Michalovce – Žilina 3:2 (po pr.)
po prodl.
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)
MsHK Žilina
Sobota 16.03.2019, 17:30 • Zimní stadion Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou příště! (20:10:40)
     
    Po třech minutách prodloužení máme hotovo, domácí dnes zaslouženě vítězí nad Žilinou a snižují stav série na 1:2. Sledovali jsme hodně napínavou a poutavou podívanou, která by se kvalitou neztratila ani v naší nejvyšší soutěži, a kterou tečí rozhodl Jakub Linet.
     
    Konec zápasu.
     
    63:06
    Michalovce právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto, Michalovce si v baráži připíší minimálně jedno vítězství! Do nastavení sice vstoupili až možná příliš pasivně, v posledních chvílích ale zabrali a hned to přineslo ovoce. Bojko nahrál ze zadní hranice kruhu rozjetému JAKUBU LINETOVI, který následně lehkou tečí usměrnil kotouč za záda Tomáše Fučíka – 3:2! Asistence: Vladislav Bojko, Tomáš Valečko.
     
    62:45
    Bojko chtěl nabít Cúttovi, který byl úplně sám před brankou, ale nenamířil svou přihrávku úplně přesně. Velká škoda, Fučík mohl mít namále.
     
    61:50
    Hosté mají více ze hry, nedaří se jim ale pořádně usadit před Trenčanovou klecí. Michalovce se zatím soustředí hlavně na obranu.
     
    60:35
    Hvilovo tažení na branku zastavila píšťalka rozhodčího, hostující forvard se dostal do ofsajdu. Zatím jsou v prodloužení častěji na kotouči domácí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tři třetiny o vítězi dnešního utkání nerozhodly, po krátké přestávce nás tedy čeká prodloužení ve formátu čtyři na čtyři. To bude trvat deset minut.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:03
    Probíhá poslední minuta základní hrací doby, hraje se hlavně před klecí Tomáše Fučíka. Vlci ale svého soupeře drží na uzdě a nepouští jej blízko k brance.
     
    58:17
    Tomáš Fučík zlikvidoval další obrovskou šanci, Marek Mašlonka měl na hokejce rozhodující gól! Český gólman je dnes ve formě!
     
    57:58
    Další přerušení, tentokrát kvůli zakázanému uvolnění hostujícího celku. Prodloužení se blíží, do konce zbývá jen něco přes dvě minuty.
     
    56:41
    Hvila si rozuměl s Podešvou, jehož zakončení šlo od těla připraveného Trenčana vysoko nad klec. Žilina je usazena v útočném pásmu.
     
    56:23
    Dukla se dopouští postavení mimo hru, jen před pár sekundami se ofsajd pískal zase na druhé straně. Čeká nás poslední komerční přestávka.
     
    55:11
    Piatak hledal někoho před brankou, ani jeden z dvojice najíždějících hráčů ale nezvládl jeho nabídku zachytit. Velká škoda pro domácí, tohle mohlo být nebezpečné.
     
    54:21
    Michalovce kují pikle před Fučíkem, operují možná až nebezpečně blízko před jeho klecí. Hostující defenzíva teď nepodává úplně nejlepší výkon.
     
    53:27
    Nikita Dvurečenskij se dostal do úniku, v zakončení ale zpanikařil a kotouč se jen otřel o nastavený beton hbitého Fučíka!
     
    53:10
    Trenčan se rozhodl před najíždějícími protihráči schovat kotouč pod rukavici. Momentálně se hraje hlavně před jeho klecí, Žilina má mírnou převahu.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 22. Giľak (Róth, Kolba), 36. Hamráček (Toma), 64. Linet (Bojko, Valečko) – 13. Jenčík (Hvila), 20. Huna (Hvila, Jenčík)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Lamper) – Kolba (C), Korenko, Košecký, Novický, Bdžoch, Valečko, Gavrik, Mesaroš – Giľák, Piatak (A), Mašlonka (A) – Chalupa, Toma, Hamráček – Safaralejev, Linet, Róth – Dvurečenskij, Cútt, Bojko.
    MsHK Žilina: Fučík (Mikoláš) – Matejka, Kučný, Dubeň, Jankovič, Piegl, Bagin, Turian, Hudec – Jenčík (A), Húževka (A), Huna (C) – Barta, Ručkay, Milý – Hvila, Podešva, Beránek – Ondruš, Surovka, Rehák.

    Rozhodčí: Orolin, Valach – Rojík, Šoltés.

    Diváci: 3 955
    thejrc.org