Pardubice – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:0 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:1 (kon.) | Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
Chomutov – Olomouc 5:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:3 (0:2, 1:1, 1:0) Stav série: 3:2
AZ Havířov
Pátek 08.03.2019, 17:30 • Budvar aréna • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Předešlé zápasy série:

    1. zápas

    Motor – Havířov 5:2

    14. Vydarený (Z. Doležal, Karabáček), 21. M. Novák (Endál, Gilbert), 30. Karabáček (Z. Doležal, Bradley), 59. Gilbert, 60. Z. Doležal (Karabáček, M. Jandus) – 10. Kotala (F. Seman, Rehuš), 27. Kotala (F. Seman)

    2. zápas

    Motor – Havířov 0:3

    13. O. Procházka (R. Veselý, Bořuta), 30. Kotala (F. Seman, Rašner), 60. Rašner (F. Seman)

    3. zápas

    Havířov – Motor 1:2

    35. Pawliczek (Gřeš, Pořízek) – 14. Karabáček (Bradley, Babka), 21. Z. Doležal (Kutlák, Pýcha)

    4. zápas

    Havířov – Motor 3:4

    18. R. Veselý (Bořuta, Rehuš), 24. Gřeš (Pořízek, Rehuš), 31. L. Bednář (Bořuta, Rašner) – 13. Babka (Karabáček, Bradley), 29. Z. Doležal (Bradley, Kutlák), 52. Babka (Gilbert, Bradley), 55. Endál (Karabáček)
     
    X

    Oba dva zápasy, hrané na havířovském ledě, byly velmi vyrovnané a o vítězi se rozhodovalo až v samém závěru. V obou případech se ale radovali Jihočeši, kteří si tak s sebou do jihočeské metropole přivezli dvě výhry. Favorizovaný celek tak bude moci celou čtvrtfinálovou sérii v dnešním utkání rozseknout a posunout se do semifinálových bojů.

    Do parádní formy se rozehráli Václav Karabáček společně se Zdeňkem Doležalem. První jmenovaný je čtvrtým nejproduktivnějším hráčem play off Chance ligy, Doležal pak je společně s Jakubem Kotalou nejlepším střelcem série. Oba se trefili již třikrát. Na havířovské straně se daří také Filipu Semanovi (0+4).

    Jestliže se má AZet čeho obávat, jsou to soupeřovy přesilovky, které ještě donedávna budějovické fanoušky příliš netěšily. Motor zatím proměnil 22,22 % jemu nabídnutých početních výhod.

    Tato čtvrtfinálová série je mezi všemi, které se nyní v rámci Chance ligy hrají, ze všech nejnavštěvovanější. V součtu si na čtyři zápasy našlo cestu 18 176 fanoušků.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Kutlák, Pavlin, Vydarený, M. Jandus – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Babka, Čermák, Gilbert – M. Novák, R. Přikryl, Endál – Beránek, Doktor, Heřman – Kachyňa

    AZ RESIDOMO Havířov: Bláha (Matoušek) – Chroboček, Matai, Bořuta, Rašner, Staněk, Dudek, Mrowiec – Kotala, F. Seman, Rehuš – L. Bednář, R. Veselý, Bambula – Gřeš, Pořízek, Pawliczek – Maruna, Haas, O. Procházka..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Utkání, které může být poslední v celé sérii, právě začalo! Jako první vybojovali kotouč hosté, kteří se s ním ihned vydali do pásma. Kváča si připisuje první úspěšný zákrok, když kotouč končí v jeho lapačce.
     
    00:36
    Na opačné straně jako první zahrozil obránce Pavel Pýcha. Kotouč se k němu odrazil poměrně příhodně, a tak jej Pýcha napálil ze všech sil. Jeho pokus ale končí mimo brankovou konstrukci.
     
    01:48
    Zdeněk Doležal zavezl kotouč do útočného pásma, objel branku a poslal přihrávku na Žiga Pavlina. Ten pak vystřelil od modré, ovšem Bláha včas povyjel a střelu ramenem vykryl.
     
    02:10
    Nebyli jsme vůbec daleko od první branky! Zdeněk Doležal byl při tomto střídání velmi aktivní. Dostal se do střelecké pozice, číhala na něho dokonce odkrytá branka! Domácí útočník do ní pak zacílil, ale kotouč za brankovou čárou záhadným způsobem nekončí, zřejmě se odrazil od horní tyčky.
     
    03:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Otřepané hokejové klišé nedáš – dostaneš potvrzeno! Dva nejproduktivnější hráči havířovského celku se dostali do akce, kterou proměňují v první branku. JAKUB KOTALA se dostal před Kváčovu branku a z těsné blízkosti posílá kotouč do horního růžku – 0:1. Asistence: Filip Seman.
    03:09 Jakub KOTALA - 0:1
     
    04:24
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Heřman – 2 min., podrážení).
     
    04:50
    Havířovští hokejisté se usadili v útočném pásmu a již rozjíždějí přesilovkovou kombinaci. Uvidíme, jak dopadne. Zatím střela na Kváču nešla.
     
    05:20
    Jakub Kotala mohl přidat svou druhou branku v utkání! Havířovský útočník se zjevil sám před brankou, odkud ale nezamířil přesně a kotouč lízl jen boční síťku.
     
    06:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je povedený nástup z hostujícího pohledu! Antonín Bořuta vypálil od modré čáry, přičemž do jeho pokusu sáhl pohotový TOMÁŠ GŘEŠ a rozvlnil síťku za Kváčovými zády! Asistence: Antonín Bořuta, Lukáš Bednář.
    06:10 Tomáš GŘEŠ - 0:2
     
    07:47
    Na ledě se z pozice třináctého útočníka objevil Ondřej Kachyňa, ovšem společně se svými spoluhráči nic nevymyslel. Motor se v pásmu neusadil.
     
    08:13
    Nyní českobudějovické obraně utekli tři havířovští hráči, kteří jeli do přečíslení proti dvěma domácím. Celá akce ale končí přesným zákrokem domácího strážce svatyně. Po komerční přestávce se bude vhazovat po Kváčově pravici.
     
    08:38
    Žiga Pavlin neměl na modré čáře příliš prostoru, přesto se dostal k poměrně dobrému střeleckému pokusu. Svižný pokus domácího beka ale končí poměrně výrazně mimo levou Bláhovu tyč.
     
    08:58
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Kotala – 2 min., sekání).
     
    09:21
    Jeden z domácích hráčů si sjel od modré čáry pro kotouč do zajímavé pozice! Z ní ale trefil jen betony připraveného havířovského brankáře, následně se AZet osvobozuje vyhozením přes všechny čáry.
     
    10:18
    Motor se dostal do útočného pásma, kde rozjel kombinaci. Kutlák kotouč zavezl do pásma a nakonec zakončoval Karel Plášil. Zamířil do horního růžku, kde se však objevila také připravená Bláhova lapačka, v níž kotouč končí.
     
    10:50
    Lukáš Endál se ujal kotouče, se kterým ujížděl po pravém křídle. Před branku mu najížděl ještě Gilbert, domácí útočník to však vzal na sebe. Jeho pokus na bližší tyč Bláha kryje svými betony.
     
    11:55
    René Vydarený nahodil kotouč do pásma, kde se ho však ujali Havířovští a rozjeli rychlý přechod do útoku. Z pravého křídla jeden z nich pálil z bekhendové strany, ovšem Pavlin se včas vrátil a tento pokus zablokoval. Puk končí v ochranné síti.
     
    12:15
    Tomáš Gřeš zkoušel překvapit domácího brankáře střelou z poměrně ostrého úhlu. Petr Kváča ale dával pozor a kotouč drží bezpečně někde ve své výstroji.
     
    13:12
    Jakub Kotala nahodil kotouč již ze středního pásma. Kváča ho v pohodě vyráží do rohu ledové plochy, kde se ho po krátkém souboji ujímají domácí a míří s ním na opačnou stranu.
     
    13:45
    Karel Plášil střílel z levého křídla, Bláha pokus vyrazil před sebe. O dorážku se pak pokoušel Bradley, ale z těžké pozice kotouč za brankovou čáru nedorazil.
     
    14:26
    Českobudějovičtí hokejisté si nyní vytvořili solidní tlak! Nyní ale výrazně ztroskotali v zakončení. Dostali se do něj několikrát, ale kotouč ve všech případech skončil na prvním bránícím hráči.
     
    15:57
    Martin Novák nabral rychlost a vjel s kotoučem na holi do útočného pásma. Zde pak zkoušel zadovkou oslovit Žigu Pavlina, ale havířovský bek, jenž se s domácími hráči vrátil, přihrávku překazil.
     
    16:50
    Žiga Pavlin udržel kotouč na modré čáře, ale ke střeleckému pokusu se nedostal. Budějovice však stále drží pásmo. Uvidíme, zda Bláhu v následujících okamžicích ohrozí.
     
    17:15
    Bláha může být prozatím v klidu. O kotouč se bojovalo v hostujícím útočném pásmu, ovšem to tak dlouho, že rozhodčí při souboji u mantinelu hru přerušují. Bude se vhazovat před Kváčou.
     
    18:15
    Jakub Kotala už kotouč před modrou čárou nestihl, a tak se celá jeho formace musela vrátit do neutrálního pásma. Havířovu to však netrvalo dlouho a přišla jedna z nebezpečnějších střel. Branislav Rehuš ale zblízka branky nezavěsil.
     
    19:29
    Zdeněk Doležal se v útočném pásmu prezentoval poměrně zajímavou střelou. Ondřej Bláha byl ale připraven a po delší době si také on připisuje úspěšný zákrok.
     
    19:47
    V obranném pásmu se nedovoleným zákrokem prezentoval Jan Maruna. Hostující hráč se provinil sekáním a již míří za katr. Motoru zbývá do konce periody ještě třináct vteřin, přičemž se bude vhazovat před Bláhou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství je za námi. A končí poměrně překvapivě. Havířovští hokejisté si vypracovali dvoubrankové vedení, které tak bude Motor chtít v následujících okamžicích hry smazat. Cíl ukončit čtvrtfinálovou sérii tak pro Prospalovi svěřence dnes bude ještě hodně těžký.
     
    Statistiky první periody:

    Střely na branku – 10:9
    Střely mimo – 3:1
    Zblokované střely – 4:2
    Úspěšnost vhazování – 47%:53%
    Trestné minuty – 2:4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Domácí hokejisté se zkraje periody dostali rychle do pásma, zde ale domácí kapitán Zdeněk Kutlák nerozehrál přesně. Havířov se pak osvobozuje.
     
    21:34
    Mohlo být srovnáno! Václav Karabáček stál před brankovištěm, načež se kotouč dostal přímo k němu. Domácí útočník ale odkrytou část branky netrefil, kotouč nakonec končí mimo! Obrovská šance tedy zůstává nevyužita.
     
    21:34
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Antonín Bořuta – 2 min., zlomená hůl / hraní).
     
    22:04
    Pavel Pýcha měl na modré čáře poměrně dost prostoru, ovšem jeho svižný pokus horní růžek nenašel. Skončil jen těsně nad ním. AZet se následně osvobozuje.
     
    22:37
    Havířovští hokejisté jsou ve čtyřech, krátké oslabení ve třech hráčích ustáli bez větších komplikací. Navíc se nyní opět osvobodili a ukrojili cenné vteřiny z oslabení.
     
    23:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesto se českobudějovičtí hokejisté o chvíli později radují! Doležal poslal přihrávku na CODY BRADLEYHO, a ten střelou z kruhu poprvé poslal kotouč za Bláhova záda! Asistence: Zdeněk Doležal, Václav Karabáček.
    23:03 Cody BRADLEY - 1:2
     
    24:25
    Žiga Pavlin zkoušel bekhendem poslat přihrávku na rozjíždějícího se spoluhráče, ovšem trefil jen hůl havířovského hráče. Ten se dostal do střelecké šance, nicméně Kváča včas padl na led a za pomocí betonů puk vyrazil.
     
    25:10
    Petr Kváča úspěšný i o chvíli později. Tentokrát si poradil s pokusem zblízka, který vyslal Jan Maruna. Kotouč po zákroku domácího brankáře končí v rohu ledové plochy.
     
    26:29
    Českobudějovičtí se dostali do dobré pozice. Lukáš Endál poslal kotouč na brankoviště, kde pak nastala menší trma vrma, kterou však pohotový Ondřej Bláha včas zarazil.
     
    26:44
    Tomáš Gřeš se vydal s kotoučem na holi do rychlého protiútoku. Zkusil střelu zpoza obránce, s níž však neměl českobudějovický brankář výraznější problémy. Puk drží ve výstroji a přerušuje hru.
     
    27:25
    Zdeněk Kutlák poslal žabičku na Miloslava Čermáka. Ten měl ke kotouči poměrně daleko, nicméně ho dojel. Poté se z rohu dostal před branku, kde však úspěch nesklidil, Bláha byl úspěšný.
     
    28:39
    Jakub Doktor dostal kotouč zhruba na modrou čáru. Pak se dostal na pravý kruh, odkud napřáhl, ovšem trefil jen prvního clonícího hráče.
     
    28:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Důležitá branka pro havířovský celek! Jan Maruna poslal přihrávku na vzdálenější tyč, kde se kotouče ujal LUKÁŠ BEDNÁŘ. Ten zavěsil přesně do horního růžku. Asistence: Jan Maruna.
    28:55 Lukáš BEDNÁŘ - 1:3
     
    29:09
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Bambula – 2 min., podrážení).
     
    29:14
    Domácí vybojovali vhazování a poslali kotouč na modrou čáru. Zde byl ke střele připravený Zdeněk Kutlák, který vyslal pořádnou dělovku, ovšem Bláha stačil zareagovat a vyrážečkou střelu vyrazil.
     
    29:29
    Jeden z havířovských hokejistů se dostal do zajímavé střelecké pozice, ovšem z prostoru mezi oběma kruhy trefil jen Petra Kváču, který kotouč dostal mimo nebezpečí svou maskou.
     
    30:32
    Zdeněk Doležal se otočil k brance a zkusil ji ohrozit. Bláha však příliš práce neměl. Kotouč se pak odrazil směrem k Pavlu Pýchovi, jenže ten trefil jen clonícího hráče.
     
    31:10
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Robin Staněk – 2 min., hákování).
     
    31:43
    Branislav Rehuš se dostal ve vlastním oslabení ke střeleckému pokusu. Střílel od hrazení, přičemž jeho pokus byl poměrně razantní, nicméně skončil na betonech budějovického brankáře.
     
    32:18
    Lukáš Endál nebyl vůbec daleko od Bláhovy branky. Jeho rychlý pokus však končí na výstroji právě havířovského brankáře, který byl i v tomto případě včas připraven zasáhnout.
     
    33:36
    Alex Rašner jel v rychlosti po levém křídle, byl ale celou dobu blokován českobudějovickým obráncem. Přesto stihl střelu k bližší tyči. Ji pak Kváča napodruhé kryje pod svou lapačkou.
     
    34:31
    Jakub Kotala nahodil kotouč na brankoviště, kde naštěstí pro domácí nestál nikdo z jeho spoluhráčů. Havířovští se ale v pásmu usazují i o chvíli později. Uvidíme, co vymyslí.
     
    34:57
    Radek Veselý se proháčkoval skrze domácí obranu až před Kváču. Proti němu pak ale zblízka neuspěl, budějovický strážce svatyně vytáhl pohotový zákrok betonem.
     
    35:19
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:04
    Jakub Kotala stál za soupeřovou brankou, načež posílal kotouč před Kváču. Ani v tomto případě ale nikdo z havířovských útočníků před brankou nebyl, a tak nemohl ani pálit.
     
    36:24
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., podrážení).
     
    36:24
    Českobudějovické hráče nyní čekají krušné chvíle! Zdeněk Kutlák už sedí na trestné lavici, což znamená, že Motor bude hrát 55 vteřin ve třech. Pokud samozřejmě Havířov neskóruje.
     
    37:10
    Antonín Bořuta střílel z vrcholku pravého kruhu, a to hned dvakrát. S jeho prvním pokusem měl Kváča poměrně dost práce, stihl ho však zlikvidovat. S tím druhým pak práci neměl, kotouč totiž skončil mimo.
     
    38:25
    Českobudějovičtí hokejisté oslabení ve třech proti pěti ustáli. Oba potrestaní hráči už jsou zpět na jihočeské střídačce. Nyní se bude vhazovat po Bláhově pravé ruce.
     
    39:22
    Václav Karabáček byl při svém střídání nyní velmi aktivní! Prezentoval se skutečně dobrým pohybem, díky kterému se dostal do dobré střelecké pozice! Ondřej Bláha proti němu však zasáhl bezchybně, střelu totiž zřejmě ještě ztlumil některý z havířovských beků.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    S českobudějovickým Motorem to minimálně na začátku druhého dějství vypadalo o něco lépe. Prospalovi svěřenci snížili na jednobrankový rozdíl, pak ale zhruba o šest minut později komfortnější náskok Havířovským vrátil Bednář. S ohledem skóre se toho tedy moc nemění. Jihočeši budou muset dohánět dvoubrankovou ztrátu, pokud chtějí sérii dnes na domácím ledě ukončit.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku – 21:19
    Střely mimo – 7:9
    Zblokované střely – 8:3
    Úspěšnost vhazování – 58%:42%
    Trestné minuty – 6:10
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Dnes aktivní Jakub Kotala vyslal další ze svých střel. Nyní pálil z poměrně velké vzdálenosti, ale Kváča žádnou práci neměl. Kotalův pokus totiž přelétl horní tyčku.
     
    41:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovické tribuny propukají v jásot, Motor snižuje! Zdeněk Kutlák poslal v přečíslení dva na jednoho přihrávku na volného CODYHO BRADLEYHO, a ten pak dává z předbrankového prostoru svou dnešní druhou branku! Asistence: Zdeněk Kutlák.
    41:21 Cody BRADLEY - 2:3
     
    42:41
    Jan Bambula měl kotouč na holi. Jel na levém křídle, načež zacílil do horního vzdálenějšího růžku. Tam se včas objevila Kváčova lapačka, v níž puk končí.
     
    43:25
    Jakub Kotala zakvrdlal s kotoučem, načež jej poslal na brankoviště. Kotouč se však ještě odrazil od některého z hráčů jiným směrem, než možná českobudějovičtí beci čekali. Petr Kváča se ale zmást nenechal a pro kotouč skočil.
     
    44:41
    Václav Karabáček dostal dalekonosnou přihrávku na modrou čáru. Pak přejel do útočného pásma, kde Motor nakonec kotouč jen těsně udržel. Z toho plynula šance pro Zdeňka Kutláka, který vypálil právě od modré. Bláha včas zaklekl a lapil.
     
    45:29
    Havířovští hráči se pokusili o přechod do útočného pásma, dostali se ale jen do postavení mimo hru. Bude se tak vhazovat ve středním pásmu.
     
    45:51
    Pavel Pýcha si vyměnil kotouč se svým defenzivním parťákem. Jím je Karel Plášil, který následně střílel. Jeho pokus se ale zastavil už o prvního clonícího hráče.
     
    46:42
    V útočném pásmu Motoru se nyní dobrou defenzivní prací prezentoval Karel Plášil. Radka Veselého důrazně odstavil od kotouče a díky tomu Motor vyhazuje puk mimo své pásmo.
     
    48:09
    Dlouho se na ledové ploše nic moc nedělo. Až se kotouč po jednom ze soubojů v blízkosti Bláhovy branky odrazil právě směrem k hostujícímu gólmanovi. Ten kotouč raději ukrývá pod svou lapačkou.
     
    48:30
    Obrovské štěstí pro havířovské hokejisty! Pavel Pýcha si s kotoučem na holi sjel do střelecké pozice. Střela z nápřahu se ale odrazila jen od tyčky zpět do hry!
     
    49:30
    Lukáš Endál se dostal mimo střeleckou pozici, a tak poslal přihrávku na modrou čáru, kde stál Zdeněk Kutlák. Jeho pokus směřoval na bližší tyč, s čímž neměl Ondřej Bláha výraznější problémy. Puk krotí v lapačce.
     
    51:08
    Hra je v posledních okamžicích poměrně neučesaná a moc příležitostí ke skórování k vidění není. Nyní se bude vhazovat po Kváčově pravé ruce.
     
    51:59
    Václav Karabáček dostal přihrávku a už nabíral rychlost. Vypadalo to, že by se i mohl dostat do šance, nicméně proti byl čárový sudí, kterému neuniklo českobudějovické postavení mimo hru.
     
    52:52
    Českobudějovičtí hokejisté se nyní snaží projít přes střední pásmo do útoku. Na první pokus se jim to nepodařilo, to až na ten druhý. Tak uvidíme, zda se jim povede Bláhu ohrozit.
     
    54:21
    Jan Bambula ujel se svým spoluhráčem do slibně rozvíjející se akce. Bambulova přihrávka před brankoviště ale nebyla z těch nejpřesnějších, a tak Kváča nakonec k zákroku donucen nebyl.
     
    54:21
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Alex Rašner – 2 min., podrážení).
     
    54:30
    Nyní bude následovat veledůležitá přesilová hra pro Motor! Jihočeši se napoprvé usadili v pásmu, po chvíli se ale z něho musí stěhovat, AZet vyhazuje.
     
    55:40
    Českobudějovičtí hokejisté si vytvořili neskutečný tlak, který ale nakonec zůstává bez gólového využití! Bláha si nyní připsal několik důležitých zákroků!
     
    56:51
    Karel Plášil se vydal bojovat o kotouč za soupeřovu branku, respektive do rohu ledové plochy. Tam se mu ale společně s jedním spoluhráčem nezadařilo, na opačnou stranu míří Havířov.
     
    57:31
    Zdeněk Kutlák pro jeho tým pásmo neudržel, byl ve velmi těžké pozici. Kotouč jen ztečoval do hlediště a nějaký z fanoušků si tak z dnešního utkání může odnést suvenýr.
     
    57:49
    Radek Veselý jel se společně svými spoluhráči do přečíslení, které končí přesným Kváčovým zákrokem. Kotouč totiž mířil jen doprostřed branky, kde byl domácí brankář připraven.
     
    58:41
    Petr Kváča odjel na střídačku a Motor to tak zkusil se šesti hráči v poli. Zdeněk Kutlák pálil od modré čáry, ale trefil jen těsně mimo pravou tyč. Puk se pak odráží mimo hrací plochu.
     
    58:41
    Českobudějovická střídačka si bere oddychový čas. Po něm se bude vhazovat ve středním pásmu. Čeká nás ještě velmi napínavý závěr. Šance pro Motor ještě určitě žije!
     
    59:00
    Havířovští nyní poslali kotouč jen zakázané uvolnění, které vrátí hru před Bláhovu branku. Petr Kváča zůstane na střídačce, to je jasné. Už na ni míří.
     
    59:00
    A oddychový čas si bere také havířovský celek.
     
    59:54
    Motor se zatím do pásma dostával jen horko těžko. Havířov se ještě provinil zakázaným uvolněním, zbývá pár vteřin a bude se vhazovat před Bláhou.
     
    59:58
    Infarktový zápas nakonec končí havířovskou výhrou! Ale závěr byl naprosto neskutečný a neskutečně smolný pro Českobudějovické! Žiga Pavlin totiž napřáhl na modré čáře a jeho rychlý pokus se odrazil od horní tyčky!
     
    Konec zápasu.
     
    Havířov nakonec odjede z jihu Čech s druhým získaným bodem v sérii. A čtvrtfinále se tak do Havířova ještě vrátí, a to v neděli.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 29:24
    Střely mimo – 13:12
    Zblokované střely – 11:4
    Úspěšnost vhazování – 60%:40%
    Trestné minuty – 6:12 (20:06:46)

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 24. Bradley (Z. Doležal, Karabáček), 42. Bradley (Kutlák) – 4. Kotala (F. Seman), 7. Gřeš (Bořuta, L. Bednář), 29. L. Bednář (Maruna)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Kutlák, Pavlin, Vydarený, M. Jandus, Kachyňa – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Babka, Čermák, Gilbert – M. Novák, R. Přikryl, Endál – Beránek, Doktor, Heřman.
    AZ Havířov: Bláha (Matoušek) – Chroboček, Matai, Bořuta, Rašner, Staněk, Dudek, Mrowiec – Kotala, F. Seman, Rehuš – L. Bednář, R. Veselý, Bambula – Gřeš, Pořízek, Pawliczek – Maruna, Haas, O. Procházka.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kreuzer, Polonyi
    Motor ČB 4 2 Havířov
    #1 Pátek 01.03.2019 • 17:30
    Motor ČB - Havířov 5:2
    #2 Sobota 02.03.2019 • 17:00
    Motor ČB - Havířov 0:3
    #3 Úterý 05.03.2019 • 18:00
    Havířov - Motor ČB 1:2
    #4 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Havířov - Motor ČB 3:4
    #5 Pátek 08.03.2019 • 17:30
    Motor ČB - Havířov 2:3
    #6 Neděle 10.03.2019 • 16:00
    Havířov - Motor ČB 1:4
    thejrc.org