Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:2 (0:2, 4:0, 2:0)
Edmonton Oilers
Středa 03.04.2019, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:07 Sven ANDRIGHETTO - 6:2
     
    55:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Jost vede dobou akci svého celku, k puku se před brankou po jeho přihrávce dostal SVEN ANDRIGHETTO. Jeho projektil zapadl přesně do brány. Na tohle už byl brankář krátký. Asistence: Tyson Jost a Gabriel Bourque.
    47:30 Alexander KERFOOT - 5:2
     
    47:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První konzultace s videem doporučila branku neuznat, následně si domácí vzali možnost výzvy a nechali situaci přezkoumat znovu. Tentokrát přišel z Toronta z NHL Situation Room jiný verdikt. Branka platí. ALEXANDER KERFOOT. Asistence: Gabriel Landeskog a Tyson Barrie.
    32:04 Colin WILSON - 4:2
     
    32:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hodně neobvyklé řešení zvolil COLIN WILSON. V útočném pásmu udělal kličku zády k brance a bekhendovou střelou do protipohybu překonal brankáře. Asistence: Matt Calvert a Ian Cole.
    27:43 Alexander KERFOOT - 3:2
     
    27:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Střela od modré čáry byla protečovaná před brankou, puk se dostal do míst, kde byl zcela volný ALEXANDER KERFOOT. Tomu stačilo doklepnout puk do odkryté branky. Asistence: Matt Nieto a Erik Johnson.
    25:56 Tyson BARRIE - 2:2
     
    25:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rázem je všechno jinak, je srovnáno na 2:2, TYSON BARRIE dostal přihrávku od Zadorova a jeho rána se ujala. Brankář Edmontonu své spoluhráče nyní nepodržel. Asistence: Nikita Zadorov.
    24:56 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    24:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase se domácí celek prosazuje, po dobré přihrávce se v přesilovce před branku dostal a povedenou střelou překonal brankáře NATHAN MACKINNON. Asistence: Gabriel Landeskog.
    13:01 Darnell NURSE - 0:2
     
    13:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají po nenápadné akci druhou branku. Tentokrát zakončoval z velmi ostré pozice DARNELL NURSE a jeho projektil k překvapení všech propadl domácímu brankář až za brankovou čáru. Asistence: Sam Gagner a Ryan Nugent-Hopkins.
    09:20 Milan LUCIC - 0:1
     
    09:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Matt Benning zakončoval střelou od modré čáry a jeho projektil skvěle před brankou tečoval MILAN LUCIC. Asistence: Matt Benning a Ryan Nugent-Hopkins.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 25. MacKinnon (Landeskog), 26. Barrie (Zadorov), 28. Kerfoot (Nieto, E. Johnson), 33. C. Wilson (Calvert, Cole), 48. Kerfoot (Landeskog, Barrie), 56. Andrighetto (Jost, G. Bourque) – 10. Lucic (Benning, Nugent-Hopkins), 14. Nurse (Gagner, Nugent-Hopkins)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, E. Johnson, Cole, Barrie, Zadorov, Nemeth – Kerfoot, MacKinnon, Compher – Landeskog, Söderberg, C. Wilson – Nieto, Jost, Calvert – Andrighetto, Brassard, G. Bourque.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Stolarz) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Sekera, Benning – Draisaitl, McDavid, Kassian – Gambardella, Nugent-Hopkins, Gagner – Lucic, Cave, Chiasson – Rattie, Malone, Currie.

    Rozhodčí: O'Rourke, Pollock – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 17.021
    thejrc.org