Mad Parrots – IHC Přerov 9:1 (kon.) | Roller Storm – Mad Parrots 3:9 (kon.) | IHC Přerov – Roller Storm 3:9 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
3:9 (0:4, 3:5)
IHC Roller Storm Praha
Sobota 22.06.2019, 14:30 • Zimní stadion Chrudim • Finalový turnaj žen inline hokeje
Partner:
     
    Konec zápasu. (14:44:50)
     
    39:47
    Dlouhý ofenzivní tlak nakonec nedokázaly Pražanky proměnit v desátou trefu.
     
    39:13
    V útočném snažení jsou ovšem hráčky Přerova, které se snaží napadat Škodovou.
     
    38:06
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražanky se dočkaly další gólové trefy! Po samostatném výjezdu se úspěšně prosadila NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Bez asistence.
     
    37:43
    Jak už to v tomto utkání bývá, po gólu jednoho týmu jde do akce soupeř, proto je nyní k vidění akce Přerova.
     
    35:45
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Ty také svou další kombinaci využívají v další gólovou trefu! Tentokrát v ideálním postavení stála KATEŘINA PIPKOVÁ, která dokázala najít volný prostor v soupeřově brance. Asistence: Natálie Mlýnková, Tereza Mazancová.
     
    35:38
    Kotouč opět patří hráčkám pražského týmu.
     
    34:54
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak tomu se říká sólo akce! KAROLÍNA KOVÁŘOVÁ si ve středním pásmu úspěšně vybojovala kotouč, se kterým se záhy vydala mezikružím do útočného pásma a velmi přesně jej poslala do branky Škodové. Bez asistence.
     
    34:09
    Kotouče se ovšem zmocnily hráčky Přerova. Ty záhy zkoušejí svůj vlastní průnik směrem na soupeřovu branku.
     
    32:47
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Po této rozehrávce se Pražanky dostaly záhy k další gólové trefě! Rychlou kombinační souhru pohotově zavěsila do branky DOMINIKA VOPRAVILOVÁ. Asistence: Tereza Horáková.
     
    32:23
    Před průnikem Přerova do útočného pásma ubránila kotouč Magdalena Erbenová, která jej srazila do boku.
     
    31:50
    A hráčky pražského týmu posléze kombinují na útočné polovině soupeře.
     
    30:42
    Na druhé straně mohla znovu zahrozit Zuzana Povýšilová, která obdržela velmi povedenou přihrávku přes dvě čáry. Mezikružím si následně najížděla na Škodovou, leč v klíčovém momentu branku přestřelila.
     
    29:50
    Tyč zazvonila po důrazné křižné střele Horákové na vzdálenější tyč branky Ivy Martincové!
     
    28:12
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Ovšem tato akce umožnila Přerovu další protiútok, z něhož snižují na rozdíl čtyř branek. O úspěšný samostatný průnik se postarala ZUZANA POVÝŠILOVÁ. Bez asistence.
     
    27:47
    Dlouhý výhoz Horákové do pásma znamenal rozhoření boje o kotouč před Martincovou.
     
    27:08
    Přerovanky dokázaly vytěsnit hráčky Stormu z pásma a samy rozehrály svou vlastní protiakci.
     
    25:10
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A přestřelka pokračuje dalším gólem Stormu! O ten se postarala po úspěšné samostatné akci KATEŘINA FLACHSOVÁ. Bez asistence.
     
    24:13
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak přece se to podařilo. Se sílou sobě vlastní se opřela do kotouče KAROLÍNA KOVÁŘOVÁ, která dělovkou důrazně rozvlnila síť za zády Blanky Škodové. Asistence: Tereza Sovjaková.
     
    23:04
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A útočný tlak také hráčkám Roller Stormu vyšel! Po odražené střele Horákové o betony Martincové se po delší kombinaci dostal kotouč na hůl DOMINIKY VOPRAVILOVÉ, která již neváhala ani moment a vypálila nekompromisně na branku. Asistence: Tereza Mazancová
     
    21:41
    Po této době se dostaly do šance i hráčky pražského celku, které započaly své ostřelování branky Ivy Martincové. Přerovská gólmanka tak má co dělat, ovšem svůj tým stále drží za bezgólového stavu v druhé půli.
     
    21:10
    O další průnik, a následnou střelu se postarala Tereza Sovjaková. Přerovská útočnice ovšem při své křižné střele na vzdálenější tyč branku minula.
     
    20:11
    Do úvodního tlaku druhé půle se dostaly hráčky Přerova. Ty okamžitě po vyhraném vhazování vyjely do útočného pásma, kde se snaží zahrozit na branku Blanky Škodové.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:47
    Přerovanky ale ještě dokázaly vyvézt puk a zahrozit na druhé straně.
     
    19:02
    I v poslední minutě první půle se Roller Storm drží před brankou domácích a snaží se vykouzlit ideální střeleckou příležitost.
     
    17:36
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Právě tato "netrefa" se Přerovu vymstila! V následném protiútoku si počínala velmi úspěšně KATEŘINA PIPKOVÁ, která dokázala najít volnou skulinu v brance Martincové a do ní také umístit kotouč. Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    16:24
    Velmi slibná situace stála před Eliškou Veselou. Po přihrávce z pravého rohu stála před Škodovou zcela sama a měla tak jedinečnou možnost prověřit gólmanku Stormu. Se střelou ovšem otálela příliš dlouho, čímž následně dokázala Blanka Škodová kotouč zalehnout.
     
    15:28
    Do útočného tlaku se nyní dostaly hráčky Přerova. Ani tentokrát z něj ale na prověření Škodové nedošlo a naopak Storm rychle obrátil hru.
     
    14:32
    Dominika Vopravilová si počínala velmi drze v útočném pásmu. I za cenu zpětné cesty k modré udržela kotouč na své holi, načež jej prudce podél mantinelu vrátila zpět.
     
    13:07
    Pražanky to znovu zkoušejí, z různých úhlů, s různou intenzitou. Proti nim ovšem stála připravená obrana Přerova, která také soupeřkám kotouč přebrala.
     
    12:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    12:14
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A útok před Martincovou nese své ovoce. Po delší kombinaci se opřela do kotouče TEREZA HORÁKOVÁ, která pohotovou střelou rozvlnila síť branky Ivy Martincové. Asistence: Tereza Mazancová.
     
    11:23
    Dosti dlouho otálí s vystřelením Martina Součková, tak dlouho až ji kotouč převzala Kateřina Pipková, která se středem pole vrátila před Martincovou.
     
    10:35
    Do růžového trojúhelníku si najížděla osamocená Mlýnková. Zprvu to vypadalo velmi nadějně, ovšem následně útočnice Stormu o kotouč přišla.
     
    09:14
    O slibný výjezd podél mantinelu se postarala Tereza Sovjaková. Nic zásadního z něj ale pro svůj tým nevynesla, k větší šanci na Škodovou nedošlo, byť se hráčky Přerova drží v útočném pásmu přeci jen trochu delší dobu.
     
    07:10
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Na překvapené hráčky Přerova čekal rychle i druhý gól! O ten se po výjezdu z vhazování postarala osamocená KATEŘINA FLACHSOVÁ. Bez asistence.
     
    07:01
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Po dlouhém tlaku hráčky Stormu otevírají skóre! Povedenou přihrávku od Pipkové dokázala mezi tři tyče dopravit NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Asistence: Kateřina Pipková.
     
    06:41
    Do útočného pásma nahodila kotouč Dominika Vopravilová, která následně čekala i na dorážku,
     
    05:30
    Velmi rychle vyjela sama po levém křídle Natálie Mlýnková! Z vnitřní hranice kruhu se také pokusila o přímou střelu na Martincovou, ovšem gólmanka Přerova dokázala včas vystrčit proti její střele beton a tím kotouč vyrazit.
     
    04:55
    Hráčky Roller Stormu se opět sjely před branku soupeře, kde zahájily další tlak na Martincovou.
     
    03:38
    Kotouč v útočném pásmu udržela Magdalena Erbenová. Přihrávkou dozadu na Horákovou a následnou její střelou se pokusily Pražanky ohrozit branku. Výsledkem všeho však byl jen průnik Zuzany Povýšilové podél mantinelu.
     
    03:05
    Natálie Mlýnková pohotově ubránila dvojici najíždějících protihráček. S kotoučem na holi navíc zahájila rychlý protiútok svého týmu proti brance soupeře.
     
    02:22
    Ostřelování branky Přerova nabírá na obrátkách. Pražanky se drží více u kotouče a více s ním kombinují v útočné třetině.
     
    01:33
    Záhy ovšem Storm začal okupovat předbrankový prostor Přerova, byť zatím bez větší akce na soupeřovu branku.
     
    00:21
    V rychlém tempu vstoupily do první akce hráčky Přerova. Gólmanka Škodová ovšem celou šanci zachránila a kotouč bez větších obtíží vyrazila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 25. Kovářová (Sovjaková), 29. Povýšilová, 35. Kovářová – 8. Mlýnková (Pipková), 8. Flachsová, 13. Horáková (Mazancová), 18. Pipková (Mlýnková), 24. Vopravilová (Mazancová), 26. Flachsová, 33. Vopravilová (Horáková), 36. Pipková (Mlýnková, Mazancová), 39. Mlýnková


    IHC Night Birds Přerov: Martincová – H. Vávrová, Hadašová, L. Vávrová – Součková, Pavlíčková, Sovjaková, Veselá, Kovářová.
    IHC Roller Storm Praha: Škodová – Vopravilová, Flachsová (C), Pipková, Erbenová, Mazancová, Garažiová, Horáková, Jančová, Mlýnková

    Rozhodčí: Všetečka, Rezek
    thejrc.org