Sokolov – Nymburk 8:0 (kon.) | Klatovy – Kolín 2:4 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 3:1 (kon.)
Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kopřivnice 5:4 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 1:5 (kon.)
Šumperk – Písek 6:0 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
9:1 (3:0, 4:0, 2:1) Stav série: 1:2
Mostečtí Lvi
Středa 06.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Třetí nejvyšší soutěž má na programu další zápasy čtvrtfinále, a my se společně zaměříme na duel, ve kterém budou HC Vlci Jablonec chtít odvrátit senzaci proti týmu MOSTEČTÍ LVI! Velký favorit série prohrává v sérii už 0:2, přičemž se hraje na tři vítězná utkání. Mostečtí hokejisté tedy pojedou do Jablonce s mečbolem. V případě, že jej dnes nevyužijí, budou mít ještě další dva! Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace.
     
    1. ZÁPAS

    Série započala na ledě favorita, Lvi ale byli mnohem aktivnější. Rychle se vyhrabali z nepříznivého vývoje a po dvaceti minutách vedli už o dva góly. Vítěznou branku vstřelil Milan Böhm, jenž ve 39. minutě zvyšoval na 4:2. Domácí si v závěru vytvořili tlak, nicméně příliš šancí jim nevynesl. Mostečtí tedy uzmuli první bod!

    Jablonec – Most 3:4 (1:3, 1:1, 1:0)
    ------------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 4. Mulač (Mrkvička, Bříška), 21. Mulač (Bříška, L.Tondr), 59. L.Tondr (Bříška, Mrkvička) – 11. Nedrda (Přeučil, Urbánek), 15. Kýhos (Smolka), 19. Mála (Bakrlík), 39. Böhm (Nedrda, Hrdlička).

    Sestava Jablonce:
    Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pavlů (A), Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (C), Gecko, Brokeš, Mulač, Maďar, Bříška (A).

    Sestava Mostu:
    Štěpánek (Chabr) – Polák, Urbánek, Žítek, Kunrt, Havlůj (A), Kuncl, Fučík – Přeučil (A), Hrdlička, Vašíček, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka.

    Diváků: 617.
     
    2. ZÁPAS

    Také v Mostu vstřelili první branku Vlci, kteří ještě do třetí dvacetiminutovky vstupovali s těsným náskokem. Domácí ale ve 42. minutě vyrovnali a hrálo se od začátku. Rozuzlení dramatu přišlo až během poslední minuty. Jablonečtí měli k dispozici přesilovku, avšak trestuhodně ji nezvládli a Pavel Smolka v čase 59:16 rozsekl utkání ve prospěch Lvů.

    Most – Jablonec 4:3 (1:2, 1:1, 2:0)
    ------------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 12. Přeučil (Mála, Urbánek), 25. Čmolík (Böhm), 42. Hrdlička, 60. Smolka (Kýhos) – 8. Mrkvička (Tondr, Bříška), 13. Babec (Nezbeda, Homolka), 37. Tondr (Mulač, Mrkvička).

    Sestava Mostu: Štěpánek (Chabr) – Polák, Urbánek, Kunrt, Havlůj (A), Kuncl, Fučík, Novák – Přeučil (A), Hrdlička, Vašíček, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mála, Čmolík, Smolka.

    Sestava Jablonce: Hosnedl (Jelínek) – Mrkvička, Pavlů (A), Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka, Melovič – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (C), Gecko, Brokeš, Mulač, Maďar, Bříška (A).

    Diváků: 479.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pavlů (A), Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (C), Gecko, Brokeš, Mulač, Maďar, Bříška (A).

    MOSTEČTÍ LVI: Štěpánek (Kovařík) – Polák, Urbánek, Kunrt, Havlůj (C), Kuncl, Fučík, Novák – Přeučil (A), Hrdlička, Vašíček, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Bakrlík, Mála, Čmolík, Smolka..
     
    Hráči obou celků již vstupují na ledovou plochu. Vlci oblékli modré dresy, hosté se představí v bílé barvě. Utkání za několik málo minut započne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Jdeme na to! Úvodní vhazování dopadlo lépe pro domácí hokejisty, kteří hned posílají puk do pásma. Žene se za ním Kamil Bříška.
     
    00:24
    Rychlá přesilovka pro Most! Tvrdý zákrok vytasil Kamil Bříška (JBL), rozhodčí to posoudil jako pozdní dohrání.
     
    00:33
    Čechura posílá kotouč rychle do bezpečí. Mostečtí musejí začít až od své vlastní branky.
     
    01:04
    Jablonec zatím brání na oslabení skvěle a nenechává soupeře vniknout do ofenzivní zóny. Vzápětí přidávají další dvě úspěšná vyhození.
     
    01:29
    František Bakrlík vystřelil zápěstím z levého kruhu. Lukáš Hosnedl si připisuje první zákrok dnešního večera.
     
    02:10
    Kuncl naznačil střelu a přihrál doprava Hrdličkovi. Ten okamžitě zaměstnal Hosnedlovy betony, které se ukázaly být dobře připraveny.
     
    02:25
    Souběžně s návratem Kamila Bříšky zpátky na led pálil od modré lajny Roman Fučík. Hosnedl jeho nízkou ránu včas našel a přerušuje hru.
     
    03:08
    Jakub Čmolík dostal od domácí defenzivy prostor, aby si zpoza brány vyjel do kladného úhlu. Naštěstí pro Vlky už mu nezbyl čas na pořádné zakončení.
     
    03:40
    Tomáš Nezbeda to zkusil prakticky z nulového úhlu, trefil ale pouze oblouk brány. Nedlouho poté se hostující vyhození zastavilo až o strop stadionu.
     
    04:21
    Patrik Maďar si zpoza Štěpánka vyjel před branku a po ledě mu poslal kotouč do betonů. Tlak Jablonce pokračuje.
     
    04:54
    Lukáš Abraham nahodil touš do ofenzivní zóny. Fučík poté prohrál osobní souboj v rohu kluziště a Oliver Štěpánek musel předvést lehký zákrok.
     
    05:36
    Vítězslav Nedrda přihrál mezi kruhy na Milana Böhma. Ten dlouho váhal se střelou a nakonec trefil beton Hosnedla. Od toho se touš odrazil znovu k Nedrdovi, který jej z neznámých důvodů nevsunul do prázdné klece!
     
    05:55
    Na druhé straně způsobil vzruch svým výletem před Štěpánka Jiří Babec. Mostecký gólman si všechnu snahu pohlídal, hra je přerušena.
     
    07:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec se dostává do vedení! Tomáš Brokeš přihrál na modrou čáru TOMÁŠI ČECHUROVI. Ten se s tím nepáral, a Oliver Štěpánek, který měl zakrytý výhled, našel jeho dělovku až v síti! Asistence: Tomáš Brokeš, David Homolka.
     
    07:50
    Lvi se se současným stavem nechtějí smířit a okamžitě otočili hru na druhou stranu. Tlak ukončuje spolehlivý Lukáš Hosnedl.
     
    08:40
    Tomáš Brokeš podklouzl a hosté se vydali do situace tři na dva. Mála přihrával na levou stranu, kde mostečtí hokejisté už trošku prováhali vhodný moment pro zakončení.
     
    09:31
    Ani jednomu týmu se nepovedlo rozumně vykombinovat ze středního pásma, je to trošku bramboračka. Hra je plná nepřesností.
     
    09:52
    Skvělý zákrok Hosnedla! Jablonecký brankář pohledným semaforem zneškodnil dělovku unikajícího Vašíčka z levého kruhu.
     
    10:59
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Patrik Maďar poslal kotouč do útočného pásma. Na levém kruhu si ho dojel MAREK FRK a senzační střelou do vzdálenějšího horního rohu překvapil Štěpánka! Asistence: Patrik Maďar, Tomáš Brokeš.
     
    11:42
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je to už o tři góly! Střelu Michala Pavlů vyrazil Oliver Štěpánek ze svého pohledu doprava. Z nulového úhlu to hned zkusil JIŘÍ BABEC, jemuž se povedlo dostat kotouč o záda gólmana až do sítě! Chytré řešení. Asistence: Michal Pavlů, Tomáš Nezbeda.
     
    12:33
    Most je v těchto chvílích zralý na ručník. Dál zůstával pod tlakem, načež se konečně vydal vpřed, ale nepohlídal si přechod modré čáry. Píská se postavení mimo hru.
     
    12:51
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Hrdlička – 2 min., podrážení).
     
    12:55
    Lvi se hned po vhazování osvobozují, Michal Pavlů si musí dojet pro kotouč až k brance Lukáše Hosnedla.
     
    13:30
    Patrik Maďar zakončil obléhání brány z levého kruhu. Štěpánek vyrazil jeho střelu betonem před sebe, kde dobře zapracovali jeho spoluhráči.
     
    14:03
    Most jde do tří! Tomáš Přeučil (MST) se provinil podrážením.
     
    14:15
    Lukáš Abraham se snažil využít dvojnásobnou výhodu ranou od modré lajny, Štěpánek ji nicméně dobře viděl a neměl problém se zákrokem.
     
    14:32
    Tomáš Mrkvička si dlouho vyměňoval touš s Abrahamem. Nakonec se první jmenovaný rozhodl pro slabé nahození, které se sneslo přímo do lapačky.
     
    14:54
    Lukáš Abraham už pálil o poznání razantněji, jeho pokus od modré ale pro změnu postrádal potřebnou přesnost.
     
    15:24
    Mostečtí už hrají ve čtyřech a Vladimír Kýhos mohl snížit! Jel zcela sám na branku, zkusil zasunout kotouč mezi betony, jenže Lukáš Hosnedl ho s dávkou štěstí udržel před čarou.
     
    16:10
    Na druhé straně se prohnal vřed Tomáš Nezbeda. Mířil do horního rohu Štěpánkovy klece a puk prolétl jen těsně vedle!
     
    16:49
    Tomáš Mrkvička srazil do rohu střelu Františka Mály. Zastavil také přihrávku před branku, kterou vypustil znovu stejný útočník Lvů.
     
    17:39
    Jaroslav Vašíček z poměrně ostrého úhlu nahodil proti Hosnedlovi, který jeho pokus vychýlil na zadní mantinel. Most se usazuje v útočném pásmu.
     
    18:29
    Vlci nyní bruslí hlavně bez puku a vyhodili touš na zakázané uvolnění. Buly proběhne po pravé ruce Lukáše Hosnedla.
     
    18:57
    Vlci se usadili ve třetině. Dominik Havelka mohl pálit z mezikruží. Kotouč mu na čepel nesedl úplně ideálně, ale příkladně ho vybojoval zpět a zabránil snaze o brejk.
     
    19:10
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Havlůj – 2 min. hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Přeučil – 10 min. nesportovní chování).
     
    19:57
    Dominik Havelka ještě napřáhl zpoza levého kruhu, branku se mu už ale trefit nepodařilo a v této periodě se již nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi dvacet minut, Vlci vstřelili tři slepené góly a vedou jasně 3:0. Začínají také pořádně planout emoce, a to především na mostecké straně. Uvidíme, zda se Lvi zmůžou na zdramatizování zápasu.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Domácí pokračují ve své přesilovce. Mostečtí se snažili o vyhození, kotouč byl tečován vysoko na tribunu. Hra je přerušena.
     
    20:53
    Vlci právě vstřelili branku!
    Početní převaha je využita a stálo to za to! Lukáš Tondr se prokličkoval do útočného pásma. Poté poslal kotouč mezi kruhy, kde si ho zpracoval Lukáš Abraham. Zády k brance nemohl zakončovat, přihrál tedy proti holi TOMÁŠI MRKVIČKOVI, a ten se trefil skvěle pod víko. Asistence: Lukáš Abraham, Lukáš Tondr.
     
    21:07
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Urbánek – 2 min., podrážení).
     
    21:45
    Vítězslav Nedrda chvilku počkal s vyhození. Ušetřil tím cenný čas a až poté nasměroval kotouč ven ze svého pásma.
     
    22:42
    Vlci právě vstřelili branku!
    To už se dá označit za destrukci. MAREK FRK nahazoval z levého kruhu před bránu a jeden z obránců Mostu si touš nešťastně tečoval do horního rohu vlastní svatyně! Pro Olivera Štěpánka to už je poslední kapka. Asistence: Patrik Maďar, Tomáš Brokeš.
     
    22:42
    Střídání v týmu MOSTEČTÍ LVI: ze hřiště odchází Štěpánek, přichází Kovařík.
     
    23:19
    Pavel Smolka se hnal sám na Hosnedlovu pokladnici! Na gólmana zkusil vyzrát bekhendovým blafákem, ovšem Hosnedl ho dobře vybruslil a kryje!
     
    23:50
    Rána Františka Mály z prostoru před střídačkami skončila po teči až vysoko v ochranné síti. Bude se vhazovat po levé ruce Lukáše Hosnedla.
     
    24:24
    Martin Böhm přejel přes modrou čáru a vyslal na Hosnedla pořádnou ránu. Jablonecký gólman ji ztlumil ve výstroji, kotouč mu ani nevypadl.
     
    24:49
    Ještě lépe to vypadalo pro Pavla Smolku, avšak Lukáš Hosnedl odmítl kapitulovat i při jeho střele zblízka po průniku skrz levé křídlo!
     
    25:40
    Michalu Pavlů projel kotouč po čepelí, musel tedy zápolit s Vladimírem Kýhosem v rohu ledové plochy. Následuje ofsajd hostujícího celku.
     
    26:20
    Jakub Kovařík vyrazil pokus Tomáše Nezbedy z levého kruhu pouze pod sebe. Žádná dorážka se ale nekonala, dobře zapracovali beci.
     
    27:39
    Čechura měl spoustu času na rozehrávku. Vlci se dostali do útočného pásma, nicméně nově příchozího gólmana zatím moc neprozkoušeli.
     
    29:15
    Kamil Bříška se na modré čáře nerozpakoval a napálil přihrávku od Lukáše Tondra bez přípravy. Kovařík si trošku povyjel a ukryl touš ve výstroji.
     
    29:34
    František Bakrlík to myslel dobře. Snažil se nachytat Hosnedla z nulového úhlu, maskovanému muži stačilo kontrolovat letící puk pohledem.
     
    30:11
    Marek Frk cílil na hattrick. Po skvělé přihrávce už zakončoval do skoro prázdné brány, jenže Kovařík se skvěle přesunul a nataženou rukou mu překazil plány!
     
    30:33
    Hned poté ujížděl z pravé strany na branku Tomáš Brokeš. Kovaříka chtěl překvapit bekhendem, gólman si pokryl bližší tyčku!
     
    31:41
    Tomáši Čechurovu pěkně sedl projektil od modré lajny. Jakub Kovařík si ho včas našel a spolehlivě kryje. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    32:26
    Dominik Havelka posílal z levé strany kotouč před brankoviště, ke své smůle se ale trefil zrovna do míst, kde nebyla žádná z domácích holí.
     
    32:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec znovu navyšuje skóre! V předbrankové skrumáži se zorientoval TOMÁŠ NEZBEDA, který donutil Kovaříka kapitulovat. Diváci si přejí desítku. Asistence: David Homolka.
     
    33:34
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Polák – 2 min., sekání).
     
    33:54
    Lukáš Abraham si uprostřed dalších průchodů emocí najel z pravého křídla až před Kovaříka, ten jeho střelu pod břevno stihl vyrazit ramenem!
     
    34:25
    Abraham se znovu dostal do role spalovače šancí. Po Bříškově nahození se mu kotouč odrazil před brankou přímo na hokejku, jablonecký obránce ho ale zblízka napálil nad bránu!
     
    35:40
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonecké šelmy svého soupeře nešetří a trhají dále! Na již hrozivých 7:0 zvyšuje zblízka TOMÁŠ BROKEŠ, jenž dostal kotouč do sítě střelou, která se odrazila o tělo bezmocného Kovaříka. Asistence: Patrik Maďar.
     
    36:54
    Vítězslav Nedrda se snažil alespoň trošku zmírnit debakl. Projel až do ofenzivní třetiny, jenže poté trefil pouze obránce, od kterého touš putuje do ochranné sítě.
     
    37:32
    Pavel Smolka vystřelil v ponechané výhodě z prostoru mezi kruhy a jeho projektil se jemně otřel o tyčku Hosnedlovy brány! To bylo těsné.
     
    37:50
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., podrážení).
     
    38:36
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Bakrlík – 2 min., sekání).
     
    38:50
    Fučík se krásným manévrem zbavil protihráče. Hosté se poté objevili v útočném pásmu, kde ke své smůle Hosnedla ani jednou nezaměstnali.
     
    39:39
    Druhá perioda se už pouze dohrává, ani jeden celek se při hře čtyř proti čtyřem nikam nežene. Místo toho to trošku vypadá, že bychom se mohli dočkat nějaké ostré bitky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Vlci si dnes ze svého soupeře dělají chutnou kořist a po druhé části vedou už 7:0! Stav je to možná pro Mostecké malinko krutý, až tak extrémní rozdíl ve hře obou týmů totiž není. Lvům se ale nedaří své šance využívat a v defenzivě je to navíc velký chaos.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:49.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Vlci ještě mají k dispozici zbytek ze své přesilovky. Hned po startu třetí části se ale dopustili postavení mimo hru.
     
    40:48
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Lukáš Abraham spálil svoji další tutovku, když zblízka trestuhodně minul. Puk si hned vzal Vladimír Kýhos, jenž vysunul do brejku PAVLA SMOLKU, a ten před Hosnedlem zamířil zcela přesně pod víko! Asistence: Vladimír Kýhos.
     
    41:48
    Dominik Havelka překonal modrou čáru a zkusil vystřelit. Obránce Mostu tečoval jeho střelu daleko mimo ledovou plochu, kotouč vlétl až do zdi stadionu.
     
    42:06
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Fučík – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:20
    Dělovka Tomáše Mrkvičky prosvištěla skrz těla mimo hostující branku. Lvi vzápětí odesílají kotouč do bezpečí.
     
    42:52
    Ze souboje v rohu kluziště vybruslil Jakub Mulač. Nic už se mu vymyslet nepodařilo a Mostečtí se znovu osvobozují.
     
    43:41
    Patrik Maďar z ostrého úhlu vystřelil mimo prostor branky. Těsně před tím byla ještě střela Pavlů sražena pouze na zadní mantinel.
     
    44:10
    Tomáš Nezbeda měl mezi kruhy exkluzivní příležitost k navýšení skóre. Dlouho čekal, načež ho Jakub Kovařík skvěle vychytal lapačkou!
     
    44:46
    Lukáš Tondr se snažil Kovaříka nachytat zpoza jeho pokladnice, betony gólmana ale byly na rychlé vytočení připraveny.
     
    45:54
    Mostečtí už působí trošku rezignovaným dojmem. Přesto dostali soupeře pod menší tlak a Jablonec raději vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    46:07
    Následuje další technický přestupek, tentokráte ofsajd na straně hostů.
     
    46:20
    Jablonec musel vyklidit útočné pásmo, bylo mu totiž signalizováno postavení mimo hru. Lvi obracejí hru a znovu to začíná od pokličkou trošku bublat.
     
    46:42
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., podrážení).
     
    46:51
    Přesilovku hostů otevřel ranou z pravé strany Štěpán Urbánek. Projektil byl sražen mimo nebezpečná místa okolo Hosnedla.
     
    47:19
    Aleš Havlůj nahazoval od modré čáry, před Hosnedlem možná ještě došlo k lehké teči a brankář zasáhl hřbetem své lapačky.
     
    47:57
    Mostečtí pořádně krkolomně střídali, v jednu chvíli jich na ledě bylo snad sedm. Rozhodčí byli shovívaví a nebudou vylučovat.
     
    49:14
    A je to tady! Po likvidačním zákroku jednoho z Mosteckých proti Brokešovi se ve středu hřiště spustila hromadná bitka, toto zřejmě bude bohatý výčet trestů...
     
    49:14
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Böhm – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + trest ve hře, zásah do hlavy nebo krku).
     
    49:14
    Bitku se sudí rozhodli netrestat, následuje přesilovka domácích.
     
    49:44
    Lvi se na startu dlouhého oslabení brání dobře a drží kotouč daleko od prostoru Kovaříkovy branky.
     
    50:09
    Mrkvičkovu ránu od modré vyrazil Kovařík, Vlci se usazují v ofenzivní zóně.
     
    50:54
    Patrik Maďar mohl zamést přihrávku od Lukáše Tondra do prázdné branky, ovšem v rychlosti nedokázal okolo projíždějící touš trefit!
     
    51:41
    Michal Pavlů vyslal od modré čáry lehké nahození, které Jakub Kovařík vyráží na dosah svých vlastních spoluhráčů.
     
    52:04
    Hostům se podařilo dostat puk do bezpečí, Vlci posléze mají trošku problémy s navrácením do útočného pásma.
     
    52:57
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí využívají dlouhou přesilovku a vedou už 8:1! Tlak stále narůstal. Domácí se prokombinovali až do bezprostřední blízkosti brány a JIŘÍ BABEC prostřelil bezmocného Kovaříka! Asistence: David Homolka, Tomáš Čechura.
     
    53:11
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Bakrlík – 2 min., sekání).
     
    53:34
    Domácí hrají v pěti proti třem. Kamil Bříška těsně nestihl zachytit puk v útočném pásmu, načež s ním vjel do postavení mimo hru.
     
    53:50
    Lukáš Tondr křížem nabil Jakubu Mulačovi, proti jehož pohotovému zakončení se výborně přemístil Jakub Kovařík, která zasahuje betonem!
     
    54:11
    Kamil Bříška vypálil bez přípravy z pravého kruhu. Kovařík jeho ránu ztlumil v náručí, Most těžké oslabení ve třech ubránil.
     
    54:45
    Jablonečtí to překombinovali, Frk ve výborné střelecké pozici hledal Havelku, a tomu už kotouč projel pod čepelí.
     
    55:44
    Patrik Maďar chtěl z levé strany přihrávat před branku. Puk se k němu po odrazu od obránce vrátil a Maďar vystřelil po ledě mimo tři tyče.
     
    56:35
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Havlůj – 2 min., podrážení).
     
    56:51
    Tondr zakombinoval s Bříškou, načež střílel od modré lajny Pavlů. Trefil ale pouze před sebou stojícího protihráče, který úspěšně blokuje.
     
    57:31
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Bříška – 2 min., krosček).
     
    57:58
    Vlci právě vstřelili branku!
    Máme tu hattrick! MAREK FRK za něj vděčí především Patriku Maďarovi. Ten ho totiž našel skvělou křižnou přihrávkou, zatímco si najížděl ke vzdálenější tyčce. Frkovi už pouze stačilo nastavit hokejku! Asistence: Patrik Maďar.
     
    58:25
    Celý stadion si žádá desátý gól. Splnit toto přání mohl Tomáš Nezbeda, ovšem Kovařík jeho samostatný únik zneškodnil vyrážečkou!
     
    58:44
    Na druhé straně střílel z mezikruží Štěpán Urbánek, jeden z obránců Jablonce tečoval jeho střelu do horních pater ochranné sítě.
     
    59:09
    Neskutečný Lukáš Hosnedl! Tomáš Přeučil zblízka dorážel do prázdné branky, ale maskovaný muž se natáhl přes brankoviště a senzačně zasáhl vytyčenou rukou! Přeučil za něj neprocpal ani druhý pokus.
     
    59:28
    Na rány Urbánka jsou Vlci evidentně dobře připraveni, také teď totiž jeho pokus blokují mimo mantinely. Bude se vhazovat v jejich obranném pásmu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Jablonec zabral, rozdrtil Most 9:1 a odmítl brzký konec sezóny!

    Dnes se hrálo jednoznačně podle vlčích not. Domácí bavili diváky pohlednými kombinacemi a Most předvedl směrem do defenzivy velice neuspokojivý výkon. Nic špatného se ale z jeho pohledu neděje, favorita má stále na lopatě! Lvi totiž vedou 2:1 na zápasy a ještě mají dvě šance, jak završit postup.
     
    To už je ode mně pro tento zápas vše. Někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (20:33:00)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 8. Čechura (Brokeš, Homolka), 11. Frk (Maďar, Brokeš), 12. Babec (Pavlů, Nezbeda), 21. Mrkvička (Abraham, L.Tondr), 23. Frk (Maďar, Brokeš), 33. Nezbeda (Homolka), 36. Brokeš (Maďar), 53. Babec (Homolka, Čechura), 58. Frk (Maďar) – 41. Smolka (Kýhos)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pavlů (A), Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (C), Gecko, Brokeš, Mulač, Maďar, Bříška (A).
    Mostečtí Lvi: Štěpánek (Kovařík) – Polák, Urbánek, Kunrt, Havlůj (C), Kuncl, Fučík, Novák – Přeučil (A), Hrdlička, Vašíček, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Bakrlík, Mála, Čmolík, Smolka.

    Diváci: 490
    Jablonec n/N 1 3 Mostečtí Lvi
    #1 Sobota 02.03.2019 • 18:00
    Jablonec n/N - Mostečtí Lvi 3:4
    #2 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    Mostečtí Lvi - Jablonec n/N 4:3
    #3 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Jablonec n/N - Mostečtí Lvi 9:1
    #4 Pátek 08.03.2019 • 18:00
    Mostečtí Lvi - Jablonec n/N 8:1
    thejrc.org