Turecko – Turkmenistán 5:4 (kon.) | Tchaj-wan – Jihoafrická rep. 7:9 (kon.) | Lucembursko – Bulharsko 0:7 (kon.)
konec
Lucembursko
0:7 (0:4, 0:1, 0:2)
Bulharsko
Neděle 28.04.2019, 19:00 • Zimní palác sportu, Sofie • Mistrovství světa - III. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 HODULOV - 0:7
     
    59:59
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Vyhrané vhazování, puk doputoval k IVANU HODULOVI, a ten rychlou střelou vsítil svůj čtvrtý gól v utkání! Asisence: Daniel Dilkov.
    44:35 JOTOV - 0:6
     
    44:35
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Gatčev střílenou přihrávkou od modré čáry vyzval ALEXEJE JOTOVA k teči a tomu se před brankovištěm skutečně podařilo změnit směr puku a dostat ho za záda Anselma. Asistence: Janaki Gatčev, Alex Stojlov.
    32:18 HODULOV - 0:5
     
    32:18
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že se Lucembursku podařilo zastavit křižnou přihrávku Jotova do levého kruhu. Puk se ale přeci jen procpal, IVAN HODULOV si k němu vykročil a rychlou střelou kompletuje hattrick! Asistence: Alexej Jotov, Martin Bojadjiev.
    18:18 MUHAČEV - 0:4
     
    18:18
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři ujeli do přečíslení dvou proti nikomu. V prostoru mezi kruhy si Muchačev s Dikovem vyměnili puk a STANISLAV MUCHAČEV, který se po zpětné přihrávce Dikova dostal až přiliš blízko brankáři Lucemburska, přeci jen procpal puk do branky. Asistence: Veselin Dikov, Daniel Dilkov.
    16:13 T.GEORGIEV - 0:3
     
    16:13
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    TOMISLAV GEORGIEV ujel soupeři v oslabení, lucemburskému obránci se ho nepodařilo dostihnout. Georgiev se po průniku do pravého kruhu prosadil střelou pod horní tyčku a zvyšuje na 3:0! Bez asistence.
     
    14:50
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Jotov našel přihrávkou z vlastního pásma IVANA HODULOVA za obranou Lucemburska a tomu se podařilo svůj únik přetavit v gólovou střelu z mezikruží! Asistence: Alexej Jotov.
    12:28 HODULOV - 0:1
     
    12:28
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    IVAN HODULOV se dostal k puku ještě ve vlastní třetině a přebruslil podél levého mantinelu téměř celé kluziště. Po dojetí do levého kruhu se stočil směrem k brance a po přejetí před brankoviště podsunul svou střelu pod betony brankáře Anselma! Asistence: Vasilij Vasilev.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 13. Hodulov (V.Vasilev), 15. Hodulov (Jotov), 17. T.Georgiev, 19. Muhačev (V.Dikov, D.Dilkov), 33. Hodulov (Jotov, Bojadjiev), 45. Jotov (Gatčev, Stojlov), 60. Hodulov (D.Dilkov)


    Lucembursko: Anselm (54. Cruchten) – Scheier, Grein, Bechtold, Groenlund, Sinner, Mededovic – Backes, C. Cannon, Eriksson – Mosr, Welter, Mossong – Biver, M. Cannon, Shelest – Weyders, Meijer.
    Bulharsko: Dimitrov (Stojnov) – Muhačev, K. Dikov, Stefanov, I. Georgiev, V. Vasilev, Gatčev, Bačvarov – M. Vasilev, Bojadjiev, V. Dikov – Hodulov, Soilov, Jotov – T. Georgiev, Nikolov, D. Dilkov – Džorov, Vačkov.

    Rozhodčí: Hogarth (GBR) – Borjajev (KAZ), Neva (FIN)
    ocianews.com