Toronto – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Boston 3:7 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:1 (kon.)
Montreal – Buffalo 7:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:0 (kon.) | St. Louis – Tampa 4:3 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (po pr.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Islanders – Arizona 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (2:1, 1:1, 1:1) Stav série: 2:2
HC Škoda Plzeň
Neděle 24.03.2019, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off DHL extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezkou neděli ze vsetínského Lapače, kde bude dnes na programu čtvrté utkání čtvrtfinálové série play-off DHL extraligy juniorů mezi domácím Vsetínem a hosty z Plzně. Západočeši dnes mohou v případě úspěchu stvrdit svůj postup do semifinále nejvyšší mládežnické soutěže. Naopak Valaši touží s indiány srovnat krok a vrátit sérii k rozhodujícímu utkání do západočeské metropole. Bohužel, vzhledem ke kurióznímu a nepříliš sportovnímu rozhodnutí výkonného výboru ČSLH budou Vsetínští bojovat zároveň i o prodloužení své extraligové příslušnosti. Ač se zelenožlutá juniorka dostala mezi osm nejlepších celků v republice, bude muset své místo ponechat oddílům se statutem hokejové akademie zmíněné organizace a to i přesto, že tyto takzvané akademie skončily v tabulce daleko za Vsetínem.
     
    HC Škoda Plzeň:

    Západočeši jsou blízko k naplnění papírových předpokladů a v případě dnešního vítězství budou moci slavit postup do semifinále. Ovšem sama Plzeň pociťuje houževnatost Vsetína na vlastní kůži. Po většinu třetího utkání na Lapači totiž modrobílí ztráceli. Senzační obrat se jim podařil až ve třetí třetině a to při vlastním oslabení, kdy se v rozmezí jediné minuty prosadil Eret a po něm Malát. Díky tomu tak plzeňská Škodovka dokázala Valachům oplatit úvodní porážku z vlastního ledu a v nedělním zápase může sérii ukončit.
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Valaši jsou do čtvrtého zápasu s jasným cílem, na Lapači Plzni pořádně zatopit a vrátit sérii k rozhodujícímu zápasu na západ Čech. Zelenožlutí již nemají co ztratit, šéfové Českého hokeje jim navzdory skvělým sportovním výkonům vzali extraligovou příslušnost, ovšem nevzali jim charakter a odhodlání se o úspěch poprat až do poslední chvíle. Vsetín navzdory předpokladům favorizovanou Plzeň více než trápí. Ve většině času čtvrtfinále byl ve vedení právě valašský celek, leč ve třetím zápase mohl litovat nedůslednosti v početní výhodě. Tento tým však nehodlá říci poslední slovo a dokud je mu umožněno je připraven bojovat o postup mezi čtyři nejlepší celky extraligy – té extraligy ze které je nyní nepochopitelným a nesportovním způsobem vyloučen.
     
    Třetí čtvrtfinálové utkání:

    VSETÍN – PLZEŇ 3:4

    Branky a nahrávky: 9. Jenáček Š. (Jindra, Lukačka), 21. Jindra (Jenáček Š., Ondračka), 45. Jenáček J. (Klímek, Ondračka) – 29. Eret, 36. Matiášek (Šiller, Princl), 52. Eret (Roubal, Houdek), 53. Malát (Procházka, Šilhán). Rozhodčí: Koziol – Hlavatý, Rožánek. Vyloučení: 4:15. Využití: 1:0. V oslabení: 0:2. Diváci: 521. Střely na branku: 29:43. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:4.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Pernický, Kožený, Jenáček J. – Jindra, Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Zemánek.

    HC Škoda Plzeň: Kolář (Pilc) – Houdek, Kovařík, Lokajíček, Kremláček, Šiller, Malák – Roubal, Kolář, Kolda, Slanila, Matášek, Adamec, Rohla, Malát, Procházka, Eret, Ženíšek, Princl.

    Rozhodčí: Kašík – Lukš, Novák.
     
    Ještě jednou hezké odpoledne z Valašska. Na vsetínském Lapači se schyluje ke čtvrtému dílu čtvrtfinálové série mezi Vsetínem a Plzní. Hosté ze západu Čech dnes mohou v případě vítězství slavit postup do semifinále, Vsetínští naopak budou usilovat o srovnání série a přesunu k rozhodujícímu zápasu do Plzně.
     
    Domácí tým Vsetína nastupuje za doprovodu klubové hymny, hosté z Plzně už čekají nastoupeni na modré čáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Utkání bylo zahájeno, na úvodním buly úspěšnější hostující Matiášek a Plzeň bude zakládat první útočnou akci.
     
    00:51
    Plzni se momentálně nedaří rozehrávka, Vsetín aktivně napadá v obranném pásmu soupeře a nepouští hosty do útočné fáze.
     
    01:31
    Plzni se při snaze o překročení útočné modré píská postavení mimo hru.
     
    01:48
    Procházka nahazoval kotouč na vsetínskou branku, o prudkou změnu puku se snažil Slanina, ovšem branku Vsetína minul.
     
    02:22
    Šimon Jenáček nyní poslal kotouč na hranici pravého kruhu, odkud bekhendem zakončoval Lukačka, ovšem ani vsetínský útočník ve své šanci nebyl přesný.
     
    02:54
    Plzni se nyní nepodařilo vytvořit kombinaci před Sachrem, vsetínští obránci jsou u kotouče dřív a budou rozehrávat.
     
    03:27
    Plzeň byla nyní ve velké příležitosti! Zpoza branky nasměroval Eret kotouč na dobře postaveného Roubala, jenž střelou z voleje narazil na úspěšný zákrok brankáře Sachra.
     
    03:45
    Z mezikruží to nyní zkusil hostující obránce Houdek, Sachr opět vyrazil.
     
    04:52
    Lukačka nyní vyvezl kotouč do útočného pásma, ovšem marně hledal spoluhráče v zelenožlutém dresu a následně byl o puk odzbrojen.
     
    05:22
    Slibnou akci nyní vedl po pravém křídle Klimek, směřoval kotouč do výhodné pozice Ondračkovi, ovšem ten už se s pukem dostal až do příliš ostrého úhlu, než aby dokázal úspěšně zakončit.
     
    06:00
    Valaši ubránili další útočnou akci Plzně a sami se nyní pokusí být úspěšnější na druhé straně.
     
    06:18
    Na ledě nyní zůstal ležet otřesený Jakub Jenáček, rozhodčí má zdviženou pravici a posílá na trestnou lavici Adama Ženíška na dvě minuty za napadení.
     
    06:54
    Vsetín kombinoval v útočném pásmu, nakonec celou akci zakončil střelou z pravého kruhu Šimon Jenáček, Kolář měl však na jeho pokus dobrý výhled a střelu zastavil ve své lapačce.
     
    07:02
    Po vhazování se dokázal plzeňský tým osvobodit.
     
    07:30
    Po přihrávce od Jindry se snažil prudkou střelou z ostrého úhlu zakončit Klímek, skulinku mezi betony brankáře Koláře ovšem nenašel a vhazovat se bude po pravici brankáře Plzně.
     
    07:44
    Šimon Jenáček vypálil od modré čáry, kotouč se však pouze odrazil od zadního mantinelu a Kolář jej přikryl pod svou rukavici.
     
    07:51
    Princlovi se nyní ihned po buly podařilo vybruslit z obranného pásma a nahodil puk na vsetínskou branku.
     
    08:19
    Plzeň již hraje v plném počtu, mezitím ještě nahazoval Jakub Jenáček kotouč na plzeňskou branku, kde se jej bez úspěchu snažil za Kolářova záda usměrnit Lukačka.
     
    09:17
    Vsetínští nyní svádějí souboje o kotouč v obranném pásmu Plzně.
     
    09:23
    Na ledě se nyní strhla pěstní potyčka ve stylu NHL, narazili na sebe vsetínský Krupa s plzeňským Filipem Kolářem a musíme konstatovat, že vsetínský borec se se svým soupeřem vůbec nemazal, pěstní souboj jasně ovládl a plzeňský hráč padl k ledu. Rozhodčí samozřejmě vylučují. Za Plzeň Filip Kolář 2+2 minuty hrubost a stejný trest platí i pro vsetínského Tomáš Krupu.
     
    09:47
    Ondračkova přihrávka na rozjetého Klímka byla až moc prudká a píská se zakázané uvolnění, hra se vrací před branku Vsetína.
     
    10:01
    Plzeň si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl fasuje domácí útočník Marco Lukačka.
     
    10:13
    Vsetín se po dobré práci Jakuba Jenáčka osvobozuje.
     
    10:34
    Plzeňskou kombinaci nyní vystihl Lukáš Adámek a zcela osamocen se řítil na Koláře, byl však faulován hostujícím Procházkou. Hlavní rozhodčí chtěl nejprve plzeňského hráče potrestat dvouminutovým trestem za podrážení, ovšem po poradě s kolegy vše přehodnotil a pojede se trestné střílení!
     
    10:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otevírá skóre zápasu! Povedené trestné střílení měl na svědomí DANIEL KLÍMEK, jenž svůj nájezd zakončil přesnou střelou k tyči plzeňské branky.
     
    10:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň bleskově srovnává a využívá přesilovou hru! Příležitost dvojice Koldy s Eretem ještě úspěch neslavila, ale následně se puk dostal na hůl ADAMA ŠILLERA a ten už dokázal prostřelit vsetínského brankáře Sachra. Asistence: Josef Roubal, Matěj Kolda.
     
    11:52
    Procházka se nyní marně snažil něco vymyslet v útočném pásmu, nakonec byl domácími obránci vykázán zpět do středního pásma.
     
    12:50
    Nyní si druhou přesilovou hru v utkání zahraje domácí Vsetín, 2+2 minuty za vysokou hůl odsedí Marek Princl. Vsetín tak bude mít čtyři minuty v početní výhodě.
     
    13:22
    Na modré čáře se ke kotouči dostal Jakub Jenáček, jeho rána však končí mimo branku Plzně a hosté se osvobozují.
     
    13:44
    Vsetínu se tentokrát nepodařilo usadit v útočném pásmu a kotouč znovu míří k Sachrovi.
     
    13:56
    Vsetínu se nyní naskýtá jedinečná příležitost ke vstřelení vedoucí branky. Proti pravidlům se provinil Matěj Kolda a Valaši budou nyní hrát po dobu celých dvou minut přesilovou hru 5 na 3.
     
    14:39
    Vsetín způsobil velké zmatky před plzeňskou brankou a ke střele z levého kruhu se dostal Ondračka, ovšem dezorientovanou obranu Západočechů nedokázal ztrestat, když branku minul!
     
    14:39
    V témže čase dvojnásobná výhoda Vsetína končí, menším trestem za sekání je na trestnou lavici poslán Marco Lukačka.
     
    15:00
    Plzni se podařilo vyhodit.
     
    15:29
    Šimon Jenáček si nedokázal ideálně zpracovat kotouč a toho okamžitě plzeňský obránce vyhodil a odpálil kotouč do bezpečí.
     
    15:56
    Kožený z vrcholku pravého kruhu přestřelil plzeňskou branku, hosté jsou už ve čtyrech.
     
    16:39
    Vsetín v plném počtu.
     
    16:50
    V plném počtu už jsou také Západočeši.
     
    17:30
    Nyní se však znovu vylučuje, dvě minuty za hákování pro hostujícího Jana Matiáška.
     
    17:45
    Jenáček nyní napřáhl od modré čáry a Kolář jeho střelu vytáhl pohotovým zákrokem betonem.
     
    18:29
    Plzeň se osvobozuje.
     
    19:02
    Vsetínu se zatím v početní výhodě nepodařilo dostat do vyložené pozice, střelu od modré v podání Ondračky plzeňský brankář bez problému pokryl.
     
    19:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se však přeci jen v přesilové hře znovu ujímá vedení! Kotouč se znovu dostal na modrou čáru, odkud napřáhl Ondračka a těsně před Kolářem se podařilo kotouč přizvednout ADAMU ZETOCHOVI. Asistence: Tomáš Ondračka, Marco Lukačka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání je za námi. Oba celky se zprvu prezentovaly opatrnou hrou a nedostávali se do vyložených příležitostí. Vše se změnilo v 10. minutě utkání, kdy nejprve ve vlastním oslabení postupoval na plzeňskou branku Lukáš Adámek, jelikož však hostující Procházka musel zatáhnout za záchrannou brzdu, bylo nařízeno trestné střílení, které s přehledem proměnil Daniel Klímek. Plzeň ovšem pokračovala v přesilové hře a za necelou půlminutu skóre srovnala zásluhou Alberta Šillera. Vsetín měl následně možnost dvojnásobné přesilové hry, o kterou však vlastní vinnou přišel. Nakonec se však Vsetínu podařilo plzeňskou nedisciplinovanost potrestat v závěru první periody, když se v těsné blízkosti plzeňského brankáře prosadil Adam Zetocha. Druhá třetina odstartuje na stále ještě extraligovém Lapači v 16:19.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se ihned nahrnuli do útočného pásma a odskakují do dvoubrankového náskoku! Kotouč od modré čáry nahodil na branku Jakub Jenáček a puk usměrnil za bezmocného Koláře vsetínský kapitán DANIEL KLÍMEK. Asistence: Jakub Jenáček, Marco Lukačka.
     
    20:29
    Vsetínský Petriska mohl nyní vedení Vsetína navýšit, byl však v zakončení atakován na hranici pravidel, zde si myslím, že rozhodčí mohl vylučovat, ovšem nakonec tak neučinil a vinou otřesení plzeňského brankáře se bude vhazovat v obranném pásmu hostů.
     
    21:06
    Vsetínští jsou nyní mimořádně aktivní a nepouštějí indiány z obranného pásma.
     
    21:21
    Až nyní se podařilo hostům dostat do útočného pásma, bekhendem to zkoušel Adamec, ovšem Sachr bez problému jeho pokus zachytil. Následně vsetínští obránci dávají Západočechům jasně najevo, že si nepřejí dohrávání svého brankáře.
     
    22:03
    Vsetínští v obranném pásmu výborně přistupují k nevítaným hostům, nyní mohl vystartovat do samostatného úniku Klímek, ovšem skákavý kotouč nedokázal ideálně zpracovat.
     
    22:27
    Úmysl Jakuba Jenáčka nyní nebyl špatný, snažil se nahodit kotouč tak, aby jej rychlonohý Klímek mohl dobruslit a zahrozit, ovšem do puku se opřel až příliš a rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    23:09
    Vsetín má nyní více ze hry, ovšem jeho nebezpečné útočné vpády zatím plzeňská defenzíva zvládá kontrolovat.
     
    23:45
    Valaši nyní při přechodu přes útočnou modrou byli aktivní až příliš, píská se ofsajd.
     
    24:38
    Vsetín operuje v útočném pásmu, po nabídce Frimela pálil od modré čáry Kunst, jeho střela byla sražena mimo.
     
    24:59
    Na levém křídle nyní najížděl na plzeňskou branku Krupa, Kolář úspěšně vyrazil, Valaši jsou ovšem nadále usazeni v útočném pásmu.
     
    25:23
    Vsetínští si nyní za svou aktivitu vysloužili potlesk stovek fanoušků, kteří dnes dorazili podpořit domácí tým.
     
    26:49
    Plzeň se marně snaží prokousat přes pevnou obranu valašského mužstva.
     
    27:28
    Kotouč nyní za brankou zachytil Procházka a snažil se najít skulinu u bližší tyče vsetínské branky, Sachr však dokázal prostor ucpat a odolal i dorážce Princla.
     
    28:17
    Na druhé straně vedl útočnou akci Vsetína Kožený, jeho střela končí na zadním plexiskle.
     
    28:41
    Nyní se hraje pohledný hokej ze strany na stranu, Plzeň dokázala srovnat tempo s Valachy a snaží se najít klíč ke kontaktní brance, naopak Vsetín hrozí z rychlých výpadů.
     
    29:40
    Valaši nyní ujížděli do přečíslení 3 na 2 a rozhodčí až velmi pozdě zapískal ofsajdovou situaci.
     
    29:46
    Nahození od Jakuba Jenáčka posouzeno jako zakázané uvolnění, hra se stěhuje před brankáře Sachra.
     
    29:52
    Roubal nyní přihrávkou od mantinelu našel dobře najetého Ereta, jeho střelu však dokázal zlikvidovat Sachr, jenž se stačil včas přesunout.
     
    31:10
    Klímek po přechodu útočné modré nabil na střelu z první Jindrovi, ten však těsně minul plzeňskou branku.
     
    31:49
    Jindra nyní povedenou přihrávkou ve středním pásmu uvolnil do samostatného úniku Šimona Jenáčka, jenž se snažil Koláře překonat kličkou do forhendu, plzeňský brankář však z tohoto souboje odešel jako vítěz a drží naděje hokejové akademie z Plzně.
     
    32:55
    Zakázané uvolnění Plzně.
     
    33:31
    Plzeň se opět nedokázala dostat přes pozornou obranu Vsetína a nadále musí přemýšlet, jak ohrozit Sachra.
     
    34:10
    Další zakázané uvolnění Plzně.
     
    34:57
    Malát nyní ohrozil vsetínského brankáře, ten kotouč vyrazil, ovšem dorážku Kremláčka nepřipustila pozorná obrana zelenožlutých.
     
    36:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se dostává do kontaktu! Nahození od modré čáry v podání Princla Sachr pouze vyrazil a vsetínská obrana nestačila pokrýt JANA SLANINU, jenž napálil kotouč do poloprázdné branky Vsetína. Asistence: Marek Princl, Martin Lokajíček.
     
    37:05
    Další pokus hostujícího Matiáška Sachr už bez problému zkrotil a Vsetín vyráží do protiútoku.
     
    37:33
    Nahození Kunsta zastavil plzeňský obránce, ovšem k dorážce se málem dostal domácí Frimel, kotouč byl následně u mantinelu zašlápnut plzeňským obráncem a bude se vhazovat.
     
    38:16
    Malát nyní poslal nenápadnou střelu na Sachra, ten však nedokázal puk zachytit a indiáni se způsobili před vsetínskou brankou závar, který se však obraně domácích podařilo ustát.
     
    38:56
    Procházka se nyní snažil dostat kotouč na Princla, byl však na poslední chvíli odzbrojen vsetínským Adámkem.
     
    39:24
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    39:48
    A znovu Valaši poslali puk přes všechny čáry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je minulostí. Vsetínu se podařilo do prostředního dějství vstoupit parádně, když po devatenácti vteřinách hry navýšil vedení Valachů kapitán Daniel Klímek. Vsetín byl následně lepším týmem a vytvářel si další slibné příležitosti, které Plzeňští mnohdy zastavovali na hranici pravidel. Postupně se však Západočechům podařilo srovnat tempo hry, avšak k vážnějšímu ohrožení vsetínské branky je domácí defenzíva nepouštěla. Kýžená kontaktní branka indiánu se však přeci jen dostavila, psal se čas 36:04, když vsetínská obrana nestačila pokrýt Jana Slaninu, jenž snížil na rozdíl jediné branky. Třetí třetina odstartuje v 17:06.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Vsetín je na kotouči ve vlastním pásmu, zatím hledá ideální cestu k útočnému přechodu.
     
    41:08
    Plzeň se nyní dostala ke kotouči a těsně mimo vsetínskou branku nahazoval kotouč Malák.
     
    41:30
    Další kotouč na vsetínskou branku směřoval Lokajíček a znovu byl před Sachrem zaparkovaný útočící hráč, vsetínský brankář však puk úspěšně vyrazil a Vsetín už se z obranného pásma vymanil.
     
    42:21
    Plzeň znovu krouží v útočném pásmu.
     
    43:18
    Eret s Roubalem se nyní snažili rozebrat obranu Vsetína leč bez úspěchu, zelenožlutí vyrážejí do protiútoku.
     
    43:51
    Kotouč byl ovšem znovu nahozen do obranné třetiny Vsetína a domácí se musí mít na pozoru.
     
    44:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši těží z aktivní hry ve třetí třetině vyrovnávací branku! Houdek poslal přihrávku od modré čáry do předbrankového prostoru, kde byl zcela osamocen SEBASTIÁN MALÁT, jenž si kotouč zpracoval a povedenou kličkou zasunul za vsetínského brankáře. Asistence: Michal Houdek.
     
    44:57
    Plzeň cílí na obrat, přihrávku zpoza branky poslal Procházka na hůl Maláta, jenž střelou z voleje nedokázal překonat pozorného Sachra.
     
    45:34
    Plzeň je nadále mimořádně aktivní, Vsetínští se nyní nedostávají přes střední pásmo.
     
    46:17
    Nahození Maláka Sachr pouze vyrazil a kotouč si málem do branky nešťastně srazil Kožený, dokázal se však včas zorientovat a odpálil kotouč do bezpečí.
     
    47:15
    Vsetín po delší době dokázal zahrozit, konkrétně Lukačka, jenž najížděl z levého křídla, mohl ještě vylepšit pozici Klímkovi, nakonec zakončil sám a Kolář jeho střelu vyrazil svým ramenem.
     
    48:16
    Vsetínu se nyní podařilo otupit plzeňský nápor, indiáni pracují s kotoučem v obranném pásmu a zkoušejí založit protiútok.
     
    49:36
    Vsetín nyní postupoval do přečíslení tři na dva a do slibné střelecké pozice v mezikruží se dostal Jakub Jenáček, jeho prudká rána však uvízla jednomu z plzeňských obránců ve výstroji a následně se kotouč dotřepal k brankář Kolářovi.
     
    50:18
    Hraje se opět nahoru dolů, plzeňské pokusy o proniknutí do útočného pásma úspěšně eliminuje defenzíva Vsetína.
     
    51:18
    Vsetínu se nyní podařilo rozebrat obranu Plzně a Šimon Jenáček přihrávkou od mantinelu uvolnil do vyložené pozice Daniela Klímka, ten však trefil pouze vyrážečku plzeňského brankáře!
     
    52:07
    Na druhé straně se ke střeleckému pokusu dostal Slanina, ovšem jeho rána byla sražena mimo vsetínskou svatyni.
     
    52:16
    Vsetín si zahraje přesilovou hru, dvě minuty za podrážení pro Marka Princla.
     
    52:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín bleskově využívá přesilovou hru a vrací se do vedení! Přihrávku od Ondračky zpracoval na vrcholku pravého kruhu DANIEL KLÍMEK a přesnou střelou zápěstím překonal brankáře Koláře. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Jindra.
     
    52:49
    Nahození Šillera ze středního pásma ukryl Sachr ve své lapačce, vhazovat se bude před vsetínskou brankou.
     
    53:08
    Procházka se nyní vytočil s kotoučem mezi kruhy, ovšem vsetínskou zeď neprostřelil a Jindra následně odpálil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    53:24
    Prudké nahození z hole Houdka se snažil za Sachra dopravit Roubal, ovšem vsetínský brankář byl v pohotovosti a následně zlikvidoval další Houdkův pokus od modré čáry.
     
    54:24
    Jindra nyní vyvezl kotouč z obranného pásma a střelou od mantinelu prověřil pozornost brankáře Koláře, odražený kotouč se však dostává na hůl plzeňských hráčů, kteří vyrážejí směr Sachr.
     
    54:46
    Plzeňskou snahu o překročení útočné modré čáry nyní zastavil ofsajd.
     
    55:25
    Plzeň usazena v útočném pásmu, pokus Šillera úspěšně zablokován.
     
    56:17
    Vsetín se nyní dokázal dobře zformovat k obraně středního pásma, naopak Plzeň se snaží nadechnout k závěrečnému náporu.
     
    57:04
    Plzeň znovu v ofsajdu.
     
    57:14
    Zakázané uvolnění Vsetína, hosté se stěhují před Sachra.
     
    57:35
    Kovaříkovo nahození od modré čáry tlumí Sachr ve své lapačce, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Plzeň nezvládá závěr třetí třetiny, dvě minuty za sekání fasuje Jan Slanina.
     
    58:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:26
    Plzni se podařilo vyhodit.
     
    59:03
    Vsetín se drží v útočném pásmu, Západočeši zatím neměli možnost odvolat brankáře.
     
    59:38
    Nyní už je Plzeň v pěti, její branka je prázdná!
     
    Konec zápasu.
     
    Vsetínský Lapač bouří, protože místní juniorský tým se navzdory absurdnímu rozhodnutí Českého hokeje bude prát o postup mezi čtyři nejlepší celky juniorské extraligy! Čtvrtfinálová série se nyní přestěhuje do Plzně, kde je v úterý na programu rozhodující zápas. Vsetínští znovu předvedli velké odhodlání, zelenožlutí junioři ignorují dění v Praze a jednoznačně všem dokazují, že do české extraligy patří právem! Domácí fanoušci ve stoje děkují místním mladíkům za předvedenou hru, s tímto konstatováním se s vámi loučím a ze Vsetína přeji příjemný zbytek neděle. (17:39:51)

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Klímek (TS), 20. Zetocha (Ondračka, Lukačka), 21. Klímek (J., Lukačka), 53. Klímek (Ondračka, Jindra) – 11. Šiller (Roubal, Kolda), 37. Slanina (Princl, Lokajíček), 45. Malát (Houdek)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Pernický, Kožený, Jenáček J. – Jindra, Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Zemánek.
    HC Škoda Plzeň: Kolář K. (Pilc) – Houdek, Kovařík, Lokajíček, Kremláček, Šiller, Malák – Roubal, Kolář F., Kolda, Slanina, Matiášek, Adamec, Rohla, Malát, Procházka, Eret, Ženíšek, Princl.

    Rozhodčí: Kašík – Lukš, Novák
    Vsetín 2 3 Plzeň
    #1 Úterý 19.03.2019 • 12:30
    Plzeň - Vsetín 1:2
    #2 Středa 20.03.2019 • 17:00
    Plzeň - Vsetín 2:1 po s.n. (2:1)
    #3 Sobota 23.03.2019 • 15:30
    Vsetín - Plzeň 3:4
    #4 Neděle 24.03.2019 • 15:30
    Vsetín - Plzeň 4:3
    #5 Úterý 26.03.2019 • 12:00
    Plzeň - Vsetín 2:0
    thejrc.org