Mad Parrots – IHC Přerov 9:1 (kon.) | Roller Storm – Mad Parrots 3:9 (kon.) | IHC Přerov – Roller Storm 3:9 (kon.)
konec
Mad Parrots Úhřetice
9:1 (7:1, 2:0)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 22.06.2019, 11:30 • Zimní stadion Chrudim • Finalový turnaj žen inline hokeje
Partner:
     
    Konec zápasu. (12:27:21)
     
    39:35
    V posledních vteřinách hry drží Pavlína Vlková kotouč za vlastní brankou.
     
    37:52
    Kolem několika protihráček se dokázala prosmýknout Kateřina Mrázová. Ta těsně před brankou poslala kotouč na Natálii Mlýnkovou, před kterou stál jediný úkol: vystřelit. Ovšem ta momentálně kotouč z velmi těsné vzdálenosti na branku neprotečovala.
     
    36:08
    Vyvezení kotouče od Kovářové se pokusila využít Zuzana Pavlíčková ke své střele od modré. Při nápřahu ji ovšem podjel kotouč pod hokejkou, což otevřelo možnost Natálii Mlýnkové k uzmutí si jej.
     
    34:42
    Střelecký pokus od modré vyslala Tereza Němcová! Její střela ovšem nepřinesla pro Martincovou příliš složitou práci, gólmanka Přerova si mohla dráhou puku celou v poklidu prohlédnout a pak také pohotově zasáhnout.
     
    33:27
    Po chvilkové anabázi Přerova v útočném pásmu se do akce opět dostaly domácí hráčky. Přes obranný trojúhelník Přerova se ovšem nemohou dostat k bezprostřednímu vystřelení na branku.
     
    31:26
    Eliška Veselá nejprve úspěšně vyvezla kotouč do útočného pásma, načež jej posunula dozadu na Karolínu Kovářovou. Útočnice Přerova se pak pokusila vypálit, ovšem její střela byla sražena ještě dříve, než dolétla na Peslarovou.
     
    29:39
    Úhřetice se stále drží v útočném pásmu, kde vyčkávají na vhodný moment ke střele.
     
    25:42
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Po krátké době přichází další gól Úhřetic! Po vhazování se dokázaly domácí hráčky rychle dostat do předbrankového prostoru, kde parádně zaúřadovala KATEŘINA MRÁZOVÁ a poslala přesně kotouč do branky. Asistence: Tereza Němcová.
     
    24:51
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    NATÁLIE MLÝNKOVÁ je dnes střelecky velmi při chuti! Po velmi dobře odehrané kombinaci našla volné místo v brance Martincové a připisuje si již svou čtvrtou trefu! Asistence: Tereza Němcová, Kateřina Mrázová.
     
    23:46
    Přerovské hráčky se dostávají stále více ke kotouči a před soupeřovu branku. Ovšem v tomto prostoru se Úhřetice celkem drží a hájí jakýkoliv pokus o střelu od soupeřek.
     
    22:03
    Natálie Mlýnková si od vlastní branky najela až na opačnou stranu hřiště, ovšem tam se kotouče jako první zmocnila Lucie Vávrová, která neváhala ani moment a rychle vystartovala do protiútoku.
     
    20:49
    Trochu překvapivě se do prvního útoku druhé třetiny dostal Přerov, leč ten nic závratného nepředvedl a hra se rychle přesunula před Martincovou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:53
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Ještě před koncem první poloviny utkání kompletuje NATÁLIE MLÝNKOVÁ hattrick! Asistence: Tereza Němcová, Kateřina Mrázová.
     
    16:29
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    A v rychlém sledu zakončilo toto trio podruhé! Opět úspěšně zakončovala NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Asistence: Kateřina Mrázová, Sára Čajanová.
     
    16:04
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Gólové hody domácích pokračují! Rozehrávku ze středního pásma přesně zakončila NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Asistence: Sára Čajanová, Kateřina Mrázová

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Čajanová, 7. Vlková (Kubisková, Hájková), 11. Černá (Vlková), 14. Mrázová (Mlýnková, Němcová), 17. Mlýnková (Čajanová, Mrázová), 17. Mlýnková (Mrázová, Čajanová), 19. Mlýnková (Němcová, Mrázová), 25. Mlýnková (Němcová, Mrázová), 26. Mrázová (Němcová) – 12. Kovářová


    Mad Parrots Úhřetice: Peslarová – Mrázová (C), Mlýnková, Čajanová, Němcová, Černá, Kubisková, Hájková, Vlková
    IHC Night Birds Přerov: Martincová – H. Vávrová, Hadašová, L. Vávrová – Součková, Pavlíčková, Sovjaková, Veselá, Kovářová.

    Rozhodčí: Všetečka, Rezek
    thejrc.org