Hartberg – Rheindorf Altach 0:1 (kon.) | Wacker – Admira 1:3 (kon.) | Rapid – Mattersburg 2:1 (kon.)
konec
TSV Hartberg
0:1 (0:0)
SC Rheindorf Altach
Sobota 13.04.2019, 17:00 • Profertil Arena, Hartberg • Rakouská Bundesliga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera u našich dalších onlajnů, kterých je v nabídce stále ve večerním programu dostatek. (18:56:07)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:21.
     
    Hartberg bude tuhle porážku kousat jen velmi těžce, nutno však uznat, že pro hosty z Altachu se po průběhu celého zápasu jedná o zcela zasloužené vítězství. Mergim Berisha stál v osudový okamžik ve správný čas na správném místě a využil více než poločas trvající početní výhodu hostů.

    Altach tak zapisuje veledůležité tři body v boji o záchranu, naopak Hartberg má důvody k obavám o sestup po dnešku znovu o něco větší. Domácímu mužstvu tak i nadále přetrvává neuvěřitelná série bez vítězství v soutěžním utkání.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na druhou stranu ještě znovu pelášili i hosté z Altachu, kteří chtěli využít účasti Sweta v pokutovém území při rohovém kopu. Nakonec však raději podrželi míč na svých kopačkách.
     
    90+1
    V první minutě nastavení se domácí ihned vrhli do útoku a snaží se samozřejmě o vyrovnání. Obrana Altachu však nevypadá, že by se za svá záda chystala propustit jakýkoliv útok v posledních momentech duelu.
    90. Mergim Berisha - 0:1.
     
    90
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    MERGIM BERISHA spasitelem Altachu! Rohový kop hostí ještě nedopadl dle představ, následný centr ale nalezl naprosto milimetrově přesně hlavu útočníka hostí, který naprosto přesnou hlavičkou na vzdálenější tyč velmi pravděpodobně rozhoduje o tříbodovém zisku svého týmu v poslední minutě zápasu.

    Pro domácí velmi kruté, pro hosty však naprosto zasloužené.
     
    89
    Altach se nadechuje k jednomu z posledních útoků na pravé straně hřiště. Celá akce nakonec končí rohovým kopem.
     
    88
    Schubert zůstává ležet na zeleném pažitu po nepříjemném střetu s obráncem soupeře. Na místě je spekulace, zda-li se již nejedná i o taktický záměr.
     
    87
    Domácí naopak zkouší své štěstí z rychlých kontrů jako v poslední minutě. Tentokrát jej však zastavil ještě na polovině hřiště Siegl.
     
    86
    Autové vhazování Altachu z levé strany hřiště ústí v další obléhání pokutového území. Žádná velká šance nadále nepřichází.
     
    85
    Z něj velké nebezpečí ale nevzešlo, Hartberg přesto zůstává v držení mičudy.
     
    84
    Hartberg se po neshodě soupeře dostává k rohovému kopu. Pro domácí velmi ojedinělá příležitost ke skórování.
     
    83
    Kobras si zahrával při výkopu s ohněm a míč poslal do vzdálenosti od své branky možná ani ne metr před dobíhajícím Schubertem. Velké štěstí stálo na straně hostujícího brankáře v posledních chvílích.
     
    82
    Přesně na polovině hřiště zatáhl za ruční brzdu Piesinger při rychlém protiútoku soupeře. Od hlavního sudího vidí za odměnu žlutou kartu nad svou hlavou.
     
    81
    Altach tlačí, tlačí a tlačí, zatím to ale nestačí. Doslova hradby Hartbegu stojí na pevných základech a nepouštějí soupeře do svého nitra, pokutového území.
     
    80
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Marco Meilinger, přichází Stefan Nutz.
     
    79
    Míč končí v zámezí těsně u rohového praporku, rozehrávky se zmocní domácí.

    Daniel Gargulák

    Branky: 90. M. Berisha

    Karty:   40. Sanogo (HBG), 55. Flecker (HBG), 59. Sittsam (HBG) – 67. Lienhart (ALT), 82. Piesinger (ALT)   41. Sanogo (HBG)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:21.
    TSV Hartberg: Swete – Flecker, Huber, Siegl, Rasswalder (C) – Cancola, Camara – Sanogo, Rep, Ilić (46. Sittsam) – Tadić (66. Schubert).
    Náhradníci: Sallinger – Kainz, Kröpfl, Sittsam, Schubert, Skenderović, Acquah.

    SC Rheindorf Altach: Kobras – Lienhart, Zech, Netzer (C) (58. Piesinger), Karić – Meilinger (80. Nutz), Oum Gouet (70. Gubari), Zwischenbrugger, Fischer – Gebauer, M. Berisha.
    Náhradníci: Lukse – Anderson, Gubari, Nutz, Mwila, Piesinger, Schreiner.

    Rozhodčí: Heiß – Kolbitsch, Weiß.
    thejrc.org