Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:2 (1:2, 0:0, 3:0)
San Jose Sharks
Středa 03.04.2019, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:30 Troy STECHER - 4:2
     
    58:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks si pojišťují výhru gólem do prázdné branky! San Jose prohrálo souboj o kotouč a tak se puku chopil TROY STECHER, který chtěl spíše vyhodit, ale naslepo z otočky se trefil přesně do hostující branky. Asistence: Alexander Edler.
    53:39 Markus GRANLUND - 3:2
     
    53:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí dávají druhý gól v krátké chvíli a je tu druhý obrat v dnešním zápase! Nahození Schallera skončila na pravé tyčce. V předbrankovém prostoru se následně první zorientoval MARKUS GRANLUND, který jen tak tak dokázal kotouč doklepnout do odkryté branky. Asistence: Tim Schaller a Alex Biega.
    51:18 Tanner PEARSON - 2:2
     
    51:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks vyrovnávají a toto utkání ještě bude hodně zajímavé! Po střele Erikssona měl sice Jones kotouč pod svou lapačkou, ale TANNER PEARSON ho ještě nějak prostrčit do branky. Po hodně dlouhé diskuzi je nakonec branka uznána. Asistence: Loui Eriksson a Bo Horvat.
    10:47 Joe PAVELSKI - 1:2
     
    10:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají první přesilovku a dokonávají obrat! Hosté nyní předvedli nádhernou kombinaci. Thornton poslal kotouč na Hertla, který našel volného JOEA PAVELSKIHO, který bez problémů doklepl kotouč do odkryté klece. Asistence: Tomáš Hertl a Joe Thornton.
    05:09 Kevin LABANC - 1:1
     
    05:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec puk vybojovali a odměnou jim je vyrovnání! Nahození Dillon dokázal tečovat KEVIN LABANC, který poslal kotouč do protipohybu Demka. Ten už nedokázal zareagovat a kotouč tak skončil v síti. Asistence: Brenden Dillon a Joe Thornton.
    01:28 Tanner PEARSON - 1:0
     
    01:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks začíná velmi aktivně a ihned jde do vedení! U nahozeného kotouče byl první Horvat, který ukázkovou zadovkou našel TANNERA PEARSONA, který celkem bez problémů překonal Jonese. Asistence: Bo Horvat a Loui Eriksson.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 2. Pearson (Horvat, Eriksson), 52. Pearson (Eriksson, Horvat), 54. M. Granlund (Schaller, Biega), 59. Stecher (Edler) – 6. Labanc (Dillon, J. Thornton), 11. Pavelski (Hertl, J. Thornton)


    Vancouver Canucks: Demko (Markström) – Edler (A), Biega, B. Hutton, Stecher, Q. Hughes, L. Schenn – Leivo, Pettersson, Boeser – Pearson, Horvat (A), Eriksson – Bärtschi, Gaudette, Spooner – Schaller, Beagle (A), M. Granlund.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Middleton, Burns, Vlasic, Heed, Dillon, Braun – Meier, Couture (A), Pavelski (C) – E. Kane, Hertl, Nyquist – Sörensen, J. Thornton (A), Labanc – Haley, Goodrow, Donskoi.

    Rozhodčí: Skilliter, Rehman – Cameron, Murchison
    bahis siteleri