Jihlava – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 1:3 (kon.) | Plzeň – Vsetín 3:2 (4:1 po s.n.)
Žďár n/S – Přerov 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 3:2 (2:1 po s.n.) | Sparta – Liberec 2:4 (kon.)
Třinec – Slavia 6:2 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Zlín – Salzburg 6:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:5 (1:1, 3:2, 2:2)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 16.03.2019, 18:00 • PSG aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina G
Partner:
     
    59:47
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec prosazují po páté, ale na vyrovnání už asi mají málo času. Rychlý útok zakončil po přihrávce Ehama JOHN JASON PETERKA, který poslal puk pod horní tyč. Kořének byl bezmocný. Asistence: Josef Eham.
     
    59:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí potvrzují výhru gólem do prázdsné branky! Sebera získal kotouč a následně vyslal do útoku VOJTĚCHA DOBIÁŠE, který se bez problémů trefil do prázdné klece. Asistence: Matěj Sebera a Matyáš Hamrlík.
     
    55:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vypadá to na drama do posledních minut, Salzburg opět snižuje na rozdíl jediné branky! Střelu Hedeho dokázal tečovat TIM LUCA HARNISCH, což Kořének nečekal a dokázal tak včas zareagovat. Asistence: Elis Nikolai Hede a Bastian Eckl.
     
    46:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani možná potvrzují svou výhru! Domácí se dostali do přečíslení, které využil po přihráve Hefky MATĚJ SEBERA. Ten zakončoval do odkryté branky, protože se Bugl nestihl přesunout. Asistence: Vlastimil Hefka.
     
    38:04
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je to jen o jednu branku! Myklukha našel přesnou přihrávkou JOHNA JASONA PETERKU, který nemilosrdně rozvnil síť za Kořénkovi zády. Asistence: Oleksiy Myklukha.
     
    36:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se stále nevzdávají! Po přihrávce Hedeho se k tvrdé střele dostal TIM LUCA HARNISCH, který z levého kruhu překonal domácího brankáře Kořénka. Asistence: Elis Nikolai Hede a Maximilian Menner.
     
    35:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci vedou už o tři branky! Dělovku Janoška vyrazil Bugl jen před sebe, takže FILIP WEINTRITT bez problémů dorazil puk do odkryté branky hostů. Asistence: Jachým Janošek a Tadeáš Talafa.
     
    30:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci vedou už o dvě branky! JIŘÍ PODEŠVA z levého kruhu spíše nahozoval na branku, ale kotouč propadl střídajícímu Buglovi pod betonem. Asistence: Vlastimil Hefka a Jakub Uhříček.
     
    26:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani dokonávají obrat a jdou do vedení! DAN HANDL se díky přesné přihrávce dostal do úniku, který využil přesnou střelou k levé tyči. Asistence: Vojtěch Dobiáš a Jiří Podešva.
     
    17:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Díky nádherné individuální akci je srovnáno! VOJTĚCH DOBIÁŠ se chopil kotouče ve středním pásmu, poté se dostal přes tři hráče hostů a následně překonal Kolarze ukázkovým bekhendovým blafákem. Asistence: Tadeáš Talafa a Vlastimil Hefka.
     
    06:12
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! BASTIAN ECKL se po přejetí útočné modré trvdě opřel do puku, který tak skončil v pravém horním růžku domácí branky.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 18. Dobiáš (Talafa, Hefka), 27. Handl (Dobiáš, Podešva), 31. Podešva (Hefka, Uhříček), 36. Weintritt (Janošek, Talafa), 47. Sebera (Hefka), 60. Dobiáš (Sebera, Hamrlík) – 7. Eckl, 37. Harnisch (Hede, Menner), 39. Peterka (Myklukha), 56. Harnisch (Hede, Eckl), 60. Peterka (Eham)


    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Uhříček, Janošek (A), Hamrlík, Dluhoš, Pavlas, Talafa – Hefka (C), Bachánek, Weintritt, Handl, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Sebera.
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (29. Bugl) – Obu, Hadamczik, Menner, Sztuber, Frandl – Eckl, Borzecki, Hede (C), Eham, Vogt (A), Myklukha, Maier, Harnisch (A), Leonhardt, Hengelmüller, Peterka.

    Rozhodčí: Přikryl – Pospíšil, Wesley
    thejrc.org