Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Středa 03.04.2019, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:06 Anthony MANTHA - 4:1
     
    58:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Přihrávku za brankou zachytil Niklas Kronwall, jenž našel u mantinelu Tylera Bertuzziho. Ten odmítl šanci na hattrick, když přihrál na pravou stranu obranného pásma, kde se nacházel ANTHONY MANTHA. Jeho pokus z vlastní třetiny doletěl vzduchem až do branky. Asistence: Tyler Bertuzzi a Niklas Kronwall.
    51:24 Anthony MANTHA - 3:1
     
    51:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní už to bude mít hostující mužstvo těžké! Dylan Larkin obloučkem vyhodil do útočného pásma, kde Marcuse Petterssona přesprintoval ANTHONY MANTHA. Jeho klička zmátla Matta Murrayho a domácí útočník už měl snadnou pozici. Asistence: Dylan Larkin a Filip Hronek.
    30:26 Tyler BERTUZZI - 2:1
     
    30:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Aktivita domácího mužstva přináší ovoce, Detroit se vrací do vedení! Dylan Larkin prohodil obránce, čímž vytvořil přečíslení. Darren Helm přihrál na levou stranu, kde kotouč uklidil TYLER BERTUZZI, jenž zapisuje druhý gól v zápase. Asistence: Darren Helm a Dylan Larkin.
    19:39 Phil KESSEL - 1:1
     
    19:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V závěru třetiny je vyrovnáno! Hostující kapitán přejel střední pásmo, kde se zbavil soupeře, čímž dostal Tučňáky do přečíslení. Sidney Crosby pak přihrál k zadní tyči, kde našel PHILA KESSELA, jenž usměrnil černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Sidney Crosby a Jake Guentzel.
    10:19 Tyler BERTUZZI - 1:0
     
    10:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Horní kamera prokázala, že Matt Murray měl lapačku i s pukem za brankovou čárou, a tak je z toho úvodní gól! Andreas Athanasiou si najel před branku, kde přihrál na zadní tyč. Pokus TYLERA BERTUZZIHO se štěstím končí brankou, což posvětilo také video. Asistence: Andreas Athanasiou a Dylan Larkin.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 11. Bertuzzi (Athanasiou, D. Larkin), 31. Bertuzzi (Helm, D. Larkin), 52. Mantha (D. Larkin, Hronek), 59. Mantha (Bertuzzi, Kronwall) – 20. Kessel (Crosby, Guentzel)


    Detroit Red Wings: Howard (Fulcher) – Hronek (A), Kronwall, Bowey, Hicketts, McIlrath, Chelios, Witkowski – Mantha (A), D. Larkin, Bertuzzi (A) – Helm, Athanasiou, Hirose – Frk, Ehn, Kuffner – Puempel, Turgeon.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – J. Schultz, J. Johnson, Gudbranson, M. Pettersson, Trotman, Määttä – Rust, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist (A), Bjugstad, Simon – Kessel, Blueger, McCann – G. Wilson, Cullen (A), A. Johnson.

    Rozhodčí: Joannette, Hebert – Smith, Devorski

    Diváci: 19 515
    thejrc.org