Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Montreal – Chicago 0:2 (kon.) | Boston – Columbus 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:2 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Nashville 2:4 (kon.)
Colorado – New Jersey 3:0 (kon.) | Buffalo – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:3 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:6 (0:0, 2:3, 1:3)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 17.03.2019, 15:30 • ZS I.Hlinky Litvínov • Play-out extraligy • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Základní část Tipsport extraligy je za námi a nyní už jsou na řadě vyřazovací boje ve hře o titul, ale také "nepopulární" play-out. Mezi posledními čtyřmi celky tabulky jsou také dnes domácí HC VERVA Litvínov a HC Energie Karlovy Vary.
     
    HC VERVA Litvínov

    Domácí Verva do poslední chvíle bojovala o umístění mezi sedmým a desátým místem, tedy o předkolo play-off. Nakonec to nevyšlo, přesto si hokejisté Litvínova sezónu ještě prodlouží o šest zápasů a dohrají ji se ctí. Litvínovští už mají za sebou dva zápasy a v obou byli úspěšní. Nejprve doma porazili 6:3 doma Pardubice a poté zvítězili v derby na ledě Chomutova 4:2. Na vítězné vlně by se rádi vezli i dnes, proti Karlovým Varům to ale nebude jednoduché. Hosté totiž stále bojují o to, aby nemuseli absolvovat baráž.
     
    HC Energie Karlovy Vary

    Karlovarská Energie vstoupila do play-out vítězně, když na svém ledě porazila Chomutov, svého soupeře v boji o záchranu extraligové příslušnosti těsně 2:1. Sice Karlovarští prohrávali, ale dokázali vyrovnat a následně i zápas otočit na svou stranu. Připsali si tak veledůležité tři body a poté mohli v Pardubicích svůj náskok na Piráty zvýšit, ovšem Dynamo podalo zodpovědný výkon a nakonec doma Energii porazilo 5:1. Dnes tak čeká hosty další důležitý zápas a budou chtít za každou cenu uspět. Čeká nás tak zajímavá hokejová podívaná.
     
    Vzájemná utkání

    V základní části dokázala litvínovská Verva vyhrát ve všech čtyřech případech, karlovarští hokejisté s Litvínovem získali pouhý bod. Dnes tak budou chtít tyto neúspěchy odčinit a v dost možná nejdůležitějším utkání sezóny uspět.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
    Karlovarský brankář Jan Bednář v akci!
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček, Trončinský, Březák, Hunkes – Svoboda, V. Hübl (A), Válek – Petružálek (A), Myšák, Helt – Jánský, M. Hanzl, Drašar – Jícha, M. Havelka, Trávníček (C).

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, O. Beránek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Balán (A), Skuhravý (C), Kohout – Stloukal, Kverka, Lapšanský.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Hlavatý, Rampír.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky se tradičně pozdravily na modrých čarách a zápas tak za malou chvilku bude moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté se hned po vhazování dostali do útočného pásma, ale Petráska žádnou střelou neohrozili.
     
    00:20
    Ani domácím se první útok zápasu nepovedl. Ztratili kotouč a hned šli do akce znovu hosté. Jejich akce ale rozhodně neměla gólové parametry.
     
    00:52
    Přihrávka rukou, hra je přerušena a vhazovat se bude před teprve šestnáctiletým Janem Bednářem.
     
    01:06
    Roman Graborenko vyslal z pravé strany tvrdou ránu, ovšem Bednář proti jeho pokusu uspěl a hned nechal přerušit hru. Zase se tak před ním bude vhazovat.
     
    01:32
    A další domácí pokus, zblízka na levé straně zakončoval Martin Hanzl, ovšem Bednář byl znovu na svém místě a svůj tým podržel.
     
    02:15
    Petrásek na druhé straně musel také vytasit přesný zákrok, když si před ním hodně nebezpečně počínal Dávid Gríger. I hosté už o sobě dali pořádně vědět.
     
    03:01
    V rohu kluziště chtěl střílet Přemysl Svoboda, ale nakonec mu jeho úmysl nevyšel. Obrana Karlových Varů pak sebrala kotouč a míří s ním před domácí branku.
     
    03:51
    Balán se stihl vrátit k modré čáře a ještě vystřelil. Avšak puk získali domácí hráči a poté ho odpálili příliš daleko. Je pískání zakázané uvolnění Litvínova a hra se stěhuje před Michaela Petráska.
     
    04:26
    Na modré čáře střílel z otočky Jiří Hunkes, jeho skákavá střela končí pouze na pozorné hostující obraně.
     
    04:46
    David Drašar nezachytil puk ve středním pásmu a hosté málem šli do rychlého protiútoku. Ovšem domácí nic takového nedovolili a vrátili se zpátky do útočné třetiny.
     
    05:37
    Petrásek si sjel za vlastní branku, aby pomohl obraně. Získaný puk hned poslal Lukáši Douderovi, který už ho zaváží opět na druhou stranu, a sice před karlovarskou klec.
     
    06:40
    Hosté vypíchli puk a šli do rychlého přečíslení. Z pravé strany pak přihrával puk Vlach Jakubu Černému, který poté pohotovou střelou orazítkoval tyč Petráskovy branky! Svého bývalého spoluhráče tak nepřekonal.
     
    07:38
    Nyní následuje komerční přestávka.
     
    07:52
    Hosté znovu nebezpečně dotírali před domácí brankou, ale nakonec se ke střele před Michaelem Petráskem nedostali. Okamžitě poté získala puk Verva a jde do útoku.
     
    08:40
    Jan Ščotka od levého mantinelu vyslal střelu na poloodkrytou hostující branku, ovšem Jan Bednář se stihl vrátit zpět mezi tři tyče a kotouč za svá záda nepustil. Nechal ale přerušit hru.
     
    09:11
    Lapšanskému nesedla střela, k puku se pak dostal jeho spoluhráč, který už mířil na Petráska, překonat ho však nedokázal. Na druhé straně pak vytasil dobrý zákrok Bednár proti jedovce Jíchy.
     
    09:47
    Do postupného útoku se vydala karlovarská Energie, ovšem Gríger přes obranu Litvínova neprošel a ztrácí pak i puk. S ním už před Bednáře směřují zase domácí hráči.
     
    10:48
    Jan Myšák číhal před hostující brankou, Bednářovi totiž vypadl puk z lapačky, ale dorážku mladému litvínovskému útočníkovi nedovolil.
     
    11:21
    Z levé strany nyní vyslal nepříjemnou střelu Ondřej Šafář, jeho projektil ale zastavil dalším dobrým zákrokem Michael Petrásek. Ten nechal hru plynout a posílá puk směrem do středního pásma.
     
    12:39
    Na druhé straně nezpracoval dobře kotouč Hunkes, nakonec se ale dostal k Havelkovi, který ho potáhl na Michala Trávníčka, jenž poté pálil přímo do lapačky Jana Bednáře. Hra je přerušena.
     
    12:39
    Následuje další komerční přestávka.
     
    13:13
    Viktor Hübl se dostal do předbrankového prostoru, Svoboda mu z otočky posílal puk, ale prvně jmenovaný na něj nedosáhl. Místo toho ho sebral Jan Bednář, jenž znovu nechal hru přerušit.
     
    13:56
    Strejček posílal puk na Petružálka. Vše dobře viděl obránce Plutnar, exliberecký Bílý Tygr pak puk získal a založil další akci před domácí brankou. Hosté pak vyslali střelu a ta skončila jen kousek nad břevnem Petráskovy branky.
     
    15:03
    Hosté ožili a opět se natlačili před litvínovskou branku, jenže tentokráte na Michaela Petráska nevyslali žádnou střelu.
     
    15:40
    Tomáš Rachůnek váhal, zda puk přihrát nebo vystřelit. Z levého kruhu zvolil druhou možnost a proti byl další zákrok Petráska.
     
    16:27
    Hübl od modré čáry nahodil puk před branku soupeře. Poté střílel z pravé strany na jeho odkrytou klec Lukáš Doudera, ale Jan Bednář rychlým přesunem zakročil a kotouč chytil do lapačky! Opět mladíček mezi karlovarskými tyčemi ukázal svůj velký talent.
     
    17:22
    Balán vyslal od modré čáry střelu, která zaletěla až před Petráska a ten opět zastavuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    17:48
    Hosté vytlačili domácí celek z obranného pásma, a snažili se projít do útoku. Avšak ve středním pásmu o puk přišli a domácí se tak vrací zpět před jejich branku.
     
    18:33
    Doudera sebral puk, který byl opuštěn mezi kruhy a dostal ho šikovně do středního pásma, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:14
    Douderovu střelu nadvakrát zablokovala obrana Karlových Varů a puk tak hosté dostali pod kontrolu.
     
    19:52
    Graborenko za vlastní brankou s pukem nikam nespěchal, chvíli s ním míchal a poté ho rychle vyvezl pryč z obranné třetiny a v této části hry se už patrně vůbec nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina tohoto duelu je za námi. V ní jsme neviděli žádnou branku, oba celky si však vytvořily nebezpečné šance. Oba gólmani jsou zatím pozorní a drží svá čistá konta. Zejména šestnáctiletý Jan Bednář ukázal dvakrát svůj velký talent, když zabránil dvěma obrovským šancím litvínovské Vervy. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 16:20.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Petr Šenkeřík vyslal od modré čáry prudkou střelu a po ní si hned v úvodu druhé třetiny zapsal přesný zákrok Michael Petrásek. Hra je přerušena a vhazovat se bude v jeho těsné blízkosti.
     
    20:45
    Další pokus hostů, Petrásek pak vyhodil puk do rohu kluziště. Karlovarští tak stále drží útočné pásmo a operují před jeho klecí.
     
    20:55
    A dalším pokusem donutili Petráska k dalšímu zákroku a hra je opět přerušena. Bude se tak vhazovat po jeho levé ruce.
     
    21:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté se ujímají vedení. Zpoza branky vyslal Tomáš Mikúš přihrávku přímo do předbrankového prostoru, kde byl připraven ROMAN VLACH a střelou z první nedal Petráskovi žádnou šanci – 0:1. Asistence: Tomáš Mikúš a Jakub Černý.
    21:02 Roman VLACH - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ovšem hokejisté Litvínova našli okamžitou odpověď. Hanzl přenechal kotouč PETERU JÁNSKÉMU, který z pravé strany pověsil puk pod víko hostující branky – 1:1. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Martin Hanzl.
    21:39 Peter JÁNSKÝ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:32
    Hosté se pokusili o další akci, po které by měli šanci dostat se znovu do vedení, ale obrana Litvínova byla proti a akci zastavila.
     
    24:38
    David Drašar střílel z pravé strany a orazítkoval břevno karlovarské klece! Hosté si tak nyní mohli oddychnout.
     
    25:00
    Od modré čáry vyslal další střelu Šenkeřík, ale obránci Litvínova byli připraveni s dalším zákrokem a jeho pokus zablokovali. Do akce jdou znovu domácí hokejisté.
     
    26:31
    Ondřej Beránek si nabruslil do prostoru mezi kruhy a svižnou střelou vyzkoušel pozornost Michaela Petráska. Ten uspěl a dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    27:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie si bere zpět své vedení. Rohan našel z levé strany volného ONDŘEJE BERÁNKA, který poté zblízka prostřelil Petráska mezi jeho betony – 1:2. Domácí tak musejí dotahovat jednobrankovou ztrátu dnes už podruhé. Asistence: Martin Rohan a Vladimír Sičák.
    27:44 Ondřej BERÁNEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:20
    Hosté se opět natlačili před branku Litvínova, domácí však dokázali zachytit puk a zamířili s ním znovu až před karlovarskou klec.
     
    30:10
    Viktor Hübl načasoval dobrou přihrávku na Svobodu, ten však kotouč mezi tři tyče neposlal.
     
    30:15
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    30:39
    Lapšanský se dostal do dobré šance, ale Válek obětavým zákrokem pomohl obraně a jeho pokus zastavil. Domácí se pak dostali pryč ze svého teritoria.
     
    31:16
    Hosté se opět dostali do blízkosti Petráskovy branky, ale před ním se jim nepovedlo vyslat další střelu. Domácí tak opět získávají puk a obrací hru na opačnou stranu.
     
    32:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A v Litvínově je znovu vyrovnáno. Hosté propadli ve středním pásmu, Myšák posunul puk JAKUBU PETRUŽÁLKOVI, který jel do úniku a dostal se mezi dvěma obránci až před Bednáře, kterého pak prostřelil mezi betonem a jeho levou rukou – 2:2. Asistence: Jan Myšák.
    32:25 Jakub PETRUŽÁLEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:44
    Myšák byl pokryt obranou hostů a nedostal tak kotouč od Hübla, který mu ho posílal od pravého mantinelu.
     
    34:07
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou v utkání potřetí do vedení. Po chybné rozehrávce Havelky získal puk DÁVID GRÍGER, jenž si sjel před Petráska. Poté si přehodil puk z bekhendu na forhend a z pravé strany pak uklidil puk za Petráskova záda – 2:3. Bez asistence.
    34:37 Dávid GRÍGER - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:41
    Domácí čelili dalšímu hostujícímu útoku, po střele Kohouta musel do zákroku Michael Petrásek a ten raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    35:57
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Roman Graborenko – 2 min., sekání).
     
    35:57
    Při vyloučení Graborenka uvidíme vůbec první přesilovou hru v tomto zápase. Zahrají si ji hosté z Karlových Varů.
     
    36:28
    Beránek poslal puk na modrou pro Šenkeříka, ten ale zvolil další přihrávku pro Plutnara a až ten vystřelil. Rachůnkovu teč poté zastavil Michael Petrásek, jenž opět zastavuje hru.
     
    36:52
    Hosté si nyní v rozehrávce neporozuměli a puk se dostal ven z pásma a nakonec ho poté domácí poslali až před hostující branku.
     
    37:30
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Jana Bednáře. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    37:57
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    38:08
    Proti Lapšanskému vytasil další zákrok Michael Petrásek a podržel svůj tým. Nicméně hosté stále obléhají jeho branku.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:06
    Hübl nebezpečně vystřelil na branku karlovarské Energie a Jan Bednář dalším zákrokem tento pokus zneškodnil. A opět nechal pozastavit hru.
     
    39:40
    Zakázané uvolnění Vervy a hra se stěhuje tentokráte před Petráskovu klec. Puk sudí vhodí po jeho pravé ruce.
     
    39:56
    Další zakázané uvolnění hostů a ještě se tak bude čtyři vteřiny před koncem druhé periody vhazovat v blízkosti Jana Bednáře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je za námi. V něm jsme se už dočkali pěti branek. Hosté se dostali do vedení, domácí však záhy okamžitě srovnali. Karlovy Vary si ale dokázaly vzít vedení zase zpátky, ale Verva taktéž udeřila a bylo podruhé vyrovnáno. Ovšem poslední slovo měli znovu hosté, kteří strhli vedení na svou stranu a to udrželi až do konce druhé sirény. Čeká nás tak velmi zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 17:12.
     
    Střely na branku: 21 – 29
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Rachůnek proklouzl mezi dvěma obránci domácích, ale jeho zakončení bylo nepřesné.
     
    40:43
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Roman Vlach – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:33
    Domácím se zatím přesilová hra příliš nedaří. Hosté vyhazují puky do bezpečí a brání svůj těsný náskok.
     
    42:15
    Svoboda s Hüblem si neporozuměli v souhře a toho hosté využili k dalšímu vyhození puku až před Petráskovu branku.
     
    42:43
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    43:08
    Havelkova střela skončila na obránci hostů, který pokus zablokoval a hned poté hosté vyvážejí puk před domácí branku, ke se pokusí ohrozit Petráska.
     
    43:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté poprvé v utkání odskakují na vyšší rozdíl. Pěknou akci po přihrávce Emingera zakončil z pravého kruhu TOMÁŠ MIKÚŠ, který umístil puk přesně ke vzdálenější tyči – 2:4. Asistence: Vladimír Eminger a Petr Šenkeřík.
    43:37 Tomáš MIKÚŠ - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:42
    Domácí obrana opět propadla a hosté se dostali do těsné blízkosti Petráska. Šenkeřík však kotouč mezi tři tyče neposlal.
     
    45:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další pěkně sehraná hostující kombinace a hosté vedou už rozdílem tří branek. Vlach našel z pravé strany na té levé volného JAKUBA ČERNÉHO, který poté pohotovou střelou prostřelil Petráska – 2:5. Asistence: Roman Vlach.
    45:52 Jakub ČERNÝ - 2:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:39
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:01
    Hosté jsou hladoví po dalších gólech a nyní se znovu dostali lehce do blízkosti domácí branky. Ovšem Beránek své zakončení poslal jen vedle Petráskovy branky.
     
    48:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie znovu zahrozila a navyšuje své vedení. Eminder nahodil puk před domácí klec, kde puk doslova protlačil za Petráskova záda kapitán hostů VÁCLAV SKUHRAVÝ – 2:6. Asistence: Vladimír Eminger.
    48:41 Václav SKUHRAVÝ - 2:6
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:02
    Domácí si znovu nedokázali přihrát v útočném pásmu a hosté šli do další rychlé akce na druhé straně. Ovšem jejich následná střela skončila mimo tři tyče.
     
    50:50
    Jsme za polovinou třetí části hry a hosté mají bezpečný náskok. Pomalu, ale jistě spějí za veledůležitou výhrou a případnou záchranou extraligové příslušnosti.
     
    51:29
    Doudera sebral puk a dostal ho do středního pásma. Jenže Litvínovští se pak nedostali blíže hostující brance a do další akce míří zase hosté.
     
    52:47
    Graborenko se prosmýkl mezi obránci hostů do útočného pásma a chtěl zakončovat z levé strany, ale pouze promáchl.
     
    53:09
    Hosté poté unikli do další akce, ale tu zastavila obrana Litvínova. Nepustila tak svého soupeře do zakončení.
     
    53:42
    Jánský našel před brankou volného Davida Drašara, ale ten na kotouč nedosáhl. Akce domácích tak skončila zmarem.
     
    54:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí upravují stav zápasu a dávají svou třetí branku. JAN ŠČOTKA vyslal přízemní střelu a ta letěla za záda Bednáře. Ještě se snažil kotouč uklidit Jánský, ale to byl už za brankovou čarou – 3:6. Asistence: Martin Hanzl.
    54:22 Jan ŠČOTKA - 3:6
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:45
    Po dalším zákroku Petráska je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. To vše ale až po další komerční přestávce, která nyní následuje.
     
    56:17
    Hosté vyslali další střelecký pokus na branku Petráska, ale ten dalším zákrokem tuto zastavil a nechal opět přerušit hru. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 375 diváků.
     
    57:44
    Myšákovu střelu vytěsnil nad vlastní branku Jan Bednář a také on svým zákrokem podržel svůj tým a jeho slibný náskok.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:29
    Hosté se už nikam neženou a jen kontrolují své vedení. Nyní mají kotouč pod kontrolou a zavážejí ho do útočného pásma.
     
    59:14
    Jánský nepřešel přes Rohana a do šance se tak nedostal. Znovu tak mají puk na svých hokejkách hosté a míří s ním před domácí klec.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Stloukal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    59:57
    Hosté jsou s pukem v obranném pásmu a už mohou začít slavit tři body, které jsou velmi důležité v tabulce play-out.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec získávají veledůležité tři body do tabulky play-out, když litvínovskou Vervu porazili 6:3.Tenhle výsledek ale rozhodně nehraje do karet chomutovským Pirátům, kteří souběžně hrají zápas v Pardubicích. Pokud by tam nebodovali, mohla by karlovarská Energie slavit zachování extraligové příslušnosti i pro příští ročník. V opačném případě by jejich naděje ještě žily. Uvidíme, jak vše nakonec dopadne, každopádně závěr skupiny o udržení bude pro Vary i Chomutov ještě hodně napínavý.
     
    Střely na branku: 27 – 40
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:48:47)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Jánský (M. Hanzl), 33. Petružálek (Myšák), 55. Ščotka (M. Hanzl) – 22. R. Vlach (T. Mikúš, J. Černý), 28. O. Beránek (M. Rohan, Sičák), 35. Gríger, 44. T. Mikúš (Eminger, Šenkeřík), 46. J. Černý (R. Vlach), 49. Skuhravý (Eminger)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček, Trončinský, Březák, Hunkes – Svoboda, V. Hübl (A), Válek – Petružálek (A), Myšák, Helt – Jánský, M. Hanzl, Drašar – Jícha, M. Havelka, Trávníček (C).
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, O. Beránek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Balán (A), Skuhravý (C), Kohout – Stloukal, Kverka, Lapšanský.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Hlavatý, Rampír

    Diváci: 1 375
    thejrc.org