CSKA Moskva – Petrohrad 3:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (1:0, 1:0, 1:0) Stav série: 3:2
SKA Petrohrad
Pátek 05.04.2019, 18:30 • CSKA Ice Palace • Play-off KHL • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům hokeje. Semifinále KHL je v plném proudu a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat další duel semifinálové série mezi týmy CSKA Moskva a SKA Petrohrad.
     
    1. zápas série – 1:0 na zápasy

    Moskevské CSKA díky lepšímu postavení v základní části mělo výhodu prvních dvou utkání na vlastním ledě. Od patnácté minuty však vedli hráči Petrohradu 1:0, Moskvané stihli v osmnácté minutě srovnat. Ve druhé třetině dal rozdílový gól Grigorenko a poslal tak moskevský celek do vedení. No a to si domácí udrželi až do konce duelu, takže se v sérii ujali vedení domácí hráči.
     
    2. zápas série – 2:0 na zápasy

    Druhé utkání už lépe začali hráči CSKA a ve druhé třetině vedli už 2:0. Nikita Gusev však na konci prostřední části hry snížil na rozdíl jediné branky a Petrohrad tak měl stále šanci se zápasem něco udělat. Pak ale přišla padesátá minuta a Těleginův gól, který znamenal další bod v sérii, protože se nakonec už hosté neprosadili a měli před cestou do Petrohradu co dohánět.
     
    3. zápas série – 2:1 na zápasy

    První dějství bylo na petrohradském ledě hodně opatrné a vypadalo to, že skončí bez jediného vstřeleného gólu. Opak však byl pravdou. Pouhou vteřinu před vypršením první části hry poslal CSKA do vedení Karnauchov a s domácími to nevypadalo dobře. Ve druhé třetině to na sebe vzal Barabanov a dokázal srovnat. Nakonec utkání došlo do prodloužení, a to v jeho třinácté minutě rozhodl Prochorkin, díky němuž tak SKA snížilo stav série na 1:2 z pohledu domácího Petrohradu.
     
    4. zápas série – 2:2 na zápasy

    Druhý zápas na ledě Petrohradu se vyvíjel podobně jako ten první. Hosté se také v první části hry dostali do vedení zásluhou Naumenkova. Avšak Prochorkin ve druhém dějství srovnal. Ve třetí třetině pak přišly slepené branky Petrohradu, které od sebe dělila necelá minuta. Nejprve strhl vedení na domácí stranu Gusev a po něm se hned trefil Plotnikov. Vedení 3:1 si už Petrohradští pohlídali a srovnali tak sérii na 2:2. V semifinále se tak udrželi a nyní budou bojovat stejně jako dnes domácí CSKA o mečbol.
     
    Československá stopa v utkání

    Československou stopu v tomto duelu nezaznamenáme. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Nestěrov (A), Blažijevskij, Dahlbeck, M. Robinson (A), Naumenkov, Marčenko, A. Romanov – Kaprizov, Vey, Grigorenko – Kalinin, Andronov (C), Tělegin – Al. Popov, Šalunov, Okulov – Slepyšev, Světlakov, Mamin – Rtiščev.

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Bogdanov) – Gavrikov (A), Rundblad, Chafizullin, A. Bělov, Rukavišnikov, Hersley, Zub – N. Gusev, Prochorkin, Barabanov – V. Tichonov, Byvalcev, S. Plotnikov (A) – Jakupov, Koskiranta, Karpov – Kablukov, M. Malcev, Ketov (C) – Žuk.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Zacharenkov, Sadovnikov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky už vstupují na ledovou plochu a po zaznění ruské hymny už bude moci samotné utkání začít.
     
    A v Moskvě už jsou slyšet první tóny hymny Ruské federace.
     
    Oficiality zápasu jsou za námi, kapitáni si podali ruce se všemi sudími a jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hostům se nepovedla první akce zápasu a do rychlého protiútoku šli domácí. Za mohutného skandování domácích fanoušků tak zakládají svůj první útok.
     
    00:37
    Chvilku se CSKA zdrželo v pásmu Petrohradu, ale obrana hostů dokázala zakročit proti pokusu Šalunova a dostala kotouč pod kontrolu.
     
    01:05
    Zpětná přihrávka na Popova nevyšla. Hosté sebrali odražený kotouč a na druhé straně zblízka zahrozil Nikita Gusev, avšak proti Sorokinovi neuspěl. Nicméně Petrohradští stále obléhají domácí klec.
     
    01:52
    Další nepřesný útočný manévr domácích, hosté šli do rychlé akce na opačné straně, ale Koskiranta se unáhlil a svou střelu poslal jen vysoko nad Sorokinovu branku.
     
    02:57
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., hákování).
     
    03:02
    Hosté jako první mají k dispozici přesilovou hru a už se usadili v útočném pásmu. Pokusí se tak početní výhodu využít.
     
    03:49
    Šalunov vystřelil, jeho pokus ale obrana domácích dokázala zastavit a okamžitě vyhodila puk až před Šesťorkina. Hosté tak další akci zakládají od svého brankáře.
     
    04:30
    Další osvobození Moskvanů a početní nevýhoda CSKA se tak už hodně krátí. Vypadá to, že ji domácí hokejisté zvládnou.
     
    04:57
    CSKA se ubránilo a je už v plném počtu.
     
    05:11
    Ivan Tělegin si sjížděl do prostoru mezi kruhy, kde byl chvíli nikým nehlídán. Avšak nedostal přihrávku od žádného ze spoluhráčů, akce CSKA je tak velmi rychle u konce.
     
    05:39
    Vhazovalo se v pásmu CSKA, hosté však puk neudrželi a ten se dostal do středního pásma. Ovšem Petrohradští si pro něj dojeli a vrátili se zpět. Plotnikov pak ohrozil Sorokina, který uspěl.
     
    06:06
    Po dalším Sorokinově zákroku je hra přerušena a vhazovat se bude opět před jeho brankou. To vše ale až po komerční přestávce, která nyní následuje.
     
    06:13
    Arťom Zub nepustil Lindena Veye před Šesťorkinovu branku a dostal puk do neutrální zóny. Hosté tak mohou znovu zaútočit.
     
    07:07
    Jenže poté ztratili kotouč, po levém křídle pláchl před Šesťorkina jeden z domácích hokejistů, jeho svižná střela ale končí pouze vedle jeho branky.
     
    07:37
    Domácí střídají, Moskvané tak zakládají akci od Sorokina a míří dopředu.
     
    07:55
    Propadli však ve středním pásmu, Ketov získal puk a obrátil hru před brankáře CSKA. Tam z pravé strany nebezpečně vystřelil llja Kablukov, proti jehož projektilu zasáhl jeho jmenovec Sorokin.
     
    08:45
    Agilní Petrohrad na nic nečekal a opět posunul kotouč do útočného pásma. Jenže Byvalcev zblízka nepřesně vystřelil a hosté přicházejí o puk.
     
    09:41
    Roman Rukavišnikov dostal kotouč na modrou čáru, kde si srovnal černou gumu a poté ji odpálil až na Sorokina. Ten však pohotovým zákrokem opět kryje petrohradský pokus.
     
    10:26
    Jsme za polovinou první třetiny a stav je stále bezbrankový. Oba celky ale hrají velmi svižně a snaží se strhnout vedení na svou stranu. Oba gólmani jsou však zatím velmi pozorní.
     
    11:09
    Marčenko nenápadně vystřelil z pravého kruhu zpoza hostující obranu, Igor Šesťorkin zasáhl a připsal si veledůležitý zákrok. Po něm raději hru přerušil.
     
    11:30
    Mihail Malcev podél pravého mantinelu pronikl do domácího teritoria, ale tísnil ho obránce CSKA, jenž ho pak nepustil vůbec k ničemu.
     
    11:59
    Na druhé straně Slepyšev z otočky našel přihrávkou spoluhráče, který stál v mezikruží, ale kotouč nedokázal ideálně trefit. Domácí se stále drží v útočném pásmu a hrozí před Šesťorkinem.
     
    12:50
    Další snaha hostů otočit hru. Jenže domácí hráči velmi dobře pokryli střední pásmo a nedovolili soupeři, aby se dostal do blízkosti jejich branky.
     
    13:31
    Jarno Koskiranta nyní hodně vystrašil Sorokina, vyslal na něho prudkou ránu z prostoru pravého kruhu, ale domácí brankář pohotovým zákrokem tuto zastavil. Hra je opět přerušena a pokračovat bude po další komerční přestávce.
     
    13:38
    Po ní se před petrohradskou svatyni dostali domácí hráči, vyslali na Šesťorkina další střelu, znovu to však bylo spíše nepřesné. Hostující gólman tak tentokráte nemusel zasahovat.
     
    14:22
    Mat Robinson napřáhl od modré čáry, jeho dělovka se zastavila o obránce hostů, který tak výrazně pomohl svému brankáři, jenž tak mohl být znovu v klidu.
     
    15:40
    Po dalším obléhání hostující branky byla hra přerušena a vhazovat se bude po pravé ruce Igora Šesťorkina.
     
    16:06
    A další snaha domácích, kteří ožili ještě více a tlačí se před petrohradskou klec. Obrana si ale poradila a poslala kotouč do neutrální zóny.
     
    16:47
    Viktor Tichonov se napřáhl v prostoru mezi kruhy, ovšem proti jeho střele zasáhl hokejka jednoho z beků CSKA a i on pomohl Sorokinovi.
     
    17:55
    Série nepřesností ve středním pásmu zastavila akce hostů, která nakonec nebyla úspěšná.
     
    18:25
    Malcev se prosmýkl podél levého mantinelu až před Sorokina, nakonec se mu nepovedlo zakončit.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru první části hry otevírají domácí hokejisté skóre. Od zadního mantinelu poslal přesnou přihrávku do prostoru mezi kruhy Maxim Mamin a toho dokonale využil MAT ROBINSON, jenž svižnou střelou poslal puk pod víko Šesťorkinovy branky – 1:0. Asistence: Maxim Mamin.
    19:16 Mat ROBINSON - 1:0
     
    19:50
    Hosté se ještě pokusili zahrozit před domácí brankou, leč neúspěšně. První dějství je tak minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní to už vypadalo, že skončí bez branek, ale opak byl pravdou. Ve dvacáté minutě strhl vedení na domácí stranu Robinson a CSKA tak má náskok o jednu branku. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 19:21.
     
    Střely na branku: 4 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Domácí hned zatlačili svého soupeře v jeho pásmu, posilněni vedoucí brankou do šatny avšak Šesťorkina nijak zvlášť neohrozili.
     
    20:44
    Hosté svůj první útok druhé části hry taktéž nezvládli a po špatné rozehrávce nabízejí útočnou akci domácímu celku.
     
    21:15
    Zakázané uvolnění CSKA a hra se stěhuje před branku Ilji Sorokina. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    21:56
    Petrohradští hned otočili hru na opačnou stranu, Ilja Kablukov to zkusil z pravého kruhu, ale jeho pokus byl opět neúspěšný a končí na pozorné obraně moskevského CSKA.
     
    22:13
    Maxim Mamin pálil z levého kruhu a jeho pokus Šesťorkin srazil holí a puk se dostal do ochranné sítě. Hra je přerušena a znovu se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    22:48
    Plotnikov našel úplně volného Viktora Tichonova mezi kruhy, ten však před Sorokinem pouze promáchl. Nebyl tak daleko od vyrovnání, pokud by ovšem ideálně puk trefil.
     
    23:50
    Domácí se poté dostali s pukem do středního pásma. Robinson pak nemohl pokračovat dále, hosté ho zastavili. Jenže hráči v červených dresech se do teritoria Petrohradu dostali záhy zase zpátky.
     
    24:13
    Ivan Tělegin neměl rychlost a do prostoru mezi kruhy tak nestihl najet, aby zachytil puk, jenž byl chvíli před Šesťorkinem volný.
     
    25:12
    Hosté se stále marně snaží o vyrovnání, které zatím nepřichází. U puku jsou nyní domácí, kteří ho vybojovali u pravého hrazení. Hned s ním bruslí do útočného pásma.
     
    26:27
    Linden Vey poslal křížnou přihrávku do jízdy svému spoluhráči, ale Robinson na kotouč nakonec vůbec nedosáhl a ke střele se tak nemohl dostat.
     
    27:13
    Rodila se další šance domácích, kteří však Šesťorkina nepřekonali.
     
    27:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale ano a domácí jdou do dvoubrankového náskoku. Světlakov přihrál puk do mezikruží a hned na to se střelou švihem MAXIM MAMIN nemýlil. Podruhé je tak Igor Šesťorkin dnes překonán, naopak Sorokin na domácí straně stále drží čisté konto – 2:0. Asistence: Andrej Světlakov a Kirill Kaprizov.
    27:29 Maxim MAMIN - 2:0
     
    28:41
    Hosté po reklamní pauze, která byla před malou chvílí, znovu neudrželi puk v obranném pásmu a domácí měli další šanci. Nakonec si však brankář Petrohradu poradil.
     
    29:14
    Domácí nahodili puk z obranné třetiny do středního pásma a odcházejí v rychlosti střídat.
     
    29:27
    Ivan Tělegin objel branku soupeře a poté předložil puk těsně před Šesťorkina, ale dva najíždějící spoluhráči ho překonat nedokázali. Hostující brankář další tlak domácích ustál a po zisku puku pak hru přerušil.
     
    30:00
    Jsme přesně v polovině základní hrací doby, domácí stále vedou rozdílem dvou gólů. Hosté se tak snaží s utkáním něco udělat. Kontaktní branka by jistě přišla vhod.
     
    30:49
    Maxim Šalunov na druhé straně střílel z levého kruhu, puk se dostal až do blízkosti Šesťorkina, proskákal ale pouze i obráncům Petrohradu.
     
    31:21
    Domácí hala bouří, žene své hokejisty k další akci a domácí hráči to slyší. Znovu zahrozili před hostující klecí, ale brankář SKA zakročil a puk hned poslal spoluhráčům.
     
    32:24
    Andronov sjel od zadního mantinelu až před Šesťorkina, jeho lehká střela končí pouze na jeho holi. Následně pak obrana Petrohradu uklidňuje hru a pomalu se dostává do útočného pásma.
     
    34:03
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    34:20
    Domácí hráči se uhnízdili v pásmu Petrohradu a opět rozvíjeli další akci, ale hosté se dostali na kotouč a ten poté vyvezli na opačnou stranu.
     
    34:55
    Nedokázali však vůbec vystřelit, ztratili puk a s ním se před petrohradskou klec vydali zase hráči CSKA. Ti jsou v posledních chvílích hodně aktivní, aby ne. Dvoubrankový náskok jim vlil ještě více krve do žil.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nail Jakupov – 2 min., sekání).
     
    35:25
    Hostující Jakupov nyní zbytečně oslabil hosty a domácí mají další možnost navýšit své vedení v přesilové hře.
     
    35:56
    Až nyní se však dokázali dostat do pásma a už roztáčejí kolotoč před brankou Šesťorkina. Ten musí být společně s obranou hodně pozorný.
     
    36:36
    Girgorenko pálil z pravé strany a puk prolétl za Šesťorkina a cinkl o tyčku jeho branky!
     
    37:06
    Jakupov je na ledě a hosté jsou tak v plném počtu.
     
    37:39
    Nikita Gusev si na pravém kruhu klepl o přihrávku, té se ale nedočkal a hosté pak i o puk přišli. Rychle se tak vrací zpět do obrany, neboť domácí míří do útoku.
     
    38:15
    Avšak tentokráte si mohl Šesťorkin vydechnout, pokus Andronova mířil jen vedle jeho branky.
     
    38:41
    Konstantin Okulov se toho nebál, objel obránce Petrohradu a zakončoval v mezikruží. Jeho pokus však mezi třemi tyčemi neskončil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:26
    Mat Robinson od modré čáry posunul puk před branku hostů, kde však nikdo z jeho spoluhráčů nezakončil.
     
    39:50
    U puku jsou nyní hosté a ještě to zkusí, ale spíše se už v této části hry nic nestane a druhá třetina spěje do svého konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm domácí navýšili své vedení, když se mezi tři tyče trefil Mamin. Domácí CSKA vařilo svého soupeře v jeho pásmu, hosté už ale neinkasovali. Ve třetí třetině, která začne přibližně ve 20:10, se tak pokusí se zápasem ještě něco udělat, chtějí-li uspět.
     
    Střely na branku: 14 – 12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Jdeme do třetí třetiny, u puku jsou hosté a už s ním jsou v útočném pásmu. Ovšem domácí je ke střele vůbec nepustili.
     
    40:33
    Nikolaj Prochorkin vystřelil směrem k brance domácích, jeho pokus však skončil mimo tři tyče.
     
    40:53
    Dinar Chafizullin vyhrál vhazování v útočném pásmu, ale jeho střela skrze obranu domácích nevyšla. Domácí tak mohou s pukem, který získali, otočit hru na druhou stranu.
     
    41:20
    Šalunov si nabruslil do blízkosti Šesťorkina, avšak zakončit před ním se mu nepodařilo.
     
    42:27
    Rundblad to zkusil nenápadnou střelou od modré čáry, poté se před Sorokinem strhla mela, ten chvíli nevěděl, kde je kotouč. Nakonec ho ve zmatku u jeho brankoviště sám zachytil.
     
    43:27
    Anton Slepyšev hned poté ujel podél pravého hrazení a z vrcholu pravého kruhu vyslal prudkou střelu, kterou lapil Šesťorkin. Hned na to nechal hru přerušit.
     
    44:00
    Zakázané uvolnění Petrohradu a hra se stěhuje znovu zpátky před Igora Šesťorkina. Bude se tak vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    44:24
    Nail Jakupov se zjevil mezi kruhy, poté dostal přihrávku a v pokleku zakončoval z první. Jeho projektil však dokázal zastavit Ilja Sorokin.
     
    45:12
    Hosté zvyšují tempo hry a snaží se o kontaktní branku, která by je mohla vrátit zpátky do hry. Zatím jsou ale domácí hokejisté v čele s brankářem proti.
     
    45:51
    Plotnikovova rána končí opět na Sorokinovi. Puk se dostal zpět na hokejky hostů, kteří ale další akci už nezvládli a před brankou CSKA ani nevystřelili.
     
    46:55
    Nikita Gusev vyslal na Sorokina hodně nepříjemnou střelu, ovšem domácí brankář dokázal pohotově zasáhnout a znovu hodně podržel svůj tým a nulu na svém kontě. Hra je přerušena a následuje komerční pauza.
     
    47:17
    Robinson napálil puk od modré čáry a hned u branky Šesťorkina dorážel Sergej Kalinin, ale hostující brankář znovu uspěl a puk ukryl pod lapačkou. Znovu přerušuje hru.
     
    48:08
    Domácí neudrželi puk a hosté šli do rychlé akce na druhé straně. Ta ale končí další neúspěšnou střelou.
     
    48:40
    Prochorkin neuspěl proti Sorokinovi. Puk se pak odrazil k Grigorenkovi. Ten podél levého mantinelu dobruslil až na levou stranu, svižnou ránou však hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    49:39
    Zakázané uvolnění domácích. Hra se tak přestěhuje před Sorokina a hosté prakticky zadarmo získali útočnou třetinu.
     
    50:29
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Kirill Kaprizov – 2 min., podrážení).
     
    50:38
    Hosté už zakládají svou první přesilovkovou akci od vlastního brankáře.
     
    50:59
    Jenže domácí je zabrzdili ve středním pásmu a poslali puk až před Šesťorkina. Hned na začátku tak pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    51:31
    A znovu se CSKA osvobozuje. Zatím se hráči Petrohradu nedostali do přesilovkového rozestavení před brankou Ilji Sorokina.
     
    51:55
    Až nyní a hned z toho byla střela Prochorkina, která však končí pouze na připraveném brankáři moskevského CSKA.
     
    52:20
    Domácí se dostali na kotouč a hned ho vyhazují až před branku hostů. Tohle oslabení už zvládnou.
     
    52:29
    Moskvané jsou v plném počtu.
     
    53:18
    Roman Rukavišnikov od Šesťorkina zakládá akci Petrohradu. Hostům už začíná velmi rychle utíkat čas, domácí se už příliš nikam neženou a drží puk co nejdále od své branky.
     
    54:03
    Ne, Petrohradu dnes prostě nejde nic. Znovu byli hosté zastaveni už před útočnou modrou čárou a do ohrožení domácí branky se tak Petrohradští nedostali.
     
    54:44
    A domácí pouze vyhodili puk ze středního pásma do toho útočného a odcházejí vystřídat.
     
    55:28
    Hosté se jali do další akce, avšak ta končí jako už poněkolikáté zase zmarem. Obrana CSKA sebrala puk a míří s ním na opačnou stranu.
     
    56:14
    Tichonov neudržel puk u modré čáry, ten mu odskočil a měl to na dlouhou hůl. Místo toho ho sebral další domácí hráči a poslal zase do středního pásma.
     
    57:10
    Gusev poslal puk na Zuba, ten s ním nabruslil před domácí klec, ale hráči CSKA ho ke střele zase nepustili.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:18
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:18
    Šesťorkin je na střídačce, Petrohrad to zkouší se šesti bruslaři v poli. Hosté opravdu nemají co ztratit.
     
    59:00
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté neudrželi puk v útočném pásmu, k němu se dostal SERGEJ ANDRONOV a žabkou ho z vlastní obranné třetiny poslal do prázdné branky – 3:0. Je hotovo. Domácí už pomalu mohou začít slavit mečbol v sérii. Asistence: Alexej Marčenko.
    59:00 Sergej ANDRONOV - 3:0
     
    59:40
    Puk mají sice na hokejkách hosté, nicméně zápas se už pouze dohrává.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí potřetí v sérii využívá výhodu domácího prostředí a ujímá se v sérii opět vedení. Nyní už hráči CSKA mají k dispozici první mečbol, který se pokusí využít už v neděli na ledě Petrohradu. SKA se však rozhodně ještě nevzdává a na svém ledě se pokusí o setrvání v sérii.
     
    Střely na branku: 21 – 19
     
    Československá stopa v utkání

    Československou stopu jsme v tomto duelu nezaznamenali. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:48:04)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. M. Robinson (Mamin), 28. Mamin (Světlakov, Kaprizov), 59. Andronov (Marčenko)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Nestěrov (A), Blažijevskij, Dahlbeck, M. Robinson (A), Naumenkov, Marčenko, A. Romanov – Kaprizov, Vey, Grigorenko – Kalinin, Andronov (C), Tělegin – Al. Popov, Šalunov, Okulov – Slepyšev, Světlakov, Mamin – Rtiščev.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Bogdanov) – Gavrikov (A), Rundblad, Chafizullin, A. Bělov, Rukavišnikov, Hersley, Zub – N. Gusev, Prochorkin, Barabanov – V. Tichonov, Byvalcev, S. Plotnikov (A) – Jakupov, Koskiranta, Karpov – Kablukov, M. Malcev, Ketov (C) – Žuk.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Zacharenkov, Sadovnikov
    CSKA Moskva 4 3 Petrohrad
    #1 Čtvrtek 28.03.2019 • 17:30
    CSKA Moskva - Petrohrad 2:1
    #2 Sobota 30.03.2019 • 15:00
    CSKA Moskva - Petrohrad 3:1
    #3 Pondělí 01.04.2019 • 18:30
    Petrohrad - CSKA Moskva 2:1 po prodl.
    #4 Středa 03.04.2019 • 18:30
    Petrohrad - CSKA Moskva 3:1
    #5 Pátek 05.04.2019 • 18:30
    CSKA Moskva - Petrohrad 3:0
    #6 Neděle 07.04.2019 • 16:00
    Petrohrad - CSKA Moskva 3:2
    #7 Úterý 09.04.2019 • 18:30
    CSKA Moskva - Petrohrad 3:1
    thejrc.org