Bayern – Hannover 3:1 (kon.) | Hertha – Stuttgart 3:1 (kon.) | Mönchengladbach – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Wolfsburg – Norimberk 2:0 (kon.) | W. Brémy – Dortmund 2:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:1 (2:0)
Hannover 96
Sobota 04.05.2019, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 7:1. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:5. (17:24:25)
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a Bayern se opět přibližuje zisku již sedmého titulu v řadě. Na domácí půdě totiž výběr Nika Kovače zvítězil nad Hannoverem 3:1.

    Bayern se od úvodních sekund dostal do jasné herní převahy. První šanci měl ale paradoxně Genki Haraguči, který ale hlavičkoval mimo. Poté už nadobro přitlačil Bayern svého soupeře. První branka přišla až po půlhodině hry, kdy Kimmichův centr uklidil do sítě Robert Lewandowski. Druhý zásah poté přidal ještě Leon Goretzka. Domácí tým měl ještě před poločasovým hvizdem další šance, ale ty pochytal Michael Esser.

    Po změně stran přišel šok, střídající Jonathas proměnil pokutový kop a Bayern byl najednou pod tlakem. O několik minut později byl ale Jonathas vyloučen a Hannover dohrával více jak půl hodiny v deseti. Přesilovou hru ale využil domácí celek až těsně před koncem, kdy upravil na konečných 3:1 Franck Ribéry.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kevin Wimmer sestřelil těsně před vápnem Rafinhu a domácí budou moci přidat ještě těsně před koncem čtvrtou branku.
     
    90+3
    Kombinace mnichovského celku nemá konce. Lewandowski byl sice podražen na třiceti metrech, ale domácí pokračovali v rozjeté akci a tak se nemuselo pískat. Ribéry ale do vápna individuálně neprošel.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+1
    Bayern dohrává zápas v kombinaci na útočné polovině. Robben si naváděl míč na levačku, ale Wimmer ho dokázal vytlačit ze střelecké pozice.
     
    90
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Linton Maina, přichází Edgar Prib.
     
    90
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází David Alaba, přichází Rafinha.
     
    89
    Arjen Robben po svém příchodu na trávník přispěchal s přihrávkou na Goretzku. Domácí se ještě usadili na útočné polovině, ale před polským útočníkem Bayernu odhlavičkoval do bezpečí Wimmer.
     
    88
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Arjen Robben.
     
    87
    Hannover ještě vyzkoušel pozornost domácí obrany. Walace prostrkával balon do pokutového území, ale Maina byl pokrytý Boatengem, pro míč si navíc přišel na kraj vápna Ulreich.
    85. Franck RIBÉRY - 3:1
     
    85
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern přidává třetí zásah a o dnešním utkání je rozhodnuto! Coman našel na levé straně střídajícího FRANCKA RIBÉRYHO, který si ještě zasekl míč kolem Antona a poté prostřelil Essera k přední tyči.
     
    84
    Hannover přečkal dlouhé minuty v obraně a nyní se snaží také zaútočit. Na pravé straně navíc pomohl hostujícímu celku lehkým faulem David Alaba.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Bayern i nadále obléhá pokutového území oslabeného soupeře.
     
    82
    Na levé straně se uvolnil k centru David Alaba. Balon pouze prolétl pokutovým územím a bez jediného doteku doputoval až za postranní lajnu.
     
    81
    Thiago Alcantara tentokrát už od rohového praporku centroval do vápna. Míč dokázal hlavou trefit Müller, ale kapitán Bayernu poslal svůj pokus těsně nad břevno.
     
    80
    Po rozehrávce na krátko pálil na bližší tyč Leon Goretzka. Balon ale pouze prosvištěl kolem brankové konstrukce a skončil mimo dosah Michaela Essera.

    Vít Schück

    Branky: 29. Lewandowski (Kimmich), 42. Goretzka (Alaba), 85. Ribéry (Coman) – 53. Jonathas (pen.)

    Karty:   53. Jonathas (HAN), 90+3. Wimmer (HAN)   57. Jonathas (HAN)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 7:1. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:5.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich, Süle, J. Boateng, Alaba (90. Rafinha) – Th. Alcântara, Goretzka – Gnabry (73. Ribéry), T. Müller (C), Coman (88. Robben) – Lewandowski.
    Náhradníci: Hofmann – Ribéry, Robben, Tolisso, Rafinha, Hummels, Sanches.

    Hannover 96: Esser – Sorg, Anton, Felipe (72. Wimmer), Albornoz – Schwegler (C) – Maina (90. Prib), Haraguči, Walace, Ostrzolek – Weydandt (46. Jonathas).
    Náhradníci: Radlinger – Fossum, Muslija, Korb, Jonathas, Prib, Wimmer.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Schiffner
    bahis siteleri