Arménie – Finsko 0:2 (kon.) | Irsko – Gruzie 1:0 (kon.) | Švýcarsko – Dánsko 3:3 (kon.)
Malta – Španělsko 0:2 (kon.) | Norsko – Švédsko 3:3 (kon.) | Rumunsko – Faerské ostrovy 4:1 (kon.)
Bosna – Řecko 2:2 (kon.) | Itálie – Lichtenštejnsko 6:0 (kon.)
konec
Arménie
0:2 (0:1)
Finsko
Úterý 26.03.2019, 18:00 • Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht • Kvalifikace ME • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12. (19:51:58)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Finska, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. Ve druhém dějství jsme sledovali o poznání vyrovnanější podívanou, avšak směrem dopředu bylo nebezpečnější Finsko, které se nakonec dočkalo druhé branky, na kterou soupeř nedokázal reagovat. Dnešní utkání rovněž nabídlo celou řadu nedovolených zákroků, na druhou stranu jsme sledovali celkem pohledný fotbal, který diváky rozhodně nenudil.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Varazdat Harojan (Arménie).
     
    90+2
    Pukki nakonec celou akci zabrzdil, navíc přihrávku na Sparva poslal na nohu protihráče. Je tu jedna z posledních akcí pro domácí barvy.
     
    90+1
    Hlavní sudí ponechal domácímu celku výhodu, avšak z ní nakonec nevytěžili nic nebezpečného. Naopak je tu atak v podání Finska.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce nezbývá už moc času. Určitě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Hovhannisjan si neporozuměl s kolegou, míč tak zaplul zpět za postranní čáru. Pirinen tak mohl vhazovat z levé strany, jako adresáta zkoušel najít Pukkiho.
     
    87
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Robin Lod, přichází Robert Taylor.
     
    85
    Najednou se do zajímavé šance dostal Mchitarjan, který si na finského brankáře nepřišel. Po delší době příležitost pro domácí, stav se ale nemění.
     
    84
    Na zemi se ocitl Ghazarjan, který si dal před hrací předmět zkušeně tělo. Granlund tak musel faulovat, jeho celek se tak bude muset bránit standardce.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Finsko stále vede o dvě branky, přičemž je i po druhé vstřelené brance výrazně nebezpečnější.
     
    82
    Další útočný výpad táhl Pukki, který si tak dlouho naváděl míč ke střele, až nakonec vůbec nevypálil. Na druhé straně se Karapeťan nedostal k zakončení.
     
    81
    Barseghjan dokázal hezkou kolmicí oslovit Grigorjana, který ještě hledal spoluhráče pod sebou. Tam nebyl nikdo, naopak se Finsko dostává ke kontru.
     
    80
    V tuto chvíli to bude mít Arménie hodně složité, prohrává už o dvě branky. Ihned po rozehrávce se do vzduchu dostával Karapeťan, který ale neuspěl.
     
    79
    Napadající Ghazarjan si pomohl hodně nevybíravým zákrokem, který žlutou kartu nepřinesl. Nakonec hlavní sudí domluvil domácímu záložníkovi.
    78. Pyry SOIRI - 0:2
     
    78
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Nejprve Pukki sklepl k půlící čáře na Schüllera, který byl poslán na zem, hlavní sudí ale ponechal výhodu. Lod se dokázal prodraž až do pokutového území, kde jeho přízemní nabídku dokázal zužitkovat PYRY SOIRI.

    David Suchý

    Branky: 14. Jensen (Pukki), 78. Soiri (Lod)

    Karty:   38. Calisir (ARM), 40. Babajan (ARM), 55. Briasco-Balekian (ARM), 90+2. Harojan (ARM) – 36. Kamara (FIN), 66. Hrádecký (FIN), 71. Sparv (FIN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.
    Arménie: Ajrapeťan – G. Hovhannisjan, Harojan, Calisir, Daghbašjan – Mchitarjan (C), Grigorjan – Özbiliz (67. Barseghjan), Ghazarjan, Babajan (74. Avetisjan) – Briasco-Balekian (59. Karapeťan).
    Náhradníci: Avagjan, Melixeťan – Avetisjan, Adamjan, Barseghjan, Hambardzumjan, Išchanjan, Karapeťan, Chačaturov, A. Manučarjan, Mkrtčjan, Artak Jedigarjan.

    Finsko: Hrádecký – Toivio, Granlund, Arajuuri – Jensen (69. Schüller), Lod (87. Taylor), Sparv (C), Kamara, Pirinen – Hämäläinen (57. Soiri), Pukki.
    Náhradníci: Jaakkola, Joronen – Forsell, Karjalainen, Lam, Kauko, Soiri, Schüller, Sumusalo, Taylor, Väisänen, L. Väisänen.

    Rozhodčí: Dabanović – Đukić, Tatar (všichni Černá Hora)
    bahis siteleri