Itálie – Švédsko 4:0 (kon.) | J. Korea – Norsko 3:2 (kon.) | Česko – Japonsko 8:0 (kon.)
Kanada – USA 1:3 (kon.)
konec
Kanada
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
USA
Sobota 27.04.2019, 18:30 • Ostravar aréna • MS v para hokeji
Partner:
     
    44:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    DECLAN FARMER získal puk ve středním pásmu a nebylo co řešit. Při jeho rychlosti snadno ujel všem Kanaďanům a dovezl kotouč do opuštěné branky. Pojistil dnešní výhru USA! Bez asistence.
     
    21:11
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Naprosto ukázkový brejk v podání Američanů. Dva hráči ujeli všem a Larocque byl bez šance. Grove našel CHRISTOPHERA DOUGLESE a byl to takový fofr, že brankář se nemohl stihnout přesunout. Asistence: Noah Grove. Kanaďané reklamují americký faul, který měl brejku předcházet na druhé straně hřiště, ale rozhodčí nepřipouští žádnou diskusi.
     
    19:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nakonec ale Američané v oslabení vyrovnávají! DECLAN FARMER byl dalším, kdo ujel Kanaďanům a i když mu na záda dýchal obránce, dokázal zamíchat pukem a zasunout ho za brankáře. Bez asistence.
     
    16:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Skóre je otevřeno! Lavin našel zpoza branky na moment zapomenutého GREGA WESTLAKA a ten bez větší přípravy zavěsil ke vzdálenější tyči. Asistence: Zach Lavin.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 17. Westlake (Lavin) – 20. Farmer, 22. Douglas (Grove), 45. Farmer


    Kanada: Larocque (Watson) – Henry, Hickey, Crane, Armstrong, Sorley – Lavic, McGregor, Westlake, Bridges, Cozzolino, Dunn, Smith, Lehoux.
    USA: Cash (Lee) – Gooley, Pauls, Dequebec, Wallace, Douglas – Zych, Farmer, Grove, Roybal, Hargis, Dodson, McDermott, Roman

    Rozhodčí: Luthcke (Norsko) – Lunden (Švédsko), Wesley (Česká republika)
    thejrc.org