Liverpool – Dortmund 2:3 (kon.) | Norimberk – PSG 1:1 (kon.)
konec
1. FC Norimberk
1:1 (0:1)
Paris Saint-Germain
Sobota 20.07.2019, 18:30 • Max-Morlock-Stadion (Norimberk) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil ve druhém poločase ani celou minutu a zápas končí. Norimberk se rozchází s PSG v přípravném duelu smírně 1:1.

    Norimberk vlétl do zápasu s velkým elánem a hned ve třetí minutě mohl jít do vedení, ale to by nesměl Mikael Ishak trefit ve stoprocentní šanci Aréolu. Od té doby mělo utkání pod kontrolou PSG. Mbappého ránu ještě srazil Mathenia šťastně na tyč, následně v jasné pozici netrefil branku Ander Herrera a tak první gól přišel až těsně před přestávkou, kdy centr Mbappého proměnil v úvodní zásah Pablo Sarabia.

    I po změně stran francouzský mistr udával tempo hry. Po řadě střídání, kdy oba týmy obměnily téměř všechny posty přišlo srovnání. Abdou Diallo zahrál v pokutovém území rukou a Norimberk zahrával penaltu. Tu velmi jistě proměnil Enrico Valentini. PSG už se bez svých hvězd nedokázalo vrátit do laufu a zápas skončil nerozhodně. (20:21:23)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Valentini, přichází Goden.
     
    90
    Až v devadesáté minutě přichází první žlutá karta zápasu. Mitchel Bakker rychlostně nestačil na Sorga a tak si pomohl rukou.
     
    89
    Ve středu pole převzal míč Adil Aouchiche. Následně hledal ještě Gucla, ale ten byl obsazený hned dvojicí soupeřů. Nakonec se ale PSG ještě dostalo zpět k balonu.
     
    88
    Simon Rhein měl na hlavě vedoucí branku. Po parádním centru z pravé strany však mladý útočník Norimberku poslal míč pouze vedle branky Kevina Trappa.
     
    87
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Sorensen, přichází Fuchs.
     
    86
    Na pravé straně zůstal na trávníku Sorensen. Domácí museli přerušit nadějnou akci po odpískaném faulu. Navíc se připravuje další střídání.
     
    84
    Arday si několikrát vyměnil míč s Kouassim, následně se hnal do útoku Pablo Sarabia, ale ke střele se už nedostal Mbe Soh ani následně na vápně Guclu.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. PSG se sice tlačí do útoku, ale do vedení se nemůže vrátit.
     
    82
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Hack, přichází Rhein.
     
    81
    Nsoki se prodral až do pokutového území, ještě chtěl přihrávat pod sebe, ale to už měl pod nohama vyběhnutého Matheniu. Následný rohový kop skončil v autu.
     
    80
    Tak přece jen přišla nebezpečná rána. Zpoza pokutového území se napřáhl ke střele Météhan Guclu, ale jeho pokus skončil jen vedle levé tyče.
     
    78
    PSG chce na německé půdě zvítězit. Do útoku se tlačil Guclu i Nsoki, ale ani jeden ze zmiňované dvojice se ke střele ze střední vzdálenosti nedostal.
     
    77
    Norimberští fotbalisté jsou po vstřelené brance v laufu. Do útoku se hnal Robin Hack, ale na levém kraji ho dokázal zastavit střídající Bakker.
     
    75
    Norimberk myslí i na obrat zápasu. Errasova přihrávka směrem na Knölla však nebyla z nejpřesnějších a obrana PSG zcela zdarma získala míč.
     
    74
    Na levé straně spěchal za balonem Pablo Sarabia, dále chtěl útočit i Mbe Soh, ale mladému útočníkovi utekl míč mimo hrací plochu.
     
    72
    Pařížský celek najednou spěchá do útoku. Aouchiche přihrával pod sebe na Gucla, který ale nedokázal míč před vápnem dokonale zpracovat.
    71. Enrico VALENTINI - 1:1

    Vít Schück

    Branky: 71. Valentini (pen.) – 45. Sarabia

    Karty:   90. Bakker (PSG)


    1. FC Norimberk: Mathenia – Valentini (90+1, Goden), Mühl, Sorensen (87. Fuchs), Petrák (46. Palacios) – Hack (82. Rhein), Jäger, Erras, Behrens (66. Margreitter), Kerk (46. Sorg) – Ishak (67. Knöll)
    Náhradníci: Klandt, Lukse – Palacios, Margeitter, Sorg, Goden, Knöll, Fuchs, Nürnberger, Rhein

    Paris Saint-Germain: Aréola (46. Trapp) – Meunier (37. Diallo), Kehrer (68. Toufiqui), Kurzawa (68. Arday), Bernat (67. Bakker) – Sarabia (67. Zagre), Verratti (65. Kouassi), Herrera (68. Aouchiche), Draxler (68. Nsoki) – Mbappé (68. Mbe Soh), Jesé (65. Guclu)
    Náhradníci: Trapp, Innocent – Nsoki, Kouassi, Toufiqui, Guclu, Arday, Diallo, Mbe Soh
    thejrc.org