Toronto – Tampa 1:3 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Montreal 2:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 7:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 0:3 (kon.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – San Jose 2:3 (kon.) | Vegas – Arizona 1:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Rytíři Kladno
Pátek 05.04.2019, 17:30 • Budvar aréna • Baráž o extraligu • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:17:01)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 37 – 32
    Střely mimo: 11 – 5
    Zblokované střely: 15 – 8
    Hity: 9 – 6
    Vhazování: 31 – 52
    Trestné minuty: 16 – 34
     
    Je konec! Motor sice mocně dotahoval čtyřbrankový náskok svého soupeře, ale vyrovnat nedokázal. Hned na začátku periody se dokázal prosadit Lukáš Endál, který využil přesilovou hru. Jihočeši poté tlačili, ale branku se jim dlouho nedařilo vstřelit. To se jim povedlo až deset vteřin před koncem, když se prosadil Zdeněk Doležal. Pro Motor to však bylo pozdě. Nakonec tedy padl o gól a s jeho vyhlídkami na postup z baráže to nevypadá moc dobře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Oddechový čas pro domácí.
    59:50 Zdeněk DOLEŽAL - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor sice střílí ještě jednu branku, ale vypadá to, že Kladno si tohle už pohlídá. ZDENĚK DOLEŽAL se dostal s kotoučem na úroveň kruhu a jeho parádní rána vymetla pavouky v bráně. Asistence: Karel Plášil.
     
    59:00
    Kladno mohlo dát gól do prázdné branky, ale samo se o puk připravilo. Tomáš Plekanec nedokázal zpracovat přihrávku, ovšem dnes to vypadá už jasně.
     
    58:36
    Budějovice to zkouší v šesti!
     
    57:44
    Antonín Melka chtěl nejspíše vypálit, ovšem jeho rána byla sražena domácí hokejkou a puk se ocitl za brankou. Motor má poslední šanci.
     
    57:14
    Zdeněk Doležal je na ledě! Odpykával trest za Šimánka.
     
    57:02
    Motor se pokusil zaútočit v oslabení. Nejprve Babka poslal moc prudkou přihrávku. Poté se k puku dostal Karabáček, jenž to zkusil bekhendem, ale gólman hostí měl vyrážečku přesně tam, kde jí mít měl.
     
    56:16
    Středočeši jsou v útočném pásmu, kde se snaží o kombinaci. Zatím je to však bez střelby, takže domácí gólman nemusel ještě zasahovat.
     
    55:32
    No, s akciemi domácího celku to nyní nevypadá vůbec dobře. Bude se totiž bránit a do konce utkání už chybí jen něco málo přes čtyři minuty.
     
    55:29
    Štěpán Bláha je na ledě!
     
    55:14
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jiří Šimánek – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    54:45
    Budějovicím se začíná značně krátit čas. Nyní pálil Karel Plášil, ovšem jeho bomba šla nakonec jen těsně vedle tyče. Kladno poté vyhazuje.
     
    54:10
    No, nyní se musel mít gólman hostí hodně na pozoru. Jeden z jeho spoluhráčů byl totiž nastřelený do zad, ovšem Cikánek si s odrazem poradil.
     
    53:39
    Středočeši začali své oslabení na výbornou. Gilbert neposlal zrovna dobrou přihrávku, takže Kladno se dostalo k puku a vyhodilo přes všechny čáry.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 33. Doktor (Pýcha), 41. Endál (Gilbert, M. Jandus), 60. Z. Doležal (Plášil) – 4. Redlich (J. Strnad, J. Říha), 8. Jágr (Plekanec), 26. Redlich (J. Strnad), 28. Lakos (Zikmund, Jágr)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (28. Strmeň) – Kutlák, Plášil, Pýcha, Pavlin, Vydarený, M. Jandus, Kachyňa – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Babka, Z. Doležal – Čermák, R. Přikryl, Heřman – Šimánek, Dančišin, Doktor.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Kehar, J. Říha, Zajíc, Nash, P. Hořava, Lakos – Zikmund, Plekanec, Jágr – J. Strnad, Vampola, Redlich – Svedlund, Machač, Melka – Š. Bláha, T. Kaut, Hajný – Jelínek.

    Rozhodčí: Hodek, Hribik – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    ocianews.com