Florida – Detroit 6:1 (kon.) | Washington – Winnipeg 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:2 (kon.)
Calgary – Vegas 6:3 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Boston Bruins
Pondělí 11.03.2019, 00:30 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Jared MCCANN - 4:2
     
    59:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JARED MCCANN bekhendem trefuje odkrytou branku a pečetí vítězství Pens!
    58:59 John MOORE - 3:2
     
    58:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Místo dvou pokusů o skórování do odkryté branky domácí inkasují a je tu drama! Po vytažení hry na modrou se trefil přesnou střelou JOHN MOORE. Asistence: Charlie Coyle a Danton Heinen.
    36:32 Jake GUENTZEL - 3:1
     
    36:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení je zpět na domácí straně. Boston zkusil zaútočit ve vlastním oslabení, ale po propadu chyběl Chára v obraně. Crosby od levého hrazení poslal puk před pravou tyč, kde JAKE GUENTZEL po zpracování přehodil Halákův beton na vzdálenější tyč. Asistence: Sidney Crosby a Marcus Pettersson.
    24:32 David KREJČÍ - 2:1
     
    24:32
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a snižují náskok Pens na rozdíl jediné branky! Po střele Marchanda vznikly v předbrankovém prostoru zmatky, z nichž vyplul puk na spodní část levého kruhu. Tam se dostal DAVID KREJČÍ, který kotouč nejprve zpracoval na forhend a poté jej poslal do odkryté části branky. Asistence: Danton Heinen a Brad Marchand.
    13:54 Jared MCCANN - 2:0
     
    13:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velká chyba na modré čáře, u které byl David Krejčí. Ten chtěl po zadovce Marchanda přesunout hru na pravé křídlo podél modré čáry, ale našel pouze hůl JAREDA MCCANNA, kterého do úniku vyslal Teddy Blueger. McCann rychlou kličkou do bekhendu překonal Haláka ve vlastním oslabení. Asistence: Teddy Blueger.
    01:33 Nick BJUGSTAD - 1:0
     
    01:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    První branka je na světě! Hosté chybně rozehráli a nedokázali dostat puk přes modrou čáru do střední třetiny. Hörnqvist po Simonově přihrávce nastřelil Halákovu výstroj, po které se puk svezl na vzdálenější tyč, kde kotouč dorazil NICK BJUGSTAD. Asistence: Patric Hörnqvist a Dominik Simon.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 2. Bjugstad (Hörnqvist, Simon), 14. McCann (Blueger), 37. Guentzel (Crosby, M. Pettersson), 60. McCann – 25. Krejčí (Heinen, Marchand), 59. J. Moore (Coyle, Heinen)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Dumoulin, Trotman, J. Johnson, J. Schultz, M. Pettersson, Gudbranson – Guentzel, Crosby, Simon – Aston-Reese, Malkin, Kessel – McCann, Bjugstad, Hörnqvist – Blueger, Cullen, G. Wilson.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Chára, McAvoy, Krug, Carlo, J. Moore, Grzelcyk – Marchand, Bergeron, Heinen – Nordström, Krejčí, Stempniak – Cehlárik, Coyle, Backes – Kuraly, Acciari, Wagner.
    bahis siteleri