Eibar – Valladolid 1:2 (kon.) | Espanyol – Sevilla 0:1 (kon.) | Valencia – Getafe 0:0 (kon.)
Villarreal – Rayo Vallecano 3:1 (kon.) | Real Betis – Barcelona 1:4 (kon.)
konec
Valencia CF
0:0 (0:0)
Getafe CF
Neděle 17.03.2019, 18:30 • Estadio de Mestalla • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 13:21. (20:20:56)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 0:0. Úvodní minuty druhého poločasu vyšly mnohém lépe domácímu celku, který si vytvořil několik náznaků šancí. Valencia se dokonce dočkala úvodní branky, ta ale nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení. Getafe ve druhém poločase naprosto přestalo útočit, naopak se snažilo vycházet ze zajištěné obrany. Koncovka utkání nám přinesla celou řadu přerušení, přičemž se Getafe snažilo natahovat čas, což se mu dařilo na jedničku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Čeryšev si na levém křídle přehodil míč na levou nohu, avšak poté se mu nepodařilo kloudně odcentrovat. Balón doskákal až do zámezí.
     
    90+2
    Tam se ale nenacházel nikdo z kolegů. Gayá to naopak zkoušel vysokou nabídkou na druhou stranu, kterou razantním způsobem odhlavičkoval Cabrera.
     
    90+1
    Suárez vhazoval od pravé postranní čáry, přičemž se dalekonosným hodem pokoušel najít Molinu, který ještě chytře propouštěl míč za sebe.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minut.
     
    88
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mathias Oliveira, přichází Ángel Rodríguez.
     
    87
    U postranní čáry skončil na zemi Gabriel, kterého fauloval napadající Mata. Zřejmě to bylo loktem do obličeje, avšak žlutit se tentokráte nebude.
     
    86
    Aby toho nebylo málo, tak si žlutou kartu prohlédl také střídající Portillo, který kousek od půlící čáry zavadil o nohu protihráče.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Santiago Mina (Valencia CF).
     
    85
    V pokutovém území skončil na zemi Gayá, kterého nedovoleně fauloval Molina. Hra je opět přerušena, očekávat se dá delší nastavený čas.
     
    84
    Mina dokázal hrudí zpracovat pro vedle stojícího Guedese, kterého ale zradilo nepovedené zpracování. V opačném případě bychom sledovali slibnou příležitost.
     
    83
    Domácí si opět nepohlídali nábě za obranu, tentokráte se v ofsajdu zjevil Čeryšev. Pátý ofsajd domácích, Soria si dává s odkopem hodně načas.
     
    82
    Do konce zápasu nezbývá moc času, bude to něco málo kolem deseti minut. Getafe se už delší dobu nedostalo k zakončení, domácí jsou i nadále živější.
     
    81
    Po levém křídle si to namířil Olivera, kterému nakonec utekl balón do zámezí. Bylo to bez teče protihráče, Doménech tak bude moci vykopávat.
     
    80
    V posledních minutách se zrovna moc nehrálo, hodně často se hra přerušovala. Mezitím domácí sportovně odevzdali míč, který skončil až u Sorii.
     
    78
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Dimitri Foulquier, přichází Francisco Portillo.
     
    78
    Přichází další žlutá karta, vyfasoval jí hostující záložník Flamini, který ve vzdušném souboji trefil loktem do hlavy střídajícího Minu.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   24. Gayá (VAL), 65. Guedes (VAL), 85. S. Mina (VAL) – 26. Arambarri (GET), 74. Cabrera (GET), 78. Flamini (GET), 86. Portillo (GET)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 13:21.
    Valencia CF: Doménech – Piccini, Gabriel, Diakhaby, Gayá – Torres (68. Čeryšev), Parejo, Coquelin, Guedes – Rodrigo, Gameiro (77. S. Mina).
    Náhradníci: Rivero – Latorre, Čeryšev, Kondogbia, S. Mina, Soler, Wass.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes – Foulquier (78. Portillo), Maksimović, Arambarri (65. Flamini), Oliveira (88. Ángel Rodríguez) – J. Molina, Jaime Mata.
    Náhradníci: Chichizola – Cristóforo, Flamini, Bruno González, Portillo, Ángel Rodríguez, Duro.

    Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego
    ocianews.com