Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Philadelphia Flyers
Středa 03.04.2019, 02:35 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:43 Alexandr RADULOV - 6:2
     
    49:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nyní byl Talbot prakticky bezmocný a může spílat zejména Robertu Häggovi. Obránce Philadelphie měl kotouč na hokejce, jenže chtěl ho poslat na své spoluhráče podél napříč obranným pásmem. To samozřejmě kolikrát končí špatně a nejinak tomu bylo i nyní, jelikož Dickinson uzmul kotouč a ještě ho těsně před branou posunul z pohledu gólmana k levé tyčce, kam přijel jako tank ALEXANDER RADULOV a bryskně zasunul puk do sítě. Asistence: Jason Dickinson.
    49:33 Blake COMEAU - 5:2
     
    49:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pátý gól v síti Philadelphie. Klingberg poslal kotouč na pravou stranu na rozjetého Radka Faksu, který před modrou přenechal kotouč pro BLAKE COMEAUA. Když už se zdálo, že Comeau prováhal ideální střeleckou příležitost, protože byl hodně z úhlu, zkusil vystřelit na bližší tyč a Talbot devalvuje několik svých výborných zákroků, když si sráží kotouč do sítě. Asistence: Radek Faksa, John Klingberg.
    38:40 Tyler PITLICK - 4:2
     
    38:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pohledná rozborka obrany hostí v přesilové hře, zejména díky finské spojce Lindell-Hintz. První jmenovaný, obránce Stars, přihrál na pravý kruh pro forvarda Hintze, jenž chvilku míchal s kotoučem. A to rozhodně bylo ku prospěchu věci – počkal si totiž, až mu mezi kruhy najede TYLER PITLICK, který rychlou střelou vrací Dallasu dvoubrankové vedení. Talbot neměl šanci se tak rychle přesunout, aby mohl zasáhnout. Asistence: Roope Hintz, Esa Lindell.
    36:39 Alexandr RADULOV - 3:2
     
    36:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Chvilková nepozornost stála hosty remízový stav. Letci dostali kotouč do středního pásma, ale jen na skok. Klingberg od modré našel na pravé straně Seguina, který byl hodně z úhlu. Co v takové situaci udělat? Prostě zkusit poslat kotouč střílenou přihrávkou na branku. To také Tyler udělal, puk se nakonec vynořil na ALEXANDERA RADULOVA, který s ním zamíchal a bekhendem poslal hezky do šibenice. Asistence: Tyler Seguin, John Klingberg.
    31:33 Shayne GOSTISBEHERE - 2:2
     
    31:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krátce po polovině utkání je vyrovnáno a začíná se prakticky od znovu. Giroux přihrál z levé strany přesně na střed útočné modré, kde měl pořádně dlouhou dobu napřaženo SHAYNE GOSTISBEHERE. Obránce Letců trefil puk velice dobře, Chudobinovi navíc clonil Couturier a kotouč letící těsně nad ledem zapadl k pravé tyčce. Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
    21:13 Oskar LINDBLOM - 2:1
     
    21:13
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jason Dickinson si tak dlouho hrál s pukem a neposlal ho zpoza branky po prknech ven, až o něj byl připraven. Patrick ve spolupráci s Konecnym získal kotouč a rychle s ním nabruslil z levého kruhu až před branku, kde zakončil. Chudobin stačil puk vyrazit, ale jen před sebe, kde OSKAR LINDBLOM již dorážel úspěšně a vrací hosty do zápasu. Asistence: Nolan Patrick, Travis Konecny.
    04:14 Esa LINDELL - 2:0
     
    04:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda. Domácí rychle zavezli kotouč do útočného pásma, kde Zuccarello z pravé strany nahazoval kotouč před branku, kde viděl ESU LINDELLA. Finský útočník ukázal technickou finesu, když tečoval puk do branky způsobem, že si dal hokejku mezi nohy a usměrnil puk ke vzdálenější tyči. Na počátku celé akce byl opět ruský forvard Radulov, který znovu zapisuje druhou asistenci a celkem má na svém kontě letos již 41 nahrávek. Asistence: Mats Zuccarello, Alexander Radulov.
    01:34 Jason DICKINSON - 1:0
     
    01:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Gólman hostí Talbot nejprve za brankou dobře rozehrál puk a Flyers šli do útoku. Jenže Provorov předvedl hrubici v rozehrávce. Puk si vzal Radulov, rychle ho posunul na Seguina a ten s ním najel do útočného pásma. Poté předal kotouč na pravý kráh pro JASONA DICKINSONA a ten střelou na vzdálenější tyč překonává Talbota. Asistence: Tyler Seguin, Alexander Radulov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Dickinson (Seguin, Radulov), 5. Lindell (Zuccarello, Radulov), 37. Radulov (Seguin, J. Klingberg), 39. Pitlick (Hintz, Lindell), 50. Comeau (Faksa, J. Klingberg), 50. Radulov (Dickinson) – 22. Lindblom (Patrick, Konecny), 32. Gostisbehere (Giroux, Voráček)


    Dallas Stars: Chudobin (Bow) – Lindell, J. Klingberg (A), Heiskanen, R. Polák, Fedun, Lovejoy – Janmark, Seguin (A), Radulov – Ja. Benn (C), Hintz, Dickinson – Cogliano, Faksa, Comeau – Zuccarello, Spezza, Pitlick.
    Philadelphia Flyers: Talbot (Hart) – Provorov, Sanheim, Gostisbehere, P. Myers, Hägg, Morin – J. van Riemsdyk, Patrick, Lindblom – Giroux (C), Couturier (A), Voráček (A) – Hartman, Laughton, Konecny – M. Raffl, Knight, Ju. Bailey.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Trevor Hanson – Matt MacPherson, Devin Berg

    Diváci: 18532
    bahis siteleri