Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Montreal – Chicago 0:2 (kon.) | Boston – Columbus 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:2 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Nashville 2:4 (kon.)
Colorado – New Jersey 3:0 (kon.) | Buffalo – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:3 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:6 (0:0, 2:3, 1:3)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 17.03.2019, 15:30 • ZS I.Hlinky Litvínov • Play-out extraligy • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:22 Jan ŠČOTKA - 3:6
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí upravují stav zápasu a dávají svou třetí branku. JAN ŠČOTKA vyslal přízemní střelu a ta letěla za záda Bednáře. Ještě se snažil kotouč uklidit Jánský, ale to byl už za brankovou čarou – 3:6. Asistence: Martin Hanzl.
    48:41 Václav SKUHRAVÝ - 2:6
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie znovu zahrozila a navyšuje své vedení. Eminder nahodil puk před domácí klec, kde puk doslova protlačil za Petráskova záda kapitán hostů VÁCLAV SKUHRAVÝ – 2:6. Asistence: Vladimír Eminger.
    45:52 Jakub ČERNÝ - 2:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další pěkně sehraná hostující kombinace a hosté vedou už rozdílem tří branek. Vlach našel z pravé strany na té levé volného JAKUBA ČERNÉHO, který poté pohotovou střelou prostřelil Petráska – 2:5. Asistence: Roman Vlach.
    43:37 Tomáš MIKÚŠ - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté poprvé v utkání odskakují na vyšší rozdíl. Pěknou akci po přihrávce Emingera zakončil z pravého kruhu TOMÁŠ MIKÚŠ, který umístil puk přesně ke vzdálenější tyči – 2:4. Asistence: Vladimír Eminger a Petr Šenkeřík.
    34:37 Dávid GRÍGER - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou v utkání potřetí do vedení. Po chybné rozehrávce Havelky získal puk DÁVID GRÍGER, jenž si sjel před Petráska. Poté si přehodil puk z bekhendu na forhend a z pravé strany pak uklidil puk za Petráskova záda – 2:3. Bez asistence.
    32:25 Jakub PETRUŽÁLEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A v Litvínově je znovu vyrovnáno. Hosté propadli ve středním pásmu, Myšák posunul puk JAKUBU PETRUŽÁLKOVI, který jel do úniku a dostal se mezi dvěma obránci až před Bednáře, kterého pak prostřelil mezi betonem a jeho levou rukou – 2:2. Asistence: Jan Myšák.
    27:44 Ondřej BERÁNEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie si bere zpět své vedení. Rohan našel z levé strany volného ONDŘEJE BERÁNKA, který poté zblízka prostřelil Petráska mezi jeho betony – 1:2. Domácí tak musejí dotahovat jednobrankovou ztrátu dnes už podruhé. Asistence: Martin Rohan a Vladimír Sičák.
    21:39 Peter JÁNSKÝ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ovšem hokejisté Litvínova našli okamžitou odpověď. Hanzl přenechal kotouč PETERU JÁNSKÉMU, který z pravé strany pověsil puk pod víko hostující branky – 1:1. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Martin Hanzl.
    21:02 Roman VLACH - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté se ujímají vedení. Zpoza branky vyslal Tomáš Mikúš přihrávku přímo do předbrankového prostoru, kde byl připraven ROMAN VLACH a střelou z první nedal Petráskovi žádnou šanci – 0:1. Asistence: Tomáš Mikúš a Jakub Černý.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Jánský (M. Hanzl), 33. Petružálek (Myšák), 55. Ščotka (M. Hanzl) – 22. R. Vlach (T. Mikúš, J. Černý), 28. O. Beránek (M. Rohan, Sičák), 35. Gríger, 44. T. Mikúš (Eminger, Šenkeřík), 46. J. Černý (R. Vlach), 49. Skuhravý (Eminger)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček, Trončinský, Březák, Hunkes – Svoboda, V. Hübl (A), Válek – Petružálek (A), Myšák, Helt – Jánský, M. Hanzl, Drašar – Jícha, M. Havelka, Trávníček (C).
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, O. Beránek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Balán (A), Skuhravý (C), Kohout – Stloukal, Kverka, Lapšanský.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Hlavatý, Rampír

    Diváci: 1 375
    thejrc.org