančně nesrovnatelnými zdroji. Jasným favoritem tedy budou v Ďolíčku hosté z pouhý kilometr vzdáleného Sinobo Stadium (bývalého Edenu) a cokoli jiného než jejich výhra bude velkým překvapením.
     
    Bohemians Praha 1905 byli ještě před týdnem mužstvem se zdaleka nejdelší šňůrou bez vítězství (10 zápasů) i bez vstřeleného gólu (5 zápasů) v lize. Obě černé série však prolomili ve Zlíně, kde konečně zvítězili 2:0. Přesto zůstávají na barážové 14. příčce tabulky a potřebují nutně sbírat body dál. Nedaří se jim to zejména doma v Ďolíčku, kde na výhru čekají od července, kdy zde poprvé a naposledy zvítězili v úvodním kole sezóny.
    V kádru Klokanů jsou i dva fotbalisté, patřící konkurenci – od zimy v Bohemce hostuje stoper Lukáš Pokorný a také bahrajnský objev sezóny Júsufa Hilála koupila v zimě Slavia, ale nechala s pěti góly nejlepšího střelce Bohemians ještě pro jaro v původním klubu hostovat. Oba dnes po dohodě klubů zůstanou na tribuně. Se zelenobílými již naopak trénují Bederka s Schumacherem, kteří se vracejí po zranění.
     
    SK Slavia Praha po patnácti letech prošla do osmifinále Evropské ligy, kde ji čekají přitažlivé souboje s trojnásobným vítězem soutěže FC Sevillou. Pozornost však musí soustředit také na domácí soutěž, kde ji včera výhrou nad Jabloncem bodově dostihla Viktoria Plzeň. Sešívaní vedou před úřadujícím mistrem pouze o skóre, mají ovšem dnešní derby k dobru. Uvidíme, jak protočí trenér Trpišovský před dvojzápasem se Sevillou sestavu a jaké trumfy dnes vytáhne.
    Nejproduktivnějším slávistou ročníku je Miroslav Stoch, s 11 góly se dělí o druhé místo v ligové tabulce střelců a jeho osm asistencí je dokonce v celé FORTUNA:LIZE nejvíce.
     
    Vzájemné zápasy
    Vršovická derby bývají poslední dobou skoupá na góly, z posledních tří zvítězila dvakrát Slavia 1:0 a jedno – v loňském ročníku v Ďolíčku – skončilo bez branek. Klokani neskórovali do slávistické sítě už dlouhých 344 minut a sousedy neporazili osmkrát za sebou (pětkrát z toho se hrálo nerozhodně).
    V české lize se obě mužstva utkala již 33x s úspěšnější bilancí z pohledu Slavie 18-10-5 při skóre 49:28. V Ďolíčku mají Bohemians se soupeřem trochu příznivější bilanci 4-6-6 a skóre 13:14.
    Nejlepším střelcem Bohemians v historii derby od roku 1993 je se třemi góly Milan Škoda.
    Nejlepším střelcem Slavie v historii derby od roku 1993 je se třemi góly... také Milan Škoda. Slávistický kanonýr ovšem pochopitelně doufá, že v Ďolíčku rozšíří jen druhou zmíněnou část své gólové sbírky.
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Fryšták – Dostál, Krch, Hůlka – Hašek, Vacek, Ljovin, Bartek – Reiter, Puškáč, Vaníček.
    Náhradníci: Valeš – Bederka, Šmíd, Vodháněl, Jindřišek, Záviška, Marhún.

    SK Slavia Praha: Kolář – Coufal, Deli, Ngadeu, Bořil – Masopust, Souček, Hušbauer, Král, Stoch – Škoda.
    Náhradníci: Kovář – Frydrych, Zmrhal, Traoré, Baluta, Van Buren, Olayinka.

    Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Hájek.
     
    -25
    Před vyprodaným hledištěm probíhá rozcvička obou mužstev, boj o Vršovice vypukne za celkem příjemného, byť podmračeného počasí zhruba za 25 minut.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Slávistický trenér Jindřich Trpišovský nemůže dnes využít vykartovaného Kúdelu, oproti minulému zápasu chybí v sestavě také Zelený a v nominaci není ani Ševčík.
    Domácímu lodivodu Martinu Haškovi chybí Pokorný a Hilál, kteří coby kmenoví hráči Slavie nemohou nastoupit. V pořádku stále není ani Schumacher, Vondra či Nečas.
     
    Na soupiskách je šest přímých pamětníků poslední klokaní výhry nad Slavií ze září 2014. V dresu Bohemians jsou to Krch, Bartek, Šmíd a Jindřišek, který tehdy dokonce skóroval. Za Slavii tehdy z dnešního kádru hráli pouze Zmrhal a Škoda.
     
    -8
    Ovace zaplněného zelenobílého kotle doprovázejí čtení sestavy Bohemians 1905. Slávistů se v nepříliš rozlehlém sektoru vlajkonošů hostů tolik nesešlo, jejich kotli dominuje transparent "Konfidenti 1905".
     
    -2
    Dvě minuty před plánovaným výkopem nastupují obě mužstva v tradičním doprovodu klokana-maskota za potlesku diváků na hrací plochu.
     
    -1
    Slavia bude v prvním poločase útočit na branku před domácím kotlem, Bohemians hrají směrem k Vršovické třídě.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Dostál při odkopu trefuje Milana Škodu, od něj letí míč až do kotle Bohemky.
     
    3
    Ze země se nechce faulovanému Součkovi, Slavia bude zahrávat trestný kop 35 metrů od brány.
     
    4
    Navzdory Bartkově efektní patičce vydolovali míč z mlýnice na půlící čáře hosté, protiútok táhl Král, ale nakonec míč razantně odkopává do bezpečí Hašek.
    4. Král vystřihl exkluzivní zidanovku
     
    5
    Hušbauerovu střelu doprostřed brány po Masopustově přihrávce vyráží Fryšták, Škoda s Masopustem se pak ještě natahovali po odraženém míči, ale nedosáhli na něj a oba skončili na zemi.
    5. Masopust se dostal před Fryštáka, Hušbauer střílel zblízka!
     
    6
    Fryšták chytá míč do náruče před Bořilem, který ho ještě zbytečně dohrál ramenem.
     
    7
    Hušbauerův sražený centr přinesl první roh hostujícím fotbalistům.
     
    7
    Sešívaní však byli vytlačeni až na půlku hřiště a pak nepřesnou přihrávkou do autu odevzdávají míč domácím.
     
    8
    Haškovo prodloužení dostihl Reiter až pár centimetrů za čarou, míč se tak vrací na kopačky hostů, kde je zatím většinu času.
     
    9
    Josef Hušbauer si zaběhl až mezi stopery a pokusil se dlouhým pasem založit útok, jenže míč poslal přes celé hřiště přímo do Fryštákových rukavic.
     
    9
    Ofsajd je máván zelenobílým barvám.
     
    10
    Teď předvedli fotbalisti přehlídku zmaru. Bořil mizernou přihrávkou nabídl protiútok domácím, jenže Vaníček místo toho namazal zpátky slávistům a vzápětí Masopustův centr místo na nabíhající spoluhráče letí do náruče domácího brankáře.
     
    11
    Stochův centr odhlavičkoval Bartek, na hranici šestnáctky napálil odražený míč vysoko nad bránu Lukáš Masopust.
     
    12
    Antonín Vaníček si za svůj odvážný průnik vysloužil potlesk, přestože se nakonec přes Součka nedokázal prosadit a doběhl s míčem do zámezí.
     
    13
    Dva nepřesné nákopy hostů v rozpětí pár desítek vteřin končí u Fryštáka.
     
    14
    První příležitost si vypracovala Slavia. Jan Bořil si naběhl na centr zprava mezi malé vápno a penaltovou značku a jeho hlavičku chytá na čáře Tomáš Fryšták.
     
    15
    Bolestivý střet kotník na kotník s domácím Reiterem odnesl slávistický režisér Hušbauer, ale brzy vstává.
     
    15
    Vzápětí už se píská Puškáčův faul na Deliho. Přímý kop bude Slavia rozehrávat opět zhruba z 35 metrů.
     
    16
    Miroslav Stoch našel svým centrem jen prvního hlavičkáře domácích, odražený míč pak posílá široko daleko od branky Bohemians Josef Hušbauer.
     
    18
    Zuby ukázali také Klokani. Bartkův centr po rychlém náběhu z levého křídla odvrátil Ngadeu jen k Puškáčovi, který přiťukl zpátky Bartkovi a jeho povedená střela končí těsně vedle Kolářovy pravé tyče.
     
    20
    Z akce Slavie vzešel jen odkop od Fryštákovy branky.
     
    20
    Rudolf Reiter tělem odstavil Stocha, jenže v dobře rozjetém protiútoku si dal míč na dlouhou nohu a Souček mu ho čistě vypíchl.
     
    21
    Bořil si na levém křídle obhodil Filipa Haška, jeho centr neprošel hradbou těl.
     
    22
    Vaníčkovu zpětnou přihrávku z pravého křídla po parádní individuální akci sklepl za Kolářova záda David Puškáč. Rozhodčí Královec ovšem ještě běží prověřit záznam...
     
    24
    Sudí Královec odvolává gól a hlavní tribuna bouří!
     
    24
    Žlutou kartu dostává Daniel Krch (Bohemians Praha 1905).
     
    25
    Rozhodčí nařizuje penaltu pro Slavii! Ještě před gólovou akcí Bohemky přidržel protihráče v šestnáctce domácích při standardní situaci Krch a inkriminovaný okamžik posoudil Pavel Královec zpětně ve prospěch favorita. Zároveň tím zneplatnil jinak regulérní gól domácích, který padl sice o půl minuty později, ale v nepřerušené hře.
    25. Video v hlavní roli! Bohemians není uznán gól, Slavia kope penaltu
     
    25
    Rozehrát se ovšem zatím nedá, na hřiště prší stovky kelímků a dalších předmětů od rozzuřených fanoušků Bohemians.
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je TOMÁŠ SOUČEK. Fryšták vystihl směr, ale na prudkou a umístěnou střelu neměl nárok.
    26. Tomáš SOUČEK - 0:1
     
    28
    "První branku týmu ze západních Strašnic vstřelil hráč číslo dvacet dva", oznámil hlasatel gólový úspěch bohatšího souseda.
     
    29
    Slávisté dlouho drželi míč, teď jim ho ukopl razantně Vacek až za cenu rohu.
     
    30
    Domácí odvrátili roh a Bořil se musel vrátit přes celé hřiště se sprintujícím Puškáčem, nakonec zvládl dát Kolářovi malou domů.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Milan Škoda (SK Slavia Praha).
     
    32
    Alex Král hodně nepovedeným pokusem z 18 metrů vysoko přestřeluje branku Bohemians.
     
    33
    Deliho mizerný nákop letí vysoko nad bránu, jako by se slávisté snažili ohrožovat míči spíše bohemácký kotel než brankáře.
     
    35
    "Smrt Spartě!" , "Smrt Bohemce!", přispívá ke kulturní úrovni derby slávistický kotel.
     
    35
    Tak konečně pastva pro oko diváka! Miroslav Stoch napřáhl z 20 metrů a jeho parádní ránu vytáhl Fryšták na břevno, od něj se odrazila ještě před brankovou čáru, kde ji domácí gólman definitivně zalehává.
    35. Stochova parádní rána! Fryšták ji výborně vytáhl na břevno
     
    37
    Na konci rychlé souhry hostů se ve vápně pokusil teatrálně upadnout Vladimír Coufal, další penaltu však sudí Královec Slavii nedopřál.
     
    38
    Klokani jsou neuznaným gólem a dodatečnou penaltou úplně vyvedení z konceptu, když už získají míč, jen ho zakopávají co nejdál od své branky a nemohou se dostat do souvislejší kombinace.
     
    38
    Stochova střela z uctivé vzdálenosti minula branku Bohemians zhruba o patnáct metrů.
     
    39
    Domácí podržel brankář Fryšták, když skokem po levici vyráží Škodovu ránu z pádu.
     
    39
    Fryšták zasahuje podruhé během půl minuty, když vyráží prudkou střelu Miroslava Stocha, která mířila přímo na něj.
    39. Další povedená Stochova střela, Fryšták ji opět kryje
     
    40
    Žlutou kartu dostává Kamil Vacek (Bohemians Praha 1905).
     
    42
    Král hezkým obloučkem našel ve vápně Hušbauera, který byl obklopen ze všech stran a k zakončení se neprocpal.
     
    43
    Domácí Vaníček vyrazil do brejku přes půl hřiště s Králem na zádech, obešel i Ngadeua, ale jeho centr naprosto postrádal potřebné parametry.
     
    45
    Vladimír Coufal od pravé lajny odcentroval na Součka, který se vymrštil, co se dalo, ale už stačil míč jen hlavou prodloužit vedle Fryštákovy pravé tyče.
    45. Souček po Coufalově centru hlavičkuje těsně vedle
     
    45+1
    Kamil Vacek čistě vypíchl míč Milanu Škodovi. "Video" a "Červenou", žádá si ironicky sektor fanoušků Bohemians.
     
    45+1
    Rozhodčí Královec přidá k prvnímu poločasu tři minuty.
     
    45+2
    Přímý kop od levé postranní čáry zahrávali domácí, Vaníček odcentroval jen do Kolářovy náruče a musí honem rychle sprintovat zpátky.
     
    45+3
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nejlepší střelec historie vršovických derby v české lize MILAN ŠKODA prodloužil v posledních vteřinách nastavení hlavou mimo Fryštákův dosah výborný Coufalův centr. Asistence: Vladimír Coufal.
    45+3. Milan ŠKODA - 0:2
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V mimořádně vyhrocené atmosféře končí první poločas vršovického derby, v němž hrál hlavní roli sudí Královec. Ten po přezkoumání videa odvolal gól, z něhož se Bohemians radovali jen chvilkově, a naopak po několika minutách od původně puštěného zákroku nařídil penaltu proti domácím.
    Ve hře Slavie je spousta nepřesností, ale několik šancí si favorit proti úplně rozhozeným Klokanům vytvořil a v posledních vteřinách před přestávkou přinesl větší klid na kopačky sešívaných druhým gólem Milan Škoda.
     
    Statistiky první půle:
    Držení míče 44% – 56%, střely na bránu 0:7, střely mimo 1:5, rohy 0:2, fauly 6:4, ofsajdy 1:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhá půle začala snahou domácích, kteří se však před velkým vápnem nedokázali prosadit přes důraznou obranu Slavie.
     
    48
    Vaníček podrážkou vytloukl Deliho rozehrávku, míč se však od něj odráží do zámezí.
     
    49
    Miroslav Stoch si chtěl narazit s Králem, jenže ten mu dal nepřesný bochánek, který odkopává domácí Dostál.
     
    49
    Odražený míč vyslal na branku Bohemians Milan Škoda, se slabým pokusem z dálky neměl Fryšták žádné potíže.
     
    51
    Rudolf Reiter se dokázal dostat přes Stocha, stopku mu ovšem v další instanci vystavil Ngadeu.
     
    52
    Zelenobílé kouřové efekty halí do dýmu domácí kotel. Příznivci Bohemky toho moc nevidí, ale ti na tribuně jsou na tom stejně – na hřišti se vůbec nic neděje.
    52. Ljovinova slušná rána skončila nad břevnem
     
    52
    Až teď vystrašil slávistického brankáře povedenou ranou Ljovin. Zasahovat však Kolář nemusel.
     
    53
    Domácí kapitán Krch si drzou patičkou obhodil forčekujícího Škodu. Byl při svém kousku posledním hráčem Bohemky.
     
    54
    Alex Král si skvěle zpracoval míč o zem kolem Bartka, akce hostů pokračovala přes Hušbauera ke Stochovi, který ovšem pálil do připraveného dvojbloku.
     
    55
    Bořilovu zpětnou přihrávku odvrací Dostál, pro míč vyráží až za hranice svého výběhu Ondřej Kolář a raději odkopává až k protější poště.
     
    55
    Bartek si ve výskoku osedlal Bořila a ten ho chvilku povozil "na koni".
     
    57
    Vladimír Coufal u praporku vyzrál na clonícího Filipa Haška a výborně prostrčil na Masopusta, jehož střela opět trefuje jen prvního bránícího hráče.
     
    57
    K domácímu Ljovinovi míří dva domácí zdravotníci, ruský záložník kulhá za postranní čáru bez jejich pomoci. Bohemka zatím hraje o deseti.
     
    58
    Bořil nastartoval po čáře a dostal dobrý míč do běhu od Stocha, zato sám nedokázal přihrát Hušbauerovi, který se po něm vyčítavě dívá.
     
    59
    Stochův průnik ztroskotal, takže se musel vrátit Souček a čistě odzbrojit Vaníčka, který se hnal do brejku.
     
    60
    Po přestávce se v Ďolíčku koná oboustranná naháněná od vápna k vápnu, zatím zcela bez šancí.
     
    62
    Masopust uháněl na domácí bránu z levé strany, včas ho zakřižoval Hůlka a skluzem před ním odehrál na rohový kop.
    62. Masopust šel do úniku, ale dostal se do příliš ostrého úhlu
     
    62
    Při třetím rohu Slavie vládli ve vápně zelenobílí hlavičkáři.
     
    63
    Rudolf Reiter se probil do šestnáctky a vysekl kličku Kolářovi, zakončení z úhlu do prázdné brány mu překazil včasným obranným zákrokem Deli. To byla první, byť nedotažená šance Bohemky od odvolaného gólu.
    63. Reiter obešel Koláře, ale Ngadeu situaci zachránil
     
    64
    Josef Hušbauer se prezentoval velmi nepřesným střeleckým pokusem.
     
    65
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Lukáš Masopust, přichází Jaromír Zmrhal.
     
    65
    Africká stoperská dvojice hostů funguje po přestávce bezvadně a domácí útoky opakovaně narážejí na její pevnou hráz.
     
    67
    Ngadeu na velkém vápně čistě vypíchl míč Vackovi, právě zimní posile Bohemky je po chvilce pískán faul na Součka.
     
    68
    Zmatky v obraně Klokanů, které nechtěně zachránil slávista Bořil zbytečným podkopnutím domácího Vaníčka.
     
    69
    Tomuhle kousku zatleskali i domácí fanoušci. Milan Škoda z půlky hřiště zkusil bez přípravy přehodit vysunutého Fryštáka a nebyl daleko od úspěchu, míč přistál na horní síti.
     
    70
    Sešívaní zazdili rychlý brejk do přečíslení v pěti proti třem. Přes Škodu a Hušbauera se dostal míč na pravou stranu ke Stochovi, jehož nepovedený pokus zastavuje Bartek.
     
    71
    Střídají Bohemians Praha 1905: odstupuje Filip Hašek, přichází ligová premiéra dalšího objevu z Bahrajnu, na hřiště jde Muhammad Marhún.
     
    72
    "Královec!", reaguje většina stadiónu ironickým hromovým skandováním na výzvu o hlasování v mobilní aplikaci FORTUNA:LIGY o nejlepšího hráče utkání.
     
    73
    Marhún se vrhl skluzem na malém vápně po prudkém centru Antonína Vaníčka, chybělo mu půl kroku.
     
    75
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Jan Vodháněl.
     
    75
    A současně trenér Bohemky Martin Hašek využívá poslední možnosti střídání: Rudolfa Reitera nahrazuje Jan Záviška.
     
    76
    Střídajícího autora druhé branky Milana Škodu vyprovází pískot fandů Bohemky a hlasatel už tradičně ignoruje jeho jméno, v dresu Slavie na jeho místo nastupuje Peter Olayinka.
     
    77
    Dnešní utkání sleduje 4959 diváků.
     
    78
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. JOSEF HUŠBAUER to provedl rutinérsky, postupoval do volného prostoru s míčem na kopačkách nikým neobtěžován, načež si jej zasekl a z 20 metrů ho po zemi poslal za nereagujícího Fryštáka.
    78. Josef HUŠBAUER - 0:3
     
    80
    Vacek si nevšiml při svém postupu Olayinky a namazal mu, slávisté se ovšem do útoku nehnali a akci dovedli až zpátky před Koláře.
     
    81
    Bořil si zasekl míč podobně jako před chvilkou Hušbauer, ale ke střele se neodvážil, předal ho Součkovi, ten Stochovi a jeho dloubáček vystihl ve vápně domácí Vaníček.
     
    82
    Jako poslední dnes střídá Slavia Praha: místo Alexe Krále přichází na hřiště Ibrahim Traoré.
     
    82
    Stochův přetažený centr hlavičkoval Jaromír Zmrhal z ofsajdového postavení.
     
    83
    Střídající Jan Vodháněl výbornou střelou po zemi z 20 metrů protáhl Koláře, jenž si v 83. minutě připisuje skokem po levé ruce první ostrý zákrok v zápase.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Josef Hušbauer (SK Slavia Praha).
     
    86
    První roh pro Bohemians, sešívaní se ubránili i opakovanému centru Kamila Vacka. Až Ljovin z druhé vlny vypálil metr nad břevno.
     
    88
    Záviškův centr srazil Simon Deli na další roh pro domácí.
     
    88
    Klokani se však po rozehrávce nakrátko nepřesnou přihrávkou o míč sami připravují.
     
    90
    Rozhodnutý zápas už se dohrává z povinnosti, domácí stopeři si přihrávají na vlastní půlce.
     
    90+1
    Rozhodčí Královec přidá k vršovickému derby ještě tři nastavené minuty.
     
    90+3
    Střídající Olayinka ještě poblíž praporku vybojoval roh.
     
    90+3
    Odražený míč vracel na bránu Deli, jeho nákop končí pouze u Fryštáka.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Vršovické derby končí jasným vítězstvím favorizovaných hostů. Slavia odčinila porážku v Plzni a právě obhájci mistrovského titulu v tabulce opět odskočila na rozdíl tří bodů. Bohemians si naopak prodlouží čekání na domácí výhru, které trvá od července už nekonečných 11 zápasů, a zůstávají přilepení na barážových příčkách.
    Dnešní zápas se lámal v polovině prvního poločasu, kdy sudí Královec odvolal gól Bohemians a naopak odpískal penaltu pro Slavii, kterou proměnil Tomáš Souček. Klokani už se nevrátili do hry a přestože Slavia výkonem zrovna nenadchla, z jasné převahy vytěžila břevno Miroslava Stocha a především další dva góly – hlavičku do šatny Milana Škody a profesorské zakončení sólové akce po zemi v podání Josefa Hušbauera.
     
    Neoficiální statistiky zápasu

    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.
     
    Obě jedenáctky absolvovaly závěrečnou děkovačku před svými sektory a nad dnešním derby se zavírá voda. Bohemians nedali do slávistické sítě platný gól už 434 minut a sešívané neporazili podeváté v řadě.
    Děkuji za pozornost, hezký nedělní podvečer! (17:03:02)

    Karel Jedlička

    Branky: 26. T. Souček (pen.), 45+3. Milan Škoda (Coufal), 78. Hušbauer (Stoch)

    Karty:   24. Krch (BOH), 40. Vacek (BOH) – 31. Milan Škoda (SLA), 84. Hušbauer (SLA)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.
    Bohemians Praha 1905: Fryšták – M. Dostál, Krch (C), Hůlka – F. Hašek (71. Marhún), Vacek, Ljovin, Bartek – Reiter (75. Záviška), Puškáč (75. Vodháněl), Vaníček.
    Náhradníci: Valeš – Bederka, Šmíd, Vodháněl, Jindřišek, Záviška, Marhún.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Deli, Ngadeu, Bořil – Masopust (65. Zmrhal), T. Souček, Hušbauer, Král (82. Traoré), Stoch – Milan Škoda (C) (76. Olayinka).
    Náhradníci: Kovář – Frydrych, Zmrhal, Traoré, Baluta, Van Buren, Olayinka.

    Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Hájek

    Diváci: 4959
    thejrc.org