Huesca – Alavés 1:3 (kon.) | Real Madrid – Celta Vigo 2:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Atlético 2:0 (kon.)
Leganés – Girona 0:2 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (0:0)
Celta de Vigo
Sobota 16.03.2019, 16:15 • Estadio Santiago Bernabéu • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:8. (18:08:40)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Realu Madrid, který svého soupeře porazil poměrem 2:0. Bílý balet vstoupil do druhého dějství nesmírně aktivně, soupeř byl většinu času pouze na vlastní polovině. Domácí se hodně rychle dostali k první brance, tu nakonec hlavní sudí neuznal. O pár minutek později jsme sledovali regulérní branku, o kterou se postaral Isco. I posléze měl Real více ze hry, nakonec přišla uklidňující druhá branka, kterou tentokráte přidal Bale. Zinédine Zidane tak vstoupil do této trenérské štace vítězným krokem.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do konce zápasu nezbývá moc času, utkání se spíše jen dohrává. Zinédine Zidane tak zažije vítězný návrat, jeho svěřenci si pro něj připravili vítězství.
     
    90+2
    Následně to Celta zkoušela dalekonosným pasem na Hjulsagera, který ho ale nezachytil na hrací ploše. Budeme sledovat další odkop od branky.
     
    90+1
    Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Navas, který to zkoušel po zemi. Balón se rychle dostal na druhou stranu, kde neuspěl Ceballos.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě ale můžeme počítat s několikaminutovým nastavením.
     
    88
    Přihrávka na Ceballose byla až moc nepřesná, k ní se tak dostal hostující zadák Araujo, který zkoušel rozjet útočný výpad přes levou stranu hřiště.
     
    86
    Sisto operoval ve středu hrací plochy, kde si vyměnil míč s Méndezem, kterému se podařilo u postranní čáry najít Hoedta, který se ale daleko nedostal.
     
    85
    Blanco si i tentokráte vyzkoušel odkop od své branky, avšak i v tomto případě jsme sledovali rozehrávku nakrátko, která směřovala na Lobotku.
     
    84
    Jenomže Vigo má hodně velké problémy s vyvezením míče na druhou stranu. Bílý balet totiž aktivně napadá rozehrávku, díky čemuž se opět dostal k míči.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, domácí jsou i nadále aktivnějším celkem. Před malým momentem to Asensiovi moc nevyšlo.
     
    82
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Brahim Díaz.
     
    81
    Blanco rozehrával po zemi na Lobotku, který se neohroženým způsobem vydal až ke středovému kruhu, kde si gestem ruky řekl o podporu svých spoluhráčů.
     
    80
    Posléze to manévrem na levou nohu zkoušel Asensio, který se následně opřel do míče, který skončil na boční síti. Nádherný fotbalový moment domácích.
     
    79
    Celtě se autové vhazování vůbec nepovedlo, míč totiž doskákal zpět za postranní čáru. Málo vídaný moment, avšak k autu se nyní postavil domácí Odriozola.
     
    78
    Na druhé straně jsme sledovali další rohový kop, ke kterému se snažil protlačit Ramos. Před ním zasahoval Costas, avšak přihrál přímo na nohu Ceballose.
    77. Gareth BALE - 2:0

    David Suchý

    Branky: 62. Isco (Benzema), 77. Bale (Marcelo)

    Karty:   45. Bale (REA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:8.
    Real Madrid: Navas – Odriozola Arzallus, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić (76. Valverde), Kroos, Isco (63. D. Ceballos) – Bale, Benzema (82. Díaz), Asensio.
    Náhradníci: Courtois – D. Ceballos, Díaz, Díaz, Nacho Fernández, Reguilón, Valverde.

    Celta de Vigo: Blanco (C) – K. Vázquez, N. Araujo, Costas, Juncà (5. Hoedt) – Yokuşlu (75. Beltrán), Lobotka – Sisto, Méndez, Boufal (68. Hjulsager) – Gómez.
    Náhradníci: S. Álvarez – Beltrán, Boudebouz, Hjulsager, Hoedt, M. Jensen, Jozabed.

    Rozhodčí: Martínez – Barbero, Noval

    Diváci: 65054
    ocianews.com