Česko U16 – Česko U15 8:1 (kon.) | Slovensko – Kanada West 2:3 (kon.) | Velká Británie – Kanada East 0:13 (kon.)
Česko U15 – Slovensko 1:8 (kon.) | Kanada East – Česko U16 4:2 (kon.)
konec
Česko U15
1:8 (0:1, 1:4, 0:3)
Slovensko
Čtvrtek 27.06.2019, 19:00 • Zimní Stadion Česká Třebová • Světový pohár - junioři U16
     
    To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších zápasů ze světového poháru na viděnou. (20:33:09)
     
    Hráčem utkání z týmu Česka byl zvolen hráč s číslem 19. Nicolas De Fin. Hráčem utkání ze slovenského týmu byl zvolený Andrej Siakel, který si ze zápasu odnesl pět bodů.
     
    Je konec. Český tým nakonec prohrává i svůj druhý zápas a opět v poměru 8:1. Druhá třetina vypadala velmi dobře, jelikož bylo srovnáno, to se však během dvou minut změnilo a skóre bylo už o tři góly. Slovenský celek již do konce zápasu dominoval a zápas zcela zaslouženě vyhráli.
     
    Konec zápasu.
     
    44:40
    Vyloučení v týmu Česko U15 (Neumaier – 2 min., sekání).
     
    44:02
    Obrana nechala proběhnout zcela osamoceného Ivana Korbína, který se po pravé straně dostal až do zakončení, jeho rána z nápřahu, však v brance neskončila, pokus mu totiž vychytal brankář.
     
    42:48
    Menší potyčka s Alexem Severem a českým Nicolasem De Finem, situaci museli uklidňovat oba dva rozhodčí.
     
    42:20
    Hosté v plném počtu.
     
    41:42
    Českému týmu se nedaří udržet kotouč na polovině Slovenska a jejich přesilovky jsou zcela stejné, jako v ranním zápase proti výběru do šestnácti let.
     
    40:14
    Vyloučení v týmu Slovensko (Šoka – 2 min., podražení).
     
    39:02
    Po dlouhé době zavítali do útoku i Češi a málem z toho byl i gól. Jakub Wróbel, dokonce až nadvakrát zkoušel prostřelit čerstvého Borovského, jenže ten se od tyčky ani nehnul a zabránil tak snížení.
     
    38:01
    Ihned po návratu Slezáka do hry, to byli opět Slováci, kteří se rvali do zakončení, ovšem v brance znovu zasahoval Kuryviár, nebýt jeho, už by to klidně desítka byla!
     
    37:43
    Domácí v plném počtu.
     
    36:08
    Český tým se bude muset bránit, jelikož je tu přesilová hra pro Slovensko. Hosté kombinovali na polovině Česka a zakončení nechybělo. Pavlák našel Mešára a ten z první střílel, Kuryviár mu však ukázal, jak to umí s lapačkou.
     
    35:44
    Vyloučení v týmu Česko U15 (Slezák – 2 min., sekání).
     
    34:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Český tým se již moc nesnaží, ve třetí třetině se zatím brání, toho však Slovensko využívá. Danielčák si poradil s jedním obráncem a následně přihrál na hokejku LUBOMÍRA KUPČA, který z mezi kruží prostřelil brankáře.
     
    34:20
    Lukáš Šoka se pokoušel dostat po levé straně do útočného pásma, ovšem již u střídaček ho výborně odstavil tělem Jakub Wróbel. Česko se poté snažilo a tlačilo dopředu, na obranu ale nevyzráli.
     
    33:16
    Slovensko střídalo brankáře, z branky odstoupil Hrubovský, místo něj se mezi tři tyče postavil Borovský, uvidíme jak mu to půjde.
     
    32:10
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Toto už zavání debaklem. Siakel a Sever jsou dnes výborná dvojka a pokáždé, když jsou tyto dva hráči na hřišti, padne gól. Nyní ti to va hráči našli volného IVANA THOMKU a ten se postaral o sedmou branku Slovenska.

    Gerard Filip

    Branky a nahrávky: 19. Fin (Slezák) – 2. Sever (Siakel), 20. Siakel (Sever), 21. Svitana (Siakel, Sever), 25. Siakel (Mešár), 30. Korbíni (Kupčo, Vojtašák), 31. Mešár (Kupčo, Danielčák), 33. Thomka (Siakel, Sever), 35. Kupčo (Danielčák)


    Česko U15: Kuryviál (Keprt) – De Fin, Král, Krejčí, Popek, Dufek, Bolek, Randis, Neumaier, Korf, Ehrlich, Mendel – Nistor (C), Slezák, Wróbel, Černý, Petráš, Bláha, Šmíd, Myškovský, Malý
    Slovensko: Hrubovský (Borovský) – Mešár, Pajer, Šarluška, Hodál, Svitana, Bender, Vojtašák – Hrivnák, Korbini, Danielčák, Slakel, Čuchran, Kupčo, Thomka, Šoka, Burdíček, Pavlák, Sever, Mešár, Kuchta, Šarnaj

    Rozhodčí: Jiří Volkán, Matej Pleško
    thejrc.org