Oostende – Beerschot 2:1 (kon.) | Westerlo – Sint-Truiden 2:2 (kon.) | St.Gilloise – Waasland-Beveren 5:1 (kon.)
Mouscron – Cercle Brugge 2:3 (kon.) | Genk – Gent 2:1 (kon.)
konec
KRC Genk
2:1 (2:0)
KAA Gent
Sobota 06.04.2019, 20:30 • Luminus Arena, Genk • Belgická liga • O titul
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že KRC Genk dělá další krok k titulu, když poráží KAA Gent 2:1, se s Vámi loučí a hezký sobotní večer přeje Tomáš Lysý. (22:31:34)
     
    Rozhodující situace zápasu se odehrála na konci prvního poločasu, kdy nejprve zahrál rukou ve vápně hostující Dylan Bronn a sudí po konzultaci nařídil pokutový kop, který Ruslan Malinovskyj proměnil. O čtyři minuty později, v první minutě nastaveného času, pak Ruslan Malinovskyj výbornou střelu z vápna poslal míč ke vzdálenější tyči. Ve druhém poločasu se na gól čekalo dlouho. Šance měli jak domácí, tak hosté, ale buď se vyznamenávali gólmani, nebo zvonila branková konstrukce, tak jako po střelu domácího ita v 70. minutě. Drama přišlo v 87. minutě, kdy Timothy Derijck využil Sörlothovu přihrávku ke střele také z hranice vápna, která šla přesně k tyči. Hosté se pak možná mohli cítit nazlobení, protože další ruka ve vápně se tentokrát nepískala. Závěr se ještě trošku natáhl a z původních pěti nastavených minut jich bylo devět, když v 94. minutě obdržel červenou kartu Malinovskyj za možná neúmyslné nakopnutí Verstraeteho v pádu do obličeje. Na výsledek zápasu už ale nemělo vyloučení vliv – 2:1.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+9
    A protože následný a také poslední útok hostí končí nepovedenou střelou Stallone Limbombeho hodně vedle levé tyče, je tady konec utkání.
     
    90+8
    Domácí celek ještě zásluhou Gana vybojoval faul u pravého rohu.
     
    90+7
    Hosté zkusili ještě jeden útok, ale jejich kombinace nekončí ani střelou, ani rohem, ale jen odkopem od branky Vukoviće.
     
    90+5
    Verstraete je ošetřován, bude tedy nastaveno výrazně více než signalizovaných pět minut.
    90+4. Červená karta pro Ruslana Malinovského
     
    90+4
    Na domácím záložníkovi byli nalepení dva hráči soupeře. Birger Verstraete ho pořádně držel za dres a povalil ho na zem, přičemž nejprve spadl Verstraete, poté šel k zemi Malinovskyj. Autor dvou gólů Genku vzápětí již vleže máchl kopačkou směrem na hlavu soupeře. Těžko říct, zda úmyslně nebo nikoliv, ale sudí posoudil tento moment jako úmysl a dává Malinovskému rovnou červenou kartu.
     
    90+3
    Ruslan Malinovskyj rozehrál roh nakrátko pro spoluhráče a bude se snažit ušetřit čas.
     
    90+3
    A možná i díky tomu jsou nyní domácí odměněni fotbalovým bohem tím, že mají rohový kop a znovu ušetří pár desítek sekund.
     
    90+2
    Uronenovi se ale musí dát ke cti, že zbytečně neležel na trávníku, zvedl se a hra mohla pokračovat. Sympatické gesto.
     
    90+2
    U střídaček přišel zcela zbytečný faul hostí na Jere Uronena, což samozřejmě hráči domácích vítají. Ne tak docela kvůli spoluhráči, jenž nyní pocítil bolest, ale kvůli ušetření času.
     
    90+1
    Roman Jaremčuk zkusil střelu z pětadvaceti metrů, byl na středu hřiště. Ale mířil jen doprostřed branky, takže s jeho střelou neměl Vuković problém.
     
    90
    Ve druhém poločasu bude nastaveno pět minut.
     
    90
    Po rohu propadl míč na hranici penalty pro Bezuse, který vystřelil a Vuković se spoluhráčem zastavili balon kousek od brankové čáry.
     
    89
    Hosté nyní mohou být zřejmě oprávněně nazlobení, jelikož centrovaný míč se otřel o ruku jednoho z domácích hráčů a tady se také možná mohla pískat penalta. Ale tentokrát se sudí neradí ani u videa, vše dobře viděl, a potvrzuje svůj předešlý verdikt – rohový kop.
     
    88
    Ihned poté následuje střídání domácích, když se loučí Mbwana Samatta a na jeho místo jde Zinho Gano.
     
    87
    Gent právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na drama! Po rohu dostali hosté míč znovu do ohně, kde Sörloth přistrčil míč na hranici vápna pro TIMOTHYHO DERIJCKA a ten se trefuje přesně k pravé tyči. Vuković se tentokrát natahoval marně.
     
    86
    Neuplynulo ani třicet sekund a po dlouhém odkopu od branky hostí se míč dostal na druhou stranu, kde Gent vybojoval rohový kop.
     
    86
    Hned z protiútoku vyslal ránu z pětadvaceti metrů na branku domácí špílmachr Ruslan Malinovskyj, ale hattrick se mu zkompletovat nepodařilo.
     
    85
    Stejně jako nyní, když Jaremčuk krásně vyslal míč uličkou do vápna pro Stallone Limbombeho, jehož střelu z levé strany výborně vytěsnil Vuković na rohový kop.
     
    85
    Defenzíva Genku ale byla opět pozorná a domácí se zase o něco více přiblížili třem bodům.
     
    84
    Faul domácích, přímý volný kop bude posílat z levé strany do vápna Birger Verstraete.
     
    83
    Nyní si po pravé straně naběhl do pokutového území Arnaud Souquet, jenž si ale ve finále nezpracoval míč ideálně, předkopl si ho dopředu a Danny Vuković byl u balonu výrazně blíže.
     
    82
    Po krátké hrací prodlevě opět můžeme pokračovat.
     
    81
    Jedna z nich ale byla hodně špatná a Genk nebyl dalek od třetí branky. Ve vápně totiž převzal přihrávku z levé strany Bryan Heynen, který placírkou zakončoval k pravé tyči. Do střely mu ale obětavě padl Timothy Derijck a musí být lehce ošetřován.
     
    80
    Ale ani na druhé straně Gent se nedostal do ohrožení soupeřovy branky, byť si před brankou vyměnili jeho hráči několik nahrávek.
     
    79
    Domácí kombinovali před brankou Kaminského, ale chtěli zavést míč až přímo do kuchyně, což ale bylo na škodu.
     
    76
    Třetí roh už domácí odvrátili bez problémů a nyní zastavil rodící se protiútok z fotbalové dílny Junyy Ita záložník Stallone Limbombe, který střídal chvilku před zahráním tří rohů Gentu v řadě.
     
    76
    A třetí roh hostí, znovu z levé strany.
     
    75
    Roh šel na bližší tyč, kde byli obránci domácích a je z toho další rohový kop.
     
    75
    Centrovaný míč hostí odvrací domácí obrana na rohový kop.
     
    75
    Střídání i na domácí straně. Hřiště opustí kapitán Leandro Trossard, jenž dnes podal velice obětavý výkon, a nahrazuje ho Joseph Paintsil.
     
    74
    Dvojí střídání hostí. Z placu jde Brecht Dejaegere, kterého nahradí Stallone Limbombe. Dalším střídajícím je Jonathan David, který na závěrečných 18 minut přepustí místo Giorgimu Čakvetadzemu.
     
    73
    Vznikla zejména kvůli tomu, že Dewaest šel od míče zády k rozehrávajícímu Bezusovi jen velmi pomalu a na druhou stranu hráč hostí nečekal na pokyn sudího s rozehráním. Takže bude následovat karta na obou stranách.
     
    72
    Dewaest nyní jasně tělem skolil Brechta Dejaegereho. Ale vůbec se mu to nelíbí a ihned vznikla menší potyčka.
     
    72
    Trossard na pravé straně napadá, co mu nohy stačí, leč nyní mu jeho rychlý pohyb nestačil a dopředu míří Souquet.
     
    71
    Z prvního rohu se nic nestalo, je tu roh druhý, nyní z levé strany a opět pro domácí.
     
    70
    Balon navíc rychle putoval po pravé straně na Junyu Ita, který si to s ním namířil do vápna, vyhnul se dvěma hráčům a jeho střela v pádu orazítkovala pravou tyčku branky! Následuje rohový kop.
     
    70
    Domácí se mohli dostat přihrávkou Bergeho do problémů, ale výborně vše vyřešil Maehle, který se nezalekl dvou napadajících hráčů a vzal jim míč.
     
    69
    Znovu v akci Leandro Trossard, který ale nemohl nyní dlouhý míč zastavit. Měl k němu o poznání daleko, i když ukázal tedy hodně rychlý sprint.
     
    69
    A následuje opět útok na druhé straně, který ale končí faulem Trossarda před vápnem.
     
    68
    Centr Verstraeteho z levé strany dobře vyboxoval Vuković, další situaci si už domácí ohlídali.
     
    67
    A dobrý zákrok přišel i na druhé straně, a to v podání domácího obránce Maehleho, který hrudí zblokoval dlouhou přihrávku vzduchem na nabíhajícího hráče soupeře.
     
    66
    Junya Ito se vůbec nerozpakoval a byť z velkého úhlu, tak vyslal střelu z levé strany na bližší tyč. Musel přijít dobrý zákrok Kaminského.
     
    65
    A nyní už žlutá karta přichází po tom, co Nana Asare, který mohl dát první branku zápasu – ale trefil tyč, na půlce hřiště takticky zastavil rychlý protiútok, který vedl Junya Ito.
     
    64
    Další slušný zákrok Danny Vukoviće, který vytáhl střelu Romana Jarenčuka. Forvard hostí střílel pět metrů před vápnem k levé tyči, kam se gólman Genku dobře položil.
     
    63
    Asare neodpálil jednoduše míč dopředu, ale na vápně kombinoval se spoluhráčem Bronnem. Nakonec se ale z ošemetné situace dostal a vzápětí je pískán faul domácích.
     
    62
    Roman Bezus si zahraje na poslední zhruba půl hodinu místo Andersona Esitiho.
     
    62
    Jere Uronen přenechal na levém rohu vápna míč pro Leandra Trossarda, který jej zkoušel zatočit do levé šibenice. Nakonec domácímu kapitánovi chyběl zhruba metr.
     
    61
    Dobře posílal Malinovskyj míč do ohně. Kaminski musel vyběhnout ven z branky až na penaltový puntík, vcítit se do vzduchu a nakonec dokázal balon vyboxovat.
     
    60
    Junya Ito předvedl rychlý kontr, jen co se na půlce hřiště dostal k míči. Akce Genku nakonec končí rohovým kopem, který rozehraje Ruslan Malinovskyj.
     
    59
    Dlouhý míč dostal na levou stranu Jaremčuk který si jej zpracoval a ještě kličkou oklamal hráče soupeře, ale poté přišel hodně špatný a přetažený centr.
     
    59
    Připravuje se první změna v sestavě, a to na straně hostí.
     
    58
    Po rohu si už může Danny Vuković oddechnout, je z něho jen odkop od branky.
     
    57
    Až nyní a hned to bylo hodně nebezpečné. Alexander Sörloth si naběhl na centrovaný míč a hlavičkou mířil pod břevno, ale gólman Danny Vuković vytáhl balon také hodně dobrým zákrokem na roh.
     
    55
    Hosté nyní jsou více na půli soupeře, ale k přímému ohrožení branky se zatím nedostali.
     
    53
    Leandro Trossard dostal míč těsně před vápnem, nerozpakoval se a hezky vystřelil, ale přišel ještě hezčí zákrok Kaminského, který rukou vyrazil míč nad branku a tudíž i na rohový kop.
     
    53
    Žlutá karta ještě nenastává, i když nyní si o ní Jonathan David výrazně říkal, když nedovoleně zastavil protiútok domácích na středu hřiště.
     
    52
    Jonathan David si všiml, že má před sebou kvanta volného místa. Proto ze třiceti metrů napřáhl, jenže zamířil vysoko nad. Zdálo se mi, že jeho pokus byl navíc lehce sražen domácími nad branku, ale nestalo se tak.
     
    51
    Z rohu se nic nestalo, hosté to musí zkusit znovu od středového kruhu.
     
    50
    Dobrý zákrok zřejmě Uronena, jenž rychle odkopl míč na roh a zabránil tak možnému centru hostí ve skluzu do vápna.
     
    49
    Nana Asare byl držen za dres Dewaestem, což sudí viděl a píská faul proti domácímu týmu.
     
    48
    Uvidíme, jak se hosté ve druhém poločasu vzpamatují z konce poločasu prvního, který se jim vůbec nevydařil. Zatím nevypadá, že by se nějak moc pouštěli do útočení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:32.
     
    První poločas je u konce a viděli jsme dobrou podívanou. Ze začátku byli lepší domácí, poté převzali iniciativu hosté. Chvilku se hrálo také nahoru – dolu, prostě diváci se museli bavit. Při hostující aktivitě orazítkoval v sedmnácté minutě tyčku Asare, který málem brankovou konstrukci přerazil. Domácí zahrozili přímým volným kopem Malinovského, který ale výborně vyrazil gólman Kaminski. Šest minut před koncem ještě skončil polocentr Trossarda na břevně a poté přišly rozhodující momenty možná celého zápasu. Ve 40. minutě totiž Malinovského centr srazil rukou Dylan Bronn a sudí Visser po konzultaci u videa nařídil penaltu, kterou Ruslan Malinovskyj bez problémů proměnil. O čtyři minuty později, již v nastaveném času, si týž hráč vyměnil míč s Samattou a trefil se podruhé – utěšenou střelou na vzdálenější tyč – 2:0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    45+1. Ruslan MALINOVSKYJ - 2:0
     
    45+1
    Genk právě vstřelil branku!
    Během čtyř minut dává RUSLAN MALINOVSKYJ druhou branku a směřuje svůj tým za třemi body. Na levém kraji vápna si totiž vyměnil míč se Samattou, následně potáhl míč o dva kroky do předu a trefil se krásně na zadní tyč gólmana! Asistence: Mbwana Samatta.
     
    45
    Poslední minuta první poloviny právě započala, hosté se snaží o rychlou odpověď, ale jejich snažení bylo zastaveno před vápnem.
    42. Ruslan MALINOVSKYJ - 1:0
     
    42
    Genk právě vstřelil branku!
    Tři minuty před koncem prvního poločasu se domácí dostávají do vedení RUSLAN MALINOVSKYJ v této sezoně kopl penaltu nalevo i doprostřed a nyní ze svého pohledu trefuje místo přesně k pravé tyči, zatímco Thomas Kaminski si vybral druhou stranu.
     
    42
    Nevím, o co nyní hostům jde, když sudí se podíval na video a jasně usoudil, že jde o pokutový kop.
    41. Penaltová ruka Dylana Bronna
     
    41
    Byla nařízena penalta pro Genk a Dylan Bronn dostává navíc žlutou kartu.
     
    40
    Sudí se nyní bude radit u videa, jelikož centrovaný míč Malinovského zasáhl Dylana Bronna do ruky a poté se odrazil mezi jeho nohy. Tohle nebyl přirozený pohyb ruky a řekl bych, že bude nařízena penalta.
     
    39
    Centr, střela nebo lišácký úmysl? Těžko říct! Každopádně Trossardův pokus z levé strany prvně vůbec nebezpečně nevypadal, ale nakonec i k údivu gólmana Kaminského skončil na břevně.
     
    39
    Přestože je stav bezbrankový, vidíme velice slušný fotbal, kterému opravdu chybí jen branky.
     
    38
    Thomas Kaminski si vyběhl na dlouhý míč a poté si jej poslal doleva. Ještě s odkopem chvilku otálel a nechybělo moc k tomu, aby ho napadající Trossard připravil o balon.
     
    36
    Bieger Verstaete se vůbec nerozpakoval a vystřelil na branku zhruba z pětatřiceti metrů, ale pokusem minul vzdálenější tyčku.
     
    35
    Tři doteky, tolik stačilo hostům k tomu, aby se dostali k vápnu soupeře. Finále celé akce završil střelou z první Jonathan David, kterému ale pokus nesedl tak, jak by chtěl, a míč se pomalu šourá k rohovému praporku.
     
    32
    Samatta nyní na pravé straně trošku zbrzdil útok svého týmu a navíc špatně přihrál, takže dopředu po delším času mohou opět hráči ve žlutém.
     
    31
    Opět jistý Kaminski. Po tom, co Leandro Trossard přebral míč před vápnem, přesně na ose hřiště, se kličkou zbavil dvou hráčů a mířil k pravé tyči, ovšem jeho střela nebyla tolik prudká a gólman Gentu si jí pohlídal.
     
    31
    Míčové tanečky ukazuje u levé strany vápna Sander Berge, jenže nedokázal dobře odcentrovat.
     
    30
    Touto situací se zase trošku nastartovali domácí a nyní nepouští soupeře za půlku.
    28. Malinovského střela, Kaminského zákrok
     
    28
    Krásný moment na obou stranách. Přímý volný kop Ruslana Malinovského totiž fantasticky vyrazil Thomas Kaminski a poté se vyznamenal i Thibault De Smet, který před Samattou odkopl míč na roh.
     
    26
    Junya Ito dostal přihrávku na pravou stranu a zkoušel dát míč pod sebe, kde viděl, že mu nabíhá Bryan Heynen. Ten byl ale svalen k zemi a je z toho přímý volný kop z dobré pozice, jelikož záložník domácích byl faulován těsně před vápnem.
     
    25
    A stejně je tomu i nyní, když centr Jaremčuka z levé strany postrádal přesnost a už se zase hraje před brankou Kaminského.
     
    24
    Že by se divák nyní na stadionu nudil, to se určitě říct nedá. Hraje se nahoru – dolu.
     
    22
    Centr z levé strany v podání domácích prošel kolem všech hráčů a Thomas Kaminski naváže hru odkopem od branky.
     
    21
    Aktivita Genku z úvodních minut je zatím pryč, nyní tedy výrazně zahrozili i hosté.
     
    20
    Ten odhlavičkoval do zámezí Uronen a je tu další dlouhý aut Asareho, po jehož zahrání poslal Jonathan David míč z dobré pozice vysoko nad.
     
    20
    Hrdina předešlého okamžiku Nana Asare to nyní zkusí dlouhým autem.
     
    19
    Už se ale hraje a roh hostí nebyl úspěšný, domácí bez potíží míč odvrátili.
     
    18
    Dejaegere ještě leží ve vápně, byl to tvrdý souboj o míč.
     
    17
    Souquet poslal přízemní centr z pravé strany, kde vypadalo, že Maehle odvrátí míč do bezpečí. Jenže tak dlouho čekal, až k němu balon přijde, až ho předběhl Nana Asare a napálil balon do tyče, čímž málem zbořil branku. Poté se pumlíč dostal k Brechtu Dejaegeremu, jehož střelu zablokoval na roh Dewaest.
     
    15
    Hosté sice míč odhlavičkovali do bezpečí, jenže Verstraete se k němu znovu dostal a nahrál nalevo pro Asareho. Jeho centr šel přesně na penaltový puntík, kde se ale faulem provinil Roman Jaremčuk.
     
    14
    Nyní je tomu naopak, k míči se už žene Birger Verstraete, který bude zahrávat rohový kop.
     
    12
    A sem tam se hosté pokusí o rychlý protiútok, který ale nyní skončil nezdarem.
     
    11
    Genk je o poznání aktivnějším týmem, chce po minulé porážce rychle jít směrem na vítěznou vlnu. Defenzíva Gentu ale zatím pracuje přesně.
     
    9
    Už se zase hraje na polovině hostí, konkrétně tedy před jejich vápnem, které Genk zatím neúspěšně okupuje.
     
    8
    A bude následovat rohový kop i z druhé strany.
    7. Vuković napravil svojí chybu
     
    7
    Alexander Sörloth dostal přihrávku do běhu a byl u míče dříve než gólman Vuković, kterému udělal kličku. Zbývalo tak přihrát míč pod sebe na nabíhajícího spoluhráče, ale gólman Genku se rychle zorientoval a svojí chybu napravil sražením míče na roh.
     
    6
    Další pěkné přenesení hry na pravou stranu, tentokrát pro Heynena. Na jeho dobrý centr si naběhl Samatta, před kterým odhlavičkovali hosté míč na rohový kop.
     
    4
    Jhon Lucimi se prokličkoval před vápno a dával míč na penaltový puntík, kde se ale zlobivý balon zamotal Junyovi Itovi mezi nohy a hosté jej rychle odpálili pryč.
     
    3
    Také Gent ukázal, že je třeba s ním počítat. Několik hezkých přihrávek, po kterých hosté nepůjčili svému soupeři míč, ale zároveň se ani nedostali blíže než deset metrů k vápnu domácího celku.
     
    2
    Domácí jsou od úvodních minut hodně aktivní, napadají rozehrávku soupeře, ale nyní se přes ní dokázali hosté dostat.
     
    2
    Junya Ito dostal přihrávku do běhu na pravou stranu. Ihned odcentroval míč do pokutového území, kde u něj byl gólman Kaminski rychleji než útočník Leandro Trossard.
     
    1
    Hned po rozehrávce zkoušel střelu z velké dálky Jaremčuk, ale byl hodně nepřesný.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Rozestavení belgického lídra
     
    Úvodní sestavy:

    KRC Genk: Vuković – Uronen, Lucumi, Dewaest, Maehle – Heynen, Malinovskyj, S. Berge – Trossard, Samatta, Ito.
    Náhradníci: Jackers – Aidoo, De Norre, Neto Borges, Wouters, Piotrowski, Paintsil, Ingvartsen, Gano.

    KAA Gent: Kaminski – Souquet, Bronn, Derijck, Asare – B. Verstraete, Dejaegere, Esiti, David – Sörloth, Jaremčuk.
    Náhradníci: Coosemans – Rosted, Čakvetadze, Limbombe, Kvilitaja, Bezus, De Smet.

    Rozhodčí: Lawrence Visser.
    Posledních pět vzájemných mačů také graficky

     
    Poslední vzájemné zápasy:
    Genk – Gent 3:1 (26.12.2018)
    Gent – Genk 1:5 (7.10.2018)
    Genk – Gent 1:1 (10.5.2018)
    Gent – Genk 0:0 (17.4.2018)
    Genk – Gent 1:2 (11.3.2018).
    Nominace hostí na dnešní zápas

     
    KAA Gent:
    Celek s hodně podobným názvem jako jeho dnešní soupeř prošel do skupiny o titul s 25 body (po základní části jich měl padesát) a postup měl jasný již pár kol dopředu. Dá se čekat, že Gent bude chtít zabojovat hlavně o čtvrté místo a play-off Evropské ligy, na které po dělení ztrácel bodík. Jenže Gent zatím oba své zápasy v nadstavbě prohrál a protože Antverpy v minulém kole porazili lídra tabulky, má nyní KAA ztrátu tří bodů.

    Poslední zápasy Gentu:
    Gent – St. Lutych 1:2
    Club Bruggy – Gent 3:0
    St. Truiden – Gent 0:2
    Gent – Oostende 2:1
    Wagerem – Gent 1:3.
     
    KRC Genk:
    Domácí tým vyhrál základní část Jupiler LIgy se ziskem 63 bodů a celkem sedmibodovým náskokem na Club Bruggy. Nyní bude Genk bojovat ve skupině o titul, kde je jeho soupeřem právě Club Bruggy, Standard Lutych, Antverpy, Anderlecht a Gent. Ve skupině o titul platí, že body po základní části se dělí dvěma (v případě lichého počtu se zaokrouhluje nahoru), takže šel Genk do skupiny se 32 body a na Club Bruggy měl čtyřbodový náskok. Jenže ten je nyní už jen bodový a na třetí Lutych dvoubodový, jelikož oba pronásledovatelé Genku první dva zápasy vyhráli, zatímco KRC v minulém kole padl 0:1 v Antverpách.

    Poslední zápasy Genku:
    Antverpy: – Genk 1:0
    Genk – Anderlecht 3:0
    Waregem – Genk 3:3
    Genk – Lokeren 1:0
    Charleroi – Genk 1:1.
    Pozvánka na zápas
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu belgické ligy, ve které skupina o titul pokračuje svým třetím kolem. V šestičlenné skupině na sebe tentokrát narazí lídr základní části KRC Genk, který usiluje o titul a jeho soupeřem bude KAA Gent. Zápas začíná přesně ve 20:30 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Tomáš Lysý

    Branky: 42. Malinovskyj (pen.), 45+1. Malinovskyj – 87. Derijck

    Karty:   73. Dewaest (GNK) – 41. Bronn (GNT), 65. Asare (GNT), 73. Bezus (GNT)   90+4. Malinovskyj (GNK)


    Rohy: 7:12.
    KRC Genk: Vuković – Uronen, Lucumi, Dewaest, Maehle – Heynen, Malinovskyj, S. Berge – Trossard (75. Paintsil), Samatta (88. Gano), Ito.
    Náhradníci: Jackers – Aidoo, De Norre, Neto Borges, Wouters, Piotrowski, Paintsil, Ingvartsen, Gano.

    KAA Gent: Kaminski – Souquet, Bronn, Derijck, Asare – B. Verstraete, Dejaegere (74. Limbombe), Esiti (62. Bezus), David (74. Čakvetadze) – Sörloth, Jaremčuk.
    Náhradníci: Coosemans – Rosted, Čakvetadze, Limbombe, Kvilitaja, Bezus, De Smet.

    Rozhodčí: Lawrence Visser
    thejrc.org