Eibar – Valladolid 1:2 (kon.) | Espanyol – Sevilla 0:1 (kon.) | Valencia – Getafe 0:0 (kon.)
Villarreal – Rayo Vallecano 3:1 (kon.) | Real Betis – Barcelona 1:4 (kon.)
konec
SD Eibar
1:2 (0:0)
Real Valladolid
Neděle 17.03.2019, 12:00 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 11:5. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 16:14. (13:56:53)
     
    Hlavní rozhodčí nakonec nastavil ve druhém poločase dokonce šest minut. Real Valladolid po neskutečném obratu v nastaveném čase vítězí na trávníku Eibaru 2:1!

    Eibar byl v první pětačtyřicetiminutovce aktivnějším týmem, ale šance si vytvářel hlavně Valladolid. Sergi Guardiola dokonce dopravil míč do branky, ale pouze po jednoznačném ofsajdu a gól tak nemohl být uznán. Také v závěru poločasu se dostal do šance Anuar Tuhami, ale jeho pokus zlikvidoval Dimitrović.

    Po změně stran se pokračovalo v nastaveném trendu. Domácí útočili a byli po zásluze odměněni úvodním gólem, když z blízkosti dopravil balon do sítě Fabián Orellana. Už se zdálo, že si Eibar pohlídá jednobrankové vedení, ale Dmitrović v devadesáté minutě fauloval ve vápně Plana a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Daniele Verde. Hosté se po obrovské chybě v rozehrávce dostali ještě jednomu útoku a ten zakončil druhým gólem Sergi Guardiola.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Marc Cardona (SD Eibar).
     
    90+5
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Pablo De Blasis.
    90+5. Sergi GUARDIOLA - 1:2
     
    90+5
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Neskutečný obrat Valladolidu! Domácí fotbalisté byli stále opařeni vyrovnávací brankou, udělali v rozehrávce obrovskou chybu a do samostatného úniku se dostal SERGI GUARDIOLA. Utaženou střelou ke vzdálenější tyči překonal Dmitroviće.
     
    90+4
    Domácí se ještě snaží o změnu stavu. Po faulu na Jordána rozehrával z místa přestupku Orellana. Domácí se ale nedostali s míčem ani do vápna.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Fabián Orellana (SD Eibar).
     
    90+3
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
    90+2. Daniele VERDE - 1:1
     
    90+2
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Obrovská radost hostujících hráčů. Míč si postavil na značku pokutového kopu střídající DANIELE VERDE, který těsně před střelou výrazně zpomalil svůj rozběh a poté napálil míč k tyči.
     
    90+1
    A nakonec ukazuje na penaltový bod, Valladolid má jedinečnou možnost srovnat stav zápasu. Dimitrović navíc dostává žlutou kartu.
     
    90
    A nakonec se jde sám podívat na zpomalený záběr k malé obrazovce za postranní lajnou.
     
    89
    Hlavní rozhodčí stále čeká na verdikt od kolegů u videa.
    88. Sporný zákrok v pokutovém území Eibaru
     
    88
    Plano se dostal za obranu, poté si v pokutovém území píchl míč kolem Dimitroviće, který mu následně přišlápl kopačku. Hlavní rozhodčí se ještě poradí s videem.
     
    87
    Těsně před pokutovým územím byl faulován Joan Jordán. Domácí rozehrávali pořádně nebezpečnou standardní situaci, ale tradiční exekutor Cote poslal míč vysoko nad.
     
    86
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Marc Cucurella, přichází Marc Cardona.
    85. Sergi Enrich selhal v zakončení
     
    85
    Domácí mohli potvrdit dnešní vítězství. Sergi Enrich byl ve stoprocentní šanci před Masipem, ale ve skluzu už nedokázal dostat míč do sítě.
     
    84
    Tuhami přihrával na levou stranu Alcarazovi. Hosté se přece jen dostávají do závěrečného tlaku. Ünal se ale k dlouhé přihrávce ani nepřiblížil.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Real Valladolid se stále nemůže s balonem usadit na další dobu na útočné polovině.
     
    82
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Javi Moyano, přichází Antoñito.
     
    81
    Marko Dimitrović rozehrával do vlastní branky až na útočnou polovinu. Enrich sice prohrál hlavičkový souboj, ale míč se odrazil přesně k nohám Jordána.
     
    80
    Cote opět posílal míč do pokutového území. V něm sice zpracoval balon Enrich, ale pouze v metrovém ofsajdu a tak mohou rozehrávat hosté.
     
    79
    Eibar i nadále drží balon pod kontrolou. Několikrát si nahrál ve středovém kruhu Jordán s Diopem, následně už přišla na řadu ztráta Orellany.
     
    78
    Javi Moyano zkoušel najít přízemním centrem střídajícího Ünala. Útočník Valladolidu byl ale schovaný až za obráncem a tak mohl balon sebrat Dimitrović.
     
    77
    Žlutou kartu si vykoledoval také Rubén Alcaraz. Po přišlápnutí kotníku Joana Jordána byl hlavní rozhodčí nekompromisní.
     
    76
    Po autovém vhazování si udělal prostor pro střelu Joan Jordán. Po rychlé kličce vypálil k přední tyči, ale balon se nakonec stočil jen vedle branky.
     
    75
    Po faulu na Enricha rozehrávali domácí další standardní situaci. Cote tentokrát centroval jen na hlavu bránícího Olivase.
     
    74
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Charles, přichází Gonzalo Escalante.
    73. Ünalova hlavička v ideální pozici mířila mimo tři tyče
     
    73
    Enes Ünal měl na hlavě vyrovnání! Guardiola dostihl míč na pravé straně, poté našel povedeným centrem střídajícího útočníka, který ale hlavičkoval mimo.
     
    72
    Po zpětné přihrávce Moyana mohl pálit Alcaraz. Ten si ještě postrčil míč kolem Ramise, poté ale neměl tak dobrou pozici a pálil jen vysoko nad.
     
    71
    Cote se nyní předvedl také v obraně. Po zaváhání Dimitroviće mohl zakončovat Enes Ünal, ale nakonec byl jako poslední dobře postavený právě Cote.
     
    70
    Cote centroval v místa přestupku do pokutového území. V šestnáctce si ale pomohl lehkým přistrčením soupeře Enrich.
     
    69
    Anuar Tuhami fauloval ve středu pole nebezpečným skluzem Diopa a je po zásluze odměněn žlutou kartou.
     
    68
    Ihned po svém příchodu na trávník se Daniele Verde zapojil do útoku. Míč mu ale v klíčový okamžik odskočil od kopačky k Dimitrovićovi.
     
    67
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Keko, přichází Daniele Verde.
     
    66
    Rubén Peňa se dokázal uvolnit před Martíneze, následně nadýchaným centrem našel v pokutovém území Charlese, který ale hlavičkoval nedůrazně.
     
    65
    Orellana skvěle napadal rozehrávajícího Calera. Už už byl téměř u balonu, ale nakonec si pomohl zatažením za dres a musel míč odevzdat.
     
    64
    Peňa ztratil míč na pravé straně, do útoku tak mohl jít hostující Keko. Ani záložník Valladolidu ale nedokázal přesně předat balon Guardiolovi.
     
    63
    Také Valladolid se po dlouhé době dostal do útoku. Střídající Enes Ünal pálil zpoza vápna, ale míč mu nesedl ideálně na kopačku a tak měl Dimitrović usnadněný zákrok.
     
    62
    Lehkým faulem se provinil u středového kruhu Jordán, ale hlavní rozhodčí byl celému zákroku velmi blízko a odpískal proti domácí brance.
     
    61
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Míchel, přichází Enes Ünal.
     
    60
    Po hodině hry vede Eibar nad Valladolidem o jednu branku. O tu se postaral po změně straně Fabián Orellana, Eibar i nadále pokračuje v aktivním napadání.
     
    59
    Domácí celek je i nadále natlačen před branou soupeře. Diopova přihrávka měla najít Charlese, ale přetažený pas už ani rychlý útočník domácího celku nestačil zachytit.
     
    58
    Eibar pokračuje v aktivní hře i po vstřelené brance. Cucurella vhazoval zpoza postranní lajny, následně se zapojil do hry také Jordán, ale Martínez odkopl do bezpečí.
    56. Fabián ORELLANA - 1:0
     
    56
    Eibar právě vstřelil branku!
    Eibar se zaslouženě dostává do vedení! Tlak domácího celku dlouho nevedl ani k jedinému zakončení. Teď už ale vyhrál Charles hlavičkový souboj v pokutovém území, následně míč propadl k FABIÁNOVI ORELLANOVI, který z blízkosti napálil balon do sítě.
     
    55
    Cote si zabíhal kolem obrany po levé straně. K přesnému centru se ale už obránce Eibaru nedostal. Hostující obrana pokryla míč daleko za vzdálenější tyčí.
     
    54
    Po rozehrávce hostujícího brankáře se míč dostal k nohám Alcaraze. Hosté se ale příliš daleko s balonem pod kontrolou nedostali. Obranným zákrokem zastavil Keka Diop.
     
    53
    Také ve druhém poločase je častěji u balonu Eibar. Cote se pokoušel přihrávat na levou stranu, ale míč mu utekl až k obránci. Při snaze ho vybojovat zpět fauloval za žlutou kartu.
     
    52
    A další mizerná přihrávka na dlouhou vzdálenost. Tentokrát nenašel přenesením hry u postranní lajny Peňu Joan Jordán.
     
    51
    Tahumi byl v nebezpečném náběhu. Už už mířil do vápna, ale s lehkou prodlevou odpískal hlavní rozhodčí další ofsajd. Dimitrović si tak mohl oddechnout.
     
    50
    Ani úvod druhé půle zvýšené tempo nepřinesl. Cucurella přihrával na dlouhou vzdálenost, ale míč skončil jen mimo Orellana za postranní lajnou.
     
    49
    Keko bojoval o balon ve středovém kruhu, ještě předložil přihrávku Guardiolovi, který ale už neunikl stoperské dvojice domácího celku.
     
    48
    Také domácí se poprvé ve druhém poločase dostali k míči. Cucurella přihrával na levé straně nabíhajícímu Cotemu, který ale už nepřešel kolem Moyana.
     
    47
    Druhý poločas odstartovala rozehrávka hostujícího celku. Valladolid se pokoušel projít přes pravou stranu, ale Cote byl proti.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 13:01.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc. Hráči obou týmů tak odcházejí do šaten za bezbrankového stavu.

    Eibar byl v první pětačtyřicetiminutovce aktivnějším týmem, ale šance si vytvářel hlavně Valladolid. Sergi Guardiola dokonce dopravil míč do branky, ale pouze po jednoznačném ofsajdu a gól tak nemohl být uznán. Také v závěru poločasu se dostal do šance Anuar Tuhami, ale jeho pokus zlikvidoval Dimitrović.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
    45. Dimitrović zastavil nebezpečnou ránu Tuhamiho, který vybíhal z ofsajdu
     
    45
    Anuar Tuhami byl faulován na třiceti metrech od branky Eibaru. Standardní situaci rozehráli hosté skvěle, za obranou se zjevil právě Tuhami, ale Dimitrović skvěle zasáhl. Navíc by po zhlédnutí videa byl odhalen ofsajd.
     
    44
    Minutu před pauzou rozehrával do své branky Jordi Masip. Valladolid se ale u balonu příliš dlouho nezdržel a tak se musel Olivas, Calero a další znovu stahovat do obrany.
     
    43
    Domácí postupovali po delší době do otevřenější obrany. Orellana však zazdil nadějnou akci nepřesnou přihrávkou na osamoceného Charlese.
     
    42
    Charles píchl míč do běhu Enrichovi. Ten ale rychlostně nestačil na Calera a tak akci domácího celku zbrzdil. Navíc je také pískán ofsajd domácím hráčům.
     
    41
    Peňova přihrávka na pravé straně našla Orellana. Domácí se poté usadili na útočné polovině, ale Diopův prudký pas do vápna Charlese nenašel.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Eibar sice drží balon o poznání delší dobu, ale velké šance mají spíše hostující fotbalisté.
     
    39
    Až hlavní rozhodčí musel urovnávat spor Peni s Alcarazem. Lehká strkanice se ale obešla bez žlutých trestů. Eibar může pokračovat v útočení.
     
    37
    Po faulu na Peňu měli domácí k dispozici zkrácený rohový kop. Prudký centr trefil hlavou Diop, ale následně skončil míč pouze metr nad brankou.
     
    36
    S blížícím se koncem první půle šance přibývají. Nejprve pálil z hranice vápna Enrich, následně se opřel do balonu také Jordán, ale ten těsně minul hostující branku.
    35. Óscar Plano nedokázal sám proti Dimitrovićovi uspět
     
    35
    Velká šance Valladolidu. Keko našel parádní přihrávkou na hranici ofsajdu Óscara Plana, který mohl jít sám proti Dimitrovićovi. Po nedokonalém zpracování ale už neměl tolik času na zakončení a podle toho to také dopadlo.
     
    34
    O rozehrávku standardní situace se postaral Cote. Míč ještě na přední tyči nadzvedl Cucurella, ale poté už neměl kdo doklepnout balon do odkryté branky.
     
    33
    Orellana měl proti sobě u postranní lajny hned dva soupeře. Nechal se dlouho okopávat až nakonec rozhodčí odpískal faul.
     
    32
    Peňa měl na pravé straně o něco více prostoru. Po kličce k ose trávníku mohl pálit, ale ještě zbytečně přihrával do horší pozice Jordánovi.
     
    31
    Míč nebezpečně poskakoval v pokutovém území Valladolidu. Ke hlavičce se ale v domácím dresu nedostal Enrich ani následně Charles. To Kiko Olivas už měl více štěstí.
     
    30
    I po hodině hry je stav zápasu bezbrankový. Eibar je i nadále o něco aktivnější, ale do rychlých protiútoku se dostává také hostující Real Valladolid.
     
    29
    Orellana se sice vrátil do obrany, ale v souboji s Nachem si pomohl jen faulem. Hosté se následně ukázali v pokutovém území, ale vše zachránil z pohledu domácího celku Cote.
     
    28
    Nebezpečná situace před Jordi Masipem. Zády k brance hlavičkoval v souboji s Olivasem Sergi Enrich a míč jen těsně prosvištěl kolem tyče.
     
    27
    Skvělé čtení hry předvedl Marko Dimitrović. U nakopnutého balonu byl o něco dříve než nabíhající útočník Valladolidu Míchel.
     
    26
    Peňa tentokrát přetáhl míč až na zadní tyč, kde čekal na šanci Sergi Enrich. Po nedůrazné hlavičce ale skončil pokus jen nad brankou.
     
    25
    Za obranou číhal na prudkou přihrávku Charles. Peňova přihrávka ale až k útočníkovi domácího celku těsně neprošla. Výborně se vrátil do obrany Tuhami.
     
    24
    Ani více jak dvacet minut branku nepřineslo. Eibar je o poznání aktivnější směrem dopředu, ale k ohrožení Masipovy branky ještě nedošlo.
     
    23
    Enrich si našel míč na hranici šestnáctky, poté ještě přihrával do pohybu Diopovi. Záložník domácího celku okamžitě pálil, ale míč skončil jen vysoko na tribuně.
     
    22
    Ramis poslal dlouhou malou domů Dimitrovićovi. Domácí brankář měl poté co dělat, aby odkopl míč před dotírajícím Óscarem Planem.
     
    21
    Nebezpečí také na druhé straně. Guardiola se dostal k odraženému balonu, na nic nečekal a ihned z druhého doteku vypálil. Míč však skončil jen na Ramisovi.
     
    20
    Před Masipem bylo pořádně horko. Na přední tyči tečoval míč směrem na branku Charles, ale hostující brankář byl na svém místě včas a míč pokryl.
     
    19
    Orellana spolupracoval na pravém kraji s Peňou, ten se pokusil odcentrovat, ale trefil jen bránícího Martíneze. Eibar bude pokračovat rohem.
     
    18
    Domácí tým je i nadále natlačen před vápnem soupeře. Jordán přihrával Orellanovi na pravou stranu, Eibar se ale nemůže odhodlat k zakončení.
     
    17
    Eibar pokračuje ve zdlouhavé kombinaci. Diop hledal prudkým centrem do vápna Enricha, ale balon se po trávníku sklouzl až k Masipovi.
     
    16
    Charles opět v akci. Tentokrát chtěl přiťuknout hlavou míč do pohybu Enrichovi, ale balon nakonec s velkou dávkou štěstí zachytil Olivas.
     
    15
    Anuar Tuhami fauloval ve středu pole a hosté museli odevzdat míč soupeři. Charles si po rychlé rozehrávce našel míč na pravé straně a získal autové vhazování.
    14. Neuznaná branka hostů pro ofsajd
     
    14
    Hosté sice dopravili míč do sítě, ale Sergi Guardiola si nepohlídal klíčové postavení za obrannou linií a je pískán ofsajd. Zakončení Guardiolovi jeden na jednoho proti Dimitrovićovi ale vyšlo.
     
    13
    Zničehonic se hosté dostali do šance. Plano přihrával na hranici vápna, kde z klubka hráčů vyplaval Keko, ale z prvního doteku poslal střelu nepřesně vedle tyče.
     
    12
    Keko sice našel přesným pasem Nacha Martíneze, ale ten nedokázal prudký balon zpracovat. To už se stačila domácí obrana zpět zformovat.
     
    11
    Diop byl až příliš agresivní při napadání a je pískán faul. Hosté se ale u balonu po rozehrávce příliš dlouho neudrželi a zachraňuje je až další nedovolený zákrok.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Domácí jsou sice více u balonu, ale ještě nevyzkoušeli pozornost hostujícího brankáře ani jednou.
     
    9
    Rubén Peňa je v posledních minutách velmi často u balonu. Nyní centroval na hranici pokutového území, kde se ocitl v nadějném postavení Enrich. S balonem se ale už otočit nedokázal.
     
    8
    Eibar se ještě udržel s míčem na útočné polovině. Jordán roztáhl hru k pravému kraji na Peňu. Poté ale už musela přejít jen zpětná přihrávka na Dimitroviće.
     
    7
    Ani jeden z týmů se samém úvodu zápasu nemůže dostat na dostřel k brance soupeře. Orellana nyní poslal míč pouze zpět k vlastním obráncům.
     
    6
    Real Valladolid kombinoval dlouhé sekundy ve střední části trávníku, když se Keko rozhodl zrychlit hru přihrávkou do útoku, tak Plano míč nezachytil.
     
    5
    Peňa byl nepřesnou přihrávkou Arbilly zahnán až k postranní lajně. Dokázal ještě míč udržet na hrací ploše a poté se nechal faulovat napadajícím Alcarazem.
     
    4
    Také hosté se poprvé dostali s míčem na útočnou polovinu. Keko si však pomohl při zpracování vysokou nohou, zasáhl dokonce do obličeje bránícího Jordána.
     
    3
    Orellana posílal míč daleko na útočnou polovinu. Následně podstoupil hlavičkový souboj Charles s Martínezem, ale balon se odrazil pouze k hostujícímu brankáři.
     
    2
    O úvodní rozehrávku se postarali domácí fotbalisté. Eibar se snažil projít do útoku středem, ale přes Calera s Olivasem první pokus nevyšel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SD Eibar: Dmitrović – Peña, Arbilla, Ramis, Cote – Orellana, Papakouli Diop, Jordán, Cucurella – Charles, Enrich.
    Náhradníci: Riesgo – Bigas, De Blasis, Escalante, Kike García, Cardona, P. Oliveira.

    Real Valladolid: Masip – Moyano, F. Calero, Olivas, Nacho Martínez – Keko, Tuhami, Alcaraz – Plano, Guardiola, Míchel.
    Náhradníci: S. Pérez – D. Verde, Fernández, Čop, Antoñito, El Hacen, Ünal.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    10.11. 2018 Valladolid – Eibar 0:0
    15.08. 2015 Valladolid – Eibar 1:0
    09.08. 2014 Valladolid – Eibar 0:1
    14.05. 2006 Eibar – Valladolid 0:1
    11.12. 2005 Valladolid – Eibar 0:0
     
    Real Valladolid

    Valladolid bojoval v loňské sezoně ve druhé nejvyšší soutěži LaLize 2. Po dvaačtyřiceti odehraných zápasech skončil v tabulce na konečné páté pozici, která zaručovala postupové playoff. Po vyřazení Gijonu i následném postupu přes Numancii se mohl Valladolid radovat z návratu mezi španělskou elitu.

    O příslušnost v LaLize ale bude muset Valladolid bojovat i ve druhé polovině sezony. Po šestadvaceti odehraných zápasech totiž patří Valladolidu až šestnáctá pozice s minimálním náskokem na sestupové příčky. Před poslední Huescou má pouze čtyřbodový polštář a tak musí výrazně přidat. V posledních šesti zápasech ale vybojoval pouze jediný bod za bezbrankovou remízu s Villarrealem. Před týdnem vyfasoval od slavného Realu Madrid čtyři branky.
     
    SD Eibar

    Fotbalisté Eibaru zakončili předešlý ročník LaLigy na deváté pozici, ale s výraznějším odstupem na místa zaručující evropské poháry. Na podobných místech se nachází Eiber i letos. Po sedmadvaceti odehraných duelech je v samém středu tabulky nejvyšší španělské soutěže.

    Od začátku prosince loňského roku je Eibar remízovým králem. Nerozhodným výsledkem skončilo hned osm zápasů ze třinácti. Po gólových hodech s Levante, Sevillou nebo Getafe přišly na řadu dva výsledky s jedinou rozhodující brankou. Před týdnem poté Eibar remizoval 1:1 na trávníku Alavés, když vyrovnání vystřelil dvacet minut před koncem Cardona.
     
    Krásné nedělní poledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje již osmadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Eibaru, který před domácím publikem přivítá Real Valladolid.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Vít Schück

    Branky: 56. Orellana (Enrich) – 90+2. D. Verde (pen.), 90+5. Guardiola

    Karty:   53. Cote (EIB), 90+1. Dmitrović (EIB), 90+3. Orellana (EIB), 90+5. Cardona (EIB) – 69. Tuhami (RVL), 77. Alcaraz (RVL)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 11:5. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 16:14.
    SD Eibar: Dmitrović – Peña, Arbilla, Ramis, Cote – Orellana, Papakouli Diop, Jordán (90+5. De Blasis), Cucurella (86. Cardona) – Charles (74. Escalante), Enrich.
    Náhradníci: Riesgo – Bigas, De Blasis, Escalante, Kike García, Cardona, P. Oliveira.

    Real Valladolid: Masip – Moyano (82. Antoñito), F. Calero, Olivas, Nacho Martínez – Keko (67. D. Verde), Tuhami, Alcaraz – Plano, Guardiola, Míchel (61. Ünal).
    Náhradníci: S. Pérez – D. Verde, Fernández, Čop, Antoñito, El Hacen, Ünal.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    thejrc.org