Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 1:4 (po nadst. prodl.) | Liberec – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | HC Litvínov – Slavia 3:8 (0:2 po n.s.n.)
Zlín – Vítkovice 0:3 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:1 (po nadst. prodl.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:3 (po nadst. prodl.)
Přerov – Vsetín 7:0 (0:1 po n.s.n.) | Technika Brno – Olomouc 6:2 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Kometa Brno 5:6 (po nadst. prodl.)
Plzeň – Kladno 1:3 (3:1 po n.s.n.) | Havířov – Třinec 6:1 (po nadst. prodl.) | Sparta – K. Vary 0:1 (2:3 po s.n.)
Třemošná – Chomutov 2:5 (2:1 po n.s.n.) | Tábor – Žďár n/S 2:3 (po nadst. prodl.) | Kobra – PZ Kladno 3:2 (2:1 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 1:0, 1:1 - N 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 09.03.2019, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava porazila Mladou Boleslav za čtyři body, když vyhrála 2:1 a 1:0 v nadstavbě, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (10:31:53)
     
    Je dobojováno. Jihlavští hokejisté nakonec zvládli i nadstavbu, když rozhodl v čase 63:11 Matouš Menšík. Domácí forvard sice napoprvé gólmana nepřekonal, ale odražený puk již bezpečně uklidil do sítě a posunul Duklu na první místo tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    63:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už to ale neplatí! MATOUŠ MENŠÍK si nabruslil mezi kruhy a první střelou, která byla už tak utěšená, Stuchlíka nepřekonal. Ale dostal se ihned k odraženému puku, který vzápětí nekompromisně nakouřil do sítě! Asistence: Tobias Adam.
     
    62:58
    Hra se nyní trošku uklidnila, oba týmy se vzájemně hlídají.
     
    61:23
    I tohle přináší nastavení. Hraje se nahoru – dolu a hokej baví! Před brankou Stuchlíka se neprosadil Chvátal, poté hosté jeli do přečíslení dva na jednoho, ze kterého nejlépe vzešel Marek Urban. Tváří v tvář Maláče ale nepřekonal. Vzápětí měla i Jihlava šanci na protiútok, který také hrála, ale Martin Pigl nepřihrál a když k němu přijel druhý hráč soupeře, tak puk ztratil.
     
    60:17
    Se začátkem nadstavby přichází zakázané uvolnění hostí.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    Jihlavští hokejisté dokázali ve třetí části jednobrankový náskok uhájit. Domácí sice od 53. minuty vedli 2:0, když se prosadil Václav Vranka, jenže pak přišly dva jihlavské fauly a tím znamenající dvouminutová dvojnásobná přesilovka Mladé Boleslavi. "Bolka" ale dokázala jen snížit zásluhou Tomáše Rajgla na konečných 2:1 a nyní se jde do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:52
    Puk po zásahu hostí skončil mimo hrací plochu.
     
    59:24
    Pigl z předbrankového prostoru hezky tečoval puk, bohužel pro něj a pro Duklu jen těsně vedle pravé tyčky.
     
    58:43
    Domácí se samozřejmě nikam neženou, takže jim nevadí dvě vyhození hostí do středního pásma.
     
    58:14
    Matěj Gardoň si nevybral na faul vhodnou dobu. Tak moc se chtěl dostat k puku, až při své snaze hákoval a Jihlava bude mít výhodu přesilové hry. To je za stavu 2:1 přesně 106 sekund před koncem vítaný jev.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:49
    Jihlava dobře napadala rozehrávku soupeře a za aktivitu byla odměněna střelou v podání Tobiase Adama, kterou si ale Stuchlík našel.
     
    57:33
    Menšíkova střela z kruhů těsně minula cíl, kam asi domácí útočník mířil – do levé šibenice.
     
    56:53
    Pokud jsem nyní dobře viděl, tak jedna z nenápadných střel hostí zacinkala na břevno jihlavské branky. Z protiútoku vyprášil Broža betony Stuchlíka.
     
    56:07
    Pavelec rychle dojel Piglovo protečování puku do útočného pásma, takže se o zakázané uvolnění nejednalo. Pigl totiž dával kotouč dopředu ještě před červenou. Dukla se ale dlouhou v pásmu nezdržela.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 26. Sapík (Báťa), 53. Vranka (Hrbek), 64. Menšík (Adam) – 54. Rajgl (Ďurač)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Horák) – Adam, D. Moravec, Vranka, Chvátal, Hrbek, Sapík – Pigl, Pavelec, Broža – Zdarsa, Menšík, Báťa – Juřička, Melenovský, Jungwirth – Bulík, Štorek, Mlejnek. Trenér: Štěpán Moravec
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Houserek) – T. Moravec, Rajgl, Šercl, Žabka, Hrouda, Křepelka – Kredl, Plíšek, Haas – Gardoň, Sluka, Ďurač – Urban, Strnádek, Peca – Pavlík. Trenér: Jiří Zörkler

    Rozhodčí: Skopal – Rampír, Horký
    ocianews.com