Watford – Leicester 2:1 (kon.) | Fulham – Chelsea 1:2 (kon.) | Everton – Liverpool 0:0 (kon.)
konec
Fulham FC
1:2 (1:2)
Chelsea FC
Neděle 03.03.2019, 15:05 • Craven Cottage, Londýn • Anglická Premier League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:05.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce anglického fotbalu u sledování on-line přenosu utkání 29. kola mezi týmy Fulham FC a Chelsea FC. Zápas se odehraje na stadionu Craven Cottage v Londýně.
     
    Fulham FC

    Fulham je jedním z menších londýnských klubů v Premier League, právě zažívá svou první sezónu po návratu do nejvyšší soutěže. A zatím vše nasvědčuje tomu, že Fulham zase poputuje zpět do Championship, protože se nachází na předposledním devatenáctém místě tabulky s pouhými sedmnácti body. Na záchranu ztrácí už deset bodů bodů. Fullham prohrál čtyři poslední zápasy, naposledy 0:2 na hřišti Southamptonu. Doma zatím Fullham odehrál třináct utkání s bilancí čtyř výher, tří remíz a šesti porážek. Z posledních čtyř soutěžních domácích zápasů Fullham tři prohrál, naposledy 0:3 s Manchesterem United.
     
    Chelsea FC

    Chelsea je naopak jedním z největších londýnských klubů, aktuálně podle tabulkového postavení třetím v pořadí. V celkové tabulce se pak Chelsea nachází na šestém místě s třiapadesáti body. Na pátý Arsenal však ztrácí jen čtyři body. Na sedmý Wolverhampton pak má náskok pohodlných deseti bodů. V posledních devíti soutěžních utkáních Chelsea pravidelně střídá vítězství a porážky, naposledy po skvělém výkonu doma porazila Tottenham 2:0. Venku zatím Chelsea v domácí lize v sezóně odehrála třináct utkání s bilancí sedmi výher, jedné remízy a pěti porážek. Poslední tři venkovní ligové utkání ale prohrála, naposledy 0:6 s Manchesterem City.
     
    Vzájemné zápasy

    První vzájemné utkání těchto dvou klubů v této sezóně vyhrála Chelsea 2:0. V rámci 14. kola dostal domácí tým do vedení už ve čtvrté minutě Pedro a v 82. minutě zvýšil vedení Ruben Loftus-Cheek. Chelsea vyhrála poslední čtyři utkání nad Fulhamem a v osmnácti posledních soutěžních zápasech s ním neprohrála.
     
    Úvodní sestavy:

    Fulham FC: S. Rico – Odoi, Nordtveit, Ream, Bryan – Chambers, K. McDonald – Babel, Cairney (C), R. Sessegnon – A. Mitrović.
    Náhradníci: Fabri – Le Marchand, C. Christie, Seri, Anguissa, Ayité, Vietto.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Rüdiger, Christensen, Emerson – Kanté, Jorginho, Barkley – Willian, Higuaín, E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – David Luiz, Loftus-Cheek, Kovačić, Pedro, Giroud, Hudson-Odoi.

    Rozhodčí: Scott – McDonough, Davies.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hráči obou mužstev už nastoupili na trávník stadionu Craven Cottage, nebude to trvat dlouho a zápas bude zahájen.
     
    Domácí Fulham bude hrát ve svých klasických bílo-černých dresech, Chelsea taktéž klasicky celá v modrém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Chelsea v úvodu utkání nikam nespěchá, míč si při rozehrávce osahá také brankář Kepa Arrizabalaga.
     
    2
    Středový záložník hostů Ross Barkley zabojoval a získal ve středu pole míč. Hned poté byl zastaven faulem.
     
    3
    Hazard měl na levém křídle trochu prostoru, nakonec ovšem přenechal centr Emersonovi. Tomu se však centr vůbec nepovedl, žádného ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    4
    Po rohovém kopu Chelsea se do koncovky zpoza pokutového území dostal Kanté. Jeho rána ovšem na branku neprošla a poté přispěchal jen s nepřesnou hlavičkou Gonzalo Higuaín.
     
    5
    Fulham se poprvé v utkání dostal i s míčem na kopačkách na polovinu soupeře, bude z levé strany házet aut.
     
    6
    Hosté se ovšem bez problému ubránili, s centrem do šestnáctky si poradili.
     
    7
    Z velké dálky pravou nohou vystřelil Joe Bryan a Kepa musel jít do zákroku. Nakonec ovšem celou situaci jen jistil, protože ta rána byla nepřesná.
     
    8
    Willianova přihrávka byla nepřesná, na jeho pas nemohl nikdo z jeho spoluhráčů dosáhnout. A tak si míč nikým neatakován sebral brankář Fulhamu Sergio Rico.
     
    9
    Fulham se usadil na polovině Chelsea, ale byl daleko od její branky a zůstal tam jen na chvíli, než byl zase fotbalisty hostů vytlačen až ke své brance.
     
    10
    Fulham se rozhodl dostat se dopředu jednoduchým dlouhým nákopem na Aleksandara Mitroviće. Ten si míč na polovině hřiště dobře pokryl a zezadu ho fauloval Andreas Christensen.
     
    11
    Tom Cairney ani nadvakrát z pravé strany míč do pokutového území neprocpal. Pak měla Chelsea náznak rychlého protiútoku, ale ani z něj nebylo nakonec vůbec nic.
     
    12
    Zpoza vápna se ke střele dostal brazilský středopolař Chelsea Wilian, jenomže trefil bránícího hráče Fulhamu před sebou.
     
    13
    Ryan Sessegnon z levé strany poslal přízemní centr do šestnáctky. Ale neměl dostatečnou podporu, takže se hosté v pohodě ubránili.
     
    14
    Fulham hraje v úvodu utkání velice sympaticky. Nedostal se pod tlak favorita a naopak se sám snaží zaútočit, kdykoliv je to možné.
     
    15
    Kanté našel ve vápně Gonzala Higuaína, který měl dost prostoru. Ale než se s míčem otočil směrem k brance, už u něj byli protihráči a balón mu sebrali.
     
    16
    Přihrávka Blues směřovala za obranu na Higuaína. Ten sice nebyl v ofsajdu, ale míč na hrací ploše už nedostihl.
     
    17
    Chelsea nepříjemně napadá rozehrávku soupeře, ale zatím se jí nepovedlo získat míč.
     
    18
    Domácí se přes presink domácích nakonec dostali a z pravé strany centroval Ryan Babel. Jenže míč před branku soupeře nedostal.
     
    18
    Kepa Arrizabalaga nepředvedl jistý zákrok proti centru Kevina McDonalda. Vypadl mu míč z rukou a měl štěstí, že toho Babel nevyužil.
    18. Babel nevyužil chyby Kepy.
     
    19
    Chelsea uzamkla Fulham před jeho pokutovým územím. Nakonec vše vyústilo v technickou střelu Barkleyho pravou nohou, která však byla nepřesná.
     
    20
    Chelsea právě vstřelila branku!
    První střela mezi tři tyče v tomto zápase hned končí gólem! Celou akci rozehrál na pravé straně Willian. Ten předal míč Azpilicuetovi, který předložil míč před branku GONZALU HIGUAÍNOVI a argentinský útočník se už nemohl mýlit. Asistence: César Azpilicueta.
    20. Gonzalo HIGUAÍN - 0:1
     
    21
    Chelsea tak začíná plnit roli velkého favorita, v boji o Ligu mistrů ostatně body potřebuje.
     
    22
    Znovu se dopředu hnal Willian, ale zastavil ho nedovoleně Calum Chambers, který dostává žlutou kartu.
     
    23
    Další akce Chelsea započne od brankáře Kepy. Ten musel rychle míč rozehrát před napadajícími hráči Fulhamu.
     
    24
    Chelsea zastavila akci Fulhamu už v jejím zárodku ve středovém prostoru a už se zase může pustit do útočení.
     
    25
    Hosté se sice vůbec k ničemu nedostali, ale hned dostávají další šanci, protože Fulham jen odevzdal míč brankáři Kepovi.
     
    26
    Kapitán Chelsea César Azpilicueta faulem zastavil křídelníka domácích Ryana Sessegnona. Fulham bude rozehrávat.
     
    27
    Fulham se ocitl v první velké šanci zápasu! Z levé strany nacentroval Ryan Sessegnon a našel Aleksandara Mitroviće, který z voleje tvrdě pálil pod břevno. Skvělý zákrok předvedl Kepa Arrizabalaga, vytěsnil míč na rohový kop.
    27. Kepa skvěle vychytal Babela.
     
    27
    Fulham právě vstřelil branku!
    Přeci jen je ale vyrovnáno, z následného rohového kopu Fulham vyrovnává na 1:1. Po rozehrávce na krátko centroval před branku Babel a míč propadl až na zadní tyč, kde byl volný CALUM CHAMBERS a uklidil míč do branky. Asistence: Ryan Babel.
    28. Calum CHAMBERS - 1:1
     
    29
    Vyrovnávací gól by mohl dodat domácím bojujícím o záchranu velké sebevědomí, může znamenat zajímavou zápletku.
     
    30
    Fulham může znovu zaútočit, dostal se k míči po faulu Antonia Rüdigera.
     
    31
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Gólová přestřelka pokračuje, Chelsea se znovu dostává do vedení, tentokrát 2:1. Skvělou práci odvedl Hazard, který si navedl míč na střed a vypadalo to, že bude střílet. Jenž Belgičan místo toho našel JORGINHA, který se pak dobrou ránou z první trefil přesně pod břevno. Asistence: Eden Hazard.
    31. JORGINHO - 1:2
     
    32
    Chelsea už tedy může být znovu ve větším klidu. Rozehrává až od brankáře Kepy.
     
    33
    Gonzalo Higuaín dostal dobrý pas za obranu, dokázal si míč skvěle zpracovat, ale ta koncovka mu už nevyšla. Mířil příliš vysoko.
     
    34
    Chelsea už se zase musí pečlivě bránit, aby zase rychle o svůj náskok nepřišla. Fulham kombinuje na útočné polovině.
     
    35
    Ke střele se nakonec dostal Denis Odoi, ale jeho pokus byl nepřesný, takže Kepa tentokrát zasahovat nemusel.
     
    36
    Kanté poslal dopředu po pravém křídle dobrou přihrávkou Williana. Ten si ovšem centr rozmyslel, raději celou akci zpomalil a čeká na spoluhráče.
     
    37
    Po přihrávce Higuaína se ke střele dostal Hazard. Jeho pokus srazil na rohový kop Tim Ream.
     
    38
    Hazard rozehrával rohový kop na přední tyč, ale tam byl připraven Ryan Babel a míč odvrátil.
     
    38
    Fulham šel okamžitě do rychlého protiútoku a vybojoval si rohový kop. Chelsea ale vše ustála, s centrem si poradila, míč skončil v náručí Kepy Arrizabalagy.
     
    39
    Při rohovém kopu nějaký úder inkasoval César Azpilicueta. Chvíli zůstal na zemi, ale už je na nohou a nakonec ani nepotřebuje ošetření.
     
    40
    První poločas se pomalu chýlí ke konci a hosté by ho rádi dovedli do konce ve vedení. Zatím se podle toho chovají, v klidu si předávají míč na vlastní polovině hřiště.
     
    41
    Po špatné rozehrávce Odoie se dostal do dobré šance Eden Hazad. Střílel z levé strany po zemi, ale výborný zákrok předvedl Rico a chytil míč.
     
    42
    Ryan Sessegnon si dobře narazil míč s kapitánem Fulhamu Tome Cairneym. Dostal se až do šestnáctky, ale hned poté přišel o míč, ke střele se nedostal.
     
    43
    Chelsea se svou akcí úspěšná nebyla, a tak domácí zase hned nakopávali míč na Babela. Toho však ubránil Andreas Christensen.
     
    44
    Tentokrát už se Fulham dostal s míčem na útočnou polovinu a faulovaný byl v blízkosti půlící čáry Emersonem Mitrovič.
     
    45
    Standardní situace se Fulhamu vůbec nepovedla, míč ani nedostal do pokutového území soupeře. Po dalším nepřesném pasu Fulhamu bude Chelsea vhazovat.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45+1
    Po přihrávce Azpilicuety z pravé strany se dostal do koncovky Gonzalo Higuaín a mířil tvrdou střelou na přední tyč. Skvělý zákrok předvedl Sergio Rico.
    45+1. Higuaína parádně vychytal Rico.
     
    45+2
    Následnému rohovému kopu se domácí tým dokázal ubránit.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas derby mezi domácím Fulhamem a Chelsea je za námi, favorizovaní hosté zatím vedou 2:1. Zatím rozhodně sledujeme zápas, který nenudí. Na první střelu na branku jsme si sice museli počkat až do dvacáté minuty, ale hned byla gólová, když se po výborné Azpilicuetově přihrávce prosadil svým třetím gólem v sezóně Gonzalo Higuaín. Domácí ale nečekaně rychle odpověděli, když se po rohovém kopu trefil Calum Chambers. Jenže ani domácím gólová radost nevydržela moc dlouho, protože Chelsea záhy vrátil vedení přesnou střelou z hranice vápna Jorginho. Už v nastaveném čase mohl zvýšit vedení hostů Higuaín, ale tentokrát ho Rico vychytal.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:07.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Higuaína při první akci Argentince ve druhém poločase připravil o míč čistým obranným zákrokem Joe Bryan.
     
    47
    Přihrávka ze středu pole na Barkleyho byla nepřesná, anglický záložník neměl šanci míč zachytit.
     
    48
    Z levé strany se dostal ke střele Eden Hazard, jeho technický přízemní obstřel na zadní tyč Sergio Rico přečetl a chytil.
    48. Rico se Hazardovou střelou zaskočit nenechal.
     
    49
    Z levé strany centroval střelec zatím jediné branky Fulhamu Chambers. Ale Kepa nebyl nikým atakován a míč ze vzduchu bez problému sebral.
     
    50
    Willian si to přímočaře namířil do šestnáctky a pak překvapivě z úhlu střílel. Rico po jeho zákroku míč vypadl, ale rychle svou chybu napravil a míč znovu chytil
    50. Willianova střela hodně pozlobila Rica.
     
    51
    Chelsea zatím ve druhém poločase jasně ukazuje, že se nebude soustředit na bránění těsného náskoku, naopak by ráda zápas dalším gólem rozhodla.
     
    51
    Kevin McDonald se dopustil nedovoleného zákroku proti Willianovi a dostává žlutou kartu.
     
    52
    Willian dostal dobrý pas za obranu a znovu okamžitě pálil. Jeho tvrdá střela však skončila jen v boční síti.
     
    53
    Rukou zahrál po centru Katného v pokutovém území Tim Ream, ale penalta se nepíská. Jen rohový kop pro Chelsea.
    53. Jasná ruka, ale penalta se nepíská.
     
    54
    Willianův centr od rohového praporku domácí ubránili a faulovaný navíc byl Kevin McDonald.
     
    55
    Domácí si raději nekomplikovali situaci a pod tlakem odehráli míč do autu. Chelsea tak bude vhazovat v blízkosti vápna soupeře.
     
    56
    Fulham se ubránila a pak dokonce po pravém křídle zaútočil. Ryana Sessegnona si skvěle tělem pohlídal Andreas Christensen.
     
    57
    Hazard dostal míč od Williana a hned střílel. Jenže trefil pouze Chamberse, takže Rico tentokrát zasahovat nemusel.
     
    58
    Emerson z levé strany hledal centrem Kantého, ten se ale k pořádné hlavičce nedostal. Pak ještě poslal prudkou přihrávku na slepo před branku Hazard, ale nikoho ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    59
    Po Barkleyho přihrávce se snažil Hazard z levé strany pokutového území zakončovat. Ale neměl před sebou prostor, trefil bránícího hráče Fulhamu.
     
    60
    Na druhé straně se po protiútoku dostal trochu se štěstím k míči Aleksandar Mitrović a vystřelil z dálky. Jeho rána ovšem byla příliš vysoká.
     
    61
    Willian je dnes při střelecké chuti. Znovu se snažil z pravé strany místo centru překvapit Rica střelou. Znovu mu to ale nevyšlo.
     
    61
    Do rychlého protiútoku pak zase spěchal Ryan Sessegnon a jen za cenu žluté karty ho zastavil Jorginho.
     
    62
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Kevin McDonald, přichází André Anguissa.
     
    63
    Ryan Sessegnon byl drobně zraněný, ale už je v pořádku a hlásí se o příchod do hry.
     
    63
    Tom Cairney centrem ze standardní situace hledal na zadní tyči Chamberse. Jeho ale ubránil Andreas Christensen.
     
    64
    Po přihrávce Chamberse z pravé strany mohl poslal před branku Chelsea nebezpečný centr Odoi. Ale vůbec se mu to nepovedlo, obrana hostů mohla zůstat v klidu.
     
    65
    Sessegnon posílal z pravé strany střílený míč před branku Chelsea, ale včas tam byl Antonio Rüdiger, který skluzem míč odvrátil.
     
    66
    Tom Cairney se rozhodně nebojí vystřelit z dálky a znovu to potvrdil. Kepa jeho ránu dobře viděl a vyrazil.
     
    67
    Pak ještě z levé strany vracel balón před branku mladičký a dnes znovu velice aktivní Ryan Sessegnon, ale i tohle měl Kepa pod kontrolou.
     
    67
    Obrana Chelsea se ale dál musí mít na pozoru, protože Fulham se už chystá k rohovému kopu.
     
    68
    Domácí rohový kop rozehráli po zemi na Cairneyho. Ten centrem sice našel Mitroviče, Srb však hlavou mířil vedle.
     
    68
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Mateo Kovačić.
     
    69
    Chelsea teď byla pár minutek pod tlakem Fulhamu, a tak si teď raději míč předává na vlastní polovině a snaží se trochu zklidnit situaci.
     
    70
    Joe Bryan zajel docela prudce do Williana a rozhodčí musí uklidňovat emoce, které se odehrávají těsně před střídačkou Chelsea.
     
    71
    Nějaké zdravotní problémy má Ryan Babel. Byl ošetřován a musí jít za postranní čáru.
     
    71
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Ryan Babel, přichází Floyd Ayité.
     
    72
    Floyd Ayité se hned dostal do akce, centroval z levé strany. Vybojoval ovšem pouze rohový kop.
     
    72
    Po rohovém kopu se k technické střele zpoza pokutového území dostal Joe Bryan. Jeho technický pokus dokázal Kepa vytáhnout.
    72. Kepa vyrazil pokus Bryana po rohovém kopu.
     
    73
    Je tu další rohový kop pro Fulham. Chelsea je znovu pod tlakem.
     
    73
    Bezprostředně z rohového kopu se domácí k zakončení nedostali. Pak ještě směřoval další centr na Mitroviče, ten ale na míč nedoskočil.
     
    74
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Pedro.
     
    75
    Do rozehrávky Chelsea se zapojuje také Kepa Arrizabalaga, ale hosté si musí dávat pozor na agresivní napadání soupeře.
     
    75
    Willian se tentokrát objevil na levém křídle. Znovu zakončoval, ale tentokrát obrana Fulhamu srazila míč na rohový kop.
     
    76
    Rohový kop na přední tyči odvrátil Tim Ream. Poté byl faulovaný André Anguissa a domácí mohou podniknout útočnou akci.
     
    77
    Chelsea opět zklidňuje hru přihrávkami okolo středového kruhu. Fulham se zatím nedokáže dostat k míči.
     
    78
    Higuaín se snažil hledat zpětnou přihrávkou Barkleyho, který si už nabíhal do vápna. Domácí tento pas na poslední chvíli zastavili.
     
    78
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Ruben Loftus-Cheek.
     
    79
    Ruben Loftus-Cheek skončil u útočného rohového praporku na zemi, ale faul se podle všeho nepíská.
     
    80
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Tom Cairney, přichází Luciano Vietto.
     
    81
    Chelsea se usadila na útočné polovině soupeře a může se pokusit svým třetím gólem možná definitivně rozhodnout zápas.
     
    82
    Luciano Vietto si při svém úprku podél pravé postranní čáry předkopl míč příliš daleko, a ten skončil v autu.
     
    83
    Vše už se zase stěhuje před branku Chelsea, protože Fulham se chystá k rozehrávce standardní situace.
     
    84
    K hlavičce se ve vápně sice dostal Calum Chambers, ale fauloval přitom Andrease Christensena.
     
    85
    Emerson dokázal z levé strany přes Nordveita odcentrovat, ale na jeho prudký pas před branku nemohl nikdo v modrém dresu dosáhnout.
     
    86
    Ruben Loftus-Cheek si hezky obešel jednoho bránícího hráče Fulhamu, ale ve vápně už pak bylo příliš husto, a tak se tento záložník ke střele nedostal.
     
    87
    Po nepřesným dlouhém nákopu Fulhamu se k míči dostal Kepa Arrizabalaga a s rozehrávkou v těchto minutách rozhodně spěchat nebude.
     
    88
    Loftus-Cheek se snažil prostrčit míč do vápna na Higuaína, ale to dokázala obrana Fulhamu vystihnout.
     
    88
    Hrdinou utkání dnes bude zřejmě na straně Chelsea Kepa Arrizabalaga. Skvělým zákrokem totiž vyrazil hlavičku Mitroviče z bezprostřední blízkosti po centru Ayitého.
    88. Kepa skvěle zakročil proti hlavičce Mitroviče.
     
    90
    Kanté trefil tvrdou střelou z blízka Bryana a hra je tak přerušená, aby mohl být obránce Fulhamu ošetřen, protože se nezvedal.
     
    90+1
    Nastavovat se bude ještě dlouhých pět minut!
     
    90+1
    Zdá se, že Joe Bryan už je v pořádku a za chvíli se vrátí zpět do hry.
     
    90+2
    Chelsea zatím zvládá nastavený čas dobře, k míči ještě hráče Fulhamu vůbec nepustila a není tak pod tlakem.
     
    90+2
    Navíc nyní budou hosté kopat standardní situaci, poté co André Anguissa fauloval Williana.
     
    90+3
    Hosté rozehráli standardku na krátko, ale pak velice rychle přišli o míč a budou se muset bránit.
     
    90+3
    Fulham chtěl velice rychle přesunout míč nákopem před branku Chelsea, ale vzdušný prostor ovládl Kepa a chytil míč.
     
    90+4
    Ryan Sessegnon se dostal po přihrávce Mitroviče hlavou do obrovské šance, kterou sice proměnil, ale ten gól kvůli ofsajdu neplatí. Velké štěstí pro Chelsea.
    90+4. Gól Sessegnona kvůli ofsajdu neplatí.
     
    90+5
    Fulham dostává ještě jednu šanci, bude zahrávat standardní situaci.
     
    90+6
    Pro Chelsea je ale všechno v pořádku. Ten centr nebyl dobrý. Navíc poté byl faulovaný Antonio Rüdiger.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce, Fulham na domácím hřišti nakonec nestačil na Chelsea a prohrál 1:2. Všechny tři branky přitom padly už v prvním poločase. První přesnou střelou mezi tři tyče v zápase otevřel skóre Gonzalo Higuaín. Domácí sice pak dokázali rychle vyrovnat gólem Caluma Chamberse po rohovém kopu, jenže hosté se zase brzy vrátili do vedení, když se po Hazardově přihrávce zpoza vápna krásně trefil Jorginho. Ve druhém poločase byly šance na obou stranách, ale gól už žádný nepadl. Fulham byl dvakrát velice blízko, ale gólovou hlavičku Mitroviče parádně vytáhl Kepa a když už do sítě míč dostal Sessegnon, bylo to z ofsajdu. Důležité tři body tak v boji o Ligu mistrů získává Chelsea, Fulham si v boji o záchranu nepolepšil.
     
    Dnešní utkání sledovalo 24 900 diváků.
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 36 % : 64 %
    Střely na branku: 5:7
    Střely mimo: 4:5
    Rohy: 5:4
    Ofsajdy: 2:0
    Fauly: 11:10
    Kepa dnes Chelsea několikrát podržel.

     
    Z mé strany je to už pro tento zápas všechno. Díky za pozornost a hezký zbytek dne. (17:04:33)

    Petr Sumbal

    Branky: 27. Chambers (Babel) – 20. Higuaín (Azpilicueta), 31. Jorginho (E. Hazard)

    Karty:   22. Chambers (FHM), 51. K. McDonald (FHM) – 61. Jorginho (CHE)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:10.
    Fulham FC: S. Rico – Odoi, Nordtveit, Ream, Bryan – Chambers, K. McDonald (62. Anguissa) – Babel (71. Ayité), Cairney (C) (80. Vietto), R. Sessegnon – A. Mitrović.
    Náhradníci: Fabri – Le Marchand, C. Christie, Seri, Anguissa, Ayité, Vietto.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Rüdiger, Christensen, Emerson – Kanté, Jorginho (68. Kovačić), Barkley (78. Loftus-Cheek) – Willian, Higuaín, E. Hazard (74. Pedro).
    Náhradníci: Caballero – David Luiz, Loftus-Cheek, Kovačić, Pedro, Giroud, Hudson-Odoi.

    Rozhodčí: Scott – McDonough, Davies

    Diváci: 24 900
    thejrc.org