Slovensko – Česko 1:6 (kon.) | Česko – Velká Británie 11:0 (kon.) | Slovensko – Velká Británie 5:0 (kon.)
konec
Slovensko
1:6 (1:3, 0:2, 0:1)
Česko
Pátek 28.06.2019, 08:00Světový pohár - juniorky U18
    39:36 KALTOUNKOVÁ - 1:6
     
    39:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    6:1 pro Česko, hattrick pro KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, která byla velmi důrazná před bránou a dotlačila míček do sítě. Bez asistence.
    29:52 SEROISZKOVÁ - 1:5
     
    29:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na tohle ale už byla Hupková krátká. Kaltounková našla z pravé strany přihrávkou přes osu volnou KLÁRU SEROISZKOVOU, která naprosto přesně trefila bližší šibenici. Asistence: Kristýna Kaltounková.
    22:00 SEROISZKOVÁ - 1:4
     
    22:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce českého týmu znamená čtvrtý gól. KLÁRA SEROISZKOVÁ předvedla krásné sólo a zakončila bekhendem. Asistence: Karolína Procházková.
    12:35 ŠKORPÍKOVÁ - 1:3
     
    12:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a rázem je to 3:1 pro Česko. A opět u toho byla dvojice Kristýna Kaltounková – PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ. Druhá jmenovaná byla v dobrém prostoru před bránou volná a dorážku poslala přesně do sítě. Asistence: Kristýna Kaltounková.
    12:16 KALTOUNKOVÁ - 1:2
     
    12:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Slovenky kruté. Nejprve měly obrovskou šanci, ve které ale selhaly a nevyzrály na skvělou Jiráčkovou. Vzápětí se hra otočila a úplně sama na bránu běžela KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která vstřelila druhý gól v zápase. Bez asistence.
    03:54 ŠIMNOVÁ - 1:1
     
    03:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jenomže Slovenky kontrují v pokračující přesilovce. Střela KRISTÍNY ŠIMNOVÉ byla nejprve zablokována, ale odrazila se ke stejné hráčce, která zakončila do prázdné brány. Asistence: Sarah Nilabovičová.
    03:32 KALTOUNKOVÁ - 0:1
     
    03:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní oslabení českého týmu. Slovenky udělaly obrovskou chybu při rozehrávce, které si všimla Patricie Škorpíková. Ta našla před bránou volnou KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, která zakončila do prázdné brány. Asistence: Patricie Škorpíková.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 4. Šimnová (Nilabovičová) – 4. Kaltounková (Škorpíková), 13. Kaltounková, 13. Škorpíková (Kaltounková), 22. Seroiszková (Procházková), 30. Seroiszková (Kaltounková), 40. Kaltounková


    Slovensko: Debnárová (Hupková) – Kapičáková, N. Rybárová, Záňová, Nilabovičová, Leskovjanská, Klimantová, Halušková, Mendrejová, Štrbáková, Šimnová, Kleinová, L. Rybárová, Kvasňáková, Vaverčáková, Šulíková, Barešíková, Džadoňová
    Česko: Jiráčková (Plecerová) – Radová, Kalousková, Baráková, Červíková, Seroiszková, Štepková, Legdanová, Ullmanová, Landová – Svobodová, Kaltounková (C), Procházková, Ištoková, Škorpíková (A), Kábrtová, Rudová, Měchurová, Halbrštátová, Petrášková, Kotlíková, Lagová
    thejrc.org