Leverkusen – W. Brémy 1:3 (kon.) | Frankfurt – Norimberk 1:0 (kon.) | Bayern – Mohuč 6:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:0 (3:0)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 17.03.2019, 18:00 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    72. Alphonso DAVIES - 6:0
     
    72
    Bayern právě vstřelil branku!
    Šestá branka v síti Mohuče! Kimmich čaroval s míčem na pravém kraji, poté přišla vynikající přihrávka pod sebe od Goretzky, Lewandowski ještě vyloženou šanci neproměnil, ale Florian Müller odrazil balon jen přesně do kroku ALPHONSA DAVIESE, který už rozvlnil síť.
    57. James RODRÍGUEZ - 5:0
     
    57
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hned dvě chyby za sebou nahromadili domácí obránci! Thomas Müller perfektně napadal, právě od útočníka Bayernu se odrazil míč přesně do kroku JAMESI RODRÍGUEZOVI, který chladnokrevným zakončením proti Florianu Müllerovi zkompletoval svůj první hattrick v dresu mnichovského týmu.
    54. James RODRÍGUEZ - 4:0
     
    54
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern pokračuje v gólové potenci i po změně stran. JAMES RODRÍGUEZ dostal přihrávku na pravou stranu pokutového území, kličkou k ose trávníku si vytvořil střeleckou pozici a parádně umístěným pokusem překonal Floriana Müllera.
    41. Kingsley COMAN - 3:0
     
    41
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ještě do poločasu přidává Bayern třetí zásah! Gbamin ztratil míč ve středu pole, poté našel Goretzka KINGSLEYHO COMANA, který sice ještě mohl přihrávat zcela volnému Rodríguezovi, ale tentokrát to vzal na sebe a udělal nejlépe jak mohl. Parádní trefou posílá Bayern do komfortní pozice.
    35. James RODRÍGUEZ - 2:0
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    Parádní souhra Bayernu a je to o dva góly! Kimmich rozehrával útočnou akci pohledným pasem na Goretzku, který prvním dotekem připravil hrudníkem pozici ke skórování JAMESI RODRÍGUEZOVI. Kolumbijec zakončil k pravé tyči a Müller byl opět bez šance.
    5. Robert LEWANDOWSKI - 1:0
     
    5
    Bayern právě vstřelil branku!
    Teď už se ale mnichovský gigant prosazuje! Z levé strany přilétl do vápna parádní Alabův centr, na první tyči stačil balon lehce tečovat nártem ROBERT LEWANDOWSKI. Müller si šel pro míč více do hřiště a už nedokázal na změnu letu balonu reagovat.

    Vít Schück

    Branky: 5. Lewandowski (Alaba), 35. James Rodríguez (Goretzka), 41. Coman (Goretzka), 54. James Rodríguez (J. Boateng), 57. James Rodríguez (T. Müller), 72. A. Davies

    Karty:   74. Süle (BAY)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:5.
    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, J. Boateng, Süle, Alaba (61. A. Davies) – Th. Alcântara, Goretzka – T. Müller, James Rodríguez (75. Rafinha), Coman (68. Ribéry) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Hummels, Ribéry, Rafinha, A. Davies, Mai, Sanches.

    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Brosinski, Niakhaté, Hack, Bell – Öztunali (77. Donati), Gbamin, Latza, Boëtius (46. Malong) – Mateta (65. Aarón), Onisiwo.
    Náhradníci: Zentner – Donati, Aarón, Maxim, Quaison, Ujah, Malong.

    Rozhodčí: Willenborg – Aarnink, Henschel
    thejrc.org