ILHK Hr. Králové – IHC Přerov 5:6 (kon.) | Černošice – IHC Prague Rats 7:13 (kon.) | IHC Přerov – ILHK Hr. Králové 5:11 (kon.)
IHC Přerov – ILHK Hr. Králové 1:0 (po pr.) | IHC Prague Rats – Černošice 16:4 (kon.)
konec
SK Černošice
7:13 (1:3, 3:0, 0:4, 3:6) Stav série: 0:1
IHC Prague Rats
Sobota 22.06.2019, 14:00Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    47:47
    Fiala si chtěl prohodit puk mezi nohama, což se mu ale úplně nepovedlo. Kotouč mu utekl, a tak ani nezakončil.
     
    47:47
    Vyloučení v týmu SK Černošice (Wurm – trestné střílení, hákování).
     
    46:51
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Černošice už na vývoj zápasu rezignovaly! Na útočné polovině totiž zůstal zcela osamocený OSCAR FLYNN, který si pohrál se Škardou a ranou pod víko se zapsal mezi střelce! Asistence: Martin Tvrzník a Radek Pavlata.
     
    45:19
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    O vítězi prvního semifinálového zápasu není pochyb! Brandejský už mohl zakončovat sám, místo toho ale nahrál ještě PETR ŠINÁGLOVI, který neměl problém poslat kotouč za bezmocného Škardu! Asistence: Jiří Brandejský a Martin Tvrzník.
     
    44:05
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Po pouhých pěti sekundách přidávají Rats další gól! Přibyl vyhrál buly dopředu, předal kotouč MARTINU FIALOVI, který okamžitě pálil mimo dosah Škardy! Asistence: Adam Přibyl.
     
    44:00
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    MARTIN FIALA vypíchl puk soupeři, rychlou stahovačkou se zbavil protihráče a rychle zasunul puk za Škardu! Bez asistence.
     
    42:36
    Černošice právě vstřelily branku!
    A už je to jen o dva góly! Kafka poslal puk na pravou stranu Krudencovi, který našel připraveného MARKA LOSKOTA, který tvrdou ranou z první nedal Michajlovovi šanci! Asistence: Václav Krudenc a Petr Kafka.
     
    41:24
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats (Přibyl – 1,5 min., hákování).
     
    40:53
    Černošice právě vstřelily branku!
    Středočeši přidávají za necelou minutu další branku a už je to jen o tři! RONALD WURM si nabruslil na střed hřiště a střelou po zemi překvapil Michajlova! Asistence: Robin Malý a Petr Kafka.
     
    40:02
    Černošice právě vstřelily branku!
    Černošice ještě lehce dramatizují zápas! Mikala od mantinelu nahrál DAVIDU SEMOVI, který pálil za přesouvajícího se Michajlova! Asistence: Vratislav Mikala.
     
    39:34
    Střídání v týmu SK Černošice: ze hřiště odchází Langer, přichází Škarda.
     
    39:34
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Rats vedou už o pět gólů, a tak míří za vedením v semifinálové sérii! V přečíslení našel Šinágl JIŘÍHO BRANDEJSKÉHO, který pohotově usměrnil kotouč za přesouvajícího se Langera! Asistence: Petr Šinágl a Martin Pouska.
     
    36:31
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Krysy využívají přesilovku a vedou už o čtyři góly! Přibyl poslal střílenou přihrávku na brankoviště, kde byl připravený MARTIN TVRZNÍK, který jen usměrnil kotouč za bezmocného Langera! Asistence: Adam Přibyl.
     
    34:41
    Vyloučení v týmu SK Černošice (Kafka – 1,5 min., sekání + 1,5 min., hákování).
     
    34:03
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Tvrzník nahrál rozjetému MARTINU FIALU, který si hodil puk za soupeře a přesnou ranou mezi beton a lapačku Langera zkompletoval v krátké době hattrick! Asistence: Martin Tvrzník.
     
    30:22
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Neuběhla ani minuta od jeho prvního gólu a MARTIN FIALA se raduje podruhé! Útočník Rats objel protihráče a parádní ranou ke vzdálenější tyči překonal Langera! Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    29:33
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Ihned z protiútoku se do úniku dostal MARTIN FIALA, který v oslabení předvedl parádní kličku do bekhendu a následné zakončení mezi Langerovy betony! Bez asistence.
     
    28:11
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats (Pouska – 1,5 min., nedovolené bránění).
     
    27:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Tvrzníkovi se podařilo proskočit mezi soupeřem a mantinel a nahrál mezi kruhy postavenému JIŘÍMU BRANDEJSKÉMU! Ten na nic nečekal a pohotovou střelou mezi betony překonal Langera! Asistence: Martin Tvrzník.
     
    26:01
    Přibyl byl zcela sám na levé straně a snažil se mířit mezi Langerovy betony. Černošický brankář ale jeho záměr přečetl a skvěle zasáhl!
     
    23:58
    Vyloučení v týmu SK Černošice (Jaroš – 1,5 min., podrážení).
     
    22:43
    Černošice právě vstřelily branku!
    Černošice se znovu prosazují a v krátké době tak otáčejí vývoj zápasu! V přečíslení našel Loskot volného PETRA KAFKU, který ihned mířil do odkryté klece! Michajlov se sice natahoval, co to šlo, puk ale zastavit nedokázal! Asistence: Marek Loskot.
     
    22:32
    Wurm neskutečnou bombou trefil horní tyčku!
     
    21:02
    Černošice právě vstřelily branku!
    Rats špatnou rozehrávkou nabídli šanci MARKU LOSKOTOVI, který nabídnutou příležitostí nepohrdl! S pukem se proháčkoval až před branku a rychlou střelou pod horní tyčku nedal Michajlovovi šanci zasáhnout! Bez asistence.
     
    18:49
    Černošice právě vstřelily branku!
    Černošice nakonec přece jen využívají přesilovou hru a snižují! Kafka poslal puk na levou stranu Loskotovi, jehož ránu sice Michajlov zastavil, s rychlou dorážko ale přispěchal ROBIN MALÝ! Asistence: Marek Loskot a Petr Kafka.
     
    18:24
    Po křižném pasu to zkusil Loskot, jenže Michajlov se bleskurychle přesunul a skvěle zasáhl!
     
    17:31
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats (O. Poul – 1,5 min., podrážení).
     
    15:21
    Loskot ze vzduchu sklepl puk na branku, čehož si Michajlov včas všiml a ramenem kotouč přitiskl ke své tyčce!
     
    09:11
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Rats přidávají další trefu a už vedou o dva góly! ONDŘEJ POUL nejdříve prověřil Langera z úhlu, následně se ale dostal k odraženému puku a se štěstím ho protlačil kolem bližší tyčky do sítě! Bez asistence.
     
    04:18
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané sehráli parádní přesilovkovou kombinace, po které se vrací do vedení! Šinágl přihrál přesně skrz brankoviště na ADAMA PŘIBYLA, který si puk zpracoval a v klidu ho poslal za bezmocného Langera! Asistence: Petr Šinágl a Martin Fiala.
     
    03:59
    Vyloučení v týmu SK Černošice (Wurm – 1,5 min., vysoká hůl).
     
    01:09
    Černošice právě vstřelily branku!
    Černošice bleskurychle vyrovnávají! Sem poslal puk na levou stranu RONALDU WURMOVI, jehož pokus byl lehce tečovaný, a tak prolétl kolem Michajlova až do sítě! Asistence: David Sem.
     
    00:51
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Z utkání neuběhla ještě ani minuta a Rats jdou do vedení! Šinágl žabičkou uvolnil JIŘÍHO BRANDEJSKÉHO, který po krátké kličce do bekhendu mířil přesně mezi Langerovy betony! Asistence: Petr Šinágl a Radek Pavlata.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 2. Wurm (Sem), 19. Malý (Loskot, Kafka), 22. Loskot, 23. Kafka (Loskot), 41. Sem (Mikala), 41. Wurm (Malý, Kafka), 43. Loskot (Krudenc, Kafka) – 1. Brandejský (Šinágl, Pavlata), 5. Přibyl (Šinágl, Fiala), 10. O. Poul, 28. Brandejský (Tvrzník), 30. Fiala, 31. Fiala (Rubeš), 35. Fiala (Tvrzník), 37. Tvrzník (Přibyl), 40. Brandejský (Šinágl, Pouska), 44. Fiala, 45. Fiala (Přibyl), 46. Šinágl (Brandejský, Tvrzník), 47. Flynn (Tvrzník, Pavlata)


    SK Černošice: Langer (40. Škarda) – Kolaja, Sem, Wurm, Malý, Mikala – Hrdina, Krudenc, Jaroš, Kafka, Loskot
    IHC Prague Rats: Michajlov (Kolinger) – Přibyl, Pouska, Popela, Tvrzník, Pavlata – Brandejský, O. Poul, M. Poul, Fiala, Šinágl, Flynn, Rubeš

    Rozhodčí: Barek, Pahulák
    Černošice 0 2 IHC Prague Rats
    #1 Sobota 22.06.2019 • 14:00
    Černošice - IHC Prague Rats 7:13
    #2 Sobota 22.06.2019 • 18:00
    IHC Prague Rats - Černošice 16:4
    thejrc.org