Česko – Slovensko 2:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (1:0)
Slovensko
Neděle 09.06.2019, 15:00 • Zell am See (Rakousko) • Reprezentace U21
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Česka, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. Naše reprezentace zaznamenala vynikající vstup do druhého poločasu, krátce po startu totiž přidala druhou branku, o kterou se postaral Šašinka. Najednou jsme sledovali pasáž plnou nepřesností, avšak Slovensku se podařilo z ojedinělé šance snížit na rozdíl jediné branky, avšak k vyrovnání stavu nakonec nedošlo. (16:54:21)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jedno autové vhazování pro naší reprezentaci.
     
    90+2
    Po tvrdém zákroku skončil na zemi jeden z hráčů Česka.
     
    90+1
    Do zakončení se tlačil talentovaný Hložek, avšak na poslední chvíli k němu přispěchal protihráč.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Ven z branky vystartoval slovenský brankář Petráš, který se ještě konstruktivně snažil odkopnout na pravou stranu, což se nesetkalo s úspěchem.
     
    87
    U postranní čáry se jako poslední dotkl jeden z hráčů Slovenska, což uviděl také pomezní sudí. Náš výběr tak bude moci vhazovat.
     
    86
    Slovensku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka volného kopu, ten totiž plachtil daleko vedle branky. Jedlička se tak postaral o odkop od branky.
     
    85
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Pavel Bucha, přichází Emil Tischler.
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Martin Graiciar.
     
    84
    Na řadu opět přišlo autové vhazování, které dopadlo pouze na hlavu Douděry, jenž odvracel zpět do moci slovenské reprezentace.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Česko stále vede o jednu branku. V posledních minutách se hra hodně často kouskuje.
     
    79
    Šípek byl v souboji o míč příliš pozdě, navíc trochu dohrál jednoho z protihráčů. Sudí to zřejmě neviděl, avšak Slovensko je u balónu.
     
    78
    O autové vhazování se postaral Douděra, který ještě zkoušel spolupracovat s Buchou, jenž se ale nedokázal protáhnout přes přesilu protihráčů.
     
    77
    Jenomže poté nedovoleném zákroku se na zemi ocitl Lingr, což uviděl také hlavní sudí. Rozehrávka volného kopu zajistila Česku autové vhazování.
     
    76
    Najednou to bude pořádně zajímavé, rázem je to totiž pouze o jednu branku. Navíc se Slovensko opět usadilo v nebezpečné vzdálenosti od branky.
     
    75
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, rázem tu totiž máme snížení stavu! Slovensku se podařilo pohodlným způsobem dostal k pokutovému území, kde se nádherným zakončením prezentoval MILAN KVOCERA, jehož rána byla pro Jedličku příliš přesná.
     
    75
    Ven z branky musel brankář Petráš , který hlavičkou poslal míč do bezpečnějšího prostoru. Krátce poté přišel faul ze slovenské strany.

    David Suchý

    Branky: 39. Matoušek, 52. Šašinka – 75. Kvocera

    Karty:   17. Jedlička (CZE)


    Česko: Jedlička – Douděra, Plechatý, Chaluš, Granečný (68. Šípek) – Havelka, Šulc (60. Hložek) – Matoušek (85. Graiciar), Bucha (85. Tischler), Žitný (60. Holík) – Šašinka (68. Lingr).
    Náhradníci: Trmal, Bačkovský – Graiciar, Hložek, Holík, Janošek, Lingr, Souček, Stropek, Šípek, Tischler, Vaníček

    Slovensko: Vantruba (46. Petráš) – Vallo (46. Špiriak), Šulek, Bednár (46. Oravec), Sluka (64. Vojtko)– Adamec (81. M. Fábry), Pokorný (67. Dancák), Gamboš (46. Špyrka) – Kolesár (64. Baumgartner), Tupta, Chobot (46. Kvocera)
    Náhradníci: Valach, Petráš – Špiriak, Petro, Vojtko, Oravec, Kvocera, Dancák, Baumgartner, Gábry, Špyrka
    thejrc.org