HC Hořovice – IHC Kladno 1:6 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 2:8 (kon.)
konec
HC Cvočkaři Hořovice
1:6 (1:2, 0:4)
IHC Čerti Kladno
Sobota 22.06.2019, 08:00Finálový turnaj JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje • O 3.–4. místo
Partner:
     
    39:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno ještě přidává v přesilové hře šestou branku, když se po brance Ticháčka prosazuje JAKUB ALTRICHTER. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    31:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno přesilovou hru využívá. Šapovaliv našel na pravé tyči domácí branky JIŘÍHO TICHÁČKA, který dostal puk za záda Chlouda. Asistence: Jakub Altrichter, Matyáš Šapovaliv.
     
    26:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nejdříve se v obrovské šanci objevil před brankou Kladna Žmola, ale ležícího brankáře bekhendem nepřekonal. Puk se odrazil příhodně na čepel Ticháčka, který v útočném pásmu posla puk na MATYÁŠE ŠAPOVALIVA, jenž prostřelil brankáře nad lapačkou. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    20:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá hned první útočné akce v druhé polovině utkání. Šapovaliv našel přesně na vrcholu levého kruhu JIŘÍHO TICHÁČKA, který prostřelil Grmelu po zemi a domácí brankář opouští své brankoviště. Asistence: Matyáš Šapovaliv.
     
    16:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladnu se daří rychle vsítit druhou branku, čímž otáčí vývoj utkání. Jakub Kuchař se dostal na levou tyč, odkud poslal puk do mezikruží, kde byl připraven s rychlou střelou SAMUEL CHRÉNKA. Asistence: Jakub Kuchař.
     
    16:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladnu se daří v posledních pěti minutách první poloviny srovnat stav utkání. Sýkora předal puk na MATYÁŠE ŠAPOVALIVA, který si sjel na levý kruh pro vhazování a střelu umístil pod lapačku brankáře. Asistence: Lukáš Sýkora.
     
    04:08
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Hořovice se prosazují z první útočné akce, kterou založil a také zakončil ANDREJ ADAMEC, jenž nabral rychlost ve středním pásmu, narazil si s Lukášem Plosem, který stál u pravé tyčky a následně prvně jmenovaný zakončil za bezmocného brankáře. Asistence: Lukáš Plos.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 5. Adamec (Plos) – 17. Šapovaliv (Sýkora), 17. Chrénka (Kuchař), 21. Ticháček (Šapovaliv), 27. Šapovaliv (Ticháček), 32. Ticháček (Šapovaliv, Altrichter), 40. Altrichter (Ticháček)


    HC Cvočkaři Hořovice: Grmela (21. Chlouda) – Helikar, Kubata, Kovář, Vitásek, Komínek, Tůma, Lochovský, Kvasnička, Plos, Adamec, Straka, Žmola.
    IHC Čerti Kladno: Gabriška – Sýkora, Ticháček, Chrénka, Šapovaliv,k Kuchař, Altrichter, Adam.

    Rozhodčí: Novotný, Pippal
    thejrc.org