Frýdek-M. – Kokšetau 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.)
Kadaň – Ústí n/L 4:8 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
4:8 (3:2, 1:4, 0:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 30.07.2019, 18:00 • ZS Kadaň • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    První využitá přesilová hra Slovanu! Obránce Lukáš Zukal tvrdě vyslal svůj projektil na Štěpánka, ale brankář šel úplně na druhou stranu než puk, jelikož MARTIN TŮMA krásně těčoval puk před jeho brankovištěm. Asistence: Lukáš Zukal, Tomáš Čermák.
    40:50 VILDUMETZ - 4:7
     
    40:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nejprve Jaroslav Roubík ujížděl na Štěpánka, ale jeho snahu mu překazil obránce Kadaně. O chvilku později se dostal k puku TOMÁŠ VILDUMETZ, který kličkou na backhend poslal puk podél vzdálenějšího betonu za záda domácího ochránce svatyně. Bez asistence.
    34:49 SEVERA - 4:6
     
    34:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan zvyšuje své vedení. Jaroslav Roubík nahrál na pravou stranu Vildumetzovi, který na úrovni pravého středu kruhu křižně přihrál na JIŘÍHO SEVERU, a tentokrát se tento útočník prosazuje! Brankář Oliver Štěpánek na střelu nemohl dosáhnout, jelikož byla do přesunu. Asistence: Tomáš Vildumetz, Jaroslav Roubík.
    26:29 TŮMA - 4:5
     
    26:29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se poprvé v dnešním utkání dostává do vedení, když z levé strany se dostal k puku MARTIN TŮMA a jeho střela zápěstím zapadla za záda Wolfa. Petr Maršoun.
    22:48 ROUBÍK - 4:4
     
    22:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! A o vyrovnávací branku jak přes kopírák té předchozí se postaral všem dobře známý hráč JAROSLAV ROUBÍK, který střílí druhou branku v utkání. Tomáš Vildumetz.
    22:03 SEVERA - 4:3
     
    22:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    V zápětí na druhé straně vidíme také branku! JIŘÍ SEVERA šláp do bruslí, když dokázal dostat puk přes dvě nahrávky a takzvaně na teploměr prostřeluje Wolfa. Jaroslav Roubík, Vladimír Brož.
    20:21 POIZL - 4:2
     
    20:21
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Pořádná sprcha v podobě obdržené branky na straně Slovanu. K puku se dostal na pravém kruhu DANIEL POIZL a jeho střela se otřela o tyčku a končí za zády Stahla, který na puk nedosáhl. Bez asistence.
     
    18:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Vladimír Brož parádně vystihl přihrávku domácího celku, objel si obránce a krásnou nahrávkou našel TOMÁŠE VILDUMETZE, který z první před brankovištěm zakončil pod betony Wolfa. Asistence: Vladimír Brož.
     
    10:23
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí využili přesilovou hru! Jaroslav Kůs našel nad kruhama JANA BÁRTU, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jaroslav Kůs, Daniel Poizl.
     
    05:57
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po vyhrané buly Planého se dostal kotouč na Chalupu, který puk nahodil do rohu hřiště, kde si pro něj sjel JAN MÜLLER, který vybruslil před hostujícího Stahla a roztáhl ho tak, že na backhendovou střelu tohoto útočníka nestačil. Asistence: Lukáš Chalupa, Jakub Trefný.
     
    04:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Celá akce začala za brankou Stahla, kde Málek rozjel akci. K puku se dostal Severa, který nahrál na modrou čáru na Málka, ten vyslal zápěstím střelu na Wolfa, ale těsně před tím nádherně tečoval JAROSLAV ROUBÍK. Asistence: Dominik Málek, Jiří Severa.
     
    02:35
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to byla hezká akce domácího celku zakončená brankou. Útočník Jan Klodner krásně našel mezi kruhy MIROSLAVA KUBU, který tvrdou střelou z nápřahu trefuje odrazem od břevna branku. Tlak domácího celku od začátku utkání se vyplatil. Asistence: Jan Klodner.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 3. Kuba (Klodner), 6. Müller (Chalupa, Trefný), 11. Bárta (Kůs, Poizl), 21. Poizl – 5. Roubík (Málek, Severa), 19. Vildumetz (Brož), 23. Severa (Roubík, Brož), 23. Roubík (Vildumetz), 27. Tůma (Maršoun), 35. Severa (Vildumetz, Roubík), 41. Vildumetz, 51. Tůma (Zukal, Čermák)


    SK Trhači Kadaň: Wolf (31. Štěpánek) – Trefný (C), Poizl, Chalupa, Gajdoš, Spálovský, Foltýn, Sysel, Klodner – Řepík, Kůs (A), Bárta – Šulek, Planý, Müller (A), Dubský, Prymula, Zabloudil, Homer, Kuba, Seniov
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Svoboda) – Málek, Brož, Stuchlý, Zukal (A), Hes, Mareš – Severa, Roubík, Vildumetz – Maršoun (C), Čermák, Tůma – Krliš, Dörner, Harkabus

    Rozhodčí: Hlinka, Luczków – Tichý, Bláha
    ocianews.com