Leverkusen – W. Brémy 1:3 (kon.) | Frankfurt – Norimberk 1:0 (kon.) | Bayern – Mohuč 6:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:0 (3:0)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 17.03.2019, 18:00 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:5. (19:52:44)
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil ve druhém poločasu ani sekundu navíc a zápas šestadvacátého kola Bundesligy končí. Bayern Mnichov v domácím prostředí rozstřílel Mohuč 6:0!

    Mnichovský celek vstoupil do zápasu ve velkém stylu. Robert Lewandowski zužitkoval centr Davida Alaby a poslal domácí do vedení. Následně se hra lehce vyrovnala, ale Mohuč se do brankové pozice nedostala. O navýšení vedení se postaral po více než půlhodině hry James Rodríguez, který využil parádního sklepnutí Leona Goretzky. Závěr první půle patřil Kingsleymu Comanovi, který upravil individuální akcí na 3:0.

    Po ve druhém poločase neměli domácí dost. Po navedení míče na levou nohu poslal nechytatelnou střelu do levého horního rohu James Rodríguez. O další čtyři minuty už se Kolumbijec radoval z hattricku, který využil Müllerova napadání a sám poté chladnokrevně překonal obloučkem hostujícího brankáře. Gólový účet uzavřel šestou brankou střídající Alphonso Davies, který dorazil do sítě vyraženou střelu Roberta Lewandowského.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Po Goretzkovi se dostal k míč Ribéry, ani francouzskému záložníkovi už se nechtělo proniknout do šestnáctky a tak raději posunul míč jen k vlastním stoperům.
     
    89
    Mohuč se snaží alespoň v závěru zápasu lehce potrápit domácí celek. Aarón si řeklo přihrávku mez obránce, nepohlídal si však své postavení a po odpískaném ofsajdu musí míč odevzdat.
     
    88
    Thomas Müller posadil kličkou na trávník bránícího Brosinského, poté ale lehce přetáhl centr na Lewandowského. Následný rohový kop zazdil u přední tyče právě Müller.
     
    87
    Rafinha si několikrát vyměnil míč s Müllerem, poté se zapojil do hry v domácím dresu také Joshua Kimmich. Obehrávání vápna Mohuče pokračuje dlouhé sekundy.
     
    86
    Franck Ribéry zatím není po svém příchodu na trávník tolik vidět. Nyní posunul míč Goretzkovi, který pálil z velké dálky jen vysoko nad branku Mohuče.
     
    85
    Thiago Alcantara posunul míč Müllerovi, ten ještě vyzval ke spolupráci Daviese, který ale už byl příliš pomalý na Müllerovu přihrávku k pravé straně.
     
    84
    Mohuč se pokouší v závěrečné desetiminutovce alespoň o čestný úspěch na trávníku mnichovského týmu. Aarón přihrával po čáře na obsazeného Onisiwa.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. O třech bodech z dnešního duelu už je dávno rozhodnuto.
     
    82
    Rafinha centroval do pokutového území od rohového praporku. Před Goretzkou ale stačil prodloužit míč mimo vápno Niakhaté. Bayern však zůstává u balonu.
     
    81
    Alphonso Davies je po vstřelené brance při chuti. Nyní si stáhl balon více k ose trávníku, ale ránou ze dvou kroků napálil pouze spoluhráče v pokutovém území.
     
    80
    Thiago Alcantara našel přihrávkou Ribéryho, který měl ale okolo sebe hned dva protihráče. Dokázal ale ještě postrčit míč k Sülemu, který byl okamžitě faulován.
     
    79
    Robert Lewandowski se dostal za obranu Mohuče, poté si však dal míč dál od kopačky a toho využil k obrannému zákroku Alexander Hack. Navíc je také pískán ofsajd.
     
    78
    Alphonso Davies si došel pro míč do středu trávníku, poté přihrával Müllerovi, který toho ale zády k brance příliš nezmohl.
     
    77
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Levin Öztunali, přichází Giulio Donati.
     
    77
    Domácí si posouvají míč ze strany na stranu. Rafinha si několikrát narazil s Ribérym, poté se domácí fotbalisté srazili v pokutovém území a už nemohl zakončovat Müller ani Lewandowski.
     
    76
    Hostující hráči ale rozehrávky po faulu Süleho vůbec nevyužili. Bayern se velmi snadno dostal zpět k balonu a může pokračovat v kombinaci ve středu pole.
     
    75
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází James Rodríguez, přichází Rafinha.
     
    74
    Niklas Süle zastavil nedovoleně unikajícího Aaróna a po zásluze je prvním potrestaným hráčem zápasu.
     
    73
    Joshua Kimmich si opět dělal na pravé straně, co se mu zachtělo. Tentokrát ale už přesnou přihrávku do pokutového území nepřidal.
    72. Alphonso DAVIES - 6:0
     
    72
    Bayern právě vstřelil branku!
    Šestá branka v síti Mohuče! Kimmich čaroval s míčem na pravém kraji, poté přišla vynikající přihrávka pod sebe od Goretzky, Lewandowski ještě vyloženou šanci neproměnil, ale Florian Müller odrazil balon jen přesně do kroku ALPHONSA DAVIESE, který už rozvlnil síť.
     
    72
    Franck Ribéry se poprvé po svém příchodu na trávník zapojil do kombinace. Bayern se ale už tolik do útoku netlačí.
     
    71
    Od Daviese putoval míč za postranní lajnu. Gbamin mohl vést útočnou akci hostujícího celku, ale přes staženou obranu mnichovského celku se ne a ne dostat.
     
    70
    Thomas Müller si přišel pro míč až do středového kruhu, následně na levou stranu poslal přihrávku na Daviese. Domácí se ale poté nedomluvili na dalším postupu do útoku.
     
    69
    Po páté brance už nejsou domácí fotbalisté tak hladoví. Bayern ale i nadále drží míč po většinu času na svých kopačkách, akorát nyní to jde ve středu pole.
     
    68
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Franck Ribéry.
     
    67
    James Rodríguez získal míč ještě na útočné polovině, poté zkoušel najít nadýchaným centrem Müllera, který ale stál až na obránce Mohuče.
     
    66
    Leon Goretzka se zbavil obránce, poté předal míč Lewandowskému, kombinaci podpořil také Rodríguez, ale to už byla hostující obrana zformována.
     
    65
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jean-Philippe Mateta, přichází Aarón.
     
    64
    Lehký tlak Mohuče pokračoval od rohového praporku. Ve vápně Bayernu si ale pohlídal míč Boateng společně se Sülem.
     
    63
    Brosinski si našel míč na pravé straně, poté ještě oslovil Öztunaliho, který ale v pokutovém území hlavičkový souboj s Boatengem prohrál.
     
    62
    Mohuč se lehce vytáhla k napadání, ale Boateng společně s Daviesem vykombinovali levou stranu. Vynikající práce domácích fotbalistů.
     
    61
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází David Alaba, přichází Alphonso Davies.
     
    60
    Po hodině hry vede domácí Bayern už o pět branek. Mohuč může na solidní výsledek z dnešního utkání zapomenout, hosté se budou snažit výrazný příděl ještě lehce korigovat.
     
    59
    Ani po pátém zásahu se nic nemění. Domácí tým stále jde do útoku. Goretzka servíroval míč do středu vápna, ale Müller byl obsazen.
    57. James RODRÍGUEZ - 5:0
     
    57
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hned dvě chyby za sebou nahromadili domácí obránci! Thomas Müller perfektně napadal, právě od útočníka Bayernu se odrazil míč přesně do kroku JAMESI RODRÍGUEZOVI, který chladnokrevným zakončením proti Florianu Müllerovi zkompletoval svůj první hattrick v dresu mnichovského týmu.
     
    56
    Bayern pokračuje v útočném snažení. Coman přihrával podél postranní lajny k Alabovi, který ale už neměl rychlost, aby si poradil s Bellem.
    54. James RODRÍGUEZ - 4:0
     
    54
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern pokračuje v gólové potenci i po změně stran. JAMES RODRÍGUEZ dostal přihrávku na pravou stranu pokutového území, kličkou k ose trávníku si vytvořil střeleckou pozici a parádně umístěným pokusem překonal Floriana Müllera.
     
    53
    Thomas Müller vyzval ke spolupráci Rodrígueze, ten přihrával podél vápna Alacantaru, který ale neměl příliš prostoru na zakončení.
     
    52
    Od Süleho putoval míč k Alabovi, který zastoupil na levém kraji Comana. Následně ještě hrál Goretzka s Kimmichem, ale to už se Bayern dostal zpět na vlastní polovinu.
     
    51
    Kingsley Coman musí být ošetřován na hrací ploše. Útočník Bayernu vůbec nečekal, že ho bude zezadu někdo atakovat. Nakonec to ale vypadá, že bude pokračovat ve hře.
     
    50
    Kingsley Coman dostal pořádně naloženo od Bella. Střelec třetí branky musel skousnout úder do hlavy. Bell z toho vyvázl bez žluté karty.
     
    49
    Sám Joshua Kimmich centroval od rohového praporku do pokutového území. Nakonec pálil Niklas Süle, ale jeho rána prosvištěla kolem tyče.
     
    48
    I po změně stran se pokračuje v nastaveném trendu. Bayern kontroluje balon a snaží se útočit. Kimmich vydřel na Bellovi rohový kop.
     
    47
    Druhý poločas rozehrála rozehrávkou ze středového kruhu Mohuč. Hostující tým se ale u balonu příliš dlouho neudržel a už musí znovu bránit.
     
    46
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jean-Paul Boëtius, přichází Pierre Malong.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:00.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc. Hráči obou týmů tak odcházejí do šaten za stavu 3:0 pro domácí Bayern.

    Mnichovský celek vstoupil do zápasu ve velkém stylu. Robert Lewandowski zužitkoval centr Davida Alaby a poslal domácí do vedení. Následně se hra lehce vyrovnala, ale Mohuč se do brankové pozice nedostala. O navýšení vedení se postaral po více než půlhodině hry James Rodríguez, který využil parádního sklepnutí Leona Goretzky. Závěr první půle patřil Kingsleymu Comanovi, který upravil individuální akcí na 3:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Joshua Kimmich ještě vhazoval zpoza postranní lajny k Boatengovi. Ten si ale poradil s napadajícím Onisowem s velkým přehledem. Alaba už na levé straně mohl útočit.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k míči Joshua Kimmich. Krajní obránce Bayernu přihrával pod sebe na Rodrígueze, který byl ale pokrytý hned dvojicí soupeřů.
     
    43
    Coman měl opět otevřenou levou stranu, nyní ale přihrával Alabovi, který poté už neměl potřebný prostor ani rychlost k průniku do vápna.
     
    42
    Mohuč se po inkasované brance vrhla do útoku. Boëtius ale ztratil míč na levém kraji a hosté se museli velmi rychle zatahovat do obrany.
    41. Kingsley COMAN - 3:0
     
    41
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ještě do poločasu přidává Bayern třetí zásah! Gbamin ztratil míč ve středu pole, poté našel Goretzka KINGSLEYHO COMANA, který sice ještě mohl přihrávat zcela volnému Rodríguezovi, ale tentokrát to vzal na sebe a udělal nejlépe jak mohl. Parádní trefou posílá Bayern do komfortní pozice.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Alaba si poradil na levé straně s Brosinským, následně centroval do vápna, ale před Lewandowským zasáhl hlavou Bell.
     
    39
    Alaba si vyměnil krátké přihrávky s Comanem. Následně se zapojil do hry také Goretzka s Rodríguezem. Lewandowski už v pokutovém území neměl prostor.
     
    38
    Domácí se chystali do rychlého protiútoku, ale hlavní rozhodčí odpískal faul Thomase Müllera. Bayern se však i po rozehrávce Mohuče snadno dostal k míči.
     
    37
    Mohuč se snaží ještě se zápasem něco provést. Brosinski si narazil s Öztunalim, poté měla přijít přihrávka do vápna, ale míč tečoval Alaba.
    35. James RODRÍGUEZ - 2:0
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    Parádní souhra Bayernu a je to o dva góly! Kimmich rozehrával útočnou akci pohledným pasem na Goretzku, který prvním dotekem připravil hrudníkem pozici ke skórování JAMESI RODRÍGUEZOVI. Kolumbijec zakončil k pravé tyči a Müller byl opět bez šance.
     
    35
    Rohové kopy dnes Bayernu vůbec nevycházejí. Alcantara posílal míč tentokrát přímo do vápna, kde však hlavičkoval pouze Alexander Hack. Následná rána Rodrígueze byla nepřesná.
     
    34
    Lewandowski měl míč na levém kraji, poté spolupracoval s Alabou, který ale už nedokázal poslal míč pod sebe zpět k polskému útočníkovi.
     
    33
    Mohuč se vydala do útoku. Öztunali připravil pozici Brosinskému, kterého ale snadno odclonil tělem David Alaba. Od vlastní branky může rozehrávat Neuer.
     
    32
    Ani další rohový kop Bayernu nevyšel podle představ. Alcantara tentokrát rozehrával na hranici vápna, kde byl při střele zablokován Thomas Müller.
     
    31
    James Rodríguez našel průnikovou přihrávkou Lewandowského. Polský útočník ale neměl potřenou rychlost a tak posunul míč na levou stranu ke Comanovi. Ani Francouz se ale proti Brosinskému neprosadil.
     
    30
    I po půlhodině hry vede domácí favorit nad Mohučí o jednu branku. Nyní rozehrával rohový kop Thiago Alcantara, ale v pokutovém území se elitní hlavičkáři neprosadili.
     
    29
    Hned v pěti postupovali domácí fotbalisté do otevřené obrany. Nejprve ale Coman pálil do obránce před sebou, také pokus Müllera byl sražen na rohový kop.
     
    28
    Öztunali nebyl daleko od vyrovnání skóre. Míč prošel pokutovým územím až k hostujícímu křídelníkovi, ale ten z prvního doteku netrefil branku Bayernu.
     
    27
    Süle zkusil prudkou přihrávkou najít Thomase Müllera. K němu míč opravdu přes tři hráče prošel, ale následnou přihrávku už nedal Müller na Kimmicha přesně.
     
    26
    Bayern se musel stáhnout do vlastního pokutového území. Nejprve Kimmich odvracel centr Brosinského, následně také Thomas Müller odkopával před nabíhajícím Onisiwem.
     
    25
    Už po úvodní brance, jakoby zápas ztratil potřebný náboj. Mohuč se prokousala zdlouhavou kombinací až k vápnu soupeře, ale na středu su netroufl Mateta ani následně Gbamin.
     
    24
    Mohuč přežila úvodní tlak Bayernu a nyní se může pokusit také zahrozit. Latza vysouval do útoku Onisiwa, ten byl ale ihned zablokován Boatengem.
     
    23
    Robert Lewandowski si došel pro balon až ke středovému kruhu, poté ale spoluhráčům příliš nepomohl lacinou ztrátou. Ani Gbamin následně ale Neuera tvrdou ránou neohrozil.
     
    22
    Mnichovský celek pokračuje v dominantním postavení na balonu. Přetažený pas Goretzky skončil mimo dosah rychlého Kimmicha a rozehrávat může Müller.
     
    21
    Kimmichův centr z pravé strany raději odpravil za koncovou lajnu Niakhaté. Fotbalisté Bayernu se tak mohli opět natlačit před Müllera, ale tentokrát se do zakončení po rohovém kopu nedostali.
     
    20
    Po dvaceti minutách rozehrávali hosté rohový kop. Míč ale skončil jen v prostoru penalty, kdy byl osamocený Thiago Alcantara.
     
    19
    Mohuč se hnala za vyrovnáním! Po perfektní přihrávce Gbanima šel do útoku mezi stopery Bayernu Onisiwo, ale Boateng se stačil na poslední chvíli vrátit.
     
    18
    Florian Müller v brance Mohuče měl opět práci. Z velké dálky se opřel do balonu James Rodríguez, ale střela ještě před Müllerem nepříjemně zaplavala.
     
    17
    Kingsley Coman se zapojil také do obrany. Na vlastní polovině odebral balon Matetovi. Následně ale už nestačil reagovat na dlouhou přihrávku Rodrígueze.
     
    16
    Také Thomas Müller se odvážil ke střele. Jeho pokus ale skončil pouze na prvním bránícím hráči soupeře. K útoku se tak mohou nadechnout také hráči Mohuče.
     
    15
    Müllerův dloubáček ještě prodloužil do pokutového území Lewandowski. Následně pálil z velkého úhlu pouze do přední tyče Kingsley Coman. Velké štěstí pro hostujícího brankáře.
     
    14
    Fotbalisté Bayernu i nadále kontrolují průběh prvního poločasu. Goretzka byl sice pod tlakem, ale tentokrát už si dal pozor na soupeře za zády a udržel míč pro domácí.
     
    12
    Mohuč sice stabilizovala hru ve středu pole, ale o míč přišel Gbamin nepřesnou přihrávkou na Matetu. Ani Bayernu se ale nepodařilo udržet delší dobu míč pod kontrolou.
     
    11
    Jerome Boateng přihrával na pravou stranu, kde byl připraven k převzetí balonu Kimmich. Míč mu ale přeskočil v nejnevhodnější chvíli kopačku a skončil v autu.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka byla jednoznačně v režii domácího celku. Dokonce Bayern už stačil vstřelit jednu branku, když se po centru Alaby prosadil z pokutového území Lewandowski.
     
    9
    Daniel Brosinski zůstává po kontaktu s Comanem na trávníku. Krajní obránce Mohuče musí být ošetřen na hrací ploše.
     
    8
    Goretzka zaváhal v rozehrávce a nadělal potíže spoluhráčům. Manuel Neuer musel zasahovat po táhlé ráně Dannyho Latzy.
     
    7
    Domácí fotbalisté ještě pokračovali v tlaku rozehrávkou rohového kopu. Alaba měl následně na levé straně spoustu prostoru k dalšímu centru, kterým našel Thomase Müllera.
     
    6
    Bayern pokračuje i po vstřelené brance v ofenzivním snažení. Tentokrát se vydal do útoku Kimmich, který vyzval parádní přihrávkou k úniku Lewandowského, ale polský kanonýr našel jen hrudník hostujícího brankáře.
    5. Robert LEWANDOWSKI - 1:0
     
    5
    Bayern právě vstřelil branku!
    Teď už se ale mnichovský gigant prosazuje! Z levé strany přilétl do vápna parádní Alabův centr, na první tyči stačil balon lehce tečovat nártem ROBERT LEWANDOWSKI. Müller si šel pro míč více do hřiště a už nedokázal na změnu letu balonu reagovat.
     
    5
    První solidní šance domácího týmu. Coman patou přistrkával míč Lewandowskému, který ale z blízkosti napálil jen obránce před sebou.
     
    4
    Bayern se okamžitě usazuje na útočné polovině trávníku. Po Rodríguezovi se dostal k míči na levé straně také rychlý Coman. Přes zataženou obranu Mohuče se ale nedostal.
     
    3
    Právě Joshua Kimmich si na pravé straně udělal místo po souboji s Bellem, centr do pokutového území už ale krajní obránce Bayernu přesný nedal.
     
    2
    O rozehrávku prvního poločasu se postaral ze středového kruhu Robert Lewandowski. Od polského útočníka se následně zapojil do hry také Rodríguez s Kimmichem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas šestadvacátého kola nejvyšší německé soutěže Bundesligy může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, J. Boateng, Süle, Alaba – Th. Alcântara, Goretzka – T. Müller, James Rodríguez, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Hummels, Ribéry, Rafinha, A. Davies, Mai, Sanches.

    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Brosinski, Niakhaté, Hack, Bell – Öztunali, Gbamin, Latza, Boëtius – Mateta, Onisiwo.
    Náhradníci: Zentner – Donati, Aarón, Maxim, Quaison, Ujah, Malong.

    Rozhodčí: Willenborg – Aarnink, Henschel.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    27.10. 2018 Mohuč – Bayern 1:2
    03.02. 2018 Mohuč – Bayern 0:2
    16.09. 2017 Bayern – Mohuč 4:0
    22.04. 2017 Bayern – Mohuč 2:2
    14.01. 2017 Bayern – Mohuč 2:1
     
    Bayern Mnichov

    Mnichovský gigant získal v minulé sezoně již šestý německý titul v řadě. S ohromných náskokem jednadvaceti bodů nechal Bayern za sebou všechny své pronásledovatele v čele se Schalke, Hoffenheimem nebo Borussií Dortmund. V Lize mistrů se Bayern prokousal až mezi nejlepší čtyřku, ale v boji o finále jen těsně podlehl pozdějšímu vítězi Realu Madrid.

    V přípravě si Bayern vyšlápl v rámci International Champions Cupu na PSG, poté ale ve stejném turnaji nestačil na Juventus ani Manchester City. Novou sezonu ale Mnichovští odstartovali ziskem německého superpoháru, když jasně smetli 5:0 Frankfurt.

    Letos ale v Bayern v Bundeslize nezačal ideálně. Hned několik zaváhání ze začátku sezony se daří bavorskému týmu postupně umazávat. Po pětadvaceti zápasech se dokonce bodově dotáhl na první Dortmund a díky lepšímu skóre se vyšvihl na čelo nejvyšší německé soutěže. V posledních kolech rozdává mnichovský tým pořádné příděly, Mönchengladbachu naděli pět branek, před týdnem Wolfsburgu dokonce o jeden více.
     
    1. FSV Mohuč 05

    Fotbalisté Mohuče se zachránili v nejvyšší německé soutěži až díky parádnímu závěru sezony. Z posledních pěti kol vybojoval důležitých devět bodů, které nakonec rozhodly o zachování mezi elitou.

    Ani letos ještě nemá Mohuč vyhráno. Po pětadvaceti kolech má ale ze třinácté pozice náskok na sestupové příčky hned jedenáct bodů. V posledních duelech se Mohuči příliš nedaří. Po vysokých porážkách s Augsburgem, Leverkusenem a Wolfsburgem přišlo vítězství proti Schalke. Další dva zápasy už ale Mohuč opět prohrála, když si neporadila s Herthou a ani Mönchengladbachem.
     
    Krásný nedělní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší německá soutěž Bundesliga pokračuje již šestadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Bayernu Mnichov, který přivítá před domácím publikem Mohuč.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vít Schück

    Branky: 5. Lewandowski (Alaba), 35. James Rodríguez (Goretzka), 41. Coman (Goretzka), 54. James Rodríguez (J. Boateng), 57. James Rodríguez (T. Müller), 72. A. Davies

    Karty:   74. Süle (BAY)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:5.
    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, J. Boateng, Süle, Alaba (61. A. Davies) – Th. Alcântara, Goretzka – T. Müller, James Rodríguez (75. Rafinha), Coman (68. Ribéry) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Hummels, Ribéry, Rafinha, A. Davies, Mai, Sanches.

    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Brosinski, Niakhaté, Hack, Bell – Öztunali (77. Donati), Gbamin, Latza, Boëtius (46. Malong) – Mateta (65. Aarón), Onisiwo.
    Náhradníci: Zentner – Donati, Aarón, Maxim, Quaison, Ujah, Malong.

    Rozhodčí: Willenborg – Aarnink, Henschel
    thejrc.org