Michalovce – Žilina 3:2 (po pr.)
po prodl.
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)
MsHK Žilina
Sobota 16.03.2019, 17:30 • Zimní stadion Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:06
    Michalovce právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto, Michalovce si v baráži připíší minimálně jedno vítězství! Do nastavení sice vstoupili až možná příliš pasivně, v posledních chvílích ale zabrali a hned to přineslo ovoce. Bojko nahrál ze zadní hranice kruhu rozjetému JAKUBU LINETOVI, který následně lehkou tečí usměrnil kotouč za záda Tomáše Fučíka – 3:2! Asistence: Vladislav Bojko, Tomáš Valečko.
     
    58:17
    Tomáš Fučík zlikvidoval další obrovskou šanci, Marek Mašlonka měl na hokejce rozhodující gól! Český gólman je dnes ve formě!
     
    53:27
    Nikita Dvurečenskij se dostal do úniku, v zakončení ale zpanikařil a kotouč se jen otřel o nastavený beton hbitého Fučíka!
     
    50:31
    Michalovce čekají pořádně těžké chvíle. Igor Safaralejev (MIC) dostává menší trest za faul kolenem, a Žilina si tak zahraje další přesilovku.
     
    44:01
    Tomáš Fučík měl více štěstí než rozumu, může děkovat bohu, že se odražená střela od jeho betonu nedostala na domácí hůl!
     
    43:24
    Jiří Kučný (ZIL) nešťastně vyhodil kotouč mimo hrací plochu, za což dostává menší trest. Dukla si tak vyzkouší další hru v početní výhodě.
     
    40:58
    Giľak si rozuměl z Mašlonkou, který ale z naprosto ideální pozice minul obrovský prázdný prostor v žilinské kleci!
     
    37:35
    Filip Surovka si položil Trenčana a z hranice brankoviště zakončil přímo do levé tyčky! Tohle byla obrovská šance pro Žilinu!
     
    37:16
    Přesilovka pro vlky, Marek Mašlonka (MIC) dostává menší trest za zásah do oblasti hlavy nebo krku. Z ochozů se už teď nese hlasitý pískot.
     
    36:35
    Dukla je na konci a nyní se dostala do přečíslení tři na jednoho, bránící žilinský hráč ale nakonec nedovolil domácím zakončit!
     
    35:23
    Michalovce právě vstřelily branku!
    V Zemplíně máme vyrovnáno, čtyři a půl minuty před koncem druhé třetiny začínáme zase od začátku! Toma vysunul krásnou přihrávkou dopředu LUKÁŠE HAMRÁČKA. Ten střelou z prostoru pro vhazování trefil břevno, od kterého se pryž odrazila do žilinské klece – 2:2! Asistence: Lukáš Toma.
     
    33:24
    Jakuba Ručkaye (ZIL) nějakou dobu neuvidíme, krom dvouminutového trestu za krosček dostal také desetiminutový "osobák". Menší trest odpyká Ondruš.
     
    30:49
    Mašlonka zakončoval z bezprostřední blízkosti klece, výborný Fučík byl ale připraven i tentokrát a nebezpečnou ránu vykryl!
     
    29:58
    Lukáš Dubeň (ZIL) si nevěděl rady s protihráčem a musel si pomoci hákováním, za což dostává dvouminutový trest. Přesilovka pro Michalovce.
     
    28:47
    Do naprosto identických šancí se krátce po sobě dostali Podešva s Tomou, ani jeden forvard ale střelu z mezikruží nepřetavil v gól!
     
    21:36
    Michalovce právě vstřelily branku!
    A Dukla šanci využívá! Safaralejev svou střelou od modré čáry rozpoutal naprostý chaos – před Fučíkovou situací vznikl nepřehledný závar, ve kterém se hostující gólman nezvládl zorientovat, a nyní tak musí lovit kotouč ze své klece. Branka je připsána MATĚJI GIĽAKOVI. Asistence: Mário Róth, Marek Kolba.
     
    20:23
    Hned v úvodu prostřední periody se vylučuje, domácí mají šanci vstřelit kontaktní gól. Lukáš Matejka (ZIL) míří na trestnou za hákování.
     
    19:59
    Žilina vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně zajímavé, trefa nakonec platí a hosté půjdou do kabiny s dvoubrankovým náskokem! Hvila vypálil od modré a letící pryž se od brusle jednoho z hráčů odrazila vysoko do vzduchu, odkud jí RUDOLF HUNA dorazil do klece. Asistence: Lukás Hvila, Richard Jenčík.
     
    19:59
    Tak pozor, možná to tak jednoznačné nebylo! Celou situaci bude posuzovat videorozhodčí, uvidíme, jak to dopadne...
     
    19:59
    Hostům se podařilo v posledních setinách první třetiny opět překonat Trenčana, Huna ale kotouč do branky dopravil vysokou holí!
     
    19:40
    Dvacet sekund před koncem se opět vylučuje. Oliver Košecký (MIC) za vlastní brankou podrazil Petra Beránka, což rozhodčímu neuniklo.
     
    16:03
    Slušně zaplněný stadion v Michalovcích viděl první potyčku, bude se vylučovat. Na trestnou odjíždí jen jeden aktér, a to Dominik Rehák (ZIL).
     
    12:23
    Žilina vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a polovině třinácté minuty otevírají skóre třetího duelu! Michalovecká obrana se teď sesypala jako domeček z karet, čehož využil RICHARD JENČÍK. Ten se nastěhoval před brankoviště a jednoduše doklepl odraženou střelu za záda bezmocného Trenčana – 0:1! Asistence: Lukáš Hvila.
     
    10:45
    A přesilovku si vyzkouší zase hostující celek! Dvě minuty na lavici hanby stráví Marek Kolba (MIC), který se provinil napadením.
     
    09:26
    Trenčan se teď poprvé v utkání pořádně zapotil! Musel likvidovat nebezpečnou dorážku Ondruše z bezprostřední blízkosti klece!
     
    05:41
    Michalovce si aktivitou vynutili faul soupeře, čeká je první přesilovka. Na trestnou lavici jede Martin Turian (ZIL), který byl vykázán za držení.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 22. Giľak (Róth, Kolba), 36. Hamráček (Toma), 64. Linet (Bojko, Valečko) – 13. Jenčík (Hvila), 20. Huna (Hvila, Jenčík)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Lamper) – Kolba (C), Korenko, Košecký, Novický, Bdžoch, Valečko, Gavrik, Mesaroš – Giľák, Piatak (A), Mašlonka (A) – Chalupa, Toma, Hamráček – Safaralejev, Linet, Róth – Dvurečenskij, Cútt, Bojko.
    MsHK Žilina: Fučík (Mikoláš) – Matejka, Kučný, Dubeň, Jankovič, Piegl, Bagin, Turian, Hudec – Jenčík (A), Húževka (A), Huna (C) – Barta, Ručkay, Milý – Hvila, Podešva, Beránek – Ondruš, Surovka, Rehák.

    Rozhodčí: Orolin, Valach – Rojík, Šoltés.

    Diváci: 3 955
    bahis siteleri