Florida – Detroit 6:1 (kon.) | Washington – Winnipeg 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:2 (kon.)
Calgary – Vegas 6:3 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 11.03.2019, 00:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Lars ELLER - 3:1
     
    59:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Ve středním pásmu se k volnému kotouči dostal LARS ELLER a pohotově jej poslal do prázdné branky! Asistence: Tom Wilson, Dmitrij Orlov.
    34:32 Carl HAGELIN - 2:1
     
    34:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington se vrací zpátky do vedení! CARL HAGELIN naskočil na ledovou plochu z trestné lavice, dostal přihrávku do úniku a našel mezírku mezi betony brankáře Winnipegu! Asistence: Nic Dowd.
    06:23 Mathieu PERREAULT - 1:1
     
    06:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Washingtonu vedení nevydrželo zrovna dlouho! MATHIEU PERREAULT dostal puk zpoza branky do nebezpečné prostoru, spoluhráč mu jej vrátil před odkrytou klec a Perreault už měl snadnou práci! Asistence: Jack Roslovic, Andrew Copp.
    04:35 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:0
     
    04:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Washington se usadil v útočném pásmu. Po krásné kombinaci se kotouč dostal na modrou čáru a NICKLAS BÄCKSTRÖM o břevno rozvlnil síť! Asistence: John Carlson, Michal Kempný.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Bäckström (Carlson, Kempný), 35. Hagelin (Dowd), 60. Eller (T. Wilson, Orlov) – 7. Perreault (Roslovic, Copp)


    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Carlson, Kempný, Niskanen, Orlov, Jensen, Orpik – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin – Oshie, Bäckström, J. Vrána – Connolly, Eller, Hagelin – Boyd, Dowd, Burakovsky.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Beaulieu, T. Myers, D. Kulikov, Niku, Chiarot – Wheeler, Scheifele, Laine – Ehlers, K. Hayes, Connor – Little, Lowry, B. Tanev – Roslovic, Copp, Perreault.

    Rozhodčí: Sutherland, Hebert – Nagy, Alphonso

    Diváci: 18 506
    thejrc.org