Karol Ryšavý - Samuel Daňko Karol Ryšavý (TKO) (kon.) | Jan Janka - Gábor Borároš Gábor Borároš (TKO) (kon.)
Samuel Krištofič - Anderson Diniz Samuel Krištofič (KO) (kon.) | Attila Végh - Virgil Zwicker Virgil Zwicker (KO) (kon.)
konec
Attila Végh - Virgil Zwicker

Virgil Zwicker (KO)

Sobota 08.06.2019, 23:15Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: Virgil Zwicker (KO) (23:23:12)
     
    Hlavní zápas tohoto včera je u konce, překvapivě ho dokázal vyhrát americký fighter Virgil Zwicker, který si počkal na moment k velice tvrdému úderu, se kterým měl jeho soupeř velké starosti. Navíc poté přišla další tvrdá rána pěstí, která přinesla konec zápasu.
     
    Zápas skončil.
     
    3:21
    Překvapivý konec! Američan totiž vypustil neskutečně přesný granát, se kterým měl Végh obrovské problémy. Zwicker se chystal ukončit dílo, načež další tvrdou pravačkou poslal na zem svého soupeře.
     
    2:36
    Máme tady první takedown, který byl také úspěšný. Zwicker se nechal hodit k pletivu, avšak se celkem rychle postavil zpět na nohy.
     
    2:20
    Američan nyní schytal prudkou přední, následně raději ustoupil. Oba borci se opět přiblížili, avšak Végh pokryl pokus o high kick.
     
    1:45
    Další velice tvrdý low kick v podání Végha, posléze se Zwicker prezentoval velice tvrdým a přesným direktem.
     
    1:10
    Végh to zkoušel pravou přední, která přeci jenom prošla. Slovenský bijec posléze promáchl pokus o high kick.
     
    0:40
    Zwicker to zkoušel hodně tvrdým low kickem, který soupeř určitě pocítil. Posléze to podobně zkoušel také Végh, avšak okusil round kick.
     
    0:24
    Hned v úvodu sledujeme hodně trpělivou bitvu, přičemž si oba zápasníci vyzkoušeli pár náznaků.
     
    Začalo 1. kolo.
     
    V tuto chvíli přichází také miláček publika Attila Végh.
     
    Virgil Zwicker právě vstupuje do oktagonu.
     
    Attila Végh – Virgil Zwicker

    Hlavní zápas večera sice dle sázkových kanceláří nabízí jednoznačného favorita, a sice slovenského bijce, avšak realita může být naprosto odlišná. Zwicker má totiž za sebou už pětadvacet duelů, ve kterých hned šestnáckrát zvítězil, navíc hned 75 % výher získal prostřednictvím KO. Američan zápasil v prestižních organizacích jako například Bellator, či Strike Force, avšak v posledních třech zápasech prohrál. Pokaždé se dokonce jednalo o porážku v prvním kole, avšak proti němu stály opravdu hodně silné kalibry (Jerochin, Romanov, Jemeljaněnko). Na opačné straně stojí Attila Végh, kterého bude hnát za vítězstvím zaplněný stadion. Pumukli, jak se Attilovi přezdívá, má za sebou už čtyřicet zápasů, ve kterých prohrál pouze osmkrát. Végh navíc drží sérii tří vítězství v řadě, avšak hned dva zápasy neskončily před limitem. Pumukli navíc v minulosti získal pás šampiona Bellatoru.
     
    Česko-slovenska MMA organizace OKTAGON MMA má na programu další velkolepou událost, která se tentokráte odehraje ve slovenské Bratislavě! I tato dvanáctá událost nabídne celou řadu vynikajících zápasů, v čele s domácím miláčkem Attilou Véghem, který bude zápasit v hlavním zápase večera.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

    David Suchý

    bahis siteleri