Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Winnipeg Jets
Středa 03.04.2019, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Dubnyk se dokázal přesunout proti šanci Nikolaje Ehlerse! Domácí brankář dnes rozhodně kolegu Comrieho přechytal.
     
    56:53
    Kevin Hayes se dostal do velké šance! Na pravé straně mu ještě najížděl Laine, ovšem Hayes to řešil sám. Natlačil se před branku a šel do bekhendové kličky, kterou Dubnyk vykryl!
    55:11 Marcus FOLIGNO - 5:1
     
    55:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují na 5:1 a o vítězství už nepřijdou! J. T. Brown zachytil rozehrávku hostujícího obránce a dostal se s pukem do útočného pásma. Tam ho přenechal MARCUSOVI FOLIGNOVI, jehož střela propadla nešťastníkovi Comriemu mezi betony a touš se doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: J.T. Brown.
     
    47:43
    Od modré čáry napřáhl Ryan Suter. Jeho projektil zazvonil o tyčku!
     
    47:31
    Blake Wheeler se dostal do kontaktu s brankářem Dubnykem a je za to vyloučen! Přesilovka pro Wild.
     
    47:03
    Hezkou kombinaci předvedla elitní hostující formace ve složení Connor – Scheifele – Blake Wheeler. Posledně jmenovaný ji zakončoval ranou z mezikruží, ale Dubnyk si připsal velmi dobrý zákrok. Následuje reklamní přestávka.
     
    46:11
    Puk se odrazil mezi kruhy k J. T. Brownovi, který minul pokloodkrytou klec Winnipegu!
     
    40:40
    Hosté mohli snížit! Jack Roslovic přenechal puk Mathieumu Perreaultovi, který trefil z levého kruhu vzdálenější tyčku!
     
    39:59
    Ještě obrovský závar před brankou Minnesoty! Puk ale nedotlačili za čáru Wheeler s Troubou!
    36:13 Jacob TROUBA - 4:1
     
    36:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Další šance Jets ve vlastním oslabení už končí gólem! Ke kotouči se v útočném pásmu dostal obránce JACOB TROUBA, který s ním projel až před branku a jeho bekhendové zakončení prošlo pod Dubnykem až za brankovou čáru – 4:1. Asistence: Blake Wheeler.
     
    35:59
    Hosté mohli snížit ve vlastním oslabení! Přečíslení 2 na 1 vyřešil Scheifele přihrávkou na Blakea Wheelera, ale Dubnyk se proti jeho střele stačil přesunout!
     
    34:36
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., podrážení).
     
    34:35
    Málem další gól v síti Jets! Domácí jeli ve dvou na jednoho. Marcus Foligno vracel kotouč před prázdnou branku J. T. Brownovi, který neproměnil jen proto, že byl faulován!
     
    32:18
    Jason Zucker jel sám na Comrieho. Naznačil kličku do forhendu a poté puk házel do protipohybu hostujícího gólmana, ale ten stačil zakročit lapačkou!
    30:29 Joel Eriksson Ek - 4:0
     
    30:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tohle trefil JOEL ERIKSSON EK náramně! Dostal přihrávku od Lukea Kunina a střelou zápěstím do pravého horního růžku z pohledu brankáře Comrieho zvyšuje domácí vedení na 4:0. Asistence: Luke Kunin a Jordan Greenway.
     
    26:27
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Brad Hunt – 2 min., hákování).
    18:08 Victor RASK - 3:0
     
    18:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Eric Comrie je zralý na střídání! VICTOR RASK ho nyní překonal z velmi ostrého úhlu, když našel mezírku mezi tělem hostujícího gólmana a bližší tyčkou. Wild vedou již 3:0 a Comrie tedy neprožívá dobrý sezónní debut. Asistence: Jonas Brodin.
     
    15:29
    Dustin Byfuglien nastřelil z poměrně ostrého úhlu bližší tyčku Dubnykovy branky! Mezírka na to, aby kotouč do sítě prošel, tam asi byla.
    12:16 Zach PARISE - 2:0
     
    12:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí zatím udílejí soupeři lekci z produktivity! Parise posílal žabičkou do samostatného úniku Erica Staala. Toho nepustili k zakončení obránci Winnipegu, ale k volnému puku se dostal právě ZACH PARISE a střelou na vyrážečku navyšuje náskok Wild – 2:0. Asistence: Eric Staal.
    09:04 Zach PARISE - 1:0
     
    09:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí udeřili z téměř první vážnější situace! Pro brankáře Comrieho jde o poměrně nešťastný moment. Greg Pateryn nahrával puk před branku, kde se nacházel ZACH PARISE. Ten zakončoval bekhendem přes hokejku obránce Myerse, od níž se kotouč zvedl do vzduchu a vysokým obloučkem zapadl za záda gólmana Jets, který vůbec netušil, kam puk zmizel. Asistence: Greg Pateryn a Ryan Suter.
     
    05:41
    Střílenou přihrávku Kylea Connora nezasáhl Mark Scheifele a puk skončil vedle vzdálenější tyčky domácí svatyně! Jets jsou zatím aktivnější.
     
    02:41
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (J.T. Brown – 2 min., podrážení).

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Parise (Pateryn, Suter), 13. Parise (Suter), 19. V. Rask (Brodin), 31. J. Eriksson Ek (Kunin, Greenway), 56. M. Foligno (J.T. Brown) – 37. Trouba (Wheeler)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Pateryn, Brodin, Hunt, Seeler – Zucker, E. Staal (A), Parise (A) – Fiala, V. Rask, Donato – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – J.T. Brown, Fehr, M. Foligno.
    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – Trouba, Beaulieu, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, K. Hayes, Ehlers – Little, Lowry, B. Tanev – Roslovic, Copp, Perreault.

    Rozhodčí: Peel. Furlatt – Rody, Knorr

    Diváci: 18 590
    thejrc.org