New Jersey – Columbus 1:2 (0:2 po s.n.) | Boston – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Ottawa 5:4 (2:0 po s.n.)
Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
Dallas – NY Rangers 1:0 (kon.) | Colorado – Detroit 4:3 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:3 (kon.)
Los Angeles – Montreal 1:3 (kon.)
po s.n. (0:2)
LHK Jestřábi Prostějov
3:4 (1:0, 2:3, 0:0 - 0:0) Stav série: 1:3
VHK ROBE Vsetín
Středa 06.03.2019, 18:00Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, vítám vás u sledování on-line přenosu z prvního kola play-off mezi Prostějovem a Vsetínem. Pohodlně se usaďte, začínáme.
     
    Úvodní dva zápasy se hrály ve Vsetíně na Lapači. Oba nakonec ovládl Vsetín, ale ukázalo se, že není výhra jako výhra. Zatímco v prvním utkání vyhráli domácí přesvědčivě 3:0, druhé se jim podařilo po urputné bitvě, kdy Jestřábi na poslední chvíli poslali mač do prodloužení, až v 62. minutě.
     
    Úvodní sestavy:

    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – D. Kolář, Žovinec, Čáp, Husa, Mikliš, Havlík, Bažant – Žálčík, Račuk, Starý – Dvořáček, Pšenička, Hanták – Nouza, Divíšek, L. Volf – Prokeš, V. Meidl, Venkrbec.

    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, J. Drtina, Slováček, Teper, Frolo, Jeřábek – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Šilhavý, Březina – Hořanský, Pitule, Hryciow.

    Rozhodčí: Čech, Sýkora – Štofa, Beneš.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu vyznělo lépe pro hostující celek, konkrétněji se dokázal prosadit zkušený Kucharczyk. Následně byla hra poprvé přerušena.
     
    01:05
    Hned v úvodu se Vsetín dostal k nadějnému protiútoku, avšak Karafiát ve finální fázi vůbec netrefil kotouč. Na druhé straně nebezpečně zakončoval Račuk, který mířil kousek vedle.
     
    02:03
    Šelepněv musel hned dvakrát zasahovat. Nejprve to od levého kruhu zkoušel Pšenička, jehož ránu běloruský brankář vyrazil před sebe, načež si poradil také s pokusem obránce Husy.
     
    03:15
    Od pravého hrazení to zkoušel domácí Kolář, jehož rána trefila hostujícího brankáře do ramena. Následně Prostějov nahazoval za branku, je z toho pouze icing.
     
    04:05
    Jako první se k volnému puku dostal hostující Rác, který posléze spolupracoval s Pechancem. Následná přihrávka byla příliš prudká, za brankou se k ní dostal Kolář.
     
    05:01
    Z velkého úhlu to zkoušel hostující Slováček, jehož překvapivá rána málem překvapila Neužila, který zasáhl s velkým štěstím. Na opačné straně se neprosadil Dvořáček.
     
    06:02
    Předávka směřovala na levou stranu, kde číhal Volf, jenž nakonec dokázal přeposlat puk za branku. Tam se k němu dostal tentýž hráč, který před brankou nenašel Nouzu.
     
    07:01
    Prokeš se dokázal prodrat až mezi kruhy, odkud ale vypálil kousek vedle branky. Prostějov se udržel v opačném pásmu, načež Šelepněv dokázal vychytat Meidla.
     
    08:03
    Rác vyhodil pouze na hokejku protihráče, což nemuselo tolik vadit. Hosté se totiž pustili do protiútoku, Teper ale nic kloudného nedokázal vymyslet.
     
    08:14
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (David Dvořáček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:14
    Momentálně se nehraje, neboť zdravotní problémy má hostující brankář Šelepněv. Na ledovou plochu se vydal také lékařský personál Vsetína.
     
    09:20
    Na ledové ploše se začíná přiostřovat, avšak stále se vylučovalo pouze jednou. Po zhruba minutě přesilové hry, se hosté konečně dostali ke klasické kombinaci, přičemž Rob trefil pouze lapačku Neužila.
     
    10:01
    Zkušený Kucharczyk i tentokráte uspěl na vhazování, čímž svému celku zajistil útočnou třetinu. Následně se s ničím nerozpakoval Rác, který mířil pouze doprostřed branky.
     
    11:38
    Slováček žabičkou posílal puk dopředu, kam spěchal Hořanský. Souboj u zadního hrazení zvládl lépe jeden z domácích, který rozehrával pomocí mantinelu.
     
    11:53
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Roman Rác.
     
    12:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí využívají úvodní přesilovou hru, díky čemuž se dostávají do vedení! Vsetín nyní moc nezvládl defenzivní činnost, MAREK RAČUK měl u levého kruhu až příliš času na zakončení, které poslal přesně pod břevno. Šelepněv byl tentokráte krátký, jeho celek bude muset dotahovat.
    Asistence: Lukáš Žálčík, David Dvořáček.
    12:46 Marek RAČUK - 1:0
     
    13:25
    O rozehrávku se staral hostující Teper, který na červené čáře hledal Hryciowa, kterému ale nevyšlo obhození protihráče. Jestřábi se okamžitě ženou do útočné třetiny.
     
    14:20
    Středem hrací plochy se vydal Prokeš, který ještě v tandemu hledal Venkrbce, jehož střílenou nabídku raději Šelepněv vyrážel. Prostějov si posléze vynutil vhazování před běloruským brankářem.
     
    15:02
    Vsetín je nyní hodně pasivní, tentokráte se musel činit Šelepněv, který zasahoval hned dvakrát. Mezitím u pravého hrazení pracuje s pukem Žálčík, který hledá vhodného adresáta.
     
    16:05
    Na opačné straně to nahozeným kotoučem zkoušel Jonák, který trefil pouze obětavého Pechance. Hosté konečně začali hrát, avšak Březina neprojel kolem středového kruhu.
     
    17:01
    Domácí se na delší dobu nemohli dostat z pásma, načež se na zemi ocitl Husa, což ale nedovolený zákrok nepřineslo. Šelepněv si proti Pšeničkovi připsal další zákrok.
     
    18:03
    Vsetín mohl vyrovnat! Robova parádní přihrávka našla naprosto osamoceného Hryciowa, který ale nevyzrál na Neužila, jenž dost možná zasáhl pravým betonem.
     
    19:06
    Hanták zkoušel nahazovat před branku, kde ale nedošlo k žádné teči. Posléze byla hra přerušena, puk se totiž otřel o ochrannou síť, vhazovat se bude opět před Šelepněvem.
     
    19:51
    Ještě jeden ofsajd domácích, hra se vrací zpět před modrou čáru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první periodu, která nám nabídla zajímavou podívanou. Lehce aktivnějším celkem byl Prostějov, jenž se nakonec dočkal jediné branky, o kterou se v přesilové hře postaral Račuk. Postupem času se začal projevovat také Vsetín, jenž se rovněž dostal k několika náznakům šancí, avšak k překonání Neužila nedošlo. Zbytek utkání nám jistě slibuje zajímavou podívanou, Vsetín má na případné vyrovnání ještě celé dvě třetiny.
     
    Střely na branku: 16 – 9.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé periody vyšlo lépe hostujícímu celku, i tentokráte se dokázal prosadit Kucharczyk. Ihned v úvodu se k nahození na branku dostal Žálčík.
     
    21:05
    Po pravém křídle se vydal vpřed Karafiát, který se po krátké práci s pukem rozhodl vypálit, avšak trefil pouze nohu protihráče. Na ledovou plochu naskočily druhé formace obou celků.
     
    22:02
    Teper přitlačil jednoho z protihráčů na mantinel, avšak jeho celek se i přesto nedostal k puku. To napravil až Jonák, který u své svatyně dokázal odzbrojit Pšeničku.
     
    23:06
    Jako první se k volnému puku dostal Šilhavý, který ho ještě vracel před branku, kde byl Kopta obsazen. Hraje se celkem plynule, Husa čeká za brankou na příchod další formace.
     
    24:01
    Kucharczykovi se podařilo protečovat puk do pásma, zakázané uvolnění tedy nebylo na pořadu dne. Vsetín se i posléze dostal do útočné třetiny, Pechanec ale nevyzrál na Koláře.
     
    25:07
    Valaši jsou v úvodu druhé periody o něco aktivnější, avšak Neužil zatím nemusel vážněji zasahovat. Nyní se ale Jonákovi nepodařilo prohodit přihrávku do tandemu na Pechance.
     
    25:15
    Do zajímavé pozice si sjel Nouza, jehož slaboučká rána neměla šanci na úspěch. Nyní hosté propadli v obraně, avšak přečíslení soupeře neskončilo druhou brankou.
     
    26:04
    Směrem dopředu si to namířil Kopta, který pouze nahazoval podél mantinelu. Prostějov se musel opět bránit, u pravého hrazení se ale Havlíkovi podařilo vytlačit Šilhavého.
     
    27:05
    Následně si k pravému kruhu sjel obránce Žovinec, jehož rána švihem směřovala kousek vedle branky. Šelepněv nemusel zasahovat, následně domácí vyhodili za cenu icingu.
     
    28:04
    Hezkou přihrávku před branku obstaral Hanták, kterému se málem podařilo najít Volfa. Následně se před brankou zjevil osamocený Venkrbec, jenž ale v šanci selhal. Vzápětí se na druhé straně strhla první větší mela, ve které se hodně angažoval hostující Rác.
     
    28:06
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Rác – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Zdeněk Čáp – 2 min., hrubost).
     
    29:04
    Jeřábek celkem zbytečně riskoval s rozehrávkou, avšak puk dokázal udržet na vlastní hokejce. Jeho celek se navíc dostal do pásma, přičemž Jonák mířil několik centimetrů vedle tyče.
     
    29:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom máme vyrovnáno! Březina nahrával podél mantinelu na Pechance, který si sjel za branku a poté před Neužilem našel právě DAVIDA BŘEZINU, jenž měl větších problémů překonal Neužila, který to měl nyní hodně složité.
    Asistence: Antonín Pechanec.
    29:22 David BŘEZINA - 1:1
     
    30:05
    O tečovanou střelu se postaral hostující Kopta, jehož ránu dokázal zablokovat domácí zadák Husa. Puk se vyšvihl do ochranné sítě, vhazovat se bude po pravici Neužila.
     
    31:11
    Dvořáček si chtěl obhodit protihráče, což mu ale hrubě nevyšlo. Momentálně sledujeme pasáž plnou nepřesností, o další útočnou akci se stará celek z Moravy.
     
    32:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! Zdánlivě nenápadné nahození v podání Drtiny narazila do betonu Neužila, přičemž se jako první dostal k odraženému puku DAVID BŘEZINA, který se nejlépe zorientoval před prázdnou brankou a poté bez větších problémů zacílil.
    Asistence: Jiří Drtina, Ondřej Kopta.
    32:18 David BŘEZINA - 1:2
     
    33:17
    Vsetín sice uspěl na vhazování, avšak hlavní sudí nechá celou situaci opakovat. Hostující sektor je nyní hodně slyšet, Vsetín má i v tomto utkání velkou fanouškovskou podporu.
     
    34:07
    Na poslední chvíli dokázal zakročit domácí Pšenička, který do palebné pozice nepustil protihráče. Vzápětí si Neužil připsal další zákrok, jeho celek má ale problémy s vyvezením hracího předmětu.
     
    35:01
    Dvořáčkovi nejprve ujel puk od hokejky, posléze se přeci jenom dostal ke střele, se kterou si běloruský brankář Šelepněv dokázal poradit. Také Vsetín se osvobodil za cenu zakázaného uvolnění.
     
    36:15
    Hned dva střelecké pokusy směřovaly na Neužila, které si bez větších problémů dokázal poradit. Jeho celek chtěl podniknout protiakci, avšak velmi dobře zasáhl Hořanský.
     
    37:01
    Málem to bylo o dvě branky! Hryciow se i tentokráte dostal mezi obránce, avšak ani v tomto případě nepropálil Neužila. Vzápětí puk proskákal kousek vedle branky.
     
    37:12
    Tohle byla ještě větší šance pro hosty! Nahozeným kotoučem to zkoušel Drtina, který orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    37:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je tu další branka v domácí svatyni! Rob přihrával na modrou čáru, odkud nahazoval puk na branku obránce Teper, přičemž Neužil i tentokráte vyrážel před sebe, kde se nacházel trestuhodně nekrytý VÍT JONÁK, který poslal touš do prázdné branky.
    Asistence: Luboš Rob, Jakub Teper.
    37:53 Vít JONÁK - 1:3
     
    38:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., podrážení).
     
    39:12
    Vypadá to, že žádnou další branku ve druhé třetině už neuvidíme. Prostějov sice má k dispozici přesilovou hru, avšak obrana soupeře stále odolává. Momentálně je u kotouče zkušený Divíšek.
     
    39:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je tu snížení nepříznivého výsledku z pohledu domácích! Jednu z posledních akcí rozjel za brankou Hanták, který posléze přeposlal na Žálčíka, jenž u druhé konstrukce našel DAVIDA DVOŘÁČKA, který se z menšího úhlu nemýlil. Šelepněv se pokoušel zasáhnout vleže.
    Asistence: Lukáš Žálčík, Filip Hanták.
    39:41 David DVOŘÁČEK - 2:3
     
    39:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    V krátkém časovém sledu přichází další branka! Vsetín se nechal zatlačit, poté si k levému kruhu dokázal sjet JAN STARÝ, který okamžitě vypálil na branku. Tam dost možná ještě tečoval puk Nouza, každopádně branka je připsána Starému. Valaši absolutně nezvládají koncovku třetiny.
    Asistence: Tomáš Divíšek, Tomáš Nouza.
    39:57 Jan STARÝ - 3:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou také druhou periodu, která byla o poznání záživnější. Vsetín totiž pokračoval v aktivitě z koncovky první třetiny, na vyrovnávací branku si počkal zhruba do poloviny zápasu, načež v krátkém časovém sledu otočil výsledek ve svůj prospěch. Aby toho nebylo málo, tak hosté ještě navýšili vedení, což pro Prostějov znamenalo hodně nepříjemnou pozici. Koncovka druhé třetiny nám ještě nabídla přesilovou hru pro domácí, kterou dokázal zužitkovat Dvořáček. Aby toho nebylo málo, tak tři vteřiny před koncem srovnal krok Starý.
     
    Střely na branku: 26 – 27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo i tentokráte lépe pro hosty, kteří okamžitě zavezli puk do útočného pásma, kde Neužil raději schoval puk pod lapačku.
     
    41:05
    Hodně nenápadnou ránu vyslal od modré čáry hostující Drtina, avšak Neužil dokázal zasáhnout vyrážečkou. Vzápětí se jeden z domácích osvobodil za pomoci zakázaného uvolnění.
     
    42:04
    Vsetín táhl nadějný protiútok, který nakonec na sebe vzal dvougólový Březina. Neužil si s touto ránou dokázal poradit, puk mu ale vypadl před sebe, kde číhal jeden ze spoluhráčů.
     
    43:03
    Přetahovanou u pravého hrazení lépe zvládli hosté, kteří rozjížděli akci z vlastního pásma. Následně se do kotouče opřel Frolo, jenž ale mířil daleko vedle branky.
     
    43:15
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Filip Hanták – 2 min., držení).
     
    44:05
    Robovu ránu dokázal zablokovat jeden z obětavých protihráčů, avšak domácí se nedokázali osvobodit. Vzápětí Pechanec trefil Starého do nohy, což vedlo k vyhození do bezpečí.
     
    45:02
    Vsetín má obrovské problémy s přechodem za modrou čáru, což se povedlo po více než minutě. Před brankou se pokoušel tečovat Rác, avšak touš vyletěl vysoko nad břevno.
     
    45:11
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:01
    Ani přesilová hra domácích zatím není ideální. Dvořáček se sice dostal s pukem až mezi kruhy, avšak zpětnou přihrávku dokázal vystihnout Jeřábek, který vyhodil na druhou stranu.
     
    46:20
    Obrovská šance Vsetína! Domácí totiž propadli na modré čáře a na Neužila se hnala dvojice hráčů ve žlutém dresu. Sám na sebe to vzal obránce Drtina, který s ránou nad beton neuspěl.
     
    47:05
    Rob se nejlépe zorientoval v přehuštěném prostoru, načež se mu podařilo vyhodit až za domácí branku. Z velkého úhlu to ještě zkoušel Hanták, Šelepněv ale nemusel zasahovat.
     
    48:06
    Vsetín neúnavně napadal rozehrávku svého soupeře, což vedlo k zisku puku. Posléze Frolo nahazoval na jistotu k zadnímu hrazení, kam jako první přispěchal domácí Žovinec.
     
    49:05
    Hra musela být přerušena, neboť se hostující branka dostala ven z klasického postavení. Šlo o krátkou nápravu, vhazovat se tak bude ve střední třetině.
     
    50:02
    Před Neužilem se strhl menší závar, avšak hostujícímu celku se nepodařilo procpat kotouč za brankovou čáru. To vše přineslo zakázané uvolnění Prostějova, hra se tak vrací do domácího pásma.
     
    50:33
    Pitulemu se podařilo procpat puk na volného Koptu, který ale z dobré pozice trefil posledního obránce. Neužil by střelu zřejmě i tak kontroloval, avšak po delší době výstraha z hostující strany.
     
    51:02
    I tentokráte Pitule přihrával, u pravého kruhu si všiml naprosto volného Drtinu, jehož nahození trefilo pouze boční síť branky. Prostějov je pod menším náporem.
     
    52:04
    Následně objel branku hostující Jonák, který posléze vypálil k bližší konstrukci, kde ale Neužil dokázal zasáhnout. Hra se začíná hodně často kouskovat, domácí brankář opět přerušil hru.
     
    53:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Pitule – 2 min., hákování).
     
    54:05
    Prostějov musel další akci zakládat od vlastní branky, přičemž se Žovinec dokázal dostat za modrou čáru. Tam ho sice dohrál protihráč, avšak domácí vybojovali pásmo.
     
    55:13
    Na druhé straně byl zaměstnán také Neužil, na kterého si z pravé strany nepřišel Rob. I tentokráte je hra přerušena, vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    56:34
    Utkání se nám pomalu a jistě chýlí do prodloužení, avšak ještě nepředbíhejme. Před malým momentem se Drtinovi málem podařilo udržet pásmu, což se nakonec nepovedlo.
     
    57:12
    Nebezpečnou navštívenku nyní vyprodukoval hostující Mikuš, jenž pálil kousek vedle branky. Neužil zřejmě vůbec nic neviděl, nakonec ho zachránil zvuk zadního mantinelu.
     
    58:05
    Následně se Rob dokázal dostat do zajímavé pozice, odkud vyprášil levý beton Neužila. Na dorážku byl ještě připraven Pechanec, avšak to nepřipustil domácí Žovinec.
     
    59:10
    Už jen několik desítek vteřin do prodloužení, sledujeme celkem poklidnou podívanou. Nyní se bude vhazovat po levici běloruského brankáře Šelepněva.
     
    59:10
    Gesto fair-play v podání hostujícího celku. Pitule totiž neustál souboj s Čápem, načež sudí chtěl druhého jmenovaného vylučovat. To se nakonec dít nebude.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    To jsou věci, také třetí zápas v řadě půjde do prodloužení. V poslední periodě jsme totiž žádnou branku neviděli, avšak jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou. Nyní přijde na řadu desetiminutové prodloužení, hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro domácí hráče, kteří zavezli puk do vlastního pásma, kde se v tuto chvíli stará o rozehrávku Račuk.
     
    61:04
    Na druhé straně se ke střele dostal Rob, který spíše nahazoval na branku. Neužil střelu viděl, nakonec ale zasahoval nemusel, neboť puk směřoval vedle branky.
     
    62:03
    Čáp zavezl puk k zadnímu hrazení, kde ale souboj o puk lépe zvládli hráči Vsetína. To vedlo ke střeleckému pokusu Ráce, který rovněž mířil daleko vedle branky.
     
    63:10
    Za vlastní brankou to velmi dobře udělal Kolář, který čistým způsobem odzbrojil protihráče. Následně Čáp obkroužil branku, přičemž ale upadl na zem. K puku se tak dostal Jonák, po jehož přihrávce pálil nad branku Rob.
     
    63:35
    Po delší době sledujeme strkanici, dost možná se bude vylučovat. Hodně se angažoval Žovinec, který si cosi říkal také s brankářem Šelepněvem.
     
    63:35
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Dušan Žovinec – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vít Jonák – 2 min., hrubost).
     
    64:05
    Před malým momentem si nabruslil před branku Březina, který rovněž Neužila nedokázal překonat. Puk totiž směřoval pouze do výstroje domácího brankáře.
     
    65:04
    O přihrávku se přihlásil hostující Šilhavý, kterému ale ujel puk celkem daleko od hokejky, což hrálo do karet Volfovi. Nyní se o útočnou akci stará domácí celek.
     
    66:05
    Žálčík se zničehonic dostal sám před brankáře Šelepněva, který si s přízemním zakončením dokázal poradit. Hra je přerušena, následovat bude další vhazování.
     
    67:02
    Mohlo být rozhodnuto! Drtinovu ránu srazil jeden z domácích hráčů směrem do vlastní branky, avšak puk nakonec zastavila branková konstrukce.
     
    67:41
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Šelepněv – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Ondřej Kopta.
     
    69:11
    Vsetín zatím brání na jedničku, do konce prodloužení nezbývá moc času. Domácí mají velké problémy s přechodem do pásma, soupeř už třikrát dokázal vyhodit.
     
    69:31
    Žálčík napřahoval od pravého kruhu, Šelepněv byl připravený.
     
    70:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani desetiminutové prodloužení nenabídlo žádnou branku, logicky tak přijdou na řadu samostatné nájezdy. Vůbec poprvé v této sérii se dočkáme této dovednostní soutěže.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Pechanec se rozjel hodně rychle, nakonec to zkusil nad rameno, s čímž si Neužil poradil.
     
    1. série
    0:0
    Na druhé straně jsme sledovali bekhendové zakončení v podání Nouzy, Šelepněv si ale poradil.
     
    2. série
    0:1
    Březina si dokázal rozhýbat brankáře a poté zacílil do odkrytého prostoru.
     
    2. série
    0:1
    Na druhé straně rána švihem v podání Žálčíka, Šelepněv schoval puk do lapačky.
     
    3. série
    0:1
    Rob to rovněž zkoušel kličkou do bekhendu, Neužil by ale připraven.
     
    3. série
    0:1
    Další přímé zakončení na branku soupeře, Šelepněv ale vyzrál na střelu nad beton v podání Starého.
     
    4. série
    0:1
    Rác to udělal naprosto katastrofálně, neboť mu před brankářem ujel puk k mantinelu.
     
    4. série
    0:1
    Račukova rána nad lapačku nebyla úspěšná, Vsetín bude moci rozhodnout.
     
    5. série
    0:2
    A to se také děje, neboť Slováček zamířil přesně mezi betony brankáře.
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým VHK ROBE Vsetín.
    Autorem vítězné branky je DAVID BŘEZINA.
    70:00 David BŘEZINA - 3:4
     
    Konec zápasu. (20:53:59)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 13. Račuk (Žálčík, Dvořáček), 40. Dvořáček (Žálčík, Hanták), 40. Starý (Divíšek, Nouza) – 30. Březina (Pechanec), 33. Březina (J. Drtina, Kopta), 38. Jonák (Rob, Teper), rozh. náj. Březina

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Antonín Pechanec (VSE)
    0:0   Tomáš Nouza (PRO)
    2. série:
    0:1   David Březina (VSE)
    0:1   Lukáš Žálčík (PRO)
    3. série:
    0:1   Luboš Rob (VSE)
    0:1   Jan Starý (PRO)
    4. série:
    0:1   Roman Rác (VSE)
    0:1   Marek Račuk (PRO)
    5. série:
    0:2   Ondřej Slováček (VSE)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – D. Kolář, Žovinec, Čáp, Husa, Mikliš, Havlík, Bažant – Žálčík, Račuk, Starý – Dvořáček, Pšenička, Hanták – Nouza, Divíšek, L. Volf – Prokeš, V. Meidl, Venkrbec.
    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, J. Drtina, Slováček, Teper, Frolo, Jeřábek – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Šilhavý, Březina – Hořanský, Pitule, Hryciow.

    Rozhodčí: Čech, Sýkora – Štofa, Beneš
    Prostějov 3 4 Vsetín
    #1 Pátek 01.03.2019 • 17:30
    Vsetín - Prostějov 3:0
    #2 Sobota 02.03.2019 • 17:30
    Vsetín - Prostějov 4:3 po prodl.
    #3 Úterý 05.03.2019 • 18:00
    Prostějov - Vsetín 4:3 po prodl.
    #4 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Prostějov - Vsetín 3:4 po s.n. (0:2)
    #5 Pátek 08.03.2019 • 17:30
    Vsetín - Prostějov 2:4
    #6 Neděle 10.03.2019 • 17:00
    Prostějov - Vsetín 5:1
    #7 Úterý 12.03.2019 • 17:30
    Vsetín - Prostějov 6:2
    thejrc.org