St. Louis – Vancouver 3:2 (2:0 po s.n.) | Florida – New Jersey 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 3:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Detroit – Buffalo 1:7 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 2:6 (kon.) | Montreal – Toronto 6:5 (2:1 po s.n.) | Nashville – Chicago 5:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 3:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:3 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:4 (kon.)
Los Angeles – Vegas 5:2 (kon.) | San Jose – Colorado 5:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:6 (0:3, 1:1, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Neděle 07.04.2019, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Riley NASH - 2:6
     
    58:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tato strategie Ottawě nevyšla, hosté totiž dokázali poslat puk do prázdné svatyně Senators. Střelou ze středního pásma se o to postaral RILEY NASH! Asustence: Artěmij Panarin a David Savard.
    49:28 Oliver BJORKSTRAND - 2:5
     
    49:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    I tentokrát si Blue Jackets rychle berou třígólový náskok zpět. Texier donutil Englunda k chybě v rozehrávce, načež se puk dostal na vrchol kruhů k OLIVERU BJORKSTRANDOVI a ten z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Bez asistence.
    46:32 Mikkel BÖDKER - 2:4
     
    46:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators ještě vykřesali plamínek naděje. Tierney zpoza branky našel v předbrankovém prostoru MIKKELA BÖDKERA a zkušený Dán se tváří v tvář Korpisalovi nezmýlil! Asistence: Chris Tierney a Bobby Ryan.
    35:35 Alexandre TEXIER - 1:4
     
    35:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní už se ALEXANDRE TEXIER dočkal! Devatenáctiletý Francouz se vydal s Bjorkstrandem do přečíslení, obdržel přesnou přihrávku na levý kruh a parádní ranou z voleje nedal přemisťujícímu se Nilssonovi šanci! Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    28:50 Thomas CHABOT - 1:3
     
    28:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    V polovině zápasu se domácí příznivci dočkali gólu! Matt Duchene ztratil kotouč ve vlastním pásmu, načež se ho ujal Brian Gibbons a našel v mezikruží obránce THOMASE CHABOTA, který bekhendem překonal Korpisala. Asistence: Brian Gibbons.
    10:33 Pierre-Luc DUBOIS - 0:3
     
    10:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po nepochopitelné minele v ottawské rozehrávce je to už 0:3! Dylan DeMelo ani Brian Gibbons nedokázali vyhodit puk do bezpečí a kotouče se v předbrankovém prostoru zmocnil PIERRE-LUC DUBOIS, který bez potíží překonal dezorientovaného Andersona. Bez asistence.
    09:08 Markus NUTIVAARA - 0:2
     
    09:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda v podání Olivera Bjorkstranda! Dánský reprezentant se ve středním pásmu zmocnil odraženého puku, narazil si ho s Nickem Folignem, krásně se zbavil bránícího Marka Borowieckiho a poté vyzval ke skórování volného MARKUSE NUTIVAARU, který dokázal přehodit Andersonův beton. Asistence: Oliver Bjorkstrand a Nick Foligno.
    03:39 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    03:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se zničehonic dostávají do vedení! Skvěle to udělal Artěmij Panarin, který zavezl puk do útočné třetiny a navázal na sebe pozornost bránících hráčů Ottawy, načež nezištnou přihrávkou našel na levém kruhu úplně volného PIERREA-LUCA DUBOISE a ten se tváří v tvář Andersonovi nezmýlil. Asistence: Artěmij Panarin a David Savard.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 29. Chabot (Gibbons), 47. Bödker (Tierney, B. Ryan) – 4. Dubois (Panarin, D. Savard), 10. Nutivaara (Bjorkstrand, N. Foligno), 11. Dubois, 36. Texier (Bjorkstrand), 50. Bjorkstrand, 59. Riley Nash (Panarin, D. Savard)


    Ottawa Senators: C. Anderson (11. A. Nilsson) – Chabot, DeMelo, Englund, Ceci, Borowiecki, Jaroš – Bödker, Pageau, Veronneau – Duclair, Tierney, B. Ryan – B. Tkachuk, White, Gibbons – Z. Smith, O. Lindberg, Pääjärvi.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Kinkaid) – Werenski, S. Jones, Nutivaara, D. Savard, Kukan, Harrington – Panarin, Dubois, Atkinson – Dzingel, Duchene, J. Anderson – Texier, Jenner, Bjorkstrand – Riley Nash, Dubinsky, N. Foligno.

    Rozhodčí: Rooney, Rank – Alphonso, Cherrey
    thejrc.org